Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

fabatka, Sali~*.*, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  2. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Kedves Épek!
    Látom, Ágianyu beelőzőtt, de nem lehet eléggé hangsúlyozni: május 18-án 14:00-kor Farmerama Találkozó!!!
    A részleteket megtaláljátok ITT!
    Mindenkit szeretettel várunk!
    Márti mama

fabatka, Sali~*.*, .sylvia72. és 6 más kedveli ezt.
  3. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi mindenkinek <3

Ezzel a rémeventtel nem boldogulok,már kiírta,hogy "befejezés"de még mindig lehet őket ébresztgetni :pvan ennek felhője egyáltalán?Csak hogy tisztába legyek,mit veszítek(vagyis mit nem tudok majd végigvinni):p:wuerg:xD

fabatka, Sali~*.*, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha valakinek van kedve, ideje és alapanyaga, valóban tovább fejleszgetheti, ébresztgetheti az állatokat apróbb jutalmakért.
    A zombijuh 4. szintre fejlesztve adja a felhőt.
    Ha csak a felhőt szeretnéd, elsődlegesen vele foglalkozz...
    Az eventismertető megfelelő részének elolvasásához mit szólnál? https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bevezetés-a-rémítő-farmmunkába.17820/#post-978226

fabatka, Sali~*.*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

fabatka, Sali~*.*, mimi és 3 más kedveli ezt.
  6. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Köszönöm a választ,de ki és belépéssel kezdtem:)

Na megvan :-D Már él a felhőm,csak a kitevők duplán vannak meg :p
    ó hogy nem találtam :wuerg:xD

Utoljára szerkesztett: 16.3.19
    fabatka, Sali~*.*, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!

Örülök, hogy minden rendben! :)

fabatka, Álomhajsza76, kelleri és 3 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, Kedves Épek! Egyszer nem jövök, aztán lám, mennyi mindent találtam! Fatther, Ági, Mártika! Nagyon köszönöm a híreket! Bizony, el kerülte a figyelmemet a karbantartás, és a többi hír is az elixír megszünése, sajnálatos dolog, persze, tudtuk, hogy egyszer véget ér...A farmos talinak nagyon örülök, mert újra láthatlak Benneteket! :) :)Persze, hogy ott leszek, és köszönet a szervezőknek! :) :) :) Ez nagyon jó hír!!!!
    Klári, érezd jól magad a kedveseddel, szép hétvége lesz, biztosan, nagyon várjátok!

Marika, köszi az okosságokat, mindig tanul az ember...:)
    Kissé szét vagyok esve, csapongok, ide meg oda. El bénáztam az eventet is, a macskának hiányzott még egy lila golyó, aztán, mikor mrg lett, akkor derült ki, hogy még egy képzés kell neki, az almásban. Igen ám, de gazam nincs elég, a hosszút meg be vetettem, Így egymagában várja az utolsó oktatást. A másik 3 állat be fejezve, a macska kissé késve szalad utánuk. Így jár, aki folyton rohangál.
    A karbantartás jó lesz, legalább azon a napon megyek Ajkára, úgy is sok elintézendőm van, nem kell sietni eventezni...:D :D Délután meg másik irányba indulok, Somlójenőbe. Milyen jó egy nap szabadság a farmos munkában...:D :D
    Na, megyek, mert sípol a kenyérsütő......szép estét!

fabatka, Sali~*.*, Álomhajsza76 és 6 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Sütike !

naná, hogy ott a helyem a Farmtalin. Ismét leadtam a rendelést a dekoratőrnél, hogy csináljon ezen emlékezetes napra kis kitehető kártyát. A nagysága a megszokott lesz, de ismét változtattunk az alap képen...
    Majd meglátod.
    A szöveg a következő lesz rajta: VIII. Farmerama találkozó 2019 május 18.
    Várom a baglyokat a további egyeztetés érdekében...
    (
    a tollas a Koppantyú90 re legyen címezve. )

fabatka, Sali~*.*, Álomhajsza76 és 7 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Naná, hogy megyek a találkozóra. Majd a környékről összeszedek mindenkit. :D :D
    ... és a névnek hagyjál helyet, legalább egy felhőt. ;)

fabatka, Sali~*.*, Álomhajsza76 és 7 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia Mimi !
    Tényleg erről beszéltünk. Hétfőn módosítunk rajta

