Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Én a diétákhoz nem értek, de a répát, ciromlével és egy kis cukorral nagyon finomnak tartom, sőt szeretem, de nem evés helyett, hanem utána:D

sutimami57, szöszi50, brozsa és 6 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Rózsám!:)
    Azt nem tudom, hogy "muszájból" diétázol? Mondd kedves: eleget iszol?
    Ha gondolod priviben folytathatjuk a beszélgetést.;)
    Sütike nagyon ügyes és eléggé kitartó ezen a téren.

sutimami57, Kuzdern, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hölgyeim!
    Csak attól nem mennek föl a kilók, amit nem esztek meg.
    A többi ilyen olyan diéta később megbosszulja magát. De NE legyen igazam... :)
    Több hölgy ismerősöm próbálkozott már némely " isteninek" beállított diétával, ám annak leteltével bizony vissza is mentek a kilók.
    Sajnos tudok olyanról is aki ráment a nagy fogyókúrára és befejezte földi létét...

Más : Holnaptól vasárnapig nem leszek gépközelben.
    Legközelebb csak vasárnap este jövök haza.
    Jó éjt nektek !

sutimami57, Kuzdern, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Dani!;)
    Van sok igazság abban amit írsz, de kordában lehet sőt bizonyos esetekben kell is tartani a bevitt kalória értékeket, mennyiségeket.
    Azon a véleményen vagyok én is, hogy "mindent" szabad, lehet enni, ám nem mindegy, hogy mennyit.
    A többivel is egyet értek, óvatosan kell billegtetni a mérleg nyelvét!
    Jó utat nektek, kellemes hétvégét, jó kikapcsolódást és pihenést.
    Jó éjszakát neked és minden aludni térőnek!

Koppi, sutimami57, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm, kedves Sali !
    De egyedül megyek, a feleségem itthon marad....:)
    Majd mesélek...abból ami publikus ..:) :D

6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,jó reggelt!

Tegnap órákig nem volt net. Mára megincsak beharangozták a kimaradást. 8 és 15 óra között.
    A neonossal gyorsan végeztem,kiraktam mindkét ólat. Nem tetszik egyik se,ezért a Vadaskertbe mentek. :)

Ma még nem tudom mit kellene főzni,majd csak kapok valami ihletet. :)

Felénk nagyon csúszik az út,lefagyott rendesen. Vigyázzatok magatokra,jövök,ha a net engedi. ;)

sutimami57, fabatka, mimi és 4 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Dani! Légyszíves ne ijesztgessél, nem a szépség miatt szeretnék leadni néhány kilót, hanem egészségügyi okokból.Nem nagy fogyókúrát szeretnék, csak egy kicsit egészségesebben élni. Az miatt is aggódom, hogy a Papa meg nagyon szereti a hasát, tehát neki főzni kell, és finomakat.Majd beszámolok, ha meg befejeztem földi létemet, akkor is jelezni fogok.
    Szép napot Mindenkinek!

Koppi, sutimami57, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani!
    Sajnos nem csak attól mennek fel kilók amit megeszünk. Amióta szteroidot használok, kevesebbet eszem, de 20 kg-val több vagyok.:cry:
    Akárhová is mentél érezd jól magad:D

ursa11, Koppi, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  9. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Sajnos a fogyókúrával én is úgy jártam ahogy Dani írta amit keservesen le adtam azt hamar vissza is szedtem!Félek is most,hogy mit szól az orvosom,ha meg lát kontroll vizsgálatnál,mert az ízületeimnek nem tesz jót a súly többlet!Kevés kalória,sok mozgás ami segíthet,de mozgásom egy kicsit korlátozott lett!A kalória meg ünnepek alatt sok volt!!!Katkának is igazat adok,mert nekem is van olyan gyógyszerem aminek a mellékhatása súly többlet,de muszáj szednem!További sikeres,és szerencsés játékot!

