Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Helló...
    Mimi kedves,
    nagyon ügyes vagy, hogy a rémesek készen vannak, a tenyésztőseknél már csak a 10.hiányzik.Igazán remek teljesitmény.Sohasem jutok el ilyen magasságokba.!!!
    Hermione,
    jövök veled kávézni, de mi már hajnalban úton voltunk vérvétel céljából.Hazafelé meg gondoltam ma úgy sem kell főzni ,veszek egy kis sárgabarackot.Nem kell tetetemes mennyiségre gondolni, csak három kilot vettem.Elkövettem azt a hibát, hogy megmondtam, hogy lekvárnak kell, erra zöldséges olyan puhákat tett a táskámba, hogy mire hazaértem vele,a fele már szinte alig kellett hozzáérni, tisztára szétment.Nagyon mérges voltam miatta, mert sem megmosva, sem a héja lehúzva, szóval amit a jövőhéten a zöldséges kapni fog, nem teszi zsebre.S mindezt 498 forintért.

Kivánom, hogy kellemes kirándulni való időtök legyen, mert azt hiszem a héten már nem lesz strand idő, a jövőhéten meg még akármi is lehet.Jó szórakozást kivánok mindenesetre.

sutimami57, mimi, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Délelőttönként alig, vagy egyáltalán nem vagyok a fórum közelében...
    Sőt, még gépközelben sem. Ettől ugyan még tolom a szekeret, de lightosan...:)

sutimami57, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot kívánok mindenkinek!Nagyon esőre áll az idő nálunk,olyan szomorkás mint a kedvem!Event,event hátán,na lesz valahogy!,se időm nem lesz nagyon,a játékra mert,vásárlás,meg pakolás,és készülődés a fürdőszoba eventre!További szerencsésnapot,és játékot kívánok!

sutimami57, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Szia Szöszikém.
    ne is mond az időt.Olyan fekete felhők gyülekeznek az égen felénk is, hogy ebből semmi jó nem sül ki.Nem is érdekel már, mert olyan össze-vissza idő van.Ma reggel amikor mentünk a dokihoz a a Papa még dzsekit is akart venni.Na mondtam azt aztán nem kellene, mert olyan hideg nincsen.Igaz reggel hatkor mentünk már vérvételre.

Az eventek.A hohohorgász az az agyamra megy.Sohasem tudom, hogy mikor tudok nagyobb halat fogni.Nagyon nem szeretem!!!
    A táncot elkezdtem a szélben, bizom benne, hogy azt végig viszem, mint a múlthetit.
    A nagy hajsza, ott meg minél többször csinálom a keresgélést, annál több hibát vétek.Illetve annál kevesebbet találok meg.

Látod kedves, nálam sem fenékig tejfel, de játszom egy kicsit...
    Dani,
    merre jársz, hogy nem vagy fórum közelben??

sutimami57, mimi, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Marikám!Nekem sem kedvencem egyik sem,de játszunk ha az időnk engedi!Nálunk is ronda felhők jönnek a balcsi felől,és az nem jót jelent.Mennek a tűzöltó kocsik,és a mentők is most éppen itt a balatoni úton,borzalom még hallgatni is!Nekem sem sikerülnek ezek az eventek,de csak alakul majd valami.

sutimami57, mimi és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek! Sziasztok!:)
    Hoztam egy nem kicsi, de nagy segítséget. Talán nektek is könnyebb lesz a nyomozás a tárgyak után.
    Nagy köszönet gazdatársunk Wolf[Black] kiváló, segítő munkájáért!:inlove:
    Romantikus vacsora - feliratozva: #147
    Az ajtók temploma - feliratozva: #159
    Töfi péksége - feliratozva: #168
    Grillmuri - feliratosan: #175

Sok sikert kívánok az eventezőknek!;)

sutimami57, szöszi50 és mimi kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Drága Marim! Ára van ennek, egy csomó eventet nem csináltam, a szintem is magasabb lenne. De nekem így volt jó. :)
    Köszi Sali, biztos örülnek az eventeuzők.

