Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nekiláttam,hogy megmosom a reluxákat a konyhában,igenám,de ahhoz el kellett húznom a helyéről egy szekrényt a hűtőt.Háááát ami mögötte volt,arról jobb nem beszélni,az ablakok már meg vannak pucolva, a többi eztán jön. Abbahagyni nem lehet,mert olyan a konyha,minth dinamit robbant volna benne. A gerincem meg délután majd elmond mindenféle ledér nőnekxDxDÉs a reluxák még a fürdőkádban lubickolnak.....Ami maga után vonjaa fürdő kitakarítását is:oops::oops:

szöszi50, mimi, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujza,
    ez igaz, hogy ami életünkben már mennyit fejlődött a világ, de gondolj bele, hogy az elmúlt harminc év alatt mi minden történ, ha ez igy halad, márpedig miért ne, akkor mi lesz itt ötven év múlva.Te jó ég, de jó lenne felébredni egy napra és körbenézni a fejlődésen.

Nem semmi munkának fogtál neki.Te jószagú rezeda, a gerinced majd lehet hogy nem fogja megköszönni?Bizzunk benne, hogy figyelembe veszi a jószándékot és nem lesz semmi gond.Én már az ilyen nagy dolgoknak csak akkor fogok neki, ha nagyon muszáj.Az ablaktisztitás már korábban elkészült, a függönyöket is lecseréltem egyúttal.A csempéket még le kellene mosni, de lehet hogy csak akkor, ha lesz kedvem.Ha nem akkor igy történt.A papok táncánál mindig le van tisztitva, a többi????Örülök, ha a sok menésem mellett néha kiveszek egy két nap szabit és akkor azt csinálom amihez van kedvem.
    Ma például a Papa elment burgonyáért, én meg gyorsan készitettem egy kis keksz tekercset,miközben a borsófözelék készült holnapra.Holnap megint egésznapos ügyintézés van, örülök ha hazajövök két intézés közben,és mély leveőt veszek és indulok a másikra.Délután pedig még torna.
    Szerda piac,és valamit kellene sütni.Na nem is ragozom tovább.

Mosoly tudjátok....

szöszi50, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok! Látom kicsit megfogyatkozva,de törve nem vagytok egypáran.
    Olvasom,igaz nehezen,mert egyre rosszabb a szemem,csütörtökre van időpontom a szemészhez,aztán majd kiderül mi lesz.Lujza neked már időpontot is van a mütétre.Nem örülnék a mütétnek,de az még jobb,mintha a cukor okozná a bajt.
    Az eventtel kész vagyok,tenyésztettem is.
    Ablakpucoláshoz nem mertem nekiállni mert félek hogy a létra nem türi a szédült embereket.Olyan tanácsot kaptam a fiamtól,hogyha ki akarok nézni,akkor nyissam ki,bár ugy is nagyon homályos.
    Takaritás megvolt,igaz a gerincem reklamált is érte.Lujza vigyázz te is.csak módjával mindent.
    Szóval várom a nyuszit,de semmit nem viszek tulzásba,bár lehet hogy hozzám el se jön,mert anno mikor még dolgoztam és nyulfelvásárlással is foglalkozott a KFT és vágás után olaszba szállitottunk,bizony sok tapsifülest megettem.Lehet hogy ezért kihuztam nála a gyufát.
    Na szóval ennyit magamról,Anikó unokám jól érzi magát Barcelónában,irigylem is érte.
    további jó nyuszivárást,sziasztok!!!

szöszi50, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Szia PepeIldi,
    régen láttalak.Neked is szürkehályog van a szemeden?Nem kell félni tőle én már túl vagyok rajta, semmiség az egész.Az ablakpucolás majd elkövetkezik, ha valaki ott lesz melletted.Én is szeretem a nyúlhúst, bááár sokat nem fogyasztottam belőle.Szép fehér és finom húsa van.Azért a csirkével nem cserélném fel.
    Unokád miért van Barcelonában?

szöszi50, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  5. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szia Marika!
    Majd csütörtökön kiderül mi a helyzet,akkor megyek dokihoz,de valószinü szürkehályog ugyanis anyai ágon az egész familiának van-volt.Anikót az iskola küldte ki 3 hétre Barcelonába.Müvészeti iskolába jár számitógépes animátor és grafikus szakon.Most 10.osztályos.
    15 gyereket küldtek ki tanulmányutra a suliból és Anikó is mehetett.Amugy nagyon ügyes és szereti ezt a munkát.Hát biztos ,hogy nem véletlenül választották ki,ilyen fiatalon.Nagy álma volt,hogy lássa a tengert,most minden nap elsétál a partra,nincs messze a szállástól.
    A nyulhus is nagyon finom,meg a nyulmáj rántva vagy fokhagymásan.Nem tudtam annyit késziteni,hogy a két tizenéves gyerekem el ne pusztitotta volna rövid időn belül.Olcsón jutottam hozzá a vágóhidon,igy jól tarthattam őket.Sajnos ez a hajó elment,a boltban meg elég drága,meg hát a gyerekek is elkerültek hazulról.Igy én is maradok a csirkénél.

