Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Húúú de jó volt neked Szöszi.A kikapcsolódás mindig nagyon jó, feltöltődik az ember.

sutimami57, Sali~*.*, mimi és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Marika !
    Ma sem fogunk fázni... :)
    Szia Margitka !
    Kissé irigyellek a fürdőzésért. Ott biztosan kellemes lehetett.
    Milyen volt a tűzijáték?
    Mert nálunk gyengécskére sikeredett. Kisváros, kis tűzijáték. Nem volt csak 5 db. magasra fellőtt rakéta, a többi amolyan szilveszterre kapható alacsonyan magasságban robbanó szerkezet volt.
    Igaz látványosan meg volt komponálva.

sutimami57, Sali~*.*, mimi és 2 más kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Tegnap is meglepetésben volt részem,mert a férjem megint kitalált valamit,ebéd után irány Igal.Nagyon szép,és sok élményben volt részem.Amióta felújították,és kibővítették a gyógyfürdőt,csodálatos lett.Élő zene,sokféle program várta a pihenni kikapcsolódni vágyókat.El is terveztük a férjemmel,hogy ahogy az anyagiak engedik meg tesszük ezt máskor is,de majd hosszabb időre.A tűzijátékot sajnos nem láttam csak hallottam,azt mondják,hogy szép szokott lenni!Elég későn értünk haza,és elfáradtam,de nagyon jól esett,gondolhatjátok,hogy 3-év bezártság után mit éreztem!xD:).Nekem nincs olyan jó mesélő tehetségem mint a Marikának,de csodálatosan szép lett,a régi helyet is láttam és az akkori viszonyok, meg a mostani állapot száz százalék a mostani javára!Meg találta kicsi,nagy a magának való élményt!További szép,és szerencsés napot kívánok mindenkinek!:);)

sutimami57, Sali~*.*, mimi és 3 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nem sokat voltam mostanság,se itt se a Farmon. Nem hanyagolom,csak időm nincs semmire. Helyettesítettem a múlt héten ezért délutános voltam,a héten meg a saját műszakomban vagyok délutános.
    Szerintem már írtam, (ha nem bocsánat) hogy Zsoltival most már összeköltöztünk. Össze kell "csiszolódnunk" de minden jól alakul. Dolgozik is,nem is keveset. Most egy kertészetben,mint alkalmi mukavállaló,de szeptembertől --reméljük--megy oda ahova beadta az önéletrajzát. a fiúkkal is jól kijön--velem is-- :)
    Tegnap kicsit kikapcsolódtunk--végre-- voltunk koncerten a Főtéren,fagyiztunk meg szétnéztünk a vásárban is. Jó volt.
    Elköszönök,de megígérem,hogy sürübben jövök.
    Puszi Nektek! :inlove:

sutimami57, Sali~*.*, linzenpolc és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia Klári !
    Szavadon foglak..:)
    Igazad van: "Lakva ismerni meg az embert" Ez mindenképpen igaz.
    Az összecsiszolódás kell, aztán jön magától...:) :D

Utoljára szerkesztett: 21.8.19
    sutimami57, suba_klara, mimi és 2 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok!

Szóval nemrégen értünk haza, igaz amikor reggel elmentünk még kellemesen hűvös volt az idő, hazafelé, na nem is mondom, mert olyan melegem volt újra, hogy igazából mondom lemondanék a befőttekről, ha dunsztos üvegbe tehetném a malaget.Télen aztán a cseresznye, szilva, vagy a lekvárok helyett egy egy üveg 35 fokos üveget bontanák ki.
    Igazából pihent agyam van , mondhatom.

Dani,
    tényleg, nem fáztam, de már úgy vagyok vele, hogy akárhogy akármint, de csak kevesebb van már, sajnos.Persze a sajnos nem a 38 fokra értem, hanem a jó kis 28 fokra.
    Én úgy elfelejtettem a tüzijátékot mint a pinty.Valami durrogást hallottam, de hogy miért nem gondoltam a tüzijátékra, a csoda tudja.Majd jövőre.....

Szöszi,
    igazán le a kalappal a férjed előtt, sok kellemes meglepetést okozott neked.Én is készülök, mert szombaton kirándulni megyek, majd mesélek róla nektek is.

