Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Lujza,nagyon boldog névnapot kívánok! :inlove:

Ma kicsit "ballábbal" keltem fel. Amihez nyúltam,hát annak nyek...
    Pl. pórszívóztam,ezzel ninc is baj,de mivel nekikoccant a pórszívó nyele a tűzhelynek,amin volt egy főzet kávé... na a fél konyha ázott a kávétol. Elmondhatom,hogy én kávéval törlök fel. :)
    Aztán kiteregettem a fürdőben,leszakadt a szárítókötél,de úgy potyogtak le a göncök,hogy bele a kádba,amiben ugye volt víz..
    Na hab a tortán,hogy kiadtam --persze csak véletlenül-- a kutyának a fogyis ebédemet! Szegény Bozontkám,de ízlett neki! :D

Gondoltam feljövök farmozni,de ez se ment zökkenőmentesen,mert 2-szer volt áramkimaradás..

Sikerült most már,el is szórtam a leghosszabb növényeimet,hogy holnap döljön a felröpi. :)

Legyen szép délutánotok! :inlove:

ursa11, északifény, mimi és 5 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Sütike !

Már egy ideje nem csináltam eventet. Volt nekem külön. Beneveztem a mamutszerzési Gazdakörikre és immár kettőt is kirakhattam az Erdeire.
    Most úgy gondolom, hogy belefogok a szülinapi eventbe. Mellesleg piacozok is.

Szia Rózsa !

Köszönöm, hogy válaszoltál.
    Ezek szerint hanyagolod a farmos munkákat...Meg tudlak érteni...:)

Szia Klári !
    Akkor ez nem a Te napod....:)
    Viszont jó hogy említed ! Reppenek aratni...:)

sutimami57, ursa11, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!

Úgy aludtam mint a medve! :)

Igazság szerint a Gazdaköriket nagyon elhanyagoltam. Jó pár napja böngészgettem a szupertáp miatt és akkor szembesültem vele,hogy irgalmatlanul sok megoldásra váró feladat van ott. Lehet azokat kellene csinálni event helyett,de nem bírom ki,hogy ne eventezzek. Még akkor se,ha tudom,hogy nem tudom befejezni.

A szülinapit kicsit megbonyolították,de nagyon kíváncsi vagyok a ? feladatokra. :)

Most elrobogok a piacra,friss zöldségekért,meg gyümölcsért.

Ma gulyáslevest főzök. Meg sütök valamit.

Legyen szép napotok.:inlove:

sutimami57, ursa11, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Muszáj volt bejönnöm,hogy elmeséljem a mai napomat. Elmentem délelőtt a doktorhoz, egyrészt mert a kutyámnak gyógyszer kellett, meg időpont a mandulaműtétjére,meg mondom ha már úgyyis ott vagyok,akkor elmondom neki,hogy nagyon kikaptam a neurológus kezelőorvosomtól.Meglátott az osztályon,már messziről kiabálta,hogy azért mert magát összevasalták,az nem azt jelenti, hogy visszahelyezhető a munkaerő piacra, hanem csak annyit,hogy a hátralevő idejét nem kell tolókocsiban eltöltenie, megfelelő életmód mellett.
    Ehhez azért tudni kell, hogy az unokahugom kórházszerte elmeséli, hogy én milyen jól vagyok, még mindig dolgozom. Micsoda pletykás egy család......
    Szóval előadtam a doktornak, hogy szory, de nem tudok többet dolgozni. Nos hogy ő mit fogott fel belőle azt nem tudom,den tiz percen belül a műtőasztal mellett álltam s egy hatalmas lágyéksérvnél asszisztáltam.xDxDDe aztán a műtét vége felé elért a hír a szürkeállományába,és azonnal, rögtön el is keseredett.. Hogy ővele most mi lesz, hol talál ő ilyen embert, akinek ekkora tudása van stb, stb stb.....Mondtam neki, -Péter ! Kettőt pislantok, s hetven éves leszek. 5 éve mondom,hogy keress helyettem valaki fiatalabbat... Erre az ő reakciója: Hetven?!?!?!, Mikor öregedtél meg ennyire????????xDSzóval végülis nem egyeztünk meg semmibe,most hagyom, hogy megeméssze a dolgokat, aztán majd meglátjuk. Tény, hogy többet már nem dolgozhatok. De még lesz egy-két csörténk a dokotorral ezügyben.
    Amikor végre hazakeveredtem, ,kiderült, hogy a tesóm nem érzi jól magát, a lányom lázas, úgyhogy gyorsan összedobtam egy kis nudlit, végül is egy laza óra alatt mevolt. A tesómnak megint eltünt valahová a vére, már majdnem eléri újra a kritikus szintet a vérképe, amitől természetesen nagyon fáradékony. Délután látom ám,hogy a konyhában tevékenykedik, valami kétesállagú trutymót rak egy lábasba. Kérdezem tőle, :-te meg mit főzöl?
    Azt mondja rá, hogy:- tamarinduszt.
    -Milyenminduszt????? Ilyen hülyeségeket kotyvasztasz aztán csodálkozol hogy mindig beteg vagy?!?!?!
    Erre aztán kitört az össznépi röhögés , ami úgy-ahogy helyre rakta a dolgokat.
    Mindennek tetejébe ezt a hozzászólást tegnap ! irtam, aztán rossz gombot nyomtam meg,s minden elszállt az éterbe.Ma bejövök, hát nem itt van hiánytalanul? Mindegy,most elküldöm.
    Az eventet elkezedem, noha semmit nem értek belőle,majd kialakul Születésnap alkalmából több ajándékot vártam., hisz ez a születésnap elsősorban a játékosok érdeme.
    Most elmegyek a tesómért, aki a szakrendelésen dekkol mert 7-re kellett mennie vérvételre, orvos meg Kaposvárról jön úgy fél tíz tájban.
    Legyen szép napotok: Lujza