6. -elzemari-

Ildikó, gratulálok, hogy ilyen ügyes unokáid vannak.Sok örömöd van bennük.

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

És Marcsinak is köszi az együttérzést, jól esik. persze. Nem oldódott meg, a fiam elérhetetlen, sok az elfoglaltsága most, albérletet váltanak. :(
    Én ecseteltem, és csökkent a fájdalom. Nem lyukas! Ki fog esni, már mozog, nyilván alá került valami, amitől begyulladt. Reggel óta keresem a fogorvost hogy hol van, hova tartozom. De most ester jutott eszembe Szöszi, majd holnap őt kérdem meg. Na azért ez negatív itt, könnyebb volt Kispesten. :)
    Danikám! nem marokszámra eszem(enném), tudom hogy mire képes, mennyire durva.
    A háziszereket mentettem, csak részben ismertem.
    Nem szólunk rád, mert örülünk a segítségednek.
    Algo....-t nem szedhetek, kiüt, de ezt a BeNuRont hozom holnap máris.
    Én néha visszaforgatnám az idő kerekét, a régi emberi kapcsolatok hiányoznak.
    Ahogy a bátyám mondta: mint a mérgezett egerek, úgy futkosunk. És főleg a nagyfaluban. Már érzem a lassulást. :)
    Hát ez már csak így van. Ha elkezded, folyamatossá válik észleléstől halálig. :D Lásd! reluxád. Mi egyszer - még rendelkeztem férjjel - megpiszkáltunk a falba egy lyukat, mert szárnyas hangya jött elő, hát földig kellett rombolni. (Régi sváb ház, mészkő, ablak alatti fal.)
    Marcsi, nekem a csempe sose okoz gondot. A fürdőben azonnal lehúzom gumival, még mielőtt kilépek, a gőzzel együtt lejön a víz is (ami nagyon kemény itt). Csillog-villog. :)
    Na ma kilocsogtam magam. Látszik, hogy hatott a kence a fogamra. (Tantum verde)

8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Csak beugrottam aláírni a jelenléti ívet,mert operába kell mennem. Mimi ! örülök, ha segíthettem.A Tantum verde igen jó ötlet volt,csökkenti a gyulladást és van benne némi érzéstelenítő is, ami a fájdalmat gyorsan megszünteti. Látod én is tanulok tőletek, a vőmnek fogom javasolni, neki mindig gondja van a fogaival, nagyon romlanak. Nekem hálistennek nincs ilyen problémám,mivelmár több fülem van, mint fogamxDxDxD
    Pepe-Ildi ! Büszke lehetsz az unokáidra !!!
    Most tényleg balra el, délután jövök:Lujza

szöszi50, Sali~*.*, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hamar én is aláÍrok, mert nagyon sok a tenni -menni való, futás van ezerrel. tegnap is annyit rohantam, hogy azt hittem, szét esek a végére. De azért egyben maradtam. Ma talán kicsit lejjebb vehetem a sebességet, de semmi nem biztos.
    Jó volt olvasni írásaitokat, és tényleg élveztem, de én is csak az olvasásig jutottam. Lujza, Csipikének be haltam!!!!! :D :D nagyon tetszett. tegnap az óra végén meg mutattam a kis srácnak is, hát, meg szakadt a nevetéstől. Most viszont szaladok telefonálni, aztán meg amerre látok...:) Szép napot, jó időt!

szöszi50, Sali~*.*, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Szépen süt a Napocska,bár hűvös van,de azért elviselhető. Ma és a hét többi munkanapján délután 2-re megyek dolgozni. Kevesen vagyunk és a "drága" főnök megkért,hogy vállaljam be...mindent a munkahelyért..remélem nem sokáig. :)
    Csabikám 3. helyezést ért el másik 2 osztálytársával,váltófutásban. Náthásan is végigcsinálta. Kaptak érmet is! :)
    Most elszaladok a piacra,mert muskátli vásár van.
    Legyen szép napotok,puszi

szöszi50, sutimami57, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Mindenki!
    Lujza, a Tantumnak van egy olyan kiszerelése, aminek egy csöve van, azzal helyre lehet pumpálni. Többet segített, mint egy fájdalomcsillapító. Végre megtaláltam, hova kell mennem dokihoz, persze a város másik oldalára. :( Még megebédelhetek előtte.