Klári,
    de jó, hogy végre megszólaltál, és tudatositottad hogy együtt vagytok, egy házban, végre.Szivből kivánom mind a kettőtöknek, hogy becsüljétek meg egymást, sok türelemmel és szeretettel.Néha fellegek is lesznek, de hol nincsen?Ne akarjátok egymást megváltoztatni, hiszen igy kaptátok készen egymást.Az egymáshoz való csiszolódás időszaka ez, ahogy Dani is mondta.Legyen időtök kettőtökre, és közös programmokra is. Soha nem szabad a haragot átvinni másnapra, mindig ott melegében kell megoldani.
    Sok szerencsét , kitartást , boldogságot kivánok az együttélésetekhez!!!

sutimami57, Sali~*.*, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is ám! :)
    Szerintem ülj le, fogj egy ceruzát, ossz ketté egy lapot, és írd fel, mi fontos, mi nem. Addig is pihensz. ;)
    Azt nem tudom, azt se, hogy került egy bólé a pajtámba. :)
    Úgy volt, hogy takarítok ma, hiszen nem fogadhatok így vendéget, ám elcsábított a sütő. "Úgy ennék valamit", de nem boltit. Különben se öltözöm fel kinti ruhába, hogy boltba menjek. Mazsolás, csokis kexet sütöttem és nem biztos, hogy marad belőle szombatra. :D:D
    Jövő héten itt lesz a bátyusom, tehát nem maradhat el a készülődés.

Most nagyon finom hogy fúj a szél és lehűti a lakást. Végre jót alszom majd.
    Az erkélyemből néztem a mi tűzijátékunkat, úgy cca. 200 m-re volt. Nagyon klassz volt. Meg az egész rendezvény, ami már majd' egy hónapja tart. Igen nívós rendezvény volt.
    Bízony. :)
    Az a fürdő tényleg jó?
    Gratulálok!
    Majd csak számolj be mindenről.

sutimami57, Koppi, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönjük a szép szavakat! :inlove:
    Zsoltim már dolgozik,én csak 2-re megyek. 10:30-ra kell mennem a telefonosokhoz,mert lejár a hűségidőm,végre. :)
    Vagy laptopot vagy telefont veszek.
    Tegnap nagyon elfáradtam,rengeteg a kiszállítás. Persze kevés pénzért--nekünk--
    Az időjárásról annyit,hogy nagyon meleg van már reggel óta.
    A pipikék szépen nőnek,megvan mind. :)
    Olvastam azt a dominós-foltos eventet--teszik.. :)

Lassan indulnom kell,legyen szép napotok,puszi

sutimami57, Koppi, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !

Köszönöm, hogy tartottad az adott szavad és beavatsz bennünket is némely dolgokba...:)
    Vigyázzatok egymásra..:)

suba_klara, sutimami57, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Bocs, hogy megint eltüntem, de a tesómmal voltam elfoglalva. A hosszú hétvégére hazaengedték, de ma be kellett mennünk csontvelő biiopsziára. Nagyon fájdalmas volt szegényemnek, ráadásul a mintavétel sem sikerült, nagyon maga alatt van szegény.
    Talán holnapra már jobb lesz a kedélye.
    Klári! Szívből örülök a boldogságotoknak. Meglátod, hamarösszecsiszolódtokl, a kezdeti nehézségeket a szeretet kompenzálni fogja. Hosszú boldog éltet kívánok nektek. Az, hogy a fiuk elfogadták, az meg kész főnyeremény egy anyai szívnek.
    Elvitték a kiskutyát . Most aztán az egyik szemem sír, a másik nevet. Tudom, hogy jó helye lesz, sok szeretetet kaphatott azalatt a néhány nap alatt amíg az új gazdinál volt, mert megismerte a gazdiját, és nagy örömmel üdvözölte. De ha őszinte akarok lenni, akkor be kell hogy lássam, hiányzik.
    Amúgy jól vagyunk ( a bajainkat leszámítva) Ma soron kívül kellett venni egy mikrót, mert levált a tetejéről a festék, és kilátszott a fém, ami használhatatlanná tette. De hogy milyen gyarló az ember. Amint elromlott, azonnal,mindent melegíteni akartunk. Hiába, a megszokás.....Most itt van az új, azóta nem melegítettünk semmit.
    Hosszú volt a mai nap, korán lesz pizsamaosztás nálunk.
    Mindenkinek jó éjszakát: Lujza

sutimami57, szöszi50, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Épp csak aláírok, aztán sütős napot tartok. Kenyeret, pogácsát.
    Lujzám, tesódnak javulást, neked pihenést két futás között!

12. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok!

Lujza,
    veled együtt szoritunk a tesódnak, hogy minél előbb a gyógyulás rögös útjára lépjen.Csuda egy emberke vagy te Lujza, megmented a kutyát, utána nálad van rehabilitáción és amikor elviszik még hiányzik is.Nem féltékenyek ilyenkor a saját ebek?A mikródhoz sok örömöt kivánok és sok sok fonomság melegedjen benne.