animaatjes-margaret-38869.gif

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.1.20
    ursa11, Koppi, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek! Igen, bevallom,hogy nálam most van reggel,ugyanis az éjszakám felét az izomgöcseim társaságában töltöttem:oops::cry:.
    Rózsa ! Konzultálj Sütikvel fogyókúra ügyben, ő nagyon ügyesen,s hatásosan csinálja. De azért, ha lehet ne múlj el, arra nem kaptál engedélyt tőlünk:sleepy::sleepy:
    Viszont az elmúlásról s a répáról jutott eszembe,hogy anno pár évvel ezelőtt a tesómmal Hévizen kúráltattuk magunkat (állami költségen) és a tesóm kitalálta,hogy kérjeké n is vega kosztot, mert majd eszünk finom rántott sajtokat, meg halat szóval jó lesz az nekem. Egy kis fogyókúra meg sosem árt. Ő kórházban, mindig vega kaját kér, mert a zöldséget jobban szereti mint a húst (ha ezer évig élek, sem értem meg, de az ő dolga) Szóval én balga bele is mentem ebbe a hülyeségbe, vártam a rántott sajtot, s egyebeket, ehelyett kaptam rántott káposztát, brokkolit, s egy nyúlfarmnak is sok zöldséget. De a biztosítékot akkor vágta ki a menü, amikor egy szép nagy rántott valami volt a tányéromon. Na,végre rántott hal lesz mondtam én hangosan,s amikor felvágtam, kiderült, hogy rántott sárgarépa!!!!!! Ez volt az a pillanat, amikor fellázadtam, úgy lendületből elmentem a városba, s vettem magamnak mindenféle fehér emberek való kaját, ami úgy kezdődik, hogy füstölt főtt tarja.xDxDxD Amit a tesómnak mondtam a ditájáról, azt most nem idzéném, háta kitiltanak a fórumról. A tesóm viszont látva a mneglepett, bánatos képemet a mai napig rajtam röhög, ha eszébe jut az eset.
    Azóta se tudott senki rávenni diétára.Most meg már nem is kell,mert 18-ban a műtétem után ledobtam húsz kilót, abból ötöt visszaszedtem azóta stagnál a súlyom. Ha akkor nem lett volna tartaélkom, kihaltam volna mint a dinók.:p:p
    A neonos eventet este gyorsan lepörgettem, a gazdaköri is megvan,jöhet a következő. Alig várom , mert hány éve is, hogy nem láttunk a farmon gazt?????? Istenem, emlékeztek még, hogy hogyan kellet rohanni haza, mert ha nem szedtük le időben aa növényeket, akkor bizony elgazosodott minden. Megnéztem az ismertetőt, ezt a gazt fogjuk most termelni.
    Ma bableves lesz a fagyasztóból elővéve, krumplis pogácsát sütök hozzá. Azonkivül kell sütnöm egy tortát is, mert családon belüli szülinap lesz,s mindig a lányom viszi atortát, amit n sütök meg, ő meg gyönyörűen kicsicsázza.
    Ennyit fecsegni hajnali tiz órakor uram atyám!!!!xDxDxD Megyek és csnálok valami hasznosat.
    Legyen szép napotok. Lujza

ursa11, Koppi, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot kívánok!

Lujza!De nagyon örülök neki, hogy bővebben írtál, szépen a magamra vonatkozót hasznosítom. 2 napja csak gyenge levest, meg zöldségfélét ettem, de holnap már vasárnapi ebéd kell. Majd keveset eszem, oldalast meg egyáltalán nem. Ma reszeltem három répát, becitromoztam, ahogy itt az egyik kedves gazdatárs javasolta. Annyi haszon volt belőle, hogy egy citromot megettem csak úgy, de a répa harmada még megvan. A cukrot meg kenyeret teljesen elhagytam, de azt már régen. Ha nagyon kívánom, stiviával édesítek.
    Szóval a tudományom nagyon kevés.( De legalább nekem is van tartalékom)
    Ahogy olvasgattam, Sütike a drasztikus fogyókúrát csinálja, na az nekem nem menne.