szöszi50, sutimami57, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Fatther !
    Kösz a híreket. Szerencsére egyik sem kell nekem égetően. :)
    Szia Mimi!
    Jó étvágyat az ebédhez..:)
    Még szerencse, hogy van fogorvos a közelben...:)

szöszi50, sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Megjöttem az operából.Elég húzósnapom volt. Ráadásul én balga tegnap úgy raktam vissza az egyik reluxát, hogy nem lehet tőle kinyítani az egyik ablakot. Most mászhatok újra fel, mert a tesóm regel intenzíven reklamált.Én meg gyorsan elhúztam itthonról :p:pMondtam neki, hogy
    amíg távol vagyok, addig nyugodtam kimoroghatod magadat. Erre elnevette magát,és azt mondta,hogy azért sem morog tovább. Így zajlik álunk az élet.
    Az eventet megnéztem,megcsinálom, noha brutál mennyiség kell hozzá. Viszont nekem a tortakészítős is tetszett, főleg amikor valaki kiokosított, hogy le kell fényképezni a tortát, illetve most tojást,és úgy könnyű elkészíteni. Szóval a telefonom szolgálatban lesz.
    Most márkezd hatni a fájdalomcsillapítóm, úgyhogy elvonulok a boltba, mert a három és 2/3 lábú macskámnak adtam egy kis házikosztot, azóta nem akarja megenni a tápot. Viszont olyan kis hitvány, elmegyek és veszek neki konzervet meg macskaszalámit.
    Legyen szép napotok: Lujza

15. -elzemari-

Sziasztok.

Ma sem az én napom idáig.
    Reggel mindjárt a körzetiorvos a leletemért, mert majd megyek pajzsmirigy kontrollra.Ám mielőtt indultam eltörött az első fogamnál az ideiglenes fog, na jó el is öntött a méreg, hogy miért kellett ennnek eltörni, mikor úgy vigyázom rá, nem is használom, csak ha kirakat kell.Az evésről ne is beszéljünk, mert juj de nehéz amikor levannak csiszolva a fogak.
    Körzeti orvostól kijövet, hivtam is a technikust, hogy mi történt, én azt hittem itt van a világ vége, ám biztositott hogy akkor holnap találkozunk.Jó, indulás haza egy rövid időre, mert 12-re újabb jelenésem volt.
    Ó dehogyis haza, hiszen vásárolni kell.No irány a bolt, mert a piacra nincs időm elmenni.
    Az is elintézve, jöhetett az ebéd.Még szerencse, hogy tegnap elkészitettem a zöldborsó főzeléket,a sült virsli ma készült, mintha éreztem volna, hogy kevés időm marad délelőtt.
    S még mindig nincsen vége, még van egy félnégyes torna.
    Nem mondhattam ma , hogy nincs kihasználva az időm.

Mimi,
    de jó, hogy megtaláltad azfogorvost, bizom benne, hogy szimpatikus és jó orvos lesz, mert a fogászat is egy utálatos dolog.
    Klári,
    mindig mondtuk, hogy klassz srácaid vannak.
    Fatther,
    most tőlen lehet akármilyen vásár, immunis vagyok rá.
    Sütike,
    bizony nem ártana néha ha csökkentenéd a napi sebességedet.Meglátnád, akkor sem dőlne össze a világ!!!
    Lujza,
    én is nagyon unom, hogy nem lehet egy csavarhúzóval kicserélni az előző rossz fogat és jöhetne az új.Mindig azt szerettem volna, hogy a drogériában a fogkrémek mellett ott sorakoznának a fogak, lekapna az ember egy bal 6-os és uccú neki, otthon meg kicserélné.Hogy mit csinálnának a fogorvosok?Ó annyi más foglakozás van még.

Az eventet elolvastam, persze hanyattis vágódtam, a mennyiségtől.Na nem mintha nagyon lázba hozott volna.Elkezdeni elkezdem, mert mégis csak játék, de az esélytelenek nyugalmával fogom csinálni.

Vidámság és derű kisérje a napotokat.

szöszi50, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Marcsi,én akkorát nevettem az ötleteden a fogcserét illetően, bizony isten meg fogom érdezni aboltban, hogy melyik sorban találom a pótfogakat.Kiváncsi vagyok, hogyan néznekmajd rám....A múltkor,amikor olyan hideg volt, rákérdeztem, hogy merre vannak a csokimikulások, úgy néztek rám, mintha ufót láttak volna.De aztán felvilágosítottam őket,hogy a nyúl ilyen hidegben nem jön, visszarendelték a télapót. Erre aztán kitört a nevetés.
    A farmon hosszúak várják a holnapi eventet, reggel nem tudom hogy állom meg, hogy be ne lépjek.
    Ide azért benézek, most viszont jó éjszakát mindenkinek: Lujza

szöszi50, sutimami57, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Nálam marad minden a régi kerékvágásban.
    Ugyanis nem csinálom és már nem is érdekel az egész.
    Nem vagyok én h....!! Lesz egy nyugodt Húsvétom !!!

Utoljára szerkesztett: 17.4.19
    Fatther, szöszi50, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A szomszédban leírtam, mit művelt velem a fogdoki, ide csak másolatban hozom, ne szenvedjem át másodszor is. :(
    Végre megyek reggelizni.... majd mit mondok... mindjárt ebéd. :D

Fatther, szöszi50, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Szerettem volna nyuszikák tojásait keresgetni a farmon....
    De ez már nem erről szól :(
    Dolgozzon aki akar, részemről láblógatás lesz, ez az első Húsvét amikor így teszek.
    Köszönet a BP.-nek érte.

20. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Kíváncsi leszek erre az eventre. Jónak ígérkezik. De majd meg látjuk. Ha nem tetszik,akkor ez is a felejtős kategóriába kerül. :)

szöszi50, Fatther, mimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.