Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Dani,
    mi újság van, végül is nem csinálod az evenetet?

brozsa, sutimami57, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Végülis....Nem igazán. (Ha ez csinálásnak minősül akkor lehetséges.) Na ezt jól megasszontam.)
    Bár hosszút ültettem, mert hiányom van hagymából és mogyoróból, de ezeket amúgy is szoktam. Ha röppen föl valami, akkor legyártom a malomban, és kirakok valamit.
    Bár nem értem, hogy miért nem lehet elfordítani azokat az alakzatokat...?

fénylő., brozsa, mimi és 4 más kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Ma déleőtt elvittem a 3 macskám ivartalantásra a vőm segítségével. Aztán azonnal belekeveredtem három húzós műtétbe, fél 3-kor értem haza. Hjajj ez a doktor, ha ő nem lenne, bizisten ki kellene találni. Így aztán most átkozottul fáradtan beesem az ágyba hamarosan és esküszöm holnap 10 óráig fel sem kelek.
    De utána ide fogok előszőr jönni.
    Mindenkiek szép estét: Lujza

ursa11, fénylő., brozsa és 5 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszönöm szépen, Katka! Nagyon aranyos vagy...tegnap meg ma is boltoznom kellett....két sütés. egyebek között...még ma is meg állítottak az ismerősök, hogy boldog szülinapot kívánjanak. :) :) Hiába, engem mindenki ismer, mint a rossz pénzt...:D :D De a kedves szó mindig öröm. :) :) Az ismertség oka, 30 év a városi ovodában. :D :D
    Lujza, örülök, hogy sikerült a vizsgálat, az eredményt várom. Gondoltam rátok, de nem tudtam, melyik nap mentek.

Marika, nem semmi ez a történet. Sajnos, nagyon el szomorító, hogy a maszkokat is....bocsi, de po......ra adják. Én nem lettem volna ilyen udvarias.....
    Eventet csinálom, de még nem csináltam semmit......kavarom, ha van mit, 30 darabnál tartok, de még nem játszottam, csak a kis farmokon, az egy ajándékot. Mivel időm sincs rá, rakom a hosszúkat, aztán, ha meg lesz a 60, akkor egybe le tolom, a magokat el vetem bónuszostól, aztán amennyi lesz, annyi. Hétfőn tudok neki állni, előbb nem.
    Most viszont megyek aludni, mert én is hulla fáradt vagyok, 5 órakor keltem. Jó éjszakát, szép álmokat!

Fatther, fénylő., brozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ez gyönyörű, erre nem is tudok mit szólni, de amit gondolok, azt nem íron le.

ursa11, sutimami57, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

A Fb-on ma láttam egy kis videót, hogy kell maszkot készíteni. Mefgpróbálom jól leírni:
    a papírzsepit harmonikában összehajtom, a két végét behajtom, alárakva egy gumikarikát, tűzőgéppel letűzöm. Máris készen van. A gumi a fülekre, a közepét széthúzom.
    Nekem nagyon tetszik, hogy akármi történik, a kreatív emberek azonnal kitalálják, hogy lehet pénz nélkül (kevés pénzzel) megoldani. :D:D

ursa11, sutimami57, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok kedves Épek!

Ma én is elmentem bevásárolni de csak azért mert Apa kihozta a kocsit, mentünk a temetőbe. Na gondoltam akkor már kihasználom a segítséget, vettünk 10 kg lisztet, 10 kg cukrot, 1 étolajat, 1 sárgaborsót, néhány csomag sütőport. Tartós tej van itthon 2 dobozzal, de ha véletlen szükség van rá, akkor se fogy el mind, mert annyira nem ízlik. Szóval felkészültem a karanténra, érzésem szerint a cukor 1 évig is elég lesz.(Miért nem tudom használni a hangulatjeleket?)

Másik újság, hogy lement az ötödik kiló is. Milyen érdekes az első négy kilónak nem kellett egy hónap, az ötödikkel meg 3 hétig bajlódtam.Mindegy, nem fárasztalak benneteket a heti méréssel, csak megpróbálom továbbra is szépen nyugiban számolgatni a kalóriákat.

Legyen szép napotok!

ursa11, mimi, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Láttam, meg is csináltam a Fb-on látható maszkot, feltettem magamra, kimentem a fiatalokhoz, a fiam enyhén szólva röhögő görcsöt kapott és közölte, nem lennék ki kéne találni. Azt hitte saját ötlet volt, de bevallottam, hogy loptam.

ursa11, fénylő., mimi és 5 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Gratulálok Rózsa, megy ez...ha csinálod..!

ursa11, mimi, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Bocsi a nemlétér,de aannyi dolgon volt,mint búcsúban a cimbalmosnak, de lehet, hogy még annál is több. Rádásul már napok óta olyan fáradt vagyok, néha még az is fáraszt, hogy élek.El kéne mennem egy EKG-ra, mert már régen voltam, de ebben az influenzás időben nincs kedvem a betegek közt üldögélni. Noha be vagyok oltva, de a betegek nagy része nem inluenza,hanem ahhoz hasonló vrussal van fertőzve, amit simán benyalhatok, Inkább többet pihenek itthon.
    Én nem vásárolok semmit, szerintem nem vészes a helyzet. Influenzába is belehal minden évben csak Magyarországon 1-200 ember , mégcsak a média sem foglalkozik vele..Ha itt lesz, akkor meg a maszk úgysem ér semmit. 2-3 heti tartalékom meg úgyis van itthon,mert ha mondjuk elromlik az autóm,akkor én nem tudok elmenni vásárolni,tehát ehhez van berendezve a háztartásom.
    Most kezdődik a család kedvenc műsora, össznépi tévézés lesz.
    Mindenkinek jó éjszakát:Lujza

