Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem Rád céloztam vele, csak úgy általában írtam, mert tudomásom szerint az ibolya is védett virágnak számít és tilos leszedni csokornak.:)

sutimami57, szöszi50, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Befutottam végre. csak megmutatom magam, mert amúgy igen rossz passzban vagyok. Délelőtt ugye operába voltam, hazaértem,elugrottunk a tesómmal Egerszegre ezt-azt venni. éppen fizettünk,amikor szólt a doktor, hogy van egy lépdaganat,sürgően meg kellene
    operálni. Én mentem is de sajnos rossz vége lett,akkora daganatot találtunk nemcsak a lépben, hanem a májon is, hogy el kellett altatni szerencsétlen állatot 4 éves vizsla volt. december óta hordták egyik orvostól a másikig, nem jöttekrá,hogy mi baja van:mad:. Most meg már késő volt. Nagyon meg tud viselni bennünket az ilyen eset.
    Szöszi ! megkérdeztem a doktort a cicáddal kapcsolatban, holnap beszámolok róla, hogy mit javasolt. Ma egy kicsit hergya vagyok hozzá.Most megyek, beszedem az esti szemes takarmányomat (alias gyógyszerek) aztán megpróbálom kialudni magamból a mai napot Holnap új nap, reggel opera.....
    Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát: Lujza

Fatther, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Szia !

Szép Napot Neked...
    Eljöve a kedd is......:)

Sali~*.*, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt kivánok!

Nahát, nahát a tegnapi jó nagy eső után, olyan gyönyörűen tiszta letta természet.ma amikor mentem vérvételre csak néztem, hogy a fűszálak majdmegszakadtak a sok esőpárájától, ami reggel megterhelte őket.A virágok, ha lehetne énekelnének örömükben, hogy felfrissitette őket az aranyat érő tavaszi eső.

Szóval minden rendben van csak én nem.Elmegyek reggel az előjegyzett vérvételre, üldögélek azért jó fél órát mire rám kerül a sor.Mire bejutok, kérdezi az aszisztensnő, hogy miért ma jöttem?Mert ma van tizenegyedike, csak eltetszett irni, hogy csütörtök.Most mit gondoltok, hogy semmisültem meg?Úgy bizony.Ez van.

A Gazdakörivel is készen lettem a jobb oldali feledatból még sok kimaradt, de sebaj, majd legközelebb megcsinálja aki akarja.

Vidámság és bohókásság kisérje a napotokat.

Fatther, Sali~*.*, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia Marika !

Nálatok nagy eső volt ? Itt épp, hogy csak szemetelt.
    Mi tegnap reggel fél 8-tól fél 12.-ig ültünk a párommal az orvosnál Debrecenben. Mondjuk nekem közben volt elintézni valóm is, de akkor is sok.
    Kontroll 6 hónap múlva, de akkor már időpontra kell menni.
    A bal oldali teljesen, a jobb oldali is kész van, és nem vettem semmilyen "gyorsítót"

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mesebeli-utazás.17917/

Itt a kiírás aki akarja csinálja, én kihagyom. :)
    Szelektálok.

Utoljára szerkesztett: 9.4.19
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na ez olyan nevetős, mikor anya rászól, hogy "jaj, ne olyan komolyan!", erre vicsorít. :D:D Neki szebb a nevetése, ha magától csinálja, láttuk már. ;)

Épp jókor, éhen is vesznék nélküle. :)

Nem baj, hogy tegnapi, azt az egy maradékot csak küldd el. Majd a mikrobi megmelegíti. Ablakot kinyitottam.

Sali~*.*, sutimami57, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Ó ettől én is besokaltam, nem csinálom!!

Sali~*.*, sutimami57, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Lujza köszönöm szépen,hogy meg kérdezted az orvost,és nagyon sajnállak,hogy ilyen szomorú dolgokkal kell találkoznod!Meg néztem az event ki írást na ez nem nekem való.A mostani az kész lett a felhőm,de ez is keserves volt!Marika nagyon szép a természet ilyenkor,csak már lehetne egy kicsit jobb idő,esett egy kis eső nálunk is!További szép délutánt,és szerencsés játékot!

Sali~*.*, sutimami57, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Szöszi ! Azt mondta a doktor, hoggy ilyen eset 10 ezer esetből egy ha előfordul. Azt javasolta, hogy csináltass a cicának egy laborvizsgálatot, ami a májműködést,és a pajzsmirigy működést is nézi. Ennek a két szervnek lehet a legnagyobb esélye,hogy az altatástól károsodhattak.Esetleg egy erősebb dózisú viaminpótlást is meg lehet próbálni. Az a legvalószínűbb, hogy a cica viselkedése azért változott meg, mert rossz a közérzete.Az előbb említett dolgok bármelyike kiválthatja ezt.
    Persze ez távdiagnózis, mert nem tudjuk pl azt sem,hogy mivel lett altatva.De ő mindenképpen ezekkel a vizsgálatokkal kezdené.
    Remélem tudtam segíteni,és továbbra is sok örömöd lesz a cicával.
    Az eventet én is kihagyom, mert megsértődtem, mivel a felhősot nem sikerült megszereznem. Igaz,hogy néhány aratás kimaradt a munka miatt, beavatkozni meg nem lehet, így pótolni sem a kieséseket.Szóval most elment a kedvem az eventezéstől.Aki belevág, annak sok sikert kívánok.

mimi, Fatther, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !

