Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!
    Dani ! Előszőr is neked mondom, hogy nagyon gratulálok Nektek, és még sok-sok együtt eltöltött boldog évben legyen részetek.
    Az eventbe én egyelőre csak termelgetek, de valahogy nagyon lassan szaporodik a gaz Még csak 3100 db van, Hogyan lesz ebből 10700???????? Azt hiszem reggel elballagok a kerekkerékhez aratás előtt. Megpróbálkozom néhány party pörgetéssel. Hátha .....
    Vettem magamnak vitamin készítményt, ma már mintha egy hangyányit jobban bírtam volna.
    Klári, látod, hogy igazam volt. mindennap egy picurkával könnyebb,aztán egyszer csak emlék lesz a fájdalom.
    Én ezt nem akarom, mert ha én valamelyik reggel arra ébredek, hogy nem fáj semmim, akkor tudni fogom, hogy meghaltam:p
    :p-
    Sütike, elkelne a segítséged a csirkecomb filézéshez. Mert végül is nem 10 kilót vettem, hanem kétszer 6 kilós vákumcsomagot. Viszont tényleg olyan jó csak elővenni a fagyasztóból.
    Most viszont álommanó már beköltözött a szobámba, megyek, hogy ne kelljen sokat várnia rám.
    Mindenkinek jó éjszakát: Lujza

Fatther, ursa11, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Dani még nagyon sok házassági évfordulót kívánok.
    Ma olvastam, hogy a városodban hétfőn nyílik sóklinika, ez nagyon jó dolog, nemcsak betegeknek.
    Az eventet csinálgatom, valami majd csak lesz belőle.
    Ma olyan ronda idő volt nálunk, hogy az orromat sem volt kedvem kidugni.

ursa11, sutimami57, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Katika !

Ahogy nézem most nálad szépen süt a nap ! Itt randa esős az idő...:( Ám érdekes módon itt melegebb van mint a nyugati részen: 7 fokkal..:)
    Ergo sétálj egyet....de csak módjával..:)
    A fák szépen hozzák a dobozokat, igaz turbózva.
    De az akksi nehezebben gyűlik. Van már 8 durrantóm eddig, de 10 kell..:)

Utoljára szerkesztett: 7.3.20
    ursa11, sutimami57, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! reggel nem tudtam jönni, mert el kellett mennünk a boltba, mivel a mai kajához valahogy kimaradt a vásárlás. Tejföl. sajt, kefír. No meg a tesómnak is fogytán az inzulinja, ami elsőbbséget élvez, azért el kell menni nincs mese. Ha már ott jártam akkor vettem neki rozmaringos krémet, mivel szegénynek annyira berobbantak az izületei, olyan mindkét csuklója,mint egy elefánt bokája.Még enni is alig tud. Öltöztetni is nekünk kellett reggel. Nagyon sajnálom szegényemet, mert úgy látom, hogy lassan kimeríti ez a sok atrocitás, és ha feladja, akkor nem is tudom, hogy mi lesz. Most alszik, mert egyrészt éjszaka szinte végig fenn volt, másrészt belenyomtam egy jó erős fájdalomcsillapítót ami elnyomta. Addig se fáj neki. Most szóltam a lányának, hogy reumatológust szerezzen, de nagyon gyorsan. De hát az is csak hétfőn lesz.
    Ma krumpliprószáa gyros lesz, tejföllel, sajttal a tetején.A gyros a lányom reszortja, a prósza az enyém. mellé még majd kotyvasztunk egy kis mindentbele levest is.
    Meglepően szépen jönnek a szigeten a felröppenők. Az akkukat nyulakkal szerzem be, egy-egy aratás 39-43-at ad, és 4 óránként szüretelhető. Az napi teljesítményben nem rossz-----
    Most megyek prószát sütni.
    Legyen