Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szisztok,szép reggelt!

Katka,nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Orosházán hullt a hó,de nem sokáig.
    Most nagyon hideg van,bár remélem csak átmeneti. Napközre + fokot jósoltak.
    Az eventet nem tudom,hogy elkezdem-e,mert az előbb mindent learattam. Nem voltam csak tegnap reggel,így nem olvastam az eventről semmit. Na majd meglátom.
    Legyen szép napotok!

sutimami57, Sali~*.*, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Jó reggelt, szép napot!
    Nagyon szépen köszönöm, elkezdheted nyugodtan az eventet szerintem, többször jártam már így én is, és nem volt gond a felrepikkel, persze a döntés a tied. Én csinálom

sutimami57, Sali~*.*, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Klári !
    Gondold meg jól. Kétféle beérésű növény van és azt össze is kell hangolni.
    Mellette nyomatni kell malmot is, ami elég anyag igényes...
    Te tudod...:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ezennel megkezdtük az Épeknél a 666. lapot....

Utoljára szerkesztett: 16.1.20
    sutimami57, mimi, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Meg én a békásat, örülök is neki. Csak tudnám, hogy maradhatott ki a béka?

sutimami57, Fatther, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Koppi

Mimi !
    Hol tartasz a belépő oldalon levő számlálónál ?
    Hány napot mutat ? /Nekem ma volt az 1203. nap/ meg is volt minden kütyüm....

mimi, sutimami57 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok!Nekem is meg vannak a kütyük, ha jól tudom. Igaz, van, hogy keresni kell őket, de figyelek rájuk. Eventet csinálom, nagyon cuki a felülete, mint mindig. Aztán ennyi...:D Remélem, a szülinapos azért jobb lesz.
    Nagyon hideg van erre is, hó nincs, nem is volt még ezen a télen. Így aztán a benti dolgokra fordítom az energiámat. Ma a fagyasztó ládát kellene ki pakolnom, nem semmi munka, de meg kell csinálnom, mert nagyon időszerű.
    Most viszonylag nyugalom van nálunk, persze, ez nem marad így...:D
    Legyetek vidámak, szép napot, jó játékot!

mimi, Koppi és Kuzdern kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Legfőbb újságom, hogy Péntektől-Péntekig mínusz 2 kg. Tudom kicsit kevés, de ha 5 héten keresztül mindig lemegy a két kiló, akkor jó lesz, utána meg csak nagyon kell vigyázni.
    Nagyon depis vagyok, de ezt már írtam múltkor, a helyzet nem változott. Nagyon utálom ezt a szürke időt, jobb lenne átaludni mint a medvéknek.
    Nekem 995-nél tart a számláló, de amikor kórházba voltam, egy nap nem is voltam magamnál, nehogy a telefonról farmozni tudtam volna. Eddig nem is figyeltem.
    Legyen szép napotok, vidámabb mint az enyém!

sutimami57, ursa11, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Rózsa !

Gratulálok a súlyvesztésedhez. Kívánom, hogy teljesüljön a célod..:)

Szia Sütike !
    Itt is tartja magát a hideg, de régebben mint nálatok. Tudod a keleti végen...közelebb van a Vereckei hágó...:)
    Nekünk már volt havunk decemberben...azóta nem. Ez a zúzmarás hideg, amolyan csontig hatoló. De kell, mert a férgeknek illő lenne elpusztulni.

fabatka, sutimami57, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem is tudom, hogy van számláló. Hol van?
    Rózsa, az nagyon jó az a 2 kiló. Ha gyorsabban fogynál, baj lenne. :)
    A szürkeséget mindegyikünk megszenvedi, de tudod, szép az élet, a felhők felett meg süt a nap. :)
    Remélem, el is pusztulnak. ;)

fabatka, sutimami57, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia MImi !

Amikor belépsz a játékba és a napi bónuszra rákattintasz. Ott a bal alsó sarokban van, hogy hány napja lépsz be a Játékba zsinórban.. :)

fabatka, sutimami57, Katka54 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi, ennyi 1204
    Még sose néztem/láttam. :)

12. Koppi

Utoljára szerkesztett: 17.1.20
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hahóóóó, jöttem, hátha találok mesét Marimtól, de semmi. :(

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Gondoltam bekukkantok egy kicsit hozzátok 'de nem túl nagy a tömeg nálunk Biztosan mindenki élvezi a szombati semmittevést,, amit igen jól tesz Én lassan a javulás útjára térek Ma először megtörtént a csoda a reggeli infúzió után végre fájdalom mentes lettem egy jó két órára Még holnap kapok egy ilyen adagot aztán jó eséllyel hétfőn haza is megyek A műtéti területnél minden rendben van csak túlterheltem a gerincemet Ezért ki is kaptam a kezelőorvosomtól de megigértem neki hogy lassítani fogok Néha olyanokat tudok mondani hogy magam sem hiszem el. Most viszont pihi lesz ezerrel, hétfőn jelentkezem :Lujza

fabatka, sutimami57, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Nehogy azt hidd, hogy nem vártunk....Mert igen !
    Azt viszont nem tudtuk, hogy mikor jössz ide vissza..???.:)
    Örülök, hogy túl vagy a műtéten és igenis hiányoztál innen. Most meg azt írod, hogy : viszlát hétfőn...:(
    Rendjén van ez? Te vagy a topik egyik motorja....számítunk Rád....:)

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez már jó hír. örülök neked.

fabatka, sutimami57, Katka54 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok
    Sikerült túlélnem a mai melót,kicsit már izgulok ,nemsokára lesz egy műtét megint,de muszály:wuerg:
    Hétfőn megyek kivizsgálásra,szerdán be kell feküdni,remélem hamar visznek, epekövek vannak már egy centisek,ezért kiveszik
    laporoszkópiásan így hamar fogok gyógyulni:inlove::inlove::inlove:
    Remélem megszűnnek majd a fájdalmak,mert már a lapocka csontom is úgy fájt,hogy alig tudtam levegőt venni:cry::cry:
    Az event megyeget,szeretném befejezni,de a szezonnal nem tudom mi lesz.mert még csak a 17-nél járok:p
    Legközelebb megírom, hogy minden rendben van.addig is pusy mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

fabatka, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, akkor megszűnik az epehólyagod is...már a kövekkel nem bajlódnak...így az egyszerűbb...mondják a dokik...

fabatka, mimi, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Igen kiveszik az egészet,mert a harmadik harmadban meg van törve,így azt se garantálták,hogy idáig kibírom:p
    Ahogy dolgoztam sokszor begörcsöltem az ide-oda húzogatástól,így már a munkám is nehéz voltxD
    a főnököm megmondta,ha mégegyszer rosszul leszek mentőt hív,de sikerült megúsznom8)

fabatka, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Mindenre azt mondják, hogy rutin műtét, de azért vigyázz magadra...:)

kutyaszálló, fabatka, mimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.