Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Esik a hó nálunk. Olyan igazi nyomi idő van. Dani! Engem nem operáltak, csak egy kis generálozásra feküdtem be.
    Kuzdern! Vigyázz magadra, szorítok neked. Meglátod utána sokkal jobb lesz minden. Persze azért az epédre utána is vigyáznod kell, de ahhoz gondolom már remekül értesz.
    Számításom szerint holnap hazamegyek, akkor jelentkezem :Lujza

kutyaszálló, fabatka, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! A nosztalgia topikot látogasd meg ott találsz a Maritól mesét és csuda klasszak:D:inlove:

kutyaszálló, fabatka, mimi és 2 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Kisvárosunk fehérbe "öltözött" nem szeretem a havat,mert hideg,de bevallom gyönyörű a táj.

Távolmaradásom aka most az volt,hogy kidolgoztam a jövőheti menümet. :) Elég nagy odafigyelést igényelt,hogy mit mivel és hogyan ehetek.
    Ma pl. a köretem sült répa volt,egyszerűen fenséges. 60 dkg. répát meg kell locsolni 3 ek. olvasztott zsirral,amibe tettem 3 gerezd zúzott fokhagymát fél tk. fekete borsot és fél tk. sót. Sütöpapírral bélelt tepsibe raktam a répákat (ha vastag ketté kell vágni) és meglocsoltam a zsíros keverékkel. Fóliával lefedtem és a sütőbe kb 1 óra alatt kész lett. Mennyei volt. Persze a 60 dkg. nagyon sok,de holnap is nap lesz. :) A fiúknak is ízlett. :)

Legyen szép és vidám délutánotok! :inlove:

ursa11, kutyaszálló, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Kicsit elmaradtam, mert kórházban voltam, nem volt élmény, de ez van.Remélem megjön a kedvem és újra jövök közétek.

ursa11, kutyaszálló, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mi történt Marika ? Publikus ?

ursa11, kutyaszálló, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Nem volt nagy dolog, a térdemben végeztek egy kis javitást, de a baj az, hogy nagyon elvan kopva a térdem és azért fáj.A legjobb lenne a protézis, de valahogy nem fűlik hozzá a fogam.Majd még kiderül, hog ymi legyen vele......Valahogy most a boldogság madara kissé távol repült tőlem.

ursa11, kutyaszálló, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Marika !

A feleségem kolléganőjének csináltak térd protészist. A első remekül sikerült, de a másodikkal azóta kínlódik.
    Az elsővel tudott biciklizni, de már a másodikkal csak sántikál....
    Ergo:gondold meg, hogy megéri-e ? :)

ursa11, kutyaszálló, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, jobbulást...már én is hiányoltalak...;)

kutyaszálló, Katka54, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem a szomszédasszonyomnak kb 2 hónapja tettek térd protézist. Igaz súlyos egyéniség de azóta is járókerettel megy vagy esetleg 2 járóbottal. Miután a bennfentes másik szomszédasszonytól kérdeztem, hogy meddig jár még ilyen nehézkesen? Azt monta, hogy a kórházban közölték a hölggyel, hogy 6 hónapig kell az előbb említett eszközökkel. Én több térd és csípő protézisról hallottam már a településünkön de erről nem hallottam, hogy ilyen hosszadalmas lett volna. Ráadásúl alig lehet bekerülni egy köztes orvosnak kell javasolnia a pacienst de csak utána, ha lenyomta az előírt nem tudom hány hónap gyógyfürdőre járást ahol maszírozzák is stb. Nos, a szomszéd barátom aki már egyszer végig járta ezt a tortúrát azt mondta, abba nem vág bele sohasem mert semmi de semmi értelme, errefelé 10 ilyen betegből 9-10 ugyanezt mondja, hogy csak neve van a dolognak de semmi értelme. (egy medencében kell áztatnia magát vagy a lábait, majd meg gyömöckölik a fájós lábat)

Na most annyi előnye viszont van az ilyen protézis beültetésnek, hogy utána az évek óta egyfolytában tartó fájdalom megszűnik és ez sem semmi mert az állandó fájdalom kikezdi az embert, ezt itt tudja mindenki!