A leírásodból a cicával kapcsolatban látszik, hogy milyen mélyen ismered ezeket a kis állatokat.
    Ahogy nézem mindenki kezd kissé besokallni ettől a mókuskeréktől ami nonstop jön egymás után. :)

mimi, szöszi50, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Sziasztok.

Teljesen megbolondult nálam valami, mert tiszta összevisszaság van.Az egyik böngészővel az a baj, hogy nem tudok belépni a fórumra a másuknál az a baj, hogy ott meg teljesen más a felállás a fórumnak.

Tisztitás előtt és tisztitás után is.Lehet hogy nem tetszett az event iránti nem tetszésem?Na mindegy akkor ma én el.

mimi, szöszi50, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia Marika !
    Nem a böngésződdel, hanem a fórummal van baj. Megint..
    Megcsinálhatnák már tisztességesen !!!:mad::mad::mad::mad:

mimi, Sali~*.* és sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Próbáltam be jönni napközben többször, de nem sikerült. Igazolt távollét. Másik topikokba sem igen engedett be.
    Ahogy látom,én leszek az egyetlen, aki el kezdi az eventet. Na, megyek is, mert írni sem enged, folyton jön a piros ablak.

mimi és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Veled tartok, csinálni szeretném az eventet! :) A tenyésztőshöz már bepakoltam minden fajtából 44 -et. Már csak arra kell ügyelni, hogy le ne kapjam a holnap kezdődő rövid boom-ig.
    Szia Marcsika!:)
    A jelenség nem egyedi, másoknál, nálam is gyakran feltűnik ez a 502 BG.
    A fórum teljesen szét van esve.
    Amiért beugrottam csupán az, hogy tudassam: nem vagyok elveszve, még vidéken tartózkodom, és a wifi hozzáférés véges.
    Ha sikerül akkor a hétvégén már nem lesznek ilyen korlátaim, kicsit aktívabb leszek.
    Kívánok mindenkinek minden szépet-jót, örömteli, jó játékot. Vigyázzatok magatokra!:)

mimi, szöszi50 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Sali! Jó hogy jöttél! Most is jön az ablak.......:( Nem tudtam, hogy holnap lesz rövid bumm, de akkor megyek be pakolni.

mimi, szöszi50 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

:sleepy:
    Szia Sütike!
    Engem is kidobál, végre van egy kevés időm, wifim is erre tessék.
    Igen holnap jön!
    Baby, baby Boom!

Kezdete várhatóan: 2019. április 10. (szerda) 18:00 óra
    Vége várhatóan: 2019. április 10. (szerda) 22:00 óra

sutimami57, mimi és szöszi50 kedveli ezt.
  17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Lujza Köszönöm szépen,hogy segítesz a cicámnak,és remélem,hogy rendbe jön,mert nagyon hiányzik a dorombolása,most is dorombol,de nem az igazi.Jó éjszakát,és jó pihenést!

sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  18. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Nem bírom megállni szó nélkül:tenyésztős eventben,megint kb harmadik alkalommal nyomják a kolibrit a homárt,ami már megvan kétszer nekem,megértem én hogy valakinek nincs,de pl miért nem lehetne mondjuk a ritka ólakat is beadni?
    Igy nem csinálom,feleslegesen nem szórom a drága szupertrágyát :p
    A másik eventbe se látok semmi extrát,max a felhőt.De arra se pazarlok energiát :D
    Szóval akkor jó játékot annak aki csinálja :inlove:

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! ma korán keltem mert váratlan opera lessz.tegnap bevittek egy macskát a rendelőbe, momdván hogy találták, valószínüleg elütötte egy autó. A gazdát nem sikerült megtalálni, ezért azt kérte a hölgy, hogy altassa el a doktor, mert ő nem tudja a műtét költségeit megfinanszírozni. Azt hogy igazat mondott, alátámasztja, hogy régóta ismerjük minden állatát a doktorhoz hordja, én meg a kórházból ismerem, nővér volt a balesetiosztályon.
    A doktor megvizsgálta az állatot,majd felhívott, hogy bevállom-e a műtétet. persze, momdtam én. Erre elmondott egyöt perces bakamiatyánkot, amit nem idézek, mert egyetlen szavától egy életre kitiltanának a fórumról, de a lényege az volt, hogy ő nem jótékonysági intézet ő is pénzből él, stb,stb,stb.Aztán halál nyugalommal odafordult Ildikóhoz (ő vitte a macskát)és közölte vele, hogy ő nem sintér,hanem állatorvos,nem altat el olyan állatot, akit meg lehet menteni. Magasról tesz arra, hogy nem tudja kifizetni (ezt is más szavakkal momdtaxDxD) Végü lköszönés helyett annyit mondott, hogy akkor 8-ra gyere,és kinyomta a telefont. Én meg mint szófogadó jó kislány 8-ra megyek. Mindig mondtam, ( a szemébe is ) hogy ez a doktor egy különleges állatfajxDxDxD
    Úgyhogy balra el, legyen szép napotok: Lujza

szöszi50, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Mi a szent ****-kaláb van a játékkal???
    Megint elérhetetlen...>:(>:(>:(

szpiró61, szöszi50, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.