Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Tetszikeltem, de nem tetszik a helyzet. Az viszont nagyon is, hogy gondolom kitálaltál rendesen.Úgy kell az exednek, megérdemelte!!!!!
    Egyre jobban fáj a kezem:cry::cry:.Pedig jegelem szorgalmasan

szöszi50, sutimami57, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak kettőt Dani! Ne menj tovább!
    Honnan jössz? Melyik vonattal? Fehérváron keresztül?
    Nagyon jó. :D :D
    Én ma észre se vettem az időjárást. Itt volt a villanyszerelő, felrakta, megjavította, kitalálta, megcsinálta amit kellett. Persze én ott sürögtem körülötte, engem minden "csinálás" érdekel. Azt mondta, őt nem zavarja. :D
    Kis pihi után nekiláttam a rántott csirkelábnak. Ízlett, de annyi macera van vele, hogy soha többet.
    Akkor most jobban vagy, ugye? ;)
    Milyen kedvesek ezek a fák... :inlove: Nem is csodálom, hogy élvezed.

Event érdektelen, le akarom tudni ezt a rengeteg liliomot. Na persze, ott van mellette a következő hosszú érésű.:music:

Utoljára szerkesztett: 9.5.19
    szöszi50, Samborg, lujza5353 és 3 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be futottam. Jókat olvastam, mosolyogtam. Jó volt az okosságok gyűjteménye. Marika, jól tetted, hogy hoztad, igaz, át gondolva, én mindig így csinálom a dolgokat, csak nem fogalmazom meg ilyen pontosan. Tegnap ki akadtam, mint az órarugó. Reggel be jártam a várost, nem tudtam el intézni szinte semmit. Délelőtt mentrem Ajkára, persze, szakadó esőben, a kiskutyát vittem kozmetikába, időpontra. Naná, hogy késtünk.........Végig szakadt az eső, délután állt el. Nagyon elegem van belőle. Ma megint jön Domika, meg az anyja. Ez a lány még mindig úgy ragaszkodik hozzám, mint régen. Bár, már mondtam neki, hogy nem vagyok már az anyósa.........
    Szóval, futás van, ma megint ügyeznem kell, mert a papesz nem az eszéről híres, így mehetek megint.

Gabi, tudom, hogy rossz ez a helyzet, de el fog múlni, csak egy darabig még fáj az eset. Én is át éltem, tudom,. milyen, ha meg csalják az embert. Én is bosszúskodtam....:D :D

Eventeket csinálom, tegnap később tudtam kezdeni, de halad. Mivel egyben van, nyílván, mind a kettőt csinálom, cél a teljes befejezés. Menni fog. A tenyésztősből mind a három traktornál 5-5 ablak van még hátra. A kártyáshoz kevergetem a lapokat.
    Na, most futok még a kis farmra, mert ott is el kezdtem, de csak a tenyésztőset csinálom, a kártyásat nem. Lujza, az annyját annak a kutyának.........Legyen szép a napotok!

szöszi50, -elzemari-, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok El sem hiszem, süt a nap, kellemes idő van . Remélem felétek is , így aztán Marika nyugodtan mehet a piacra. A napsütés még szerelmi bánat ellen is jó:):)
    Az event lassan megy, nagyon lassan. Kevés a szupertrágyám amivel egy kicsit meg tudnám gyorsítani a gazok termelését. A traktorral meg akarom várni a bébi bumm-ot mert gondolom lesz a hétvégén.
    A kezem egész szépen rendbe jött, este kapott egy kis csodaszert, amit az unokahugom beszerzett nekem a kórházból.
    Ma a városba is be kell mennem ügyeket intézni.:mad:
    Legyen szép napotok: Lujza

szöszi50, sutimami57, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Nagyon szépen süt a nap, így végre én is élvezem majd a sétát.
    Event nem érdekel, így izgalom- és bosszankodás-mentes napot tervezek. :D

szöszi50, sutimami57, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Tudom mindig vannak akiknek jó idő van, ám itt a keleti végen szomorkás esős az idő..:(
    De a múltkoriban itt volt a jobb lenni.
    Most szívunk... ;);)

szöszi50, mimi, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Dani, hidd el, majd elmúlik a rossz idő, mert felénk is káprázatosan szép lett az időjárás.Végre valahára.

Lujzám, bizony ma kimentünk a piacra, de én úgy szédelegtem, lehet, hogy ez a fene nagy párás levegő?A csoda tudja, de idő kellett mire észhez tértem.Szerencsére ma szép idő lett felénk, de ahogy hallottam ez nem fog sokáig tartani.Ki fogja ezt az ide oda időt viselni?

Az event haladgat, a keresés az megy, már van 14 lejátszott játszmám és 548 fogaskerékérmém. Az még kérdés, hogy felhő miként alakul, vagy másra költöm el a fogaskerekérmét.
    A traktoroknál sajnos már nem tudok többet tenyészetni és igy nagyon lassan jönnek a felröpik.A tenyésztés a szokáos, egy ugrással kecsegtetett.

