Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Ismét fel kukk. Az eventeket továbbra sem csinálom. A pajta töltés mindenek felett. Nagyon jól halad. :) Már rengeteg növényből meg van 10 ezer. :)

Sali~*.*, fabatka, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Lujza, minden elismerésem a tiétek, hogy igy tudtok segiteni.A kicsire emlékszem, mennyi aggodalom volt.Szurkolok , hogy a mama gyógyuljon meg és ne legyen komoly baj.

Sali~*.*, fabatka, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Kukkanthatnál többször is ! ;)
    Szia !
    Borzasztó amit leírtál, de remélem ezáltal kissé könnyebb lett a teher Rajtad...
    Megértem, hogy nem tudsz jönni. Szörnyű ez a vélelen baleset !
    Itt is történnek tragédiák, például ma értesültem arról, hogy egy egykori kézilabdás sportember, aki nem ivott, nem dohányzott, szombaton szívinfarktust kapott és késve vitték be a kórházba, mert először a tűzoltóknak kellett lehozni az emeletről, utána nem volt mentő a városban....kómába esett és ma reggelre meg is halt. 63 éves volt. :(

Szia Marika !

Te tartod a frontot legalább...:)
    SziaMimi !
    Semmi baj, akinek új lakása van az mostanság nem ér rá, mint Te sem...:)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

A hosszú érésűekből nekem alig sikerül 2-3ezret megtermelni, mindig másra kell a föld.

Olyan pipa vagyok a kerékre. :( Egymás után szórja a sárga pehelyólakat. Meglátjátok, a vonatra se fogjuk tudni felrakni, annyira kevés pontot ér majd.
    Ha meg nem kacsa, akkor meg kaméleon vagy hód. Azért prémium főnyereménynek nem sárga kacsát szeretnék. :mad:

Utoljára szerkesztett: 18.3.19
  5. Koppi

Ez a hátránya a millió eventnek. Gyakorlatilag kiürül a Pajtánk...:(

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jót beszélgetünk a két kuckóban. :D :D

Sali~*.*, fabatka, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nagyon aranyosak vagytok, hogy együttéreztek velem. Most van az anyuka a műtőben, mert olyan magas volt a vérnyomása, hogy addig nem vállaták az altatását, amíg nem tudták rendezni.
    Azt, hogy a gyerekekt bevállaltam, yaz természetes, érzelmileg kötődünk hozzájuk, nem engedhetem, hogy a gyámügy közbelépjen.Tőlem akinek 3 rokkant kutyája, legutóbbról egy sérült poszátás macskája van a háztartásban ez természetes. Szerintem minden jóérzésű embr hasonlóképpen cselekedne.
    Most viszont megyek és főzök valami vacsorát ennek a zsombornyi gyereknek, mert nehogy éhenhalás legyen a vége a nagy segítségnek:p:p

fabatka, -elzemari-, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Borzasztóan sajnálom, ami történt Lujzáéknál. Boztosan már többet tudtok, mi van Hencsivel. Egyszerúen nem is tudom, mit mondhatnék. Szegénynek a legjobbakat kívánom. :( :(
    Pocsék napom volt, pedig még csak hétfő van. Ilyen lesz az egész hetem. Reggel vérvételre megyek, ha túlélem, majd jövök.
    Jó éjszakát Mindenkinek!

fabatka, mimi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Lujza!:)
    Minden elismerésem, megkönnyeztelek!:inlove:
    Kívánok mielőbbi felépülést az anyukának. A családnak, neked sok türelmet.
    Szia Mimi!:)
    Ezekkel a sárga ólakkal azért nem kell ennyire dicsekedni. Nem vagy egyedül, máshol is ontja rendesen őket. Ha nem ezeket akkor a körte, szivar, birs fákat. Majd valahogy megoldjuk, hogy elférjenek.;)
    Szia Sütike!:)
    Persze, hogy túlélet!;) Gondolj ránk és nem fog fájni!!! Mi az hogy az egész heted?
    Szia Dani!:)
    Sajnos az a tapasztalat, hogy nem tudunk olyan egészségesen élni, hogy ne érjen bennünket utol a végzet.
    Ez alól a rendszeresen sportolók sem kivételek.
    További szépeket, jókat kívánok mindenkinek.

