Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó,
    Szöszi kedves, sohase menjen el a kedved a játéktól, ha véletlenül nem sikerül, akkor is játszottunk egy kicsit.Én is mentem volna valamerre, de délelőtt a Papa elment sétálni, én meg nekiálltam egy kicsit takaritani, mert ilyenkor nem kell mondani, hogy légyszi ülj ide vagy oda.Mire végeztem jól el is fáradtam, igy aztán le is mondtam a mai lemenetelről.Kezembe vettem egy ecsetet és belefeledkeztem a festésbe.

Dani, de jó lesz együtt lenni megint!!!!

sutimami57, mimi, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Marika !
    Kíváncsi vagyok vajon mennyien fogunk ott találkozni...?! :)
    Remélem Álomhajsza is jön hozzánk kicsit vigasztalódni aztán, ideje lenne megismerni már a keresztlányomat...:):):)

sutimami57, mimi, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  3. -elzemari-

Szerintem túl sok új nem jön, hanem a régi gazdák.Jó lenne már sokat megismerni személyesen is.

sutimami57, mimi és szöszi50 kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Itt az új szerzemény.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190511v00pfxr99.jpeg
    Makacs egy jószág. Már az elején a vásárlást követő egy órában a beállításokat után próbaútra mentünk a barátnőmmel. Mondanom se kell hogy defektet kaptam. Szerencsére még nyitva volt a "közeli" kerékpáros bolt és tudtam belsőt venni. Érdekes hogy nem lyuk hanem egy pici hasadás volt a gumin mint egy éles vágás. Barátnőmékhez visszatérve megkértem a párját cserélje ki a gumit, addig én tologatom a fűnyírót mivel épp e tevékenységében akadályoztam. Új próbaút, most már semmi akadály nem volt. Jövő héten azért veszek a gumikhoz valami spray-t amit a boltos ajánlott. Slime defektgátló folyadék.Ha holnap reggel nem esik új körre megyünk.
    Traktorok beüzemelve A Falusi vásárnak nem akar vége lenni. 23 játékot játszottam.

Utoljára szerkesztett: 11.5.19
    sutimami57, mimi, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Nagyon klassz a bicaj, használd jó egészséggel!!Nekem most jön a 30-ik kör.

sutimami57, szöszi50 és Samborg kedveli ezt.
  6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Hány jelentkező van eddig?

sutimami57 és szöszi50 kedveli ezt.
  7. Koppi

Pontosan sajnos nem tudom megmondani, Szilvivel beszéltem Ő mondta, hogy 30 ember felé közelít a létszám.
    Ez 2 hete volt.
    Gratula az új bringádhoz !
    Látom több sebességes. Profi kis gép...:)

8. -elzemari-

Jó reggelt.

A traktorok szépen elkészültek és teljes pompájukban állnak a raklapokon.Igazán nagyon tetszetősek lettek.A lombház fejlesztéseket kiváltottam, igazán büszke vagyok magamra, mert a 41-es volt a legrosszabb szám, amit kaptam.Igy aztán szép kis fogaskerékérme gyűlt össze.
    A falusi vásárhoz még négy csomag kártyapakli kell és akkor az is készen lesz.Jó is lesz már, mert a mamuttokat szeretném mielőbb visszarendezni, hogy szépen hozzák nekem a termésüket.Most úgy is sok eső esett biztosan jó lesz a talaj.

Vidám ébredést és szép napot kivánok!

sutimami57, szöszi50, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkiek !Két traktorom nekem is kész, a harmadikhoz kellmég néhány tenyésztés, de az hamar meglesz.Most mát biztos hogy készen leszek a felhővel is. Lombházam az nincs, úgyhogy az utolsó kör már csak a bolt miatt érdekel. Ott még vn egy.két dolog, amit meg akarok venni.
    tegnap olyan, de olyan szuper napom volt, hogy elmesélni képtelenség. Ez a Sütike egy tündér !!!!. Nagyon jól éreztük magunkat nála, ezer köszönet érte.:):). Egyetlen dolgot felejtettünk el, nem fotózkodtunk:oops: De annyi dolgunk,megbeszélni valónk volt, hogy valahogy elmaradt. Tanultunk okosságokat is tőle a farmmal kapcsolatban, úgyhogy a továbbképzps is megvolt.

Samborg! Szuper bringát vettél,kívánom,hogy sokáig tekerd egészséggel:):)

Ma epret teszek el, dzsem készül belőle, meg a kazánházat kell kitakarítanom, mert a Csipike tegnap ott volt elhelyezve amíg nem voltunk itthon, és némi kivánnivalót hagy maga után a helység. De ugye a tacskó az népművészeti agyagedény (alias köcsög), ha bepörög, akkor díbol.
    Megyek is takarítani, legyen szép napotok (nálunk megint elromlott az idő:mad:), remélem felétek süt a nap: Lujza
    Pepe !Ha megírnád a farmnevedet, küldenék madarat:)

sutimami57, Fatther, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Lujza,
    azért ez nem járja, hogy ennyi a mese a nőnapról, hogy jó volt, meg továbbképzés.Szóval ez nagyon kevéééés.Az hogy a Sütike tündér azt idáig is tudtuk, de mégis...... Majd a találkozón bepótoljátok a mondandót.
    Na jól van, igy aztán lemaradunk a mesedélelőttről.

sutimami57, Fatther, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  11. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szia Lujza!
    A farmnevem Pepe101966.Röptethetsz!!!
    Várom a baglyot!!!

Sziasztok Farmtársak!
    Jó hírem van és én nagyon örülök.
    Anikó unokám,aki 10.osztályos egy müvészeti iskolában pénteken sikeres előrehozott
    irásbeli érettségit tett német nyelvből.Nagyon boldog vagyok,hogy megcsinálta,aztán majd juniusban a szóbelinél drukkolok egy kicsit,de szerinte "Nagyi!Ne izgulj,menni fog!"
    Pedig 3 hétig Barcelonában volt és ott nem foglalkozott az a némettel.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.5.19
    sutimami57, -elzemari-, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Sziasztok !

Tegnap nekiduráltam magam és meghódítottam a felhőt és az összes traktort földíszítettem. (Kicsit sok szuperbe került, de egye fene...)
    Pedig péntek este kezdtem el a gazok szaporítását....:)

sutimami57, -elzemari-, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    Szívesen elcserélném a tacskód utáni takarítást a fiaim utánival. Az előbb fejeztem be a mosdó szifonjának takarítását. Gyerek borotválkozott és csodálkozott hogy nem folyik le a mosdó. Még valaminek a pici kupakja is bent volt a szűrők között. Élmény volt.
    Nálunk éjjel kettő óta esett, a mai terveimet keresztülhúzta. Fűnyírás és gyomirtó permetezés volt beütemezve. Remélem szombaton is szép idő lesz mint tegnap volt.

14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia Dani!Teljesen igazad van,nem izgat engemet sem ha nem sikerülne,mert ez csak egy játék!Meg tanultam Tőletek!Rengeteg dolog amit kérnek,és el is hiszem,hogy a befektetési kedve megy el az Embernek!Biztosan jó lesz a tali.azt kívánom,hogy csodálatos időtök legyen!

Szép vasárnapot kívánok!Nagyon örülök,hogy Lujza,és Sütike megismerték egymást,és jó hangulatuk volt tegnap!Nálunk is esett az éjjel,most is olyan semmilyen az idő!Tenyésztettem én is tegnap,és lett egy két jó szaporulat,de a szuperek fogytában!Gratulálok akinek készen vannak a felhőik!Nekem még sok dolgom van velük,sajnos!!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.5.19
    sutimami57 és lujza5353 kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Ildikó, gartulálok a sikeres unokádhoz.Nagyon jó érzés lehet ilyen élményekben részesülnöd.

Szöszi,
    örömmel olvasom, hogy lett jó szaporulatod tegnap.Én is mindig várom, de vaéahogy elkerülnek.Sebaj, majd egyzer rám is rámköszönta szerencse.Csak addig birjam ki.

Samborg,
    olyan méreg, mikor az ember eltervez valamit és kivül álló okok miatt nem valósulhat meg.Ahogy megnéztam az előrejelzést, szombaton kivánni sem lehetne szebb időt.Már csak az kell, hogy ne jöjjön valami kóbor ciklon, ami keresztűl huzza a szép időt.

Dani , gratulálok, igazán a lovak közé csaptál.Igy aztán sikeresen feldiszitetted te is a traktorokat.

Legyen derűs a napotok.

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na pont ilyet képzelek, csak még nincs meg az egész fedezet, kötözés mindent vitt. :)

Tegnap felszaladtam Pestre, de annyira még nem tudom a buszokat, hogy ne legyen csúszáz/késés. Végül is jó későn értem haza. Persze az a bolt már bezárt. "Mérgemben" bementem a barkácsárúházba, és találtam a kádhoz csudaklassz kapaszkodót, vákumos, nem kell a fiamra várni, hogy fúrja fel. :)
    Estére használhatatlan voltam, így le se arattam a bazsarózsát. Ez kell pedig, hogy téglám legyen a manufaktúra fejlesztéshez.
    Emlékeztek? A fúró miatt zizektünk, aztán most meg ezren felül porosodik a pajtában. :D

Megyek aláhasalni a szekrénynek, mert kész akarok lenni a filmem előtt.

szöszi50, Fatther, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre, ide értem! Mentségemül szolgáljon, hogy reggel tisztességgel el baltáztam az időmet a farmon, mert annyi volt a teendő, hogy alig értem a végére. Utána aztán volt futás ezerrel, most végeztem...:)

Gratulálok, Ildikó az unokádnak, biztosan a szóbeli is sikeres lesz, hiszen nagyon ügyes! Bizzál benne...:)
    Örömmel látom, hogy az eventtel is szépen haladtok, van felhő, szép traktotok, meg minden, ami elérhető volt. Be fejeztem én is mind a két eventet, és most is az a véleményem, hogy nagyon tetszett mindegyik. Nem kellett nullázni, semmi plusz, de jó volt. A kicsin is kész a tenyésztős, a másikat ott nem csináltam.

Fantasztikus volt a tegnapi napom Lujzáékkal! Minden percét élveztük...:) :) :) Szöszi! Nem most találkoztunk előszőr, 6 éves az ismeretségünk, és igazi barátok vagyunk, bátran mondhatom, és büszke vagyok rá! :) :) Tiszteletbeli családtag is lettem 4 éve, igaz, az okiratot még nem kaptam meg... :D :D :D
    Sokat beszélgettünk, nevettünk, ebédeltünk, utána el mentünk fagyizni, onnan kincsvadászatra, ami nagyon jól sikerült, majd haza, kis délutáni pihi, beszélgetés, amit alig tudtunk abbahagyni......Szóval, szuper volt! Pénteken folytatjuk, megyek Zalába, és együtt megyünk Pestre, mint máskor. Ja, és be mutattam a lányoknak az új barátomat is, a neve Robika! :) :) Nagyon tetszett nekik..:D
    Most viszont megyek lazulni, irány a fürdőkád! Kellemes pihenést. jó játékot!

Pepe101966, szöszi50, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Elkészült az eperdzsem:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190512v01ptjmdi.jpeg
    Ennyi sikeredett 4 Kg eperből.
    Ildikó nagyon okos unokád van, méltán lehetsz rá büszke. Aki ilyen ügyes, annak a szóbeli is menni fog. Persze egy kis aggódás az meg nem árthat:):)
    Sütikének remek az új barátja a Robika, ugyanis ő egy robot takarítógép, szépen elindul a lakásban,és minden zegzugot kitakarít. Ha végzett, beáll a dokkjába, és feltölti az aksiját. Pazar kis szerkentyű. Sütikére rá is fért egy ilyen, amennyit robotol abban a házban. Én már abba elfáradok, amikor elmeséli egy napjátxDxD
    Most, hogy jól elpletyiztem a lényeget,elvonulok,és helyére pakolom a dzsemeket, jó lesz az télen. (hacsak a vőm előbb meg nem találja)
    Természetesen egy fél üveggel maradt, mert ugye meg kell kóstolni a nagy művet.Az lesz a vacsora vajas - eperdzsemes kalács. Újabban nem is veszünk kenyeret, annyra rákaptunk a kalácsra. A tescoban 300 Ft-ba kerül egy, az nekünk két napig elég.És ráadásul nagyon finom.Nem nagyon édes, így sós ételhez is kiváló.
    Na, elmentem pakolni, legyen szép estétek: Lujza

Visszajöttem, mert elfelejtettem megkérdezni: Mimi, te mit csinálsz a szekrény alatt?????:oops::oops:

-elzemari-, sutimami57, Pepe101966 és 3 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azt hittem, csak kitörlöm a vizet. Aztán délután 1 órakor végeztem a takarítással. Soká kellett vakarni. Majd nem 5 évenként takarítom. Most már megint mosolygok, de akkor dühös voltam az elődömre. :)
    Nagyon klassz napot töltöttetek együtt, gondolom korán "elültök".

Samborg, -elzemari-, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia(sztok),

Ennek nagyon örvendek. A sikerélmény jó és az is, ha a más sikerének örvendhetünk. Gratulálok. A felhők mindig jól jönnek hosszú távon sokat segíthetnek. Ezért igyekszem mindig megszerzni őket.

Én is megyek. :) Sikerült. Szerdán repülök Pestre. Reptetne valaki egy baglyot, hogy a Keletiből, hogy tudok a legegyszerűbben odajutni? Előre is kiöszönöm.

Klárika, utólagos nagyon boldog születésnapot kívánok!

Pár napig szabad voltam, egy hétvégét fürdőre mentem. Áztam két napig mindenféle vizekben (sósba és Kneipp-fürdőbe is), szaunáztam, mindent, ami belefért. Nagyon jól telt, de most jött meg a böjtje. A bal térdem pár napja nagyon fáj, ha hosszabb ideig ülök nem nagyon tudok ráállni, a guggolás pedig lassan álomkategória. Edzés? Na. az meg micsoda? :cry:

Remélem a talira rendben jön és nem fog fájni. Ne rontsa nekem a napot. >:(
    Szép estét mindenkinek.

szöszi50, -elzemari-, mimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.