Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Hol hull a hó?

ursa11, sutimami57, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Kedves Katka!:inlove:
    Születésnapod alkalmából szeretettel köszöntelek. Kívánok sok boldog születésnapot!:inlove:Isten éltessen sokáig!
    ;)

sutimami57, Koppi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm:inlove:

sutimami57, Koppi, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

ursa11, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

ursa11, sutimami57 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kedves Katika !
    Utólag kívánok nagyon boldog születésnapot !

ursa11, Fatther, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

ursa11, sutimami57 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm Marika! Te mindig tudsz valami jót mondani, igazad van többször és keveset. Elgondoltam, hogy péntekig nem mérem meg, hogy egyáltalán fogytam-e.Papa hozott egy tábla tejcsokit, kibírtam hogy csak két kis kockát ettem, de már ez is bűnözés.
    Többieknek:Majd szóljatok ha már unjátok a diétával kapcsolatos dolgokat, akkor áttérünk másra.
    Legyen szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 14.1.20
    ursa11, sutimami57, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Ideértem én is. Marika! Miért unnnánk a ditás beszélgetést. Azé én lányom is fogyókúrázik,de nálunk az úgy megy, hogy napi kalóbevitelt mérünk. Ez az első héten egy kicsit bonyolult, aztán belejön az ember,hogy minek mennyi a kalóriaértéke, onnantól fogva tök egyszerű az egész. Megeszik mindent,de ami klóriadúsabb, abbó kevesebbet eszik. Nekünk ez bevált.
    Ma voltam kontroll vizsgálaton,mindent rendben találtak, 6 hét múlva kapok új olvasó szemüveget. A régi már nemigen jó. Szemüveg nélkül a monitor túl közel van, szemüveggel meg túl távol. A kettő között lavirozok. Holnaptól kórház, nem hiszem hogy túl sokat leszek. Csak a telóm lesz nálam, a gépemet odaadom az unokaöcsémnek renoválás céljából.
    Az eventet elszúrtam, ahogyan csak lehetett, de nem idegeskedek, mert hisz ez csak játék.
    Lassan nekiállok csomagolni, legyetek jók :Lujza

DevilMókus, ursa11, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia Lujza !
    Alig jövök vissza és Te már mégy is ?
    (Jó, tudom kell...)
    Az eventet én sem csináltam, de a felröpikből eljutottam a 3. sor második részéig, ha kicsit még maradt volna, akkor egy fejlesztést megkaptam volna.. De ehhez képest szépen haladtam ugye ?(a Bubó pajtája itt marad ?)
    Amúgy Békésszentandráson voltam a fiam legénybúcsúján...Péntektől vasárnap délutánig...
    Jó volt.... :D

DevilMókus, ursa11, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Lujza ! örülök, hogy rendbe van a szemed, remélem rövidesen én is elmondhatom.

Ezt a kalóriaszámolást egyszer én is próbáltam, dietetikustól kaptam egy táblázatot, bár minden fönn van a neten, de mikor ebédelsz akkor egyszerűbb a táblázat. 21 napig csináltam és, fél kilóval lettem kevesebb!!! Nagyon mérges voltam, pedig szigorúan vettem, engem senki nem kötelezett csak magamnak csináltam. Na mindegy is, akkor azt mondták, hogy éppen akkor kezdtem volna mínuszba fordulni.
    Annyit azért elárulok Nektek, nagyon ideges vagyok, de nem tudom ez most a szerencsétlen körülmények együttesen, vagy az időjárás, vagy már eleve így születtem.

Mindenkinek szép estét!

Klárika köszönöm a baglyot.

ursa11, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani! Én még sohasem voltam legénybúcsún, igaz lánybúcsún sem:inlove:
    Bubót ki tudod tenni, a házi kedvencekhez

DevilMókus, ursa11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujzaaaaa,
    én nem is mondtam, hogy unjuk a diétás beszélgetést!!!!De tényleg!Csendben olvasgatok csak.

DevilMókus, ursa11, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gondolok rád! Légy azért tisztességes! ;)
    Szóval kirúgtál a hámból. :D
    Hagyd csak, képzeleg. Nem unjuk, mert jó tanulni egymástól. És most épp sokat tanulok. Nagyjából rendben vagyok, de azért kellenek a jó tanácsok. És itt nem "tanácsokat" kapunk, hanem példákat. Így sokkal könnyebb megfogadni. :inlove:

ursa11, Fatther, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó olvasni, hogy mások is szenvednek a diétától, nem csak én. Nálam már be álltak a hétköznapok, így nem olyan nagyon rossz, a megszokott diétás étrenden élek. A kalács, beigli, fánk, ilyesmi nálam nem gond, mert nem szeretem egyiket sem.
    Ellenben a lángos, pogácsa, cicege, vagy tócsni, nagy kedvencek. Meg a krémes sütik, meg a csoki...:D Nagy a le mondás.

Eventeket be fejeztem, a szezont nem szeretem. Amit ad, el fogadom, de a rablókat nem szolgálom ki. Így aztán a feléig sem értem el, de nem is zavar. Ez a terményes event jó volt, amennyire tudtam, ki is használtam. Most állatokat raktam ki, mert bizony, vannak hiányok, de holnap megint event.......... Nem unatkozunk. Várom a szülinapost, hátha valami jó kis event lesz. Nem szeretném ki hagyni.
    Most megyek, mert munka va. Szép napot!

ursa11, Koppi, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia Katika !

Ez a második legénybúcsú amin részt vettem. Az első röpke 40 éve volt...
    Emez újabb inkább felügyeleti jelleggel történt a fiam kívánsága volt, hogy az apósa és én is részesei legyünk a szóló élete búcsúztatásának. Lehetséges, hogy bizonyos indulatok nem is jelentek meg ezáltal.
    Kemény volt a gyereknek így is.
    A békésszentandrási üdülőövezetben egy komplett ház volt kibérelve. (Lehidaltam, hogy felső kategóriás az épület, földfűtéssel, jakuzzival mindennel...)
    Közben meglátogattuk a híres kézműves sörfőzdét is. .......

Utoljára szerkesztett: 15.1.20
    ursa11, sutimami57, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nagyon jó lehetett, és milyen közel voltál az én szeretett szülővárosomhoz, Békéscsabához:inlove:

DevilMókus, ursa11, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Életem során sokszor átmentem már a városodon. volt olyan is, hogy eltévedtem, mert nem egyértelmű némely útjelző tábla...:)
    Régebben az elkerülőn mentünk Gyulára.. Mostanában már nem esik útba, csak ha az én szülővárosomba megyek...:)

ursa11, sutimami57, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

sutimami57 és Koppi kedveli ezt.
  20. Koppi

sutimami57, mimi és Katka54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.