Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Koppi!

Jó annak aki elkezdhette, mert van neki fája, én is csinálnám de nincs mivel. Láttam ám, hogy itt leledzel, és még sok ismerős!

Imi!

Nem csinálom a gyümiset, nem éri meg, van sok pengőm, elég egy darabig.
    Az ismertetőt várom, de még sehol sincs, majd este bedobják.

.sylvia72., mimi, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én még meg sem néztem a gyümieventet.:)

mimi, Koppi, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát, én is ki sétáltam a gyümölcs piacra. Jobb híjján..aztán mind a 3 árusnak be pakoltam a kosarába egyszer. Na, mikor el számoltunk, mondtam nekik, hogy megyek is, de engem már nem látnak többet...azért a pár kis pengőért ki nem ürítem a kamrámat, amit adnak. Így aztán, ez a kis event nálam hamar véget is ért. Eventes még mindig nincs. :(

mimi, Koppi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A múltkorinál is ez volt a tendencia, nem változtattak rajta, a nem megérős kategóriába tartozik nálam is.
    Te legalább megpróbáltad!

Most jött a hír, hogy a holnapi event elmarad, változik a program!

Utoljára szerkesztett: 19.2.18
    mimi, Koppi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  5. lukimi

Most már én is benéztem a gyümölcsösbe de nem kívánok élni vele, kihagyom. Viszont üres kézzel nem jöttem el mert 2 db dekort kivettem a 2 legjobbat: napsütés-rituálé 1x2, 2000 Tp, földalatti spájz 1x2 1800 Tp. Volt 776 farmpengőm most kissé leapasztottam.:)

Ha jóóó kütyüt látok nem bírok magammal.xD:p

mimi, brozsa, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

Én is a hírt hozom, holnap nem lesz event, a pontos idejéről később kapunk infót. Lehet még kesztyűzni, aki akar. :)

7. lukimi

Még vissza mentem az árudába és meg vettem a 3XL barkácsot, 10x adta. Lett benne 2300 Fa! Direkt erre pályáztam.:)

Most látom, hogy így meg is lett a 12 e deszkám a vadaskert utolsó fejlesztéséhez!:):inlove::music:

8. sutimami57

Gratulálok! Én a múltkor vettem 2 zsiráfot, azóta nem mentem a bolt környékére sem. :)

mimi, brozsa, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tudod Hagymácska "egy életem egy halálom" felkiáltással megvettem a teljes csomagot. Alapból lett 1 majomfarok fám, a hab a tortán, hogy a kikelt titkokból lett még 3.
    Viszont a Farmra is vettem összesen 30 +4 titkot és abból, csak a kötelezően járó 1, azaz egy darab Norfolk szigeti fenyő lett !
    Na ez a szívás.

mimi, szöszi50, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    mennyi minden történt mao_O
    Szilvike, Dani gratulálok a fáitokhoz:inlove::inlove::inlove:
    hagymácska : üdv a fedélzeten;)
    Imi: a gyümiset nem szoktam csinálni,inkább kiviszem a piacra ilyenkor, elég jó árak vannak:p
    sütike: jól tetted,hogy zsiráfot vettél, gazdaköri bizti lesz hozzá,remélem:D
    Dani azt még megkérdezném,hogy a bulis videó az egyetem előtt készült,olyan ismerős:)
    most már azt is elárulom délelőtt ultrahangon voltam,mert volt régebben vesekövem,de ez most új fájdalomxD
    nem talált semmit,viszont akkor nem tudom mitől fáj pl. a hátam:wuerg:
    kíváncsi leszek a holnapi eventkezdésre, bár du meló,így csak este tudom elkezdeni,addigra meg jó szokott lenni:Dja most olvastam én is a hivatalost:nem kezdődik apa8)

sutimami57, mimi, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hagymácska,örülök,hogy itt Vagy! Nagyon jó itt lenni,bizonyára Te is megszereted.

Hazajövetelem után,joghurt tortát csináltam,a kolléganőm 40 éves lesz holnap és szeretném meglepni.Én szeretek meglepetéseket okozni. :) A belsejében rengeteg gyümölcs van.

Főznöm nem kellett,tegnapról bőven maradt.

Elég gyorsan eltelt a napom,de azért jó itthon lenni.
    Szóval,akkor elnapolják a holnapi eventet,személy szerint nem bánom.

