Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Rég voltál ismételten.
    Ha lekezdesz az eventbe, akkor ***gelhetsz mellette egész nap.
    Te tudod, még választhatsz. Én a NYUGALMAT választottam. :)

szöszi50, Fatther, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Én elkezdtem az eventet, nekem szimpatikus. Meg aztán én pihentem egyet, a múlt hetit kihagytam. Dani ! jól teszed ha pihensz egy kicsit. Néha én is besokallok.
    Délelőtt folytattam volna a takarítást,de ez a drága doktor elhívott egy kicsit dolgozni. Nem is volt sok dolgom, mert egy nagyon beteg cicá thoztak, akit már két éve kezelt egy nagytudású kolléga,ésnem vette észre, hogy leukémiás a macska,és emiatt a homlokürege tele ven daganattal, amimár olyan mértékben elterjedt, hogy nem lehetett megmenteni.Inkább csak szakmailag akarta velem megbeszélni az eutanáziát. Akkora lelki teher ez neki, hogy muszáj, hogy valaki hozzáértő személy megerősítse ebben a döntésben. Bennem meg szakmailag megbízik.
    Már megint untatlak benneteket a munkámmal, úgyhogy elvonulok. Amíg kis földbe nem kerül a gaz, addigtakarítgatok, utána elmegyünk shoppingolni a tesómmal.
    Legyen továbbra is szép napotok:Lujza

-elzemari-, szöszi50, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a híreket, eseményeket, olvasni valókat. Mosoly mindig van, ha ide be jövök, és ez így jó. tegnap is agyon dolgoztam magam, délelőtt a házban, ebéd után ki vonultam az udvarra le mosni a külső előszobai ablakokat, utána ki hordtam a muskátlikat, és a be ültetésre váró gazakat. Mire végeztem , jól el ment az idő. Csöpp melegem nem volt. Az izomlázam, na, az meg van. Még ha melegítene........ma reggel el indultam a rendelőbe, csak be szólok, hogy kérem a receptet, utána gyógyszertár, majd a nagy bevásárlások lebonyolítása. Kocsival mentem, előbb érjek, meg így egy úttal mindent el tudok intézni. Komolyan, nem hiszem el...város vagyunk, na de ekkora......kétszer jártam végig a központot, mire találtam parkolót, éppen akkor állt ki egy csajszi, szerencsére, kicsit balgán, így mire egyenesbe hozta az autót, oda értem, így volt helyem. Ma akartam menni, mert holnap brutális tömeg lesz. Na, ma is az volt...erre mondta az egyik boltos csaj, hogy Armageddon jön...:D :D Mintha egy hétig zárva lenne minden...:D :D

Azért délre haza is értem, minden el intézva, a héten már sehova nem megyek.
    Eventet el kezdtem, nem tudom, hogy tetszik-e, ameddig csinálom, addig megy. Sok a gaz, az időre kért miniket nem szeretem, de majd el válik. Mivel a gaz hosszú, nem kell sokat be jönni, így ez a része nem zavar. Sütés, főzés közben néha be nézek, a festéseket meg majd este csinálom, ha lesz hozzá elég anyag. Kifejezetten nem tűztem ki semmilyen célt, a rend kedvéért a felhőig megyek, aztán meg látom. Ha event, akkor csinálom.
    A vásárlás nem izgat, van mindenből, amennyi kell.
    A sütésről csak annyi, hogy már 4 adag sütinél tartok, már csak meg kell csinálni. :D

Pénteken kezdem. Na, most megyek, mert még itt áll egy rakás tiszta ruha, amit el kell pakolnom. Szép délutánt, jó játékot!

-elzemari-, szöszi50, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Dani. 2 munkahelyen tolom az ipart. Kevés az időm. Nos,ahogy haladok az eventtel,úgy haladok. Nem viszem túlzásba. :D Csak olyan ligtosan. :D

-elzemari-, szöszi50, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia Mimi!Végül is kinél voltál,és hol fogdokinál?Nem jó helyet mondtam?

-elzemari-, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ááá nem a Távirdába mentem, szót fogadtam a "kötelező" beosztásnak. Tehát a Zámoly közbe mentem. De túl vagyok rajta, majd még jó technikust kell keresni. Sajnos TB alapon nem sok jóra számítok. De történtek már csodák.

-elzemari-, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia Zsolt !
    Csupán megjegyeztem, nem rosszallásként írtam...:)
    Az a csoda, hogy a farmozást is csinálod mellette...:)

Milyen jó, hogy nem fogtam bele az eventkedésbe. Most jöttem az előbb haza. :)
    Megyek is szundikálni, mert regge korán van ébresztő !
    Jó éjt Mindenkinek !

8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nagyon írígylem a tehetséged , én a pálcika emebrt is képes vagyok elrontani
    Van egy barátnőm , aki néha beszalad hozzánk /mont most húsvét előtt /összedobok valami dekorációt címszóval .
    Cak amulok és bámulok , hogy mi szépet tud csinálni a semmiből . Sajnos én a képzelet hiányában szenvedek .
    Nem szaporítom tovább a szót , csak azt szerettem volna mondani , hogy nagyon szépek a rajzaid :)

9. Koppi

Szia és szép reggelt mindenkinek !

