Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na most felcsigáztál! Mi az a jujjuj? És nem elseje?
    Itt is ragyog a napocska, csak [​IMG]

sutimami57, szöszi50, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nálunk nem fúj a szél ugyan de hózik néha..[​IMG]

sutimami57, szöszi50, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

..Micimackó fázik! ;)
    Sziasztok!
    Itt nyugaton hideg van, de végre nem esik az eső. Sőt, a szél sem fúj. :)

4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sőt itt nyugaton, igaz picit nyugatbbra, reggel mikor ment a fiam dolgozni, útközben hullott a hóxD

5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!

Hatalmas újságom van! A krókusz közel két év után megadta magát, és meglett az utolsó ajándéka is, most már lehet nulla percezni.

Holnap ha a körülmények is engedik meg minden összejön, elmegyünk Ópusztaszerre megnézni a Feszty körképet. Voltunk már egyszer de velünk voltak a gyerekek, egyik kicsi volt a másik meg pici és ebből volt 5, nem igazán tudtunk a lényegre figyelni.Nyáron már egyszer meg akartuk ismételni a látogatást, de olyankor rengetegen vannak a Papa lebeszélt róla.

Lujza imádkoztam értetek! Remélem most már minden rendbe van.

Délen ragyogó idő van, de hideg és picit fúj a szél.

sutimami57, Katka54, furmint111 és 6 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia Rózsa !
    Örülök, hogy benéztél...:)
    Megszenvedtél a nulla perces krókuszért.....
    Nálunk most itt ott kikandikál az ég kékje...és kissé esett a hőmérséklet.
    A Feszty körképet én is régen láttam, valamikor amikor a gyerekeim még általánosba jártak.
    Ez minimum 18 évvel ezelőtt volt.
    Azóta nem jártam arra.

sutimami57, furmint111, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó Mimikém,
    látod, már irni sem tudok helyesen!!!!A jujuj-t, inkább még nem mondom el, mert lehet, hogy megbánnám.De már nagyon érik!!!

Dani,
    én nem tehetek róla, valahogy nem vágyom a hóra.Jó lenne, ha ott esne csak, ahol igénylik.
    Látod, látod, milyen örömei vannak az embernek.Már annak is tud örülni, ha nem esik az eső.Felénk a szél igen csak fúj, de szépen süta napocska.Szerencsére nem kell kimennem, mert akkor nem csak a Micimackó, hanem én is fáznék, de nagyon.

Katka,
    ha lehet tartsátok ott a havat, lehetőleg ne jöjjön ide északra.

Rózsám,
    ez tényleg nagy újság, hogy végre megadta magát a krókusz,én is igen megszenvedtem vele.Sokba is került, de a lényeg, hogy megvan.

Ó a Feszty körkép.Láttam már vagy háromszor, de nem tudok vele betelni.Nagyon tetszett mindig.Kivánom, hogy sok élményben legyen részetek.
    120 méter hosszú, 15 méter magas és 38 méter átmérőjű, kört formázó panorámakép idézi fel történelmünk 11 évszázaddal ezelőtti eseményének, a honfoglalásnak néhány elképzelt epizódját

sutimami57, szöszi50, mimi és 4 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Marika! Küldtem a határra őröket, hogy ne engedjék be a havat az országba, ugyanis a fiam munkába menet látott hóesést, a határ másik oldalán. Majd kiderül, ki az erősebb, még nem törték át a határt itt még nem láttam, de lehet már ott sem esikxD

sutimami57, mimi, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Szia Katkám.
    Ó de drága vagy, tulajdonképpen régen nagyon szerettem a havat, de mióta az izületeim, igen csak kapálóznak a hideg ellen, azóta nem vagyok jóban sem a hideggel, sem a hóval.Ám ez nem jelent semmit, mert ha akar úgy is utolér majd, de lehetőleg minél később annál jobb.Piszokul tudok fázni, a lábaim és a kezeim, meg úgy az egész mindenem.Na jól van, el is felejtettem, hogy ma vendégam Sopánkáné őnagysága és ezért aztán kissé borongós az én hangulatom is.

Hogy haladtok Szegő Pipirénkének a meleg kabát varrásával?

sutimami57, szöszi50, mimi és 2 más kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

[​IMG] Most kúszik be ez a feketeség a városba

sutimami57, mimi, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia Katika !
    (Csak idézve jelent meg a képed nálam, de jó felvétel a mord felhőkről !)

Nálunk a reggel -5 fokkal indult. Már el is értr a 0 fokot...:)
    Az idén először ért el bennünket a fagy. A még fán lévő leveleknek annyi...:)
    De kellett már.
    Régen ezen hőmérséklet már Imre napján fordult elő rendszeresen. :)
    Szia Marika !
    Nem eventezem. Elhatároztam, hogy megszerzem (izzadságos áldozat révén) a szuper mamut fákat...:)
    Ez az én külön eventem...:):)

Utoljára szerkesztett: 1.12.19
    sutimami57, ursa11, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Nálunk az éjjel fagy volt,be fagyott a kutya táljába a víz,most süt a napocska!Nagyon nem megy nekem ez a foltozás,nem jönnek a repik,vagy a gaz fogy el.Lujza,hogy van a tesód?,Mimi a karácsonyi vásárban lehet,hogy drágább lesz a meleg zokni,mint a piacon!További szép,és szerencsés játékot kívánok!Szép Advent vasárnapot!

sutimami57, ursa11, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia Margitka !