----------------------------------------------------------------------------------------------
    Jó éjt Nektek !
    megyek ciccenteni...:)

fabatka, mimi, Álomhajsza76 és 5 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

Sziasztok! Reggel, friss fejjel jött a gondolat, hogy valamit nagyon be néztem. Tényleg...a szerdai karbantartás éjjel 1-től lesz reggel 9-ig, mert délután indul a két event. Én meg azt hittem, hogy estig tart. Nem is csoda, amilyen béna voltam tegnap. Így a délutáni programom el marad. Be vetettem egy kör event gazat, hogy a szerencsétlen macskát végre ki tudjam képezni, és be fejezni az eventet. Kannám van, de a plusz képzést ki hagyom, amíg a macsek nem kapja meg a bizonyítványát, hátha még vissza kell küldeni tovább képzésre. Szegény, már biztos unja a várakozást. Tudom én, hogy néha el hagy az eszem, na de ennyire.......:D
    Próbálok ma toppon lenni...:D
    Kellemes, szép vasárnapot kívánok!

fabatka, Sali~*.*, Álomhajsza76 és 3 más kedveli ezt.
  13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szép jó reggelt mindenkinek,

Borús idő van minálunk és piac event. A macska és a juh ki lett képezve, a többiek is haladnak lassan. Ott már nem izgatom magam, amennyire sikerül, annyira lesznek meg.
    Vettem ma egy nindzsa méhet a piacon 2,3 milkáért :) jó üzlet volt. Előtte kinyitottam 500 CSP-es ládát, az eredmény 46,4 milka körül volt. El is tapsoltam belőle 7-et már.

Utoljára szerkesztett: 17.3.19
    fabatka, mimi, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Sziasztok !

Itt nálunk nagyon kellemes 12 fok van, ragyogó napsütéssel....
    Megyünk nem sokára apósomhoz, miután anno Sándor névre keresztelték.....
    Az ünnepi slambucot az unokája csinálja az Öreg segítségével...:)

fabatka, mimi, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Egy kicsit beszippantott a vv. Egy darabig a gerincem is bőven adott elfoglaltságot, amint megjavult, akkor meg a dokotor óhajtott látni. Annyi hírt olvastam, hogy csak kapkodom a fejemet tőlük. A farmtali az nagyon jó hír ott leszek mindenképpen.
    Csinálom az eventet. A tenyésztős is megcsináltam . A másikat ugyan még mindig nem értem,meg szerintem már nem is fogom megérteni, de azért csinálgatom.De énnekem olyan átkozottulkevés a felröppenőm, pedig már a rózsát is bedobtam a játékba.Innentől kezdve csak a juhot fejlesztem,mert a végén nem lesz meg a felhőm.Holnap délelőtt a tseómat viszem kontrollra, délután opera, aztán majd valamikor a gépemet is látom talán.
    Eszméletlen jó idő van náluk a teraszon 19 fokot mutat a hőmérő, hétágra süt a nap.
    Ma én voltam a konyhatündér, rántott csirkeszárny májjal töltve, rízy a menü. Levest szokásohoz híven nem volt kedvem főzni.
    Még valami desszerten gondolkodom, majd valami egyszerűtkitalálok. De most kimegyek az udavarra egy kis hegyi levegőt (alias cigit ) szívni.
    Legyen szép napotok: Lujza

fabatka, mimi, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Felénk is beköszöntött a káprázatos Tavasz.
    Lujza,
    nagyon sok az elfoglaltságod, nem is csoda ha a játák már háttérbe szorul.Nagyon örülök, hogy a találkozóra jössz, mert igy akkor végre a harmadik randevunk csak összejön.
    Dani,
    jó ünneplést kivánok, a szabadtéri ennivaló biztosan nagyon fincsi lesz, majd referáljál róla jó...
    Hermione,
    aszta, nagyon jól jártál a láda nyitogatással és a vásásrlással is .Egy nagy gratuláció.Én is egy egymilliós csépét sikerüét kiráznom a ládádból, nagyon jól is jött, mert az utóbbi időben inkább ment, mint jött a csépé.
    Sütike,
    nagyon bizom benne, hogy ma sikerül toppon lenned, ahogy igérted.