Hasonló cipőben járok én is. Sajnos az ilyetén tehetség hiányzik belőlem....:(

A mai nap 5 fokkal és (még) sötétséggel indul. Felhő nincs az égen. Pára is alig van.
    Abszolút aszály van. Esőnek nyoma sincs. Végeredményben tavaly nyár óta nem volt tisztességes eső.
    Már drága minden....Hol a vége??
    De hagyjuk a sötét gondolatokat, legyen szép Napja mindenkinek!! :):)

Utoljára szerkesztett: 18.4.19
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Szép jóreggelt mindenkinek.
    Dani ! nálunk hálistennek beázott a föld, de olvastam, hogy az alföldön elég rossz a helyzet aszály ügyben.
    Ma délelőtta tesómat viszem tüdőgondozóba.ami gondolom hosszadalmas lesz,mert most költöztek be a központi kórházba, és a rtg nagyon messze van a rendelőtől. Mire a tesóm oda átkocog, meg visszakocog, na,addig Csehországban eltelik 2 év........
    Szóval délelőtt nem leszek. Nem is adtam a gazoknak csak vizet, van idejük beérni bőven.
    A tojásfestés remekül megy, működik a fotózás, egy katt, az elsőt megjegyzem, aztán már elő is jön a kép és lehet festeni. Eddig minden festésem 25 pontos lett. Aki csinálja az eventet, annak tudom ajánlani.
    Most megyek készülődni, legyen szép napotok: Lujza

Fatther, Koppi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Én csak 1 munkahelyen dolgozom,de ott teljesen kifáradok. Naponta az a sok mázsa amit megemelünk az kikezdi az ember erejét. Nem panaszkodásért mondom. :)
    Ma is megyek 2-re,előtte megfőzök,a házimunka,jószágok,sőt most hogy vettem sok-sok muskátlit azokat is ültetgetem el. Nekem van segítségem az eventek alatt,de azért én is odateszem magam. Bevallom belefáradtam az eventekbe,hagytam is már ki.
    Na jó,tényleg nem panaszkodom.
    Szombaton feltöltődöm úgyis,barátnőmnek megyek az esküvőjére és a lagzijába. :inlove:
    De most eltrappolok,mert még mosogatnom kell.
    Puszi Nektek! :inlove:

Akkor időben szólj,ha nem teszik,mert akkor nem töröm magam azért,hogy neked is csináljam! ;):inlove::p

Fatther, szöszi50, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én mégis nekikezdtem, menne is, csak a festésnél nem mindig oda fröccsen a festék, ahova én akarom. Mint a betűknél. :mad:

Fatther, Koppi, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Dani. Van jó segítségem. Imádom. Nem sokára hozzá is költözöm. :)

Szerelmem. Amikor nem tudok fel jönni,akkor ha van időd,segítesz,ha nincs időd,vagy kedved,nem segítesz. Tudod édes. Nem vagyok az az event fun. Amennyit sikerül,meg csinálnunk,annyi lesz. :) :inlove: :inlove: :inlove:

suba_klara, Fatther, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Kicsit fáradtan de törve nem itt vagyok.

Lujzám, nem kell fotózni, mert rákattintasz a nyúlra és mutatja, hogy miképpen kell festeni.Ne pazarold az erődet a fotózásra.
    Ha tizszer akarod megnézni, tizszer kattintsál a nyúlra,addig amig az idő le nem telik.
    Gratulálok a 25 pontos eredményhez, igazán szép!!

Utoljára szerkesztett: 19.4.19
    bündihugi, Fatther, mimi és 4 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

Sziasztok! Be kukkkk...... Nagyon dolgozás van, agyon, meg vissza. Azért jól vagyok. Amit terveztem, meg csináltam. Holnap folyt köv.
    Event is megy, aratáskor be ugrok, aztán megyek tovább. Nem rossz ez a tojás festés, a kezdeti félelmem el is múlt. Aranyos, szépen lehet csinálni. 24 játékom van eddig, majdnem mind 25 pont. Jó lesz ez.
    Nem kell fényképezni, semmi gond nincs, katt a nyuszira, és mutatja újra a tojást. Az idő is elég.....nekem viszont nincs, megyek is tovább...szép estét!

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Holnap lesz ilyen sűrű a napom, mert jön a sütés. Igazából felesleges, de hátha jön valaki a családból. Bejelentett vendég nem jön.
    Event megy. :)

17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Mindenkinek,Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok.A lányoknak,asszonyoknak sok locsolót,az eventezőknek sikeres játékot,jó éjszakát jó pihenést kívánok!

18. sutimami57

Sziasztok!Szép jó reggelt! Remélem, jó idő lesz. Nálam ma indul a sütés, közben még takarítás, mosás, stb. Egri krémes, Linzer, sajtos tallér. holnap meg egy nagy adag sajtos stangli. Meg a főzés.........
    Vasárnap a fiam jön Domikával, este meg a srácok, hosszú évek alatt ez már hagyomány, meg akiről még nem tudok.

Farmot szépen le rendeztem, tojásokat ki festettem. Oltári szerencsém van, pörgettem egy 200-as bónuszt, meg egy plusz 1-et is.
    Eventet senki nem csinálja? Pedig jó . Egyre jobban tetszik.

Szöszi! Neked is Kellemes, békés, boldog Húsvétot kívánok, jó pihenést, és sikeres játékot!
    Mindenkinek jó készülődést, kellemes, szép napot!

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Mindenkinek áldott Ünnepet kívánok! Megyek sütni, majd felhúzom az órát, hogy ne csússzon az aratás. :)

Sali~*.*, sutimami57, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Boldog Nyuszit mindenkinek!:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.