Legyen szép napotok!

ursa11, Koppi, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Még jó, hogy jöttem, nehogy azt higyjétek, hogy én is ki haltam a diétától! :D :D Élvezettel olvastalak Benneteket, minden hsz nagyon tetszett. Nálam kissé ki fordult a világ magából, nekem el gurult a gyógyszerem alaposan, így aztán, inkább nem jöttem. Persze, hogy ilyen helyzetben sopánka is meg látogatott. Addig zargattátok, amíg nálam kötött ki. De mára én is el zavartam.
    Ma reggel még kissé bosszús voltam, de ki adtam magamból mindent, így talán helyre álltam. Miután el mondtam a fiúknak, hogy a sok megoldásra váró probléma mindig az enyém, közölte a sógorom, hogy hát persze, azért vagy. Na, erre inkább be jöttem a farmra.
    A diéta is kissé ki akaszt, de mivel 10 éve ebben élek, hamar rá állok. Az ünnepi sok finomság rendesen rajtam maradt, így aztán van mire hajtani.
    Nálam is a Lujza féle étrend a kedvenc, a husikat szeretem, a zöldségeket nem, így aztán kevesebbet is eszek belőle. A 10 évem alatt mindent ki tanultam a diétáról, amit csak lehet tudni, a kiváló házi orvosom is a mai napig mindenben támogat.
    Ma is diétás ebédem lesz, karfiol leves, nekem tészta nélkül, és sült csirke comb, rizs, nekem párolt zöldséggel. Nem szeretem, annyi biztos, de muszáj. Csirke mell, saláta, ez a leg gyakoribb menüm.

A farmon is kissé ki akadtam, de már túl tettem magam. A magas szintű gazdakörök.......meg a terményes event, közben gazakat kell vetni. De nem is ragozom, eventek készen vannak, jöhet a mai napi feladat.
    Most megyek, fel rakom a levest. Szép napot!

DevilMókus, ursa11, mimi és 6 más kedveli ezt.
  13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Csak most értem ide,este pótszilvesztereztünk. Ügyesen kitértem az alkohol és a cukrozott üdítők bűvköréből.
    Nos én egy úgynevezett "zsírdiétán" vagyok. Ennek az a lényege,hogy minden étkezéshez vagy után meg kell enni egy bizonyos mennyiségű zsírt. De csakis állati eredetűt. Tejterméket semmit nem ehetek,cukosat se,péksütit se. Emelett rengeteg zöldséget (kivéve a retket) húsokat. Hugommal egy nagyon jó étrendet aklakítottunk ki,amit az a hölgy is remeknek tart akitől a tanácsot kapjuk. Emellet bizonyos mennyiságű folyékony jellegű (hogy is monjam,mert a nevét nem írhatom le) levet meg kell inni. Eddig hatásosnak bizonyul. :)

Na most megyek,mert látom elmúlt 2 óra,jön az event! :)

ursa11, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,

A törpéket szépen kiküldtem a földekre, hogy dolgozzanak kicsit.Aztán majd meglátom mire jutok velük.

ursa11, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm Neked is Sütike!

A Te írásodból is kivettem amit magamra nézve úgy érzem, hogy teljesíthető. Ma például zöldborsós csirkeragu leves volt, a mellehúsból levettem 10 dekányit azt kicsit megsütöttem, az lesz vacsorára, csak még nem tudom milyen zöldséggel, mert benéztem a mélyhűtőbe, tök meg zöldbab van. Ebből hogy lesz finom vacsora?
    A legnagyobb bajom az, hogy még csak három napja tart a diéta, de kezdek ideges lenni. A Papa csütörtök óta eszi egymaga a kalácsot, kicsit már unja, mondtam addig nem sütök amíg el nem fogy.
    A lányom meg mákos beiglit kért, most volt a szülinapja, és torta helyett olyan finom beiglit kért mint Karácsonykor.
    Hogyan diétázzak így?
    Klárika légyszives írd meg, hogy milyen löttyöt iszol.Ha nem publikus, írd meg FB-on vagy bagolyba.
    Előre is köszönöm. Most gyömbérteát iszogatok.