Ma felénk nagyon jó idő volt,de néztem előrejelzést és holnaptól sok eső várható. Mostanában sok csapadék volt.

Bekukkantok a Gyümölcs piacra.

sutimami57, mimi, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia !
    Igyekeztem én is hozzátenni a " mennyi mindenhez".. ;)
    Köszönöm, tényleg örültem annak a majomfaroknak..;)
    A felvétel a Nagy templom előtti téren készült. Ott volt a zenészsátor felállítva.
    A fájdalomról, elképzelhető, hogy valami ok folytán meghúzódott a hátad?

Klári !
    Ne kukkants be ! Nem éri meg...:(

sutimami57, mimi, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Igazad van,dehogy adok be ennyi gyümölcsöt,nekem amúgy sincs sok,mert a Toppba bedobáltam. :D
    Csillagos érmém van elég sok,ezért a 4 meglepetést kiváltottam,olyan kis cukik! :p

sutimami57, mimi, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

ja a debreceni nagytemplom előtt, ott is jó nagy a hely most már,csak a templom bírja, látszott rajta repedés8)
    a hátam úgy fáj,hogy alig kapok levegőt,de mivel asztmás is vagyok mindig használom a gyógyszereimet:sleepy:
    az ultrahangos doki azt mondta,lehetne az epétől,de csak pár pici maszatot látott bennem így nem gondolja,hogy attól van:(
    mennem kell még vissza a gasztróra,majd ott kiokoskodják hova tovább:D

sutimami57, mimi, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Megyek fürdőszobát takarítani,később jövök!
    Jobbulást Neked!
    Debrecenbe én is voltam,a virágkarneválon,de ennek már jó pár éve. Csodálatos volt. :)

sutimami57, mimi, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

köszönöm szépen:)

sutimami57, mimi, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Jaj de jó nem kezdődik holnap az event!xDA gyümi piacra adtam egy keveset,mert szeretnék még egy zsiráfot!Rá jöttem,hogy kevés pengőt adnak a sok értékes árúért,és abba is hagytam!Majd lesz később zsiráfom!Lehet töltögetni a kamránkat,és csinálni a gazdaköri feladatokat!:)A jövő hétre még fagyokat is jósol a (pesti ember);)a meteorológia!Jó játékot mindenkinek!

18. véngazda42

véngazda42 Fórum-zöldfülű

Sziasztok kisgazdák! ti aztán tudtok írni,alig győzlek olvasni titeket és azt mondjátok itt nincsen nyüzsi?Itt is volt hó,de sajni itt is hamar elolvadt. kellemes napsütéses hűvös idő volt ma nálunk. Ma kivettünk azzurammal egy szabadnapot,mert volt dolgunk meg összekötöttük a kellemest a hasznossal így íróasztalt tettünk össze. Vacsin gondolkodunk meg épp most a kolléganőmmel lelkizünk. Szóval megyek is. jó aratást mindenkinek,látom szépen haladtok és a fasorba se vagyok hozzátok képest,de igyekszem.

19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm Koppi az ajándékokat, most délután még ültettem egy kör e-gazt, a felröpikből még lesz két kártyázásra való.
    Hanem ez gyümölcspiac nem semmi, azt mondja, hogy felesleges faterméseket adjuk be, hát nekem nincs felesleges fatermésem, majd a csodagyümölcsöt beadom aztán kb. ki is végeztem.
    Kiment a fájdalomcsillapító hatása, most kicsit fáj, de a lelkem örül, hogy túl vagyok rajta. Vasárnap kezdődik az újabb stresszelés, mert Hétfőn újra megyek, és ráadásul nem tudom milyen fájdalomra számíthatok.Az a méreg az egész fogorvosdiba, hogy a családba én vagyok a lelkiismeretes fogmosó, és mégis én jártam a legtöbbet a klinikára. Na nem azért mintha bárkinek is kívánnám ezt.Most nem tudok menni úszni se.
    Kicsit segít, hogy leírhattam.

20. Koppi

Imi !
    A farmozást nem hagyhatta abba, mert akkor nem tud a fórumban hozzászólni.
    Legföljebb szünetelteti a belépéseket, de nem töröltette a farmját. :)

Rózsa !

Viszont Anya vagy és a gyerek, gyerekek, sokat kivettek kalciumot a szervezetedből . Így a fogadból is, amikor terhes voltál.
    Moshatod a fogad, ha már hiányzik belőle az "eredeti" anyag !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.