fabatka, -elzemari-, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Korán keltem, nagyon rossz éjszakám volt. Egész éjjel a jobb lábamban levő izomgörccsel voltamelfoglalva, amiolyan intenzv volt, hogy éreztem hogy meghajlik a csont a lábszáramban. Nem jellemző rám, de üvöltöttem a fájfdalomtól. Óránként elért, hajszárítóval melegítettem, mivel a meleg jól oldja az izomgörcsöt,de így is jó 10 perc kellett hozzá hogy enyhüljön. Szörnyű volt. Ma elmegyek egy orvos orvosevics orvoshoz, hogy csináljunk egy labort, mert valami nagyon kifogyott velőlem.:mad::mad:
    Pedig eleve nagyon erős izomlazítót szedek rendszeresen.
    Az anyukát, akit Hencsinek hívnak megműtötték végül is mert továb nem lehetett várni vele, a műtét technikailag sikerült, de este 10 órakor telefonált az unoahúgom, hogy még mindig 200-as a vérnyomása, nem tudják lehúzni, semmilyen gyógyszerre nem reagál.Még altatás alatt sem ment lejjebb..
    A gyerekek jól vannak, ma meg holnap nem mennek iskolába,mert a lányomék holnap jönnek haza Siófokról,és ők segítenek megtanítani busszal közlekedni őket.nem tudok egyszerre a buszon is lenni,meg az autóban is,mert ugye vissza is kell jönni,a zalai közlekedést meg hagyjuk . 3 óra múlva lenne visszafelé járatom. Beszéltem a háziorvosukkal, akit még a kórházból isemerek, leigazolja nekik ezt a két napot.A pici lány,a Lidike ovodás (4 éves),velük megbeszéltem, hogy amíg nálam van, addig az óvoda szünetel.
    El sem hiszem, de megcsinálram a felhőt!!!!!!Még most sem értek egy kukkot sem az eventből, de megcsináltam Hiába a rutin meg az évek nem múlnak el nyomtalanulxDxDxD
    Mimi ! ne csüggedj. Emlékeszem rá amikor új házba költöztünk de akkor is a mikoranővéremmel összecuccoltunk, még egy hónap múlva is pakoltunk.Azgtán egyre kevesebb lett a munka, és egyszer csak azt vettük észre, hogy rend van,és kialakult a napi rutin.Ne idegesítsd mnagad, tudod, csak sorban mint a falusi bíróságon;);)
    Sütike ! Mi ez a nagy pesszimizmus, nem ismerek rád. Még hogy túléled-ea vérvételt. Ha ez megnyugtat, amúlt héten is volt egy valaki, ak itúlélte:sleepy:xDxDxD. Agyon csaplak, ha nem éled túl!!!!!xD
    Dani, szörnyű ami a sportoló ismerősöddel történt. Szerintem nem kell ahhoz káros szenvedély,hogy elérjen bennünket a végzet, ha a sors így akarja. Van egy ismerősöm - a lányom főnökének (aki 76 éves) az édesanyja-aki dohágyzott, rendkívül stresszes életet élt, hisz megjárta Auschwicot a 8 hónapos kisfiával, 2 és féléves volt a gyerek amikor partizánok kiszabadították őket a hlálsorról, végig gürcölte az életét, 70 éves korában műcsipőt kapott, 86 éves korában összeroppantak a csigolyái úgy csavarozták össze, moat 96 éves, és köszöni szépen jól van, sőt még sezllemileg is toppon van, korához képest. Néha hajlamos vagyok elhinni, hogy kinek mi van megírva.......

Marcsi ! Köszönöm az együttérzést, emlékszem mennyire segítettetek annak idején agógódni az anyuka és a pici lány életéért.
    Szerinem korán reggel, éhgyomorra ennyi elégi s lesz belőlem,legyen szép napotok, Lujza

Sali~*.*, fabatka, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  11. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Dani. Jönnék én,csak időm nincs. Sőt,egyre kevesebb lesz.
    Szia Mimi. Én gőz erővel tolom a termelést. :)

Sali~*.*, fabatka, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Sziasztok !

Pihi van holnapig event ügyben. De jó, hogy a BP ezt megengedi nekünk ! ;);)
    Aztán délelőtt úgysem lehet a farmokat bejárni.
    Két órakor aztán hajrá! :D

Sali~*.*, fabatka, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Megnéztem az eventet, én is megcsinálom.remélem összejön. tetszik, hogy minden terület adja a felröppenőt, meg az ajándékok is szimpatikusak:p:p

Sali~*.*, fabatka, mimi és 2 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia Lujzám !