Szép napot Mindenkinek!

ursa11, sutimami57, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Ma csavargyáran voltunk,meglátogattuk a sógornőnket. Most értünk haza,idő előtt, mert a tesóm szive rendetlenkedni kezdett, gondoltam jobb ha itthon van, baj esetén ide előbb kiér a mentő.
    Ma a lányom volt a konyhatündér,rántott csirke, rizibizi ,savanyuság a menü.
    Jó volt egy kicsit kimozdulni otthonról.
    Klári légyszives bagollyal küld el a lötty nevét,mert ugyan én nem diétázom, de esküszöm kifurja az oldalamat,hogy mi lehet az a lé.xDxDxD Mikor lettem én ilyen indiszkrét, kiváncsi vénasszony?????
    Most megyek pakolni, mert a sógornő még a konyhaajtót is elpakolta volna nekünk, ha nem állunk időben a sarkunkra.
    Dehát az event az első, a többi ráér:p:p
    Legyen szép estétek: Lujza

ursa11, sutimami57, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Gyors még feljöttem! Betakarítottam.
    Jó pihenést kívánok Nektek! Puszi

Ment a bagoly! :inlove:

ursa11, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Siettem, nehogy lekéssek valamiről, aztán most látom,hog én nyitottam ki a házat.:oops:
    Az event éppen kszen lesz ,mielőtt lejárna, a fejlesztés már megvan, de a többit is ki akarom szemezgetni
    Ma teljesen laza napom van, főzni nem kell, csak enni, a lányom tegnap annyi rántott csirkét készített, hogy népkonyhát lehetne belőle nyitni
    Holnap megyek szemészeti kontrollra, szerdán pedig befekszem a neurologiára egy kis generálozásra. Nem biztos, hogy gyakran be tudok majd jönni,mert a kapott infúzióktól tli álomba szenderülök.:):)
    Holnap biztoasn jelentkezem,beszámolok a kontroll vizsgálat eredményéről.
    Legyen szép napotok: Lujza

DevilMókus, ursa11, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Hull a hó...

Lujza,sok sikert a kontrolvizsgálaton!

Most belevetjük a tanulásba magunkat Csabival. Matekozunk. Szerencse,hogyszeretem! :)

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Olyan szürke idő van ma, hogy még kinézni sincs sok kedvem .
    Viszont egy gondot fedeztem fel a konyhában.A csap mellett a konykaszekrénypultja elrepedt és sajnos lefolyik a viz.Persze nem tegnep készült, de akkor sem vertem az ülepemet a földhöz örömömben.Igy aztán akkor egyúttal a csaptelepet is kicseréltetem, ha már nagy munka lesz a pult, legyen az is újra rendben.
    Mondtam én a Papának, amikor nyúzott az ünnepek alatt, hogy mivel lepjen meg engem.Na látod, mosz itt van az alkalom a csaptelepet meglepetés gyanánt megveheted.Szerencsére az én mesterem mindent elintéz, igy nekünk nem kell menni sehová sem.
    Mindig van valami meglepetés, amit jó ha elvégeztet az ember.

Ma nincsen más dolgom, mint a képeslapokat, régi totemeket és a szemüvegeket gyűjtögetni.A képeslap hogy hogy nem , már a rendelkezésemre áll, igy most már csak a régi totemet kell gyűjtenem potom 282 darabot, szemüveg meg majd készül szintén, amiből már csak két darab kell.

Jót mosolyogtam a képeslapokon, mert nagy a hiányom sárgarépából, gondoltam gyártok egy kicsit.Egy egész területről kapok is egy darab képeslapot.Még szerencse, hogy már nem kell belőle.

Klári,
    örülsz a havazásnak?
    Lujza,
    milyen szerencsétek van, hogy mindig megtudjátok csipni a generálozást.Sok sikert kivánok hozzá.Biztos jó lesz majd utána.
    Rózsám,
    sok kitartást kivánok a diétához.Azt is lehet ám csinálni, hogy többször étkezel, keveset.Ez talán nem olyan durva.

Derű és jókedv kisérje a napotokat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.