Mimi, jól is teszed én is mindig megfogadom, hogy kihagyom , de mindig ráveszem magamt, hogy megcsináljam.Közben meg még mérgelődöm is.

Sikeres játékot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 10.5.19
    szöszi50, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Marika !
    Késő délutánra itt is kisütött a nap. Ám egy nagy felleg kering a város körül....Most elívelt Debrecen felé...:)

szöszi50, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    Győr felől, félútról.:)
    Nagy dilemmába vagyok. Barátnőm vásárolt egy összecsukható biciklit. Együtt szoktunk tekerni. Van biciklim, gumit kellene már rajta cserélni mert hiába van jó állapotban 25 év alatt a gumik elöregedtek. Tavaly a fiam vázas bicajával tekertem. A gond ezekkel az hogy nehezebb megállni leszállás nélkül velük, ha hosszabb útra megyünk elfárad a karom mert ezeken a nyereg és a kormány magassága majdnem egyforma. Kinéztem én is egy kempingszerű összecsukható bicajt. akcióban 80000 Ft. Fogok még annyit tekerni hogy megérje megvenni? Két napja ezen agyalok. :D
    Az eventnövények nem akarnak szaporodni. Mérlegidőszak van, mikor belemerülök a munkába elfelejtem hogy aratni kellene. :D

szöszi50, lujza5353, mimi és 3 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Ebéd után elmentünk shoppingolni,most értünk haza :oops:
    Hűűűű de elfáradtunk. Viszont kaptam nagyon aranyos nyári topánt, sőt még egy táskával is megleptem magam, le volt árazva nem tudtam otthagyni.
    Gyönyörű napsütésben indultunk,hatalmas zápoeső kerekedett, szerencsére benn voltunk az üzletben,mire kijöttünk, el is állt az eső. (nem az eső esett rövid ideig)
    Most megint olyan semmilyen idő van, jönnek-mennek a fellegek, hol esikhol nem. Olyan mint a népmese:)
    10 körrel vagyok kész az eventben, a traktoroshoz most tenyésztek, nem tudom meddig jutok
    Most elpakolunk, aztán pihi ezerrel, este érkezem: Lujza

szöszi50, mimi, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Már miért ne vennéd meg? Természetes, hogy lesz időd kihasználni...:)

Szia !
    Jó kis bevásárlás lehetett...:)

szöszi50, lujza5353, mimi és 2 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóó...sziasztok! Szeretek én is bicajozni, bár egy ideje mégis inkább négy keréken gurulok....:) Szerintem vedd meg azt a bicajt, a régi már bőven ki szolgálta az idejét. Hát persze, hogy ki fogod használni, és élvezet lesz vele a tekerés! :)

Az idő vacak felénk is, bár jó időben mentünk a menyemmel ügyezni, vásárolni, igaz, kocsival. Délután megint esett rendesen. Utálom már nagyon. Eventek mennek, és szuper jókat játszottam......tetszik, hogy együtt vannak, meg az egész, úgy, ahogy van. Ez a kártyás az egyik kedvencem, szeretem. Igaz, volt egy-két gyenge játékom, de nem gond, így is tetszik. Rá meredtem a TV-re, és el felejtettem a kártyákat, ki meg nem léptem. A tenyésztős is tetszik, nagyon jó ez a csere lehetőség, el is szórakoztam vele, nagyon bírom.....Sok a lehetőség. Tenyésztettem is, bár nem szeretek, nem is volt semmi érdekes benne, pedig el használtam az összes luxust, semmi értelme nem volt. Így aztán nem is folytatom. A kártyás felhőm meg van, még 10 játék kell, és kész is vagyok. A tenyésztős lassabban megy, de minek siessek???? Szóval, azért mondom, hogy tetszik, mert tényleg tetszik, na. Nem csak reklamálok, ha nem tetszik...ez szuper jóóóóóóóóóó
    Jól vagyok ám...igaz, Fárasztó volt a nap, de nem baj. Legyen kellmes, szép az estétek!!!!!

szöszi50, lujza5353, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

De nem bringával akarsz jönni a találkozóra, ugye? :D
    Tehát nem Fehérváron át jössz?
    Nekem holnap is fel kell szaladni Pestre, délután megjárom.

Mindenkinek jó eventezést, utána jó álmokat!

sutimami57, Samborg, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Micsoda kérdés ez? Hát persze, hogy fogsz te annyit tekerni. Vedd csak meg a biciklit. Annál egészségesebbés kíméletesebb sport nem is létezik.
    A tesóm 72 éves, és diófát akar ültetni... sőt még enni is akar róla . Mondtam neki, hogy ősszel kap diófacsemetét.;);) Ezt hívják jobb helyeken optimizmusnak:):)
    Én részemről elülök, mindenkinek jó éjszkát Lujza

sutimami57, Samborg, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Jó reggelt!

