Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Erika! Ha betévedsz: Isten éltessen jó egészségben még sokáig! Akárhány Erika megfordul itt, neki is kívánom.

Persze hogy elhagyott Sopánkáné, mióta itt voltál már nem mer közelíteni hozzád. :inlove:
    Mindkét hokedlit szétszedtem, elmentem anyagot venni hoizzá. A szivacsboltba azt mondták, majd a jövő héten... Én meg türelmetlen ember lévén törtem a fejem, eszembe is jutott, hogy a piac (iparcikk) ma nyitva van, ott vettem két ülőpárnát. Fogok én várni, mikor kis gondolkodással megoldódik. Ebéd után hozzá is láttam. Szépen méretre szabtam az anyagot, és kézbevettem a tűzőgépet. A második-harmadik tűzés után szétesett. Kicsit nehezebb szögekkel megoldani, de nekem van itthon mindig jancsiszög is, kárpitos szög is. A jancsikával körbetűztem. Kész... és most jön a nálam szokásos. Eszembe jutott, hogy a "varrodámban" van mintás kress vászon régről, maradék. Annak színei sokkal jobban illenek a fiókos szekrény színéhez. A második ülőkét már azzal húztam be, igen tetszetős lett. Holnap (vagy a jövő héten) le fogom szedni a :wuerg:zöld anyagot (nem kaptam szebbet) és azt is a kressel húzom be.
    Nem először járok úgy, hogy duplán dolgozom, de a fércmunkát nem szeretem. Mindjárt készítek képet is nektek.
    http://kepkezelo.com/images/xud38gzb6fij49la1sr1.jpg

Azért kérdeztem, mert ha úgy gondolod (ezt a szót 5x javítottam :(), hónod alá csapod, és ha van ideje a papának, áthoz hozzám. :inlove: :D
    Elmesélheted a párodnak, hogy dicsekedtem a tűzőgéppel, aztán így jártam. De nem adom fel. ;)

Utoljára szerkesztett: 31.8.19
    sutimami57, fénylő., szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Mimi,
    hááát én csak ámulok és bámulok, hogy csak úgy összeraktad ezt a takaros kis széket.Fantasztikus vagy, azt már megmondhatom!Gratulálok hozzá.
    Azért én sem tétlenkedtem , festegettem egy pár képet újra.Talán ez tetszik?.
    Vagy talán ez? Ha azok nem , akkor ez? Jó nem bánom, de ez az utolsóóóó...

Szép estét kivánok!

Utoljára szerkesztett: 1.9.19
    sutimami57, fénylő., szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Marikám !
    Egyre jobb az ecsetkezelési technikád ...
    Klasszak a képek. Mindegyik..:)

------------------------------------------
    Ma sikeresen kivégeztem a "Panda projektje" nevű Gazdakörit....
    Hosszú menet volt...:)

Utoljára szerkesztett: 31.8.19
    szöszi50, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  4. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt.
    Dani,
    köszönöm szépen , jól esett.

Sikerült valakinek az új csúzdát kipörgetni?

fénylő., szöszi50 és mimi kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

De mennyire! :inlove:
    Igen, 20. pörgetésre. :)

fénylő., szöszi50 és -elzemari- kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Gratulálok hozzá, én ennél jóval többet pörgettem, de Fortuna kisasszony úgy gondolta, nem adja nekem.Igy aztán gyűjtögetem tovább a pörgetéseket, majd egyszer hozzám is betalál majd.

Szép napot kivánok!

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Itt van az ősz, itt van újra.... :)

fénylő., szöszi50 és -elzemari- kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Fortunával én is hadilábon állok, mert a Koppira 150 pörgetésből jött 1 utolsó kitehető, egy másik farmnál már vakon, (azaz Fabatka módszerével) toltam le 100-at és lett belőle 6 db. rémséges csúszda..:):)

9. -elzemari-

S szép, mint mindig, énnekem.

10. Koppi

Lassan sárgulni kezdenek a levelek...Jön a kedvenc évszakom...:)

szöszi50 és kelleri kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekjem is szép, látod, felvettem a kedvenc rucimat. :)

12. Koppi

Milyen kár, hogy kevésbé szeretem az almát...:)
    Gyerekként imádtam, de ez mára megváltozott..
    Hogy állsz az eventtel ?

fénylő., szöszi50 és kelleri kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Már csak az utolsó pöttyöt kell zöldre változtatni, ahhoz is csak kb 200 röpi kell. Úgy 2 körül leszek kész.