Utoljára szerkesztett: 1.3.20
    ursa11, mimi, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Egyezik a nézetem veled. Csupán ravasz felhajtás az egész.
    Ha meg itt lenne, akkor egy maszk annyit ér mint döglött lónak a lábtörés.
    Nálunk is az esti tévézés lesz műsoron...
    Jó éjt Neked is...:)

ursa11, fénylő., mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Tudtam én Dani,hogy egyetértünk.:):):)
    Ma könnyű napom lesz, csak egy laza krumplifőzelék a menű húsgombóccal. Leves van tegnapról. Nem tudom, hogy végzek-e az eventtel. A szigeten nagyon gyéren jönnek a felröppenők. Most, hogy a kisfarmon is csinálom (részben), most látom, hogy aki alacsonyabb szinten van,bizony lehetetlen neki elvégezni,hacsak nics több tízezer sztr-ja.Tényleg ! Miért is nem lehet a szigetes növényeket is nemesíteni? Ilyenkor milyen jól jönne. Ha legközelebb a sziget is be lesz vonva az eventbe,kétszer is meggondolom, hogy belevágjak-e. Pedig minden növényem ki van váltva, de igazán hosszú érésű növény nincs.
    De minek is morgok én korán reggel ennyit? Még megárt a szépségemnek xDxDxDxDxD
    Mivel ma belefér egy kis szépítkezés, levágatom a lányommal a hajamat.
    Legyen szép napotok:Lujza

Utoljára szerkesztett: 2.3.20
    ursa11, fénylő., mimi és 5 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia !

Nekem sem igazán röppen, pedig Pannizom rendesen. Igaz engem nem zavar, ha nem jön, legfeljebb nem csinálom a kirakót.
    Most, hogy elküldtem a hsz.-t megviccelt a Fórum Ördöge, mert duplán jelent meg.
    Nem egyből megrendszabályoztam.
    Hanem, úgy néz ki ketten beszélgetünk. Mások csak tetszikelni jönnek erre..:)
    Kivéve Katikát, Rózsát és néha Sütikét, valamint Elzemarikát.
    Lehet ők bevásárolnak valahol...:D Vagy Marika a maszkot kutatja..;);)

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok...
    Dani,
    azért nem kutatom én folyamatossan, csak gondoltam veszek 10 darabot, mert sajnos elég sokat kell mennem ide oda.
    Akiket felsoroltál, akkor itt van mindenki.Én ma festettem egy kicsit, mert nem nagy kedvem volt máshoz.Végre meglett a felhőm, a meglévő növényeket még elültettem aztán felejtős nálam ez az event.

15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

A felhőm nekem is megvan, de nem tudok felrakni rá semmit,azt irja, nincs ez a dekoráció a raktáradban:oops:

ursa11, fénylő., mimi és 3 más kedveli ezt.
  16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Én is itt vagyok, csak beköszönök, mert ma nem történt semmi érdemleges velem/nálunk. Egy kg lisztet már elhasználtam ma, mivel nem kellett főzni, sütöttem egy adag sajtosat, felét elteszem tartalékba, mert hétvégén jön a piktor és a konyhába nem lehet tevékenykedni. Nem tudom mit találok ki főznivalót két napra, mert a párom mindig kaját keres, és ugye nem hagyhatom éhezni.
    De jó lesz ha túl leszek a festésen!
    Szép estét Épek!

Lujza! bocsi, hogy belekotyogok de előbb ki kell rakni a kitehetőket.

17. Koppi

Szia Rózsa !
    Igazad van +minden.:):) Megtaláltam a kütyüket a Pajtában !

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszi Rózsa! Megtaláltam én is.:):)
    Visszajöttem, kiraktam a kütyüket.Úgy látom, hogy felröppenőügyben máshol sem jobb a helyzet, mert ilyenkor már dömping szokott lenni a piacon az eventgazból. Ezt nagyon elszámolta a magasságos BP:oops:
    Esélyem sincs a 25 FA-ig eljutni pedig én leszedtem mindig böcsülettel,néha még éjszaka is. Ehasználtam egy kosárnyi szupertrágyát feleslegesen.
    Soha többet szigetes event!!!!:mad::mad::mad: Ha elfelejteném,legyetek szívesek figyelmeztessetek rá.

ursa11, fénylő., mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Miután gazakat nem tettem ki, szerencsére nem csökkent a szuperem 10 e. alá...:) Sőt ! szépen szaporodik, ezért is tettem ki a jéggomba kunyhót az Erdeire.. Igaz, hogy csupán 1-et fial naponta, de akkor 5-el több lesz mindennap.
    Van előnye az eventgaz nem ültetésének ! :)
    (Elköszönök máról....)
    Jó éjt !

Utoljára szerkesztett: 3.3.20
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot kedves Épek4

Elújságolom, hogy a 4 db Praliné fából nem lett egy se csöves mogyoró. Nekem nem kedvez semmilyen formába a BP. Azt hiszem szezonjutalom volt, de most már tényleg elég!
    Nálunk növekszik a feszültség itthon, nem titok ez, valahogy mindig így van nálunk festés előtt( és után).Elkezdtem kipakolni a csentreseket a konyhából, megpróbálom szépen sorba kirakni az erkélyre dobozokba. Na mire odaérünk semmi nem lesz meg.

Nem is tudtam eddig, hogy jéggomba kunyhónak milyen tulajdonsága van. Köszi Dani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.