Gyönyörű idő lett mára.Még egy kósza felhő sincs az égen.Jó lenne csavarogni egyet.Igaz most még hűvös az idő, de majd kialakul.

Samborg.
    Azt nem irtad meg, hogy gumit miért nem akartok cserélni a bringán?S van a kormányra úgynevezett félkar toldó és már nem is kell annyira ráhasalni a bringára.Egyébként az nem kérdés, ha van kedved, naná hogy vedd meg a bringát, mert még olyan sokat fogsz bicajozni, hogy csak na.
    Sütike,
    azta micsoda lelekesedés.Igen nekem is tetszik, igaz egyszerre nem tudok csak kettő vagy három kártyapaklit keverni, igy aztán mire belejönnék, már el is fogyott.
    A falusi vásásrban már én is megvettem a felhőt igy mostmár mint felhő tulajdonos boldogan fel is másztam rá. Lassan már a létra sem kell, mert olyan sokat kell a babszárat megmászni, hogy feljussak a felhőre.
    A traktoroknál más a téma, mert még hat menetet meg kell tenni, hogy ott is felhő tulajdonos legyek.Igaz az állataim nem lesznek készen olyan hamar, hogy sietni tudnák.Ott is be kell tartani az időt.Hosszú az idő igy aztán ott türelmesnek kell lennem.
    Mimi,
    nem semmi kondival rendelkezel, hogy csak úgy felszaladsz Pestre.Na de félre a tréfát, az a jó neked, hogy végül is óránként jönnek a vonatok Székesfehérvárról, ha jól tudom.Ráadásul, szép piros Desiré vonattal jössz, csupa élvezet az egész.Én nagyon szeretek vonatozni, alig várom, hogy az évvégére beállitsák Vác és a Nyugati között az emeletes vonatokat.
    Lujza,
    mindig öröm, amikor valami újdonság kerül a tulajdonunkba.Legyen sok örömöd a szandálban és a táskában.

Legyen szép és derűs a napotok.

sutimami57, szöszi50, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! csak kapkodom a fejem,hogy már megvannak a felhők, és hogy milyen jól haladtok. Nekem a falusivásárban még csak 14 keverést sikerült megeszközölnöm, a traktorhoz pedig nagyon gyéren jönnek a felröppenők. Most számítok egy kis javulásra, mert az első trakesz már össze van rakva,így annak a felröppenőit be tudom cserélgetni.De hát az állatok nálam is lassan érnek:mad:
    ha rövid idejűt teszek ki, akkor meg még ennyit sem ad. Ennek ellenére nekem is nagyon tetszik ez az event, örülök, hogy belevágtam.
    Ma nem leszek, mert elmegyünk csavarogni, méghozzá a Sütikéhez. Szuper napunk lesz érzem én azt:):):):)
    A tesóm még tollászkodik a fürdőben, aztán utána indulunk. Addig én elosztom a kutyákat a házban illeve az udvaron. Kész logisztika ezt a sok kutyát igazgatni. De imádjuk őket:)
    Legyen szép napotk, nálunk is hétágra süt a nap: Lujza

sutimami57, Samborg, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] mosolyos ébredést nektek is, a szomszédban már kívántam.
    Ez ugye azt jelenti, hogy szombat lévén bambán bámulunk a konyhában, amíg a kávé le nem csurog a torkunkon. :D
    Sokat vállaltam mára, így már itt se vagyok, az eventmentes nyugalommal mondom, legyen szép napotok!

sutimami57, Samborg, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Juj juj de nagyon irigyellek benneteket.Kivánok nagyon derűs és szép nőnapot!!
    Mimkén, kivánok én is neked nagyon jó és derűs szombatot.Később azért remélem még benézel.

sutimami57, Koppi és szöszi50 kedveli ezt.
  19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok,szép napot mindenkinek!Nagyon jó volt végi olvasni bennetek!Mindenki megy, hol erre,hol arra,szóval zajlik az élet!Nagyon lassan haladok az eventekkel,igaz nagy kedvem az elment világgá!Mimi tette jól,hogy bele sem kezdett,és vidám napja lesz.Sütike,és Lujza találkoznak,de jó nektek,legyen szép napotok!Az eső kellett,most már a nap sütésen a sor!,ja és a melegebb időn!További sikeres játékot,és szép hétvégét kívánok mindenkinek!

sutimami57, olegka9, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok !
    itt a keleti végen remek napsütés van. Néha, mert előkerül 1-1 kis pamacs ami eltakarja.
    Olyan 18 fok van, de mindjárt más az ember kedve, ha fényesség van kint !

Szia Margitka !
    Az event ügyben nem vagy egyedül, én is csak haladgatok, de nem érdekel.
    Ekkora dömpingben föl sem tűnik, ha nem jön össze egy egy event...:)
    Végeredményben meg van minden alapanyagom, de a befektetési kedv hibádzik valahol...:)
    Én is várom már a 18.-át...:)

sutimami57, mimi, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.