Mimi kérem, jó sütögetést kivánok, jól kitaláltad ebben a melegben ezt a foglalatosságot!!Ám majd a finomság magáért fog kinálkozni biztosan...

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a dominós eventtel.Ahogy nézem a felhő valamikor majd 500 gúnya megvarrása után fog lehetőséggé válni. Hmmm...

Jó játékot kivánok!

sutimami57, Koppi, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na Marcsikám jó is, hogy nem kezdtem bele. Most éppen papagájokat sokszorosítok. :)

sutimami57, szöszi50, lujza5353 és 3 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

[​IMG] Jóóó reggelt kivánok!

Mimikém,
    de jól is teszed, hiszen megszépültek a papagájok , élvezet látni őket.Igaz, kicsit nagy a ricsaj, ott ahol sokan vannak, de majd nem figyelünk oda!!

Legyen szép és derűs a napotok!!Mosoly....

sutimami57, szöszi50, mimi és 3 más kedveli ezt.
  15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok.

Bocs', amiért betolakodtam, de a "papagáj hamisítást a törvény bünteti". 8)

Mosolygós szép napot, jó játékot.

sutimami57, Sali~*.*, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

xDxDxD Klónozni lehet őket???????

sutimami57, Sali~*.*, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nálam nincs hang, így nem is zavarnak. :D De majd meghallgatom.
    :D:D:D:D:D Szia Father!
    Ha a birkát lehetett, akkor tán a papagájokat is lehet.
    Már sikerült 1000 fölé tornázni a db-számot. Csak ne ennének ennyit. :D
    .........................
    Elmesélem magamnak, milyen jó volt a vendégség. :D Sok nevetés, egy kis taktikai beszélgetés, új dolog tanulás, NAGYON finom sütievés, amit Sali készített. Pár szóban ennyi. De csak várjatok, ha megjön elzemari, ő majd sokkal jobban elmondja. ;)

Utoljára szerkesztett: 24.8.19
    sutimami57, Imi*, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Mimi igazad van,remélem majd Marika mesébe foglalja a mai napunkat!Csodálatos napom volt amit köszönök szépen Miminek a szép lakásában a helyért,és a finom pogácsáért,Salinak a finom süteményért,és hogy végre megismerhettem Őket!Tanultam is,és sokat nevettünk,szóval boldog vagyok!xD;)

sutimami57, Fatther, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok.

Szóval a mese odaát van.Nem akarom ide is elhozni, ha lehetne az elektromos rollerel , vagy gyalog sincs messze,száguldjatok át, már akit érdekel a mai székesfehérvári találkozó.Nagyon jó volt, piszok meleg hazafelé s pesti közlekedésben azt hittem nem élem túl.Azt a sok embert, én nem is értem, ebben a piszok melegben mit kerestek annyian a buszon.Szerencsére azért hazaértem.......

Jóóó reggelt!

Nagyon jót aludtam az éjjel, igaz kicsit későn kerültem az ágyba, még elvacakoltam a fotókkal, de nem sikerült jól elküldeni őket.Csinált egy csomó másolatot,persze hiba gyanánt, lesz ma mit helyre tenni.Hiába na, jobban megy a kapálás...

Kiszaladtam a piacra, még mindig szép ára van a papagájnak.Azért az nem semmi, hogy a papagájtáp majdnem annyiba kerül felénk, mint egy szépen megtermett papagáj.30 000 a táp darabjaaa, és egy papagáj meg 37 000 csengőpengőbe kerül.Igaz szölő nincs a piacon, úgy tűnik a szüret még várat magára.

Most megyek Szegő Pipirénkéhez, hogy összedobjunk egy két cuccot Szalma Palinak.Nagyon piperkőc a Pali, nem jó neki ám akármi.A múltkor is, öszzedobált egy csomó gombot, ziherejsztűt, cippzárt , hogy nehogy megtaláljam egyszerre a gombját, amihez igazitsam a kabátját.

Legyen szép és derűs a napotok.

Utoljára szerkesztett: 25.8.19
    sutimami57, Fatther, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem hagyott itt senki semmit? Egy zacskó cucc?
    Marim, még mindig a képedet nézem. Ágyam fölé került, a nagyi eljött az asztal fölé, az óra meg arréb ment. :inlove: Megint csak köszönöm szépen. [​IMG]

sutimami57, Sali~*.*, Fatther és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.