Az almát csak ilyenkor szeretem, amikor még "nyers". :D És harsog. És jonathán vagy jonagored vagy jonagold. :D

14. -elzemari-

Sziasztok

Én is én is....

fénylő., szöszi50, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Az égiek igencsak készülnek az őzsre, mert Szentpéter már mossa a boroshordókat ,hallani föntről, ahogy gurítja őket. Persze az eső megint nem akar ideérni. Annyi dolgom volt mostanában, mint bucsuban a cimbalmosnak. A kiskutya is rengeteg időmet elvett,de ma volt a eső nap, amikor nagyon halkan,de ki merem mondani,hogy már megmarad. A menhely visszaveszi a gazdiktól,állítólag van rá kereslet,ahol lakásban tartanák. Mondtam a vezetőjüknek, hogy ha ott is megbetegszik, akkor én örökbe fogadom.
    Hétvégén itthon voltak a gyerekek, olyan jó volt látni őket egy kicsit. A tesóm kapott tőlük szülinapjára egy kenyérszeletelőt, én meg egy kicsit megelőlegezve egy robotgépet.. Grátiszként vettek nekünk egy szárítógépet,mert a régi meghalt.
    Az eventtel készen vagyok,már a plusszokat csinálgatom, sőt a partis felhő is be van üzemelve.
    Mos nekiállok fagyasztót tölteni. Akciósan kaptam sárgarépát, és zöldséget, zellert,paprikát, ilyenkor mindig veszek, feldolgozom,és mehet a fagyasztóíba.
    Ennyit röviden a napjaimról. Legyen kellemes estétek:Lujza

sutimami57, fénylő., szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia, jó hogy látlak. :)

fénylő. és szöszi50 kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Olyan jó, hogy írtál mindenről ami bennünket érdekel....:):)
    Aranyos vagy.
    Én null percezssel teljesen kivégeztem az eventet a főfarmomon.
    A ketteskén még küzdök. Ott nincs ilyen lehetőségem. Eddig nem fordítottam rá energiát. Lehet, hogy megéri? :):)
    Jó éjt Neked és Mindenkinek aki erre jár...:)

------------------------------------------
    Sziasztok !

Szeptember 3....van.

Van valakinek hangya óla?
    (Csak a kíváncsiság hajt...)

Utoljára szerkesztett: 3.9.19
    fénylő., -elzemari-, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok!Meg vagyok,csak a kedvem hagyott el!:sleepy:Mimi,és Marika nagyon ügyesek vagytok,szépek lettek a képek,és az ülőkék is!Erika Rózsa,Rozália nevű gazda társaknak boldog névnapot,Sütikének meg születésnapot kívánok!Sajnos itt van az ősz,és nekem a tavasz a kedvenc évszakom.Dani hangyám,se csincsillám nem lett a titkosokból,a szerencse most is elhagyott!Még küzdök az utolsó etetésekkel,de a felhő meg van!:)Legyen szép és szerencsés napotok!

sutimami57, fénylő. és Koppi kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem is jó lenne egy, hogy tudjam folytatni a gazdakörit. Még piacon se találtam hangyát.

szöszi50, fénylő. és Koppi kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! tegnap annyira el voltam magammal foglalva,hogy el is felejtettem megdicsérni Marika Képeit, és Mimi kárpitos munkáját.
    Nagyon ügyesek vagytok !!!
    Ma elraktam 9 üveg dinnyelét a fagyasztóba. Jó lesz az még a télen vitamin pótlásnak. Ráadásul ez a 20 kilós jószág abszolút vegyszermentes, ismerőstől kaptuk az alföldről. Viszont ezennel a fagyasztólátát full-telinek nyivánítottam, mondtam a tesómnak, ha még egy gombostűt beleteszünk, akkor rá kell ülnünk, amíg valami ki nem fogy belőle.
    A farmon csendes termelés, még amit kiad a madagaszkár, azt kiszedegetem belőle, de csak ráérősen, lájtosan.
    Szöszi, ne mérgelődj,majd meglesz az a csincsilla, meg hangya, leginkább akkor, amikor másik ólat szeretnél kapni.
    Szóval ezt a hozzászólást kb egy órája írtam, aztán hívott a lányom és elfeledkeztem róla. Hangyaólam sajna nekem sincs még. De majd lez...Ráérek,elvégre nyugdíjas vagyok
    Mindenkinek jó éjszakát kívánok: Lujza

sutimami57, fénylő., mimi és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.