Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek ! Madárcsicsergéses, napsütéses reggelre ébredtem. rdmáélem másfelé is ilyen idő van.
    Sütike ! lassíts!!! Méfg elveszel a nagy rohanásban, aztán kerestethetünk az efbiájjalxDxDxD(Marcsitól tanultam még régebben)
    Ámbár az én napom semlesz piskóta, mire ez a rengeteg akác üvegekbe kerül. Aztán amikor készen lesz, majd csodálkozom, hogy csak ennnnnnyííííííííí???????:oops:
    Megyek is gyorsan öltözni, mert ruhat eszi az embertxDazátn nekilátok. ha végeztem, jövök
    Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57, szöszi50, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Marcsi, ez a vers... tetszik na. :D
    Sali, igen láttam, de ez nem ugyanaz, mint a kispesti. Az idő gyönyörű volt, jól is esett sétálni. Azon kaptam magam a Zichy ligetnél, hogy élvezem a frissen levágott fű illatát, a madarak dicsekvését. Végre sok fecskét látok. Persze, megint azért sétáltam, mert a busz csak egy óra múlva indult.
    A beteg virágomat ki kellett dobnom, pedig nem régen vettem. Örültem neki, de minden virágos azt monsdta, ez ilyen. Úgyhogy repült. (De tényleg, mert az utolsó, akit kérdeztem, létrán állt, csak lehajolt érte és rfeptette)
    Jó főzést, befőzést, és ragyogó hétvégét! :)

sutimami57, szöszi50, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sütikeee,
    ó jaj nekem a hatlapos, mennyei finom lehet.Ha majd egy kis morzsa marad, gondolj rám, bááár az a helyzet, hogy már most boritékolom, hogy mind el fog fogyni.
    Sopron nagyon szép város. Nem is csodálom, hogy jól éretétek magatokat.Majd Pécsen folytatódik a sok jó.

Lujza,
    üvegekben van már az akác?Megelégelted már a sok munkát vele?Ám majd ha előveszed és a pohárban köszön majd vissza, akkor biztosan megveregeted mejda válladat, hogy milyen ügyes voltál.

Mimikém,
    a séta mindig jó, pláne, hogy ilyen szép volt az idő.A frissen vágott fű illatát én is mindig szerettem, mostanában már nincsen szerencsém vele találkozni.Nagyon szép a természet ilyen sok eső után.Minden gyönyörű tiszta, sehol nem porossak a fák levelei, üde és ragyogó minden.

Mosollyal búcsúzom mára én is.

mimi, sutimami57, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Egész nap nem tudtam belépni a fórumra :mad:
    Nem tudom, hogy a gépem rendetlenkedett, vagy a központban volt a hiba. Kérdeztem Danitis, Fatthert is de senki nemválaszolt:cry:8)
    Az akác üvegekben várja a telet. Most is kodobott a rendszer,talánholnapra megjavul.
    Elküldöm,mielőtt újra kidob.Jó éjszakát:Lujza

sutimami57, szöszi50, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  5. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Végre sikerült nekem is beugranom a fórumra és visszaolvasni mindazt, amit írtatok.

Szülinaposnak boldog születésnapot, további szép éveket kívánok.
    Elolvastam a sok finom ételt, amit közben fogyasztottatok és azt is, hogy mennyire ügyesek voltatok.

Nekem kegyetlen egy hetem volt a szabad napok után. Htéfgőn délután kezelésen voltam. Keddtől-péntelkig minden nap reggel kilenckor bementem és az éjszaka közepe vetett haya. Még ma délelőtt is meg kellett futnom magam a színházig. Semmit nem tudtam csinálni itthon egész héten: főtt ételem nem volt, bevásárolni se volt mikor, a gépet is csak ma délután tudtam odatenni mosni.

Szerencsére vannak munkásaim így csak beugrottam arattam, ültettem, de erőm sem volt fórumozni. Most pótolnék, ha ez a nyavalyás 504 Gateway Time-out hagyná és nem jelenne meg 20 másodpercenként.

Holnap reggel kimegyek a bolhapiacra a barátosnémmal. Vasárnap délelőtti szórakozásunk: egy jót sétálunk, bambulunk és főleg egy nagyot beszélgetünk.

Mindenkinek további szép estét.