ursa11, kutyaszálló, mimi és 7 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marcsikám,akkor most nagy dilemma van előtted. Merthogy ebbe emberfia bele nem kotyoghat. Akiket én láttam műtét után, azoknál a fájdalom mindenkinél csökkent, illetve megszünt, de a térdfunkckó csak azoknál lett jó, akik türelmesen végigcsinálták az utókezelést, ami bizony hosszadalmas, nemegyszer fájdalmas tortúra. Én mindenesetre szorítok neked. Jómagam tudom mit jelent fájdalommal élni
    Sokat most nem kotyogok, mert kevés a netem
    Mindenkinek jó éjszakát :Lujza

ursa11, kutyaszálló, mimi és 6 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Örömmel olvastam a jó híreket. Mindenkinek gyógyulást, kitartást kívánok!A diétázóknak sikert, eredményes fogyást! Klári, éppen most találtam a hétvégén ezt a répás receptet, ki fogom próbálni.
    Eventet be fejeztem, most nyugi van a farmon. Tegnap meg jelent az első hó, de el is olvadt. A hideg tartós, én is inkább téli álmot aludnék. Helyette megyek világgá , postától a boltokig. Élmény lesz ilyen időben.
    Kellemes, szép napot, vidám hetet kívánok!

ursa11, kutyaszálló, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Marika! Minden érdekel ami veled történik, emberileg is, na meg az se utolsó szempont, hogy mindenből tanulunk, hiszen sokan vagyunk itt hatvan fölött, és már sok minden felújításra szorul. Nálam már generáljavítás lenne szükséges, de egyelőre a szobabiciklit nyüstölöm, aztán majd meglátjuk mit írt még föl az élet.
    Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked is, Lujzának is és minden betegnek!

ursa11, sutimami57, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  13. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok :)

Csak bekukkantottam kicsit:) Remélem mindenki jól van. Este még benézek,és írok bővebben.Legyen csodás napotok,sziasztok :):p

ursa11, sutimami57, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia Csilla!
    Várunk vissza, mert tényleg réges régen voltál...:)

Utoljára szerkesztett: 20.1.20
    ursa11, sutimami57, fénylő. és 4 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Biztos rendben lesz minden! A szezonnal meg ne is törődj. :)
    Ezt én is megcsinálom, ha van rá időd, hasábra vágott céklát is csinálj, kevés mézzel megcsurgatva. Nyami...
    Sokat-sokat gondolok rád! Azért legyen veled a mosoly! :inlove:
    Lujzával értek egyet. Már vagy 5 perce próbálom megfogalmazni, mivel is lelkesítselek, de folyton ki is törlöm, mert tényleg nem adhatunk ötletet. Imádkozom, hogy kikristályosodjon a gondolat, mi a legjobb neked.

Utoljára szerkesztett: 20.1.20
    ursa11, sutimami57, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Marika!
    Ezt neked hozom:)
    Boldogság és annak madara

Nem biztos, hogy kék
    Nem biztos, hogy madár.
    Mert a madarat nem kívül kell keresni, repülni nem lehet az égben, dalt hallani, megérezni a boldogság ritmusát nem lehet - csak legbelül igazán.

Kívánom,hogy találjon vissza hozzád! :)

ursa11, sutimami57, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Nahát, nahát, de kedves vagy Ninett.

Köszönöm a kedves szaitokat, valóban majd eldöntöm, hogy mi legyen, csak most még elég friss az élmény és kicsit magamhoz kell térnem.Tudtam, hogy már nem vagyok tökéletes, a kor azért némi rontást végez az emberben, de mindig azt hiszi az ember, hogy na majd én megmutatom, hogy én vagyok az erősebb.Meg is kell mutatni, mert nem csak magamat kell megdolgozni, hanem a Papáért is helyt kell állnom.
    Megrázom magamat és majd lesz valami,abban biztos vagyok.!!!Addig is itt vagytok ti, akik mindig erőt adunk egymásnak, sok okossággal, erővel, energiával.
    Félre a bú és bánat, nézzünk előre vidáman.Tudjátok a derű és vidámság legyen velünk!!!!!!!!!!!!!

ursa11, mimi, sutimami57 és 10 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Megrázod magad és minden jó lesz. S ahogy írod, mi mindig itt leszünk veled! :)

ursa11, sutimami57, fénylő. és 5 más kedveli ezt.
  19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Drága!
    Nagyon bízom benne, hogy a helyes döntést fogod meghozni. A családod pedig velünk együtt, erőt fog adni, hogy mindent sikeresen átvészelj. Abban az esetben , ha csak beszélgetni szeretnél mondjuk velem, tudod hol találsz meg. Nagyon igazad van a derü és a vidámság legyen velünk. Kitartás! Puszi

ursa11, mimi, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Ez az Marika!!!!! Ez már te vagy!!!! :):)Mindig előre kell nézni, és kihozni az életből a lehető legjobbat.
    Holnap tényleges hazamegyek. Ez már tuti:p

ursa11, mimi, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.