8. -elzemari-

Mimi kedves,
    nagyon egyetértek veled, úgy kell játszani, hogy élvezet legyen benne.

Ó Sali,
    de jó, hogy elhoztad ezt a segitséget nekünk is.!!

Utoljára szerkesztett: 13.7.19
    sutimami57, Koppi, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Közben megvirradt és elérkezett a jó reggelt ideje is.

Hoznám a kávét is, de nem tudom, hogy mikor érkeztek és addigra elhül.Bááár azt mondják a hideg kávé szépit.Ám kérdem én, kit is kellene itt szépiteni?Ugye ugye senkit.Mind szépek és fiatalosak vagyunk.
    Hogy halad az event és melyik?

A nagy hajszánál én 64 játékon vagyok túl.Hogy a felhőt elérem e az még a jövő zenéje,a dallamokat még nem hallom.
    A nyári haldaráló, nem a szivem csücske, 25 pecázás 45 csillag.Siralmas.
    A szélben vidáman táncolok, reménykedem, hogy ha táncversenyt nem is nyerek, de a versenyzők között ott vagyok én is.

Apropó, 1846. július 15-én adták át Magyarország első vasútvonalát, mely két év munkája nyomán, a Magyar Középponti Vasúttársaság irányításával, Pest és Vác városa között készült el.
    A 33 kilométer hosszú vasútvonalat József nádor és felesége 1846. július 15-én nyitotta meg a forgalom számára, az ünnepély alkalmából a főhercegi pár is elgördült az első szerelvényen Vácig. A vonat a Dunakeszin töltött 10 perces várakozási idővel együtt összesen egy óra alatt tette meg első útját, a magyar vasút történetének első kilométerein minden a legnagyobb biztonságban zajlott.
    Ó de sokat utaztam én is ezen a vonalon.S hogy szeretem a vonatozást a mai napig.Ahogy olvastam Petőfi Sándort is megfogta a vasút varázsa....

VASÚTON
    Tenger kéj veszen körűl,
    Közepében lelkem fürdik...
    A madár röpűlt csak eddig,
    Most az ember is röpűl!

Nyílsebes gondolatunk,
    Későn indulánk utánad,
    De sarkantyúzd paripádat,
    Mert elérünk, elhagyunk!

Hegy, fa, ház, ember, patak
    És ki tudja, még mi minden?
    Tűnedez föl szemeimben
    S oszlik el, mint köd-alak.

A nap is velünk szalad,
    Mint egy őrült, aki véli,
    Hogy őt, összevissza tépni,
    Űzi egy ördögcsapat;

Futott, futott, s hasztalan!
    Elmaradt... fáradva dől le
    A nyugati hegytetőre,
    Arcán szégyen lángja van.

S még mi egyre röpülünk,
    Egy sziporkát sem fáradva;
    Ez a gép tán egyenest a
    Másvilágba megy velünk! -

Száz vasútat, ezeret!
    Csináljatok, csináljatok!
    Hadd fussák be a világot,
    Mint a testet az erek.

Ezek a föld erei,
    Bennök árad a müveltség,
    Ezek által ömlenek szét
    Az életnek nedvei.

Miért nem csináltatok
    Eddig is már?... vas hiányzott?
    Törjetek szét minden láncot,
    Majd lesz elég vasatok.

Pest, 1847. december

Derű és vidámság és a mosoly legyen veletek!

fénylő., sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziaztok,

Kávét már megittam, de jöhet még egy csészével. Az esélytenek nyugalmával csinálom mindkét eventet. Pecásnál van 45 érmém, majd lesz több is, ha lesz mivel pecázni.
    A keresősnél nagyon rossz az átlagom, de ezt már a kor számlájára írom. Elég nehezen jönnek a felröpik, ennek függvényében majd keresgélek. Húsz keresésen túl vagyok, amennyi sikerül annyi lesz. Úgysem lesz sok időm a következő napokban a játékra ezért nem is idegesítem magam.

