Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Marika 2000-re lehet bővíteni

mimi, szöszi50, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Köszönöm Katikám!!Akkor még van tennivalóm!!

mimi, szöszi50, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Neked hoztam másikat:[​IMG]

mimi, szöszi50, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

[​IMG] Én is hoztam egyet:inlove::inlove:xD

szöszi50, sutimami57 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Ez is nagyon aranyos:):):):)

mimi, szöszi50, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Koppi

Köszönöm....:) Szépen eszik, gondolom a másodikon...:)

mimi, szöszi50, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Édesek az állatkák! Olvasgattam este, de nem volt kedvem írni. Igaz, jó idő volt tegnap, de mégsem voltam jó hangulatban. Mindig van valami.......
    Event megy, lassan. Este meg be aludtam, nem szedtem le a szigetet, így aztán még lassabban haladok. Két területen vetek, ez sem gyorsítja fel a termelést. Sokszor nem is tudom, hogyan vagyok.......
    Azért legyetek vidámak, élvezzétek a játékot, és a napi mosoly legyen meg. Igyekszem én is csatlakozni...:) Szép hétvégét!

mimi, jófarmerlány, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

[​IMG] Sütike !

Nálunk 4 fokkal kezd a Nap. Mellesleg felhős és esős az idő. (Mondjuk ez nem mellesleg.):)
    Nyugi mással is előfordult már, hogy elfelejtett aratni...;);)
    Nem lóverseny ez...:D

Utoljára szerkesztett: 2.11.19
  9. -elzemari-

Sziasztok.

Kedveskéim!

Ma november 2-án, ezen a napon sokan gyertyát, mécsest gyújtanak elhunyt szeretteik emlékére, és felkeresik a temetőkben hozzátartozóik sírját. Magyarországon a halottak napja fokozatosan vált a katolikus egyház ünnepnapjából – általános, felekezetektől független – az elhunytakról való megemlékezés napjává.

Ha belegondolok, a gazdák közül is már szép számmal elhunytak közülünk. Gondoljunk rájuk sok szeretettel, ha már elszólitotta őket az élet az örök farmos mezőre.[​IMG]

mimi, jófarmerlány, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia Marika !
    Hozok én is egy gyertyát Hagymácskának....

mimi, jófarmerlány, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ma este én is szeretteimre gondoltam. Most itt szeretnék gyertyát gyújtani elhunyt gazdatársainkra emlékezve, és az a két barátunk a leg fájóbb, akiket személyesen ismertem, és szerettem. Szamóca, és Hagymácska.[​IMG]

mimi, -elzemari-, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Én sajnos egyiküket sem ismertem, ettől függetlenül szeretettel gondolok rájuk, mint gazdatárs

sutimami57, mimi, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Sziasztok !

Tudtok valamit Hermionéról ?
    Mert nálam a ketteskén nagy megy lefelé a hőmérője....

Itt a keleti végen erősen felhős az idő. Kellemetlen szellő lengedez... :(

sutimami57, mimi, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek! Ma megint nagyon ügyes voltam, nagyot alkottam, végeztem az eventtel, a felhőt is aktiváltam, de biztos ami tuti, vetettem még egy kör eventgazt, ha valaki kéri postázomxD

sutimami57, mimi, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Gratulálok !:)
    Én még küzdök erősen. Általában a felröpi hiánya akaszt meg mint most is..:cry::cry:

sutimami57, mimi, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Azt is tudok küldeni maradt több mint 300

sutimami57, mimi, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Nyitom a Farm ablakait....küldheted !:)

sutimami57, mimi, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  18. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Kedves Sütimami! Nekem sajnos nem válaszolt a support,de remélem idővel sikerül nekem is ezt megoldanom,mert nem szeretném,hogy elvesszenek a farmocskáim! Szerencsére é szeretem a munkámat igaz vannak rosszabb napok,de ha belül süt a nap akkor nem jöhetnek viharfelhők. :) Legyen szép napod és több kedvet kívánok a munkához.

Kedves többi kisgazda! Ne haragudjatok,hogy úgy eltűntem,de nekem a halottak napi hét az szent.Nagyon sok szerettemet gyászolom és nagyon megvisel,de már jobban vagyok! Látom van más is aki az egészségével küzd.No én azt mondom muindig,csak egészség legyen a többit megoldjuk! Nekem 10éves korom óta van szívritmus zavarom.Nem is szedek gyógyszert 10éves korom óta és meggyógyultam olyan szinten,hogy a pészmékert is kilökte a szervezetem,mert idegen tárgy. Azóta voltam elektrodiverziós kezelésen 2x idén meg megállapították,hogy nem kell,mert olyan szépen helyrejöttem. Nyugalom kell sok pihenés. én egy hónapot feküdtem. De már jól vagyok.Az időjárást megérzem,de nem olyan vészes az sem. Persze fáj,de elmúlik. a gyógyszerekre mind van helyettesítő ami a természetben megtalálható.A dokim leült mert nem akarta elhinni,hogy ilyen gyorsan meggyógyultam. Nem mondom melós,mert utána kell járni mit mivel lehet helyettesíteni,de inkább ez mint az a rengeteg méreg és műanyag amivel mérgezik az embert. Ezt leszámítva nyuszizok itthon ezerrel. A két ideiglenes nyuszkómmal van munka.Holnap viszem őket ivartalanításra meg vizsgálatra,remélem minden rendben lesz velük. Ma pihenő a 3 napos ünnep is eltelt.Karácsonyig nem lesz megállás a munkában. Ahogy tudok jövök.Vigyázzatok magatokra! Mindenkinek egészséget kívánok!

Utoljára szerkesztett: 3.11.19
    sutimami57, Fatther, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A support biztosan válaszolt neked is!
    Válasza a megadott email címre érkezik. Lehetséges hogy a promóciós vagy spam mappában kell keresned!
    Mivel pont ezzel van gondod, lehet hogy más email címre ment a válasz.
    Ha sehol nem találod a support válaszát, írj újabb levelet az általános kérdések témakört választva!

Részletesen számolj be leveledben a problémádról. Feltétlen írd le azt az email címet amit olvasni tudsz.

sutimami57, mimi, Katka54 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Sziasztok.

Dani,
    sajnos én nem tudok róla és nem hallottam róla semmit.Sajnálnám, ha valami gond lenne, de bizom benne, hogy semmi komoly és hamarossan jelentkezni fog.

Képzeld én ma amikor délelőtt kimentem, illetve elmentem otthonról, akkor láttam, hogy tök vizes az út és én semmit nem érzékeltem, hogy esett volna valami.Még ilyet.

Katka,
    egy nagy nagy gratuláció, hogy elérted a felhőt.Az én vágyam is az, de még előttem van két malom keverés.Egyszer a 10 db.rémgyertya és a 7 tökgyertya.Csak megleszek vele nagyon remélem.Igaz sok a dolgom, de csak bejutok majd a gazdaságomba is.Nagyon bizom benne.

Sütike,
    bizony a nyugdijasoktól már négyen itthagytak minket.Nagy nagy szeretettel gondolok mindig vissza rájuk.

Shiba,
    vigyázz te is magadra és ha tudsz gyere irjál magadról és a nyuszikról.

Küzdöm a len nemesitésésvel, de nagyon keménydiónak tűnik.Néha néha feladom, aztán csak újra nekidurálom magamat, hátha jobb kedvvel jobban adja meg magát.Majd meglátom meddig birom még.

Szép estét kivánok!

sutimami57, Fatther, mimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.