Vidámság, tudjátok.....

fabatka, mimi, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

Halihóóóóóó....de jó, gratulálok a jó kis csp-hez! Szép summa, el verni meg nem nagy dolog, én is tudok vásárolni, ha érdemes. Igaz, sok volt a láda is, én nem tudok ilyen sokat várni, a leg több 75 darab volt, de nem ájultam el a sok pénztől. Azért jók ezek a ládák...:)

Dani, jó névnapozást, kellemes kikapcsolódást kívánok! Én még nem ettem slambucot, mivel nem szeretek az udvaron főzni, a konyhában meg, azt mondják, nem olyan jó. Így aztán el maradt...:D
    Lujza, örömmel látlak! Hiába mondom, hogy vigyázz magadra!! :) :)Jó, hogy a farmra is be nézel, nem bonyolult ez az event sem, volt már ilyen. A szentjanit csak kétszer kell képezni a kannásba, az hamar meg van. Keddig még van idő.
    Ki tanítottam én is a csapatot, végre, meg van a macskás kitehető fejlesztve, a tojás tartóba vannak, de valami fantasztikusan néz ki!Annyira szép lett, hogy csak nézegetem...:) :)
    A farmtali nekem is öröm, remélem, minél többen ott leszünk!
    Nálam az ebéd ma gombás szelet volt sajt szósszal, rizzsel. Levest nem főztem, mert tegnapról van még gulyás, meg krumplis pogácsa. dessszert eddig nem lett, majd valamit ki gondolok, ami nagyon hamar kész. Ugyan is, az elveimmel ellentétben, mi szerint vasárnap délután nem vagyok hajlandó dolgozni, mégis ki mentem az udvarra, pedig nem akartam. De ahogy hallom, holnaptól megint esni fog, hát, nem volt sok választásom. Még egy menetre ki megyek, azt hiszem.....akkor első körben az udvar első része meg lesz. Muszáj. Akkor fogok neki örülni, ha végeztem vele......:D Az idő nagyon kellemes.

Marika! Ahogy írtam a mai napomat, tényleg, toppon vagyok! :D :D Na, nem a kinti munka tölt el örömmel, hanem az, ha végzek vele. Jövó hetem amúgy is katasztrófális lesz. Nem is akarok rá gondolni, inkább megyek vissza az udvarra. :D Szép délutánt!

fabatka, mimi, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia Sütike !

Mondjuk lehet gázon is csinálni slambucot, de szabadtüzön az igazi. Meg aztán tájjellegű étel is mifelénk. :)

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Teljesen le vagyok lombozva. Hétfő dél és seni nem tette tiszteletét itt, legalábbis nem írt ide seki. Ennyire jól megy nekünk?

Utoljára szerkesztett: 18.3.19
    fabatka, sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Itt vagyok Dani ne szomorkodj egyedül. Jöttem volna én délelőtt is, de nagy baj történt nálunk. Van egy rokonságunk,aki egyedülálló anyaként nevel 3 kisskorú lánykát,meg van egy 18 éves fia. lehet hogy te Dani, meg a többi volt nyugis emlékszik rá,amikor 4 évvel ezelőtt mélykómában született egy 73 dekás kislkislánya akiért anno annyit aggódtunk.Nos, erről az anyukáról van szó. tegnap délután leesett a padlásfeljáróról,és eltörött a második nyaki csigolyája. Szerencsére nem bénult le,de a helyzet súlyos, ma reggel elszállították Győrbe az idegsebészetre operálni.A gyerekek meg otthon. A pici 4 évest azt már este elhoztuk, a nagyobbakhoz a lányom elment ma reggel és elindította őket az iskolába, ma délután megyek értük,és őket is elhozom hozzánk. Szóval az élerünk egy darabig nem lesz egyszerű. Persze a család majd besegít, csak az első sokkból előbb mindenki magához tér. A többit meg majd az élet kialakítja. Én megteszem anit tudok, a többiek is hozzátesznek ezt azt, aztán kisimulnak a dolgok.
    Bocsi, hogy panaszkodok, de muszáj volt valakinek elmondanom.
    Lehet, hogy a farm most egy kicsit háttérbe szorul, de ide mindenképpen igyekszem bejönni.Ennyi kikapcsolódás nekem is jár.

Legyen szép napotok: Lujza

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mélyen együttérzek veletek. Remek családod van, hogy így összefogtok. :inlove:

Danikám! Nálam az a helyzet, hogy mindig találok aprócseprő rakodni valót, így akár elhatározom magam, hogy nem csinálok semmit, akár nem, folyamatos munkában vagyok. Még jó, hogy hallom a harangszót, így legalább az ebéd eszembe jut. :)

Sali~*.*, fabatka, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.