A Bahásat csinálod ? Mert én kihagyom...:)

Sali~*.*, fabatka, mimi és 2 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, itt vagyok!Ugye, azért aggódtatok értem....Sali, Lujza, köszönöm! :) :)
    Reggel korán keltem, kissé zakkantan. Voltak zavaró körülmények, de azért be estem a laborba, 7 órakor. Mire oda értem, meg beszéltem magammal, hogy én leszek az első, hamar túl leszek rajta, aztán haza jövök, meg iszok egy csőble kávét, mellé a friss levegő, és remekül fogom érezni magam. Oda értem, csurig volt a rendelő. Mire sorba kerültem, már attól rosszul voltam, hogy várnom kell. Na, mindegy.....túléltem, de le ültem kicsit, mert szédelegtem, meg azt mondták, hogy sápadt vagyok. Kis pihenés után útnak indultam, hazafelé. Otthon ráncba szedtem magam, és el indultam világgá. Posta, bolt, stb. Mire a végére értem, majdnem dél volt. Futás haza, ki pakolás, ebéd, mit egyek, hamar, csengetnek, kifutok, be futok, telefon, sorban, mire az ebédig jutottam, már magamra találtam.
    Gyors ebéd, mosogatás, pakolás, indulás. Egy órakor mentem Somlójenőbe, négy körül értem haza, gyor be fútés, kenyér ki szedése, mert meg sült, kutyák, egyebek. Na, volt egy futás, de már itt vagyok.

Lujza, remélem, szegény Hencsivel minden rendben lesz, biztos jó kezekben van. Sokat gondolok rá. A gyerekek biztosan jó kezekben vannak, az tuti.
    Eventeket el olvastam, meg csinálom mind a kettőt. Volt már ílyen, és mivel egy idejúek a gazak, semmi plusz nem lesz vele. 6 óránként egy aratás, cak pak, aztán kész. 5 napig...:D Jó lesz ez, az utolsó 8 gyárfüggönyt nem hagyom ki.

Holnap világgá megyek, Ajkán vannak elintézendő dolgaim, remélem, 2 órára vissza érek.Most viszont megyek fürödni...:) :)

Sali~*.*, fabatka, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó estét kívánok mindenkinek !

Nem elfedni, hogy:

Az éjszaka során nagyobb karbantartás várható a játékban.
    A karbantartás várható kezdete: 2019.03.20. (szerda) 01:00
    várható vége: 2019.03.20. (szerda) 09:00

Várhatóan kevesebb idő is elegendő lesz a karbantartáshoz.
    Ezen idő alatt a Farmerama és egyéb Bigpoint szolgáltatások elérhetetlen lesznek.

és ezt sem

holnap 14:00 órától kikerül a játékból a csibeszoba!

Pihentető jó éjszakát...

17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi az együtt érzést, ha ez a mosógép ügy elintéződik, már semmiért nem leszek ideges - vagy mégis... ;)
    Egy pasi kéne autóval, mindjárt gyorsabb lenne a dolog.
    Jó hogy írtál a görcsről, hogy melegítés kell neki, nekem is előfordul, mostantól okosabb lettem.

Sali~*.*, fabatka és sutimami57 kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Nincs az a nagy tolongás itt a fórumon, persze az event mistt is van ez így. Én viszont újra elolvastan az eventet, és úgy döntöttem, hogy mégsem állok neki,mert a pajtám nincs annyira jól felszerelve. Viszoint soha vissza nem térő alkalom, hogy a kasszát fel tudjam úgy istenigazából tölteni.
    Sok sikert mindenkinek, aki belevág. Én most megyek főzni, mert egy kicsitsokan vagyunk, kaja meg ugye kell. Anyuka jobban van, a vérnyomását rendezték, már fe is kelt, úgy néz ki, hogy pénteken lehelyezik Egeregre.
    Holnap a pici lányt elviszem orvoshoz, mert naagyon köhög, a többiek jól vannak. Nincs velük sok gond, elég önellátó gyerekek ahhoz képest, hogy csak 9 évesek.
    Mimi ! Még egy jó ötlet...A lányom találta ki, hogy éjszakára ilyen görcsös időszakokban egy melegvízes palackot teszek a vádlimhoz, így elkerülöm a kelllemetlen hirtelen görcsöket.Bevált, tudom ajánlani.
    Most irány a konyha, mindenkinek sok sikert az eventhez, legyen szép napotok: Lujza

-elzemari-, Fatther, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia !
    Sok jó hírt hoztál és tényleg kihalt a topikunk...:)
    De bízom benne, hogy felejtős lesz és sokan leszünk itt nem sokára....:)

fénylő., Sali~*.*, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok, szia Lujza!
    Ez egy csodás ötlet, és egyszerű. A barátnőm, akinél laktam, fél éjszakákat sétál a görcsök miatt, majd elmondom neki is.
    Ha bagolytól elküldenéd apiacra szánt dolgokat, megköszönöm. Annyi idő nincs hogy végigböngésszem.
    A topik nem kihalt, majd ha már senki nincs egy hétig, azt lehet kihaltnak nevezni. Danival mi nyitogattuk hol a Kuckó, hol az Épház ajtaját. :D:D:D:D

Sali~*.*, fabatka, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.