Nálunk is -5 fokig süllyedt a hőmérséklet most + 3 fok van. Kemény 8 fokot emelkedett...:)
    Nézem, hogy erre 3-5 centi havat jósolnak. Egyelőre nincs miből... mert felhőtlen az ég.
    Lehet, hogy nálatok több lesz Holle Anyó pihéiből. :)
    Lujza azóta sem jött. Reméljük a legjobbakat a tesója gyógyulásával összefüggésben.. :) :)

sutimami57, ursa11, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia Dani!Melyik gazda köriben adják a mamut fákat?

sutimami57, ursa11, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem is. :)
    Azt hogy csinálod, a szuper mamutokat? Gazdaköriből? Nem találkoztam vele még.
    Lehet, igazad lesz. Úgyis a miséről jövet megnézem. .... (nem volt drága, pamut és vastag 330 Ft-ért

LUJZAAAA! Mondj valamit!

sutimami57, ursa11, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Sziasztok.

Felénk is kissé csipődre sikeredett az időjárás.Délelőtt mondtam a Papának, nézzük meg a karácsonyi vásásrt, mert az elveszett (ellopott)sapkája helyett szerettem volna venni egyet.Sajnos még nem volt teljesen feltöltve a sapkásnak a készelet, illetve az 57-es méret volt hiányos.Igy aztán sapka nem volt, de amint elmentünk a forralt boros stand mellett , megcsapott a szegfűszeg illata, igy aztán egy egy deci forralt bort elfogyasztottunk.Egyik fehér borból, a másik vörösborból.Megfeleztük és igy nagyon kellemes szájizzel indultunk meg hazafelé.Akkor már kissé éreztem a hőmérséklet nem éppen marasztaló voltát.Jó volt, kissé megszellőztettük magunkat, s igy még az ebéd is jobban esett.

A felhő végre készen lett, de egy kör krókuszt is bevetettem, mert kevés volt a felröpim hozzá.

A napocska már indul nyugovóra, pedig még csak fél négy van.Sebaj, majd nemsokára majd már növekednek a napok hosszúsága és minden nappal közelebb van a Tavasz is.

Legyetek vidámak, hiszen ma már gyulladnak az első adventi gyertyák fényei is.

Manapság az adventi koszorú általában fenyőágból és egyéb örökzöldekből készül, amelyet négy gyertyával díszítenek. Katolikus hagyományokon alapulva 3 gyertya színe lila, egy pedig rózsaszín.
    A lila a bűnbánat, a megtérés színe, míg a rózsaszín az örömé. A gyertyákat vasárnaponként vagy előző este gyújtják meg, minden alkalommal eggyel többet. A rózsaszín gyertyát a harmadik vasárnapon kell meggyújtani. Advent utolsó vasárnapján már mind a négy gyertya ég.

Első lila gyertya: Ádám és Éva, akiknek elsőként ígérte meg Isten a megváltást, hitszimbóluma
    Második lila gyertya: Zsidó nép, akinek megígérte isten, hogy a Messiás tőlük származik, reményszimbóluma
    Rózsaszín gyertya: Szűz Mária, aki megszülte a fiút, öröm szimbóluma
    Harmadik lila gyertya: Keresztelő Szent János, aki Jézus eljövetelét hirdette és készítette az utat az emberek szívéhez, a szeretet szimbóluma

sutimami57, ursa11, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi Marcsi, ezt az utolsó bekezdést még nem ismertem. :inlove:

Ideért a tél. 5 perc alatt úgy besötétedett, hogy semmit nem látni. Legalább a látogatók a kivilágított Belvárost látják.

ursa11, -elzemari-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  18. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szép estét fiatalok:)
    kktb:
    Végre van időm írni...:felhő kész, már csak a + valamiket gyűjtöm (most konkrétan a felröpit és, kktt-t)
    Mindenkinek grat. aki már készen van:):):)
    Még csak most fogok visszaolvasni, így lehetnek még problémák velem:DD

Szia:)

Hálás vagyok a sok figyelemért, és ha tudok bárkinek segítek bármikor:D
    értem ezt cserenap, napi ajándék (a napi gázosabb, mert a szomszikat is el kell látnom )....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.12.19
    sutimami57, mimi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Egy borsónyi munka
    Zsibongó pillangók
    Hobbi kertész nevű Gazdakörikben.
    Szia !
    Örülök, hogy visszatértél, de arra vigyázz, hogy dupla posztot ne írj, mert ez tiltott dolog.
    Segítség gyanánt itt a link, amit érdemes elolvasnod. :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-416149
    Amúgy örülök, hogy sikeresen vetted az eventet. :)

sutimami57, ursa11, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi Dani, látszik, hogy meg se nézem, mit adnak egy elvégzett munkáért. Akkor most előveszem ezt a három gazdakörit.

sutimami57, ursa11, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.