Utoljára szerkesztett: 23.1.20
    sutimami57, Fatther, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia Luza !
    Szeretem minden sorodat. Olyan ízesen tudsz írni, hogy magam előtt látom a történéseket...:)

Szia Klári !
    Csak óvatosan azzal a robogással, mert felétek is mínuszok vannak...:)
    A Gazadakörit módjával érdemes csinálni. Bár néha olyan sok cuccot kérnek a semmiért, hogy nem éri meg.
    Ezeket én is kihagyom.
    De már az új Kacsa Katám és szuper mamutfám kiment az Erdei tisztásra a többiek mellé...:)
    (De már a sárga borsó említésétől is borzongok...:()

sutimami57, Fatther, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Kicsit nem vagyok, máris teleírtátok az üzenőfüzetem. :D
    Nem lehet érezni, nem kell sok, nem is az édesség miatt jó, hanem ad egy pirult kérget, na az a finom. :D

Lujza! örülök, hogy már otthon vagy! És igen, engem is megtévesztett lujzaságod. :D Isten éltessen és megáldjon!! [​IMG]

Marcsi, Rózsa (közben olvasom, hogy túl vagy rajta), Csilla, már sokkal tovább van világos, ma még a nap is kisütött, nem sokára itt a tavasz. Gyógyuljatok, erősödjetek! Testileg és lelkileg is!!!
    Tegnap még világosban ért haza a vonat, jó érzés volt.
    Az öreglány-t örömlánynak olvastam. :oops::music::D:D Jobb lett volna külön írni. ;)

Bizony Erika, én is így vagyok vele. "A régi hév már nem hajt, úgy, mint pár éve." De egyelőre még örömet lelek egy-egy gazdaköri kivégzésében.
    Egyik szemem sír a másik nevet.
    Belevágtam én is a sz.trágyás fáért, már nem sok kell, hogy megkapjam. Aztán kitermelem a KK-hoz valót is. :)

Lujza írásai nekem is kedvenc, mint Marim meséi.

7. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

szia kedves Dani :)

Milyen csodás a táj ilyenkor:) Ez felétek van? Nagyon szeretem a telet,ha ilyen szép.már csak egy picike hó hiányzik.Egy igazi tél. De ez ideia tél van is meg nincs is. Emlékszem a gyerekkorom csodás téljeire,amikor az orkános télikabát ránk fagyott,szinte eltudott volna törni :D De mi nem bántuk,élveztük a tél szépségeit. Hógolyóztunk,csúszkáltunk,szánkóztunk,és agyon fagyva mentünk haza. Egy finom meleg kakaó,vagy tea,és már fel is melegedtünk. Félek,hogy olyan szép tél már nem nagyon lesz :(

sutimami57, mimi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Most csinálhatod mindkettőt egyszerre. Csak egy terület kell az eventhez a másik kettőn lehet a gazdaköribe termelni:D

sutimami57, fabatka, mimi és 3 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

A reggeli piacozásból hazaértem már elég rég!
    A gulyásleves megfőtt. Az a baj velem,hogy eldöntöm mit főzzek,na és persze sose az lesz amit elsőre kigondolok. Nos a sütésből semmi nem lett,igaz fasít formában igen,na meg kelkáposzta fözelék. De a sütit megoldottam ügyesen,vettem mindhárom fiúnak 1 -1 szelet dobostortát! :)

Eventet elkezdtem,van már 334 szülinapi tortám! (lehet ez lesz a nasi a fiúknak! ) :D

Lejátszottam az első kört,tudtam a választ is fejből. Atya ég ,de ügyi vagyok! ;)

De most megyek,mert még gyors felpórszívózok!