fénylő., szöszi50, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Szia Hermione,
    hozzak még egy kávét, hogy legalább mi jól érezzeük magunkat,?Mit szólnál egy finom jegeskávéhoz?
    A szélben eltáncoltam mindent, olyan szerencsém volt, hogy a keréken kipördült nekem egy 100%-os teljesités.Nem is emlékszem, hogy valaha is ekkora szerencsém lett volna.Igy aztán már a táncnak vége.
    A hajsza az halad, igazából csak a kiváncsiság visz előre, na meg a kapálás a kalindránál.Még 74 játszma kell a felhőig, azt remélem még lezavarom aztán ez is felejtős lesz a továbbiakban.
    Várod már nagyon a találkozót a lányoddal igaz?Hány éves a lányod?

fénylő., szöszi50, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Rettenetesen megfáztunk mindketten a párommal. Zsebkendő hegyeket fogyasztunk.
    Kifejezetten carul érezzük magunkat.
    Esik az eső ráadásul és 16 fok van. Július 13.-án...

fénylő., sutimami57, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Ajaj, mit csináltatok Dani?

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnálom, gyógyuljatok gyorsan. Nem adok ötletet, hiszen minden praktikát ismertek. [​IMG]

Jééé, elfelejtettem az ebéd utáni kávét.... Az is kihűlt.. :D Marcsi, a tiedet is megiszom. Köszi. :inlove:

fénylő., szöszi50, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Köszönöm a jegeskávét, nagyon finom volt.
    Tényleg nagyon várom már, hogy találkozzunk és egy kis időt tudjunk együtt tölteni. Ő 20 éves, sok minden van, amiről el tudunk beszélgetni.

16. -elzemari-

Mimikém,
    látod, itt teljesül minden kellemesség.

Hermione,
    csuda klassz lesz neketek.Érezzétek nagyon jól magatokat, csináljatok sok programot.

fénylő., szöszi50 és sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre be futottam. Minden a fején áll, diliház van nálam. Be havaztam, meg ki akadtam, meg minden van. Hideg a javából. Folyton esik. Nem is nyávogok. Csak minden bajom van.
    A GK-s eventet csinálom, a többit nem. Amit kapok naponta, azt el játszom, aztán ennyi. A vonatom is áll, jó lenne párat meg pakolni, legalább fogyna a sok sárga pehelytollas. Gyorsan futok zuhanyozni..lehet, be kell fútenem a fürdőbe??? Utána vonatozok, amíg el nem alszok. Szép estét!

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nagyon elmaradtam. Nem sok minden történt velem,velünk. Naponta kinyitottam a napágyat meg Rackót. Kicsit farmozgattam. De a VV beszippantott. Lekvárfőzés,munka stb.. Most is rohanok,csak gyors íram,hogy minden rendben velünk.
    Puszi Nektek

fénylő., sutimami57, imelda00000 és 3 más kedveli ezt.
  19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Az eventekkel nagyon carul állok, a pecással még egy érmét sem kaptam.Pedig már be telt egy két halas jelelem.Nagyon el lett rontva ez a z egész!A vonatra rakom én is a pehelytollasokat,meg a többi sárgaságokat!Végre voltunk vásárolni,vettünk taposót,csempét,és egy gázbojlert.Dani jobbulást kívánok mind kettőtöknek!Sütike képzeld el én is fázok,most menjünk melegebbre valahová!További szerencsés játékot,és szép estét kívánok!Marika gratulálok a 100 százalékhoz!

fénylő., sutimami57, imelda00000 és 2 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt, vagy inkább már jó napot kivánok!

Dani mielőbbi gyógyulást kivánok!
    Szöszikém, bizony nagyon jól jött ez a százalék, igy vidáman készen lettem a táncossal.
    Klárika, nagyon szépek voltak a lekvárjaid, s gondolom nagyon finom is.Fonosabb a házi teendő, majd után a játék!!
    Sütike, az unoka vigyázása mindent boritott nálad, de mjad utoléred magadat.

Már nagyon unom ezt a Nagy hajszát, ha nem tűztem volna ki magamnak a felhőt, hagynám a csudába.A pecázás annyi mint ha nem is lenne.

Vidámság és derű, tudjátok!

fénylő., sutimami57, imelda00000 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.