Utoljára szerkesztett: 25.5.19
    sutimami57, Koppi, Kisvöcsök és 5 más kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek ! Aludtam volna, de ezek a fránya kutyák hallottak valamit -vagy csak álmodtak- ,mindenesetre felébresztettek hajnali 6 órakor. Viszaaludni márnemérdemes,felkelni meg mégkora van. persze őkmár bevonultak a helyükre, a Csipike itt horkol mellettem. Én meg próbálok némi kávéval éleletet lehelni magamba.
    Kb 2 percenként megjeleniknálam is a hibaüzenet,de legalább már nem dob ki a rendszer.(eddig)
    Hermione örülök, hogy előkerültél, így nemkell az efbiájt értesíteni az eltünésedről. érezd jól magad ma délelőtt. Bolházn ién is szeretek, egy időben rendszeres látogatója voltam a bolhapiacnak, de nálunk elég silánz az eresztés, Kanizsára elmenni meg elég messze van.
    ma gyereknap van, ezért körbejárjuk az apró unokákat, viszünk nekik néhány apróságot. A dédunokához holnap megyünk,mert ő még nagyon apró, többen is mennek hozzájuk, sok lesz neki a látogatóból. Aztán még a naptárt sem ismerixD,úgyhogy neki édes mindegy, hogy mikor érkezünk.
    Az eventet gyűröm, de csak két területen így elég lassan haladok, lehet, hogy estére bedobok egy kisérésgyorsítót a gazoknak.
    Legyen szép napotok: Lujza

mimi, sutimami57, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Boldog születésnapot kívánok én is a Papának,drága Marika!

Tegnapi napom az egész napos festésről szól. Ma is ez lesz a fő programom.

Majd jövök még ma.
    Puszi

Sali~*.*, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Úgy nézki,hogy megcsinálták a fórumot.Illeteve mégsem:mad:
    Mindegy, most beengedett egy kicsit. Most indulunk gyereklátogatóba, estefelé megpróbálok bejönni. Szép napot mindenkinek: Lujza

sutimami57, szöszi50, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  9. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok !
    Már annak is örülnünk kell, hogy egyáltalán bejutunk ide...:(
    De korántsem biztos, hogy sikeres az elküldés. Most meglátom...

sutimami57, szöszi50, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Na megvolt az ünneplés...itthon szalad a lakás..(tényleg,ha van itt valaki,akinek emberi áron van kiadó lakása Bp-n,ház is érdekel jelezzen már priviben)

Jövöhéttől edzés indul...rászántam magam ismét.
    Eventeket csinálom,de minek?A virágkoszorúboltot most leltem meg :-(

sutimami57, szöszi50, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na, ez nem megy, mármint a tetszikelés. Nem is kísérletezem a dologgal.
    Viszont a felmenőit is emlegetem annak aki elszabta a fórumot.>:(>:(>:(>:(>:(

12. -elzemari-

Sziasztok.

Miután idézni nem tudok, mert jön a gatyavéj, igy most Klárika, köszönöm ajókivánságot, abból sohasem elég.
    Hermione, nem semmi heted volt, de remélem a vasárnap jól sikerült.A bolhapiacon sikerült valami értékre lelni?Felénk is van szombat vasárnap ilyen kirakodó vásár, ahol kiteszik az emberek a megunt holmijukat.Egyszer a Papa vett magának ott egy "csuda" jó polót.Igaz egyszer fel is vette, miután kimostam, de úgy döntött, hogy inkább nem.Sajnos tiszta műszál volt az egész és az újbevarrása fele akkora volt mint a karja.Igaz, be volt csomagolva nem láthatta. Inkább szerszámféléket érdemes venni, mert azokkal annyira nem lehet befaragni.
    Lujzám, csak úgy nézett ki, de a valóság az más.Nem tudom mi okozhatja, de ahogy olvastam ez csak nálunk magyaroknál van ez a gatyavéj.
    Álomhajsza a lényeg, hogy jól sikerült az ünneplésed, a lakás meg majd rendben lesz, amikor lesz rá érkezésed.
    Dani ne mérgesitsd magadat, a nagyobb lényeg, hogy a játékban nincsen akadozás.

A piacozásnál még a kakas és az elefánt 8 és 9-es tételét elvégzem és befejezetem ezt a hosszú evenetet.Elég is volt belőle.

Mosoly...tudjátok.

Sali~*.*, sutimami57, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia Marika !

Két nap után, már like-olhatok is ! Igaz az általad magyarosan " gatyavéj" nek nevezett jelenség be-beugrik, ám végre tudok válaszolni !
    Haladás. Kivégeztem az eventet. Végre egy könnyű feladatsor volt. Semmi számolás, csak sima termelés. (Most ugrott be a gatyavéj negyedjére, míg írtam ezt a hsz.-t)
    Talán itt a helyi szoftverrel hibádzik valami...tényleg, mert más (külföldi) fórumok működnek....

Sali~*.*, sutimami57, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Olyan ez a fórum,mint a népmese.Hol kinyit,hol nem:mad::mad::mad:
    Reggel bekukkantottam, de még túl álmos voltam az íráshoz. utána meg nem negedett be az istennek sem. Most is ötödszörre tudtam belépni. Nem hiszem el, hogy nem lehetne megjavítani.:oops: Most is fél percenként felugrik az ablak,hogy időtúllépés....
    Az eventhez még 3 aratás kell, de ugye a tegnapi nap javarészt kimaradt, és én csak két területen termelek. Így is meglesz,a mamutfáim meg csak dolgozzanak.
    Laza kis event szeretem az ilyeneket:)
    Most elvonulok, és kitakarítom a kazánházat, mert némi kivánnivalót hagy maga után.
    Legyen szép napotok. Ha a magasságos fórum istenség megengedi, akkor majd még érkezem: Lujza

Sali~*.*, sutimami57, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Dani ,
    nekem is nagyon teteszett, hogy semmi számolás, semmi ide oda ugrálás, csak leteremeltem, kiválasztottam, elküldtem és kész.Nagyon megérdemeltük már ezt a lazitást.

Igy van Lujza, és a népmeséknek általában jó a vége, úgyhogy, akkor majd várjuk mi is a jó véget a gatyavéjnek.

Sali~*.*, sutimami57, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Azt hittem,hogy a gépemmel van a gond,mert már két napja nem tudok a fórumra be jönni!Most olvastalak benneteket,és megnyugodtam,nem tűntem csak kidobtak,igaz nem keresett senki!Az eventeket én is mindjárt kivégzem,pedig a kutyásnak nem akartam neki állni,de drága szomszikám Sali írta,hogy én tudom,és tudom,hát akkor gyors át rendezés,és megérte szót fogadni!További szerencsés játékot,és szebb napot mint nálunk van!

17. Koppi

Szia Margitka !
    Miért érzed úgy, hogy "nem keresett senki"
    Az elmúlt 3 nap a fórum elérhetetlenségéről szólt.
    Mindenki örült, ha egyáltalán bejuthatott, egyébként gratulálok a sikeres event befejezéshez. :)

Sali~*.* és sutimami57 kedveli ezt.
  18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia Dani!Jaj csak azért írtam mert nem bírtam magammal(bocsika).Nagyon mérges voltam,hogy csak szenvedtem a fórummal.Nm tudtam az event le írásokat sem megnézni,mert nem volt egy két dolog tiszta a fejemben!Amúgy lassan akar az egy botozás kint az udvaron menni!Azt hiszem,hogy a félelem valamit be kapcsol az agyamban,és nagyon ingatagnak érzem a talajt!Remélem,hogy elmúlik,és sikerülni fog,mert akarom,de nagyon!Gratulálok én is aki már végzett az eventtel,és sok sikert aki még csinálja!

Sali~*.*, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia !

Erre valók a barátok és a bagoly nevezetű szárnyas, hogy megválaszolják a kérdéseidet.
    Én is kaptam baglyot ezzel kapcsolatban, sőt küldtem is...:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Azért is megírom, mások okulására, hogy miként jártam a telefonommal.
    Tudjátok, hogy van, mert képeket azzal készítem amiket ide (is) rakok föl..
    Szóval, nekem tetszenek ezek az "emojik" Felajánlotta a telóm, hogy töltsem le.
    Nem sok, csak 87 Mb.-nyi helyt foglal le a tárterületből.
    O.K. mondom jöhet.....le is töltöttem. Megnyitottam.....:cry:
    A már megszokott dolgok hirtelen más helyre más aspektusba kerültek. Megváltozott minden. Semmit nem találtam az előző helyén!! megváltozott a háttér is...Szörnyű..lett.
    Azt hittem megüt guta ! !
    Végül az alkalmazásoknál felfedeztem a bűnöst és sikeresen eltávolítottam a mobilomról. (Kezdek konyítani hozzá valamit, alapon...)
    Szóval vigyázzatok, nem nekünk találták ki ezeket a dolgokat. Ne menjetek bele bizonytalan letöltésekbe...
    Köszönöm, hogy elolvastátok...:):)

Utoljára szerkesztett: 27.5.19
    Marika312, Sali~*.*, gyöngyanyó és 3 más kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Dani! tetszikeltem,de nem tetszik!!!!Még szerencse, hogy vissza tudtad állítani. rendes vagy, hogy szóltál, így pl én már nem futok alá ilyennek..
    Most akkor teljesen megcsinálták a fórumot????
    Lemaradtam, mert a délutánt szunyókálással töltöttem.Annyira nyom ez az esős idő, alig bírtam fenn maradni. Aztán a tesóm rákérdezett, hogy minek is kínzod magad? És milyen igaza volt. Most sokkal jobban érzem magam.
    Az eventhez még egy aratás kell, az reggel lesz, aztán kész.
    Közben a gazdakörben is kalózkodom, a szerepcsere című feladat ajándékai igencsak megnyerték a tetszésemet, úgyhogy nekiálltam.Aztán majd valamikor a végére érek. Itt aztán igazán nem hajt a tatár. Persze,ha kedvemre való event lesz, akkor az elsőbbséget élvez..:):).
    Most szólt a doktor, hogy holnap opera.....
    Legyen szép estétek: Lujza

-elzemari-, Marika312, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.