Szia Dani!

Hazaértem épségben. :) Gyönyörű volt a táj,pláne a fák. De most olvad,és csak úgy záporozik le a fákról az odafagyott zúzmara. A biciklim kosárába landolt egy szép nagy darab fagyott izé. Csattant rendesen. Még jó,hogy nem a fejemre. :)

Dani,elárolod melyik Gazdaköri adja a Mamutfákat?

Szia Katka!
    így van,ültetek most soron következő növényt! kifogyok ám rendesen mindenből!

sutimami57, fabatka, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A párom aranygaluskát csinált vanília pudinggal...szeretem...:p:p

sutimami57, fabatka, mimi és 4 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia Klári !

1., Egy borsónyi munka
    2., Zsibongó pillangók
    3., A hobbikertész
    ( Baromi sok ültetéssel jár. Én "fölszaladtam a szélső soron" és megcsináltam mind hármat a tetején) :)

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Én is szeretem,bár most csak szeretném! :)

Köszönöm szépen! :inlove:

sutimami57, fabatka, Álomhajsza76 és 5 más kedveli ezt.
  13. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :) BÚEK <3 Letiltottak azért nem voltam.Látom lesz cserenap,akinek esetleg van feleslegben páfrányfa,hangya az kérem küldjön nekem <3 Cuppancs <3

sutimami57, fabatka, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !
    Látom idetaláltál. Így cserenap környékén.
    Feleslegem nincs a fent nevezettekből. Szerintem senkinek. :)
    Eventkedsz?
    Szerinted mit jelentenek ezek a jelek ? <3 ?
    Ugyanis nekem halványlila gőzöm sincs róla...:(

sutimami57, suba_klara, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Akkor már tudom hová megyek vacsizni. A kelkápsztafőzelék az egyik kedvencem, fasirt sem kell hozzá, csak úgy üresen.:inlove:

sutimami57, fabatka, Álomhajsza76 és 5 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Még hidegen is... :)

sutimami57, fabatka, Álomhajsza76 és 4 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Sziasztok !
    Ma Vince nap van. A borászok e naphoz jósolják az idei termés milyenségét.
    Az biztos, hogy fénylett ez a nap, de hó még a láthatáron sincs...

A Vince naphoz több mondás is tartozik:
    – „Ha Ágnes hideg, engesztel Vince, hogy teljék a pince.
    – „Ha megcsordul a Vince, tele lesz a pince.
    – „Ha fénylik Vince, megtelik a pince. Ha csepeg, csurog, kevés lesz a borod.”
    – „Fényes Vince, tele pince. Ködös Vince, üres pince” – így a moldvai csángó magyaroknál.
    – „Ha fénylik Vince, megtelik a pince. Ha csepeg, csurog, kevés lesz a borod” – állítják a Vajdaságban.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Addig nem keverek tápot, amíg az alap felröpi és gaz kész nincs. Utána meglátom.
    Állítólag többször neki lehet rugaszkodni.
    Érdekes. Tetszik...:)

sutimami57, fabatka, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kpzeljtek el kaptam email-ben a fontos üzenetek között egy ID számhoz kapcsolt ajándékkódot, egy rahedli ajándékkal.
    Nézzétek meg ti is , hátha..........

sutimami57, fabatka, Álomhajsza76 és 7 más kedveli ezt.
  19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Dani! <3 a szivecske jele, most mondta a kisfiam

20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Péntek van, tehát a mérés napja. Sajnos nem lett meg a két kiló mínusz, csak kereken egy.Ettől függetlenül folytatom. Valahogy mintha éreztem volna, 3 nap kimaradt a szobabiciklizés, egyszer ettem két kocka csokit is, a klinikára mikor mentem vittem egy szendvicset.
    Hát ennyi...............
    A szülinapi eventet csinálom,valami igazán nagy durranást vártam volna. Aki 10 éve szorgalmasan csinálgatja meg itt van mindennap, az tudja.
    Legyen szép napotok!

sutimami57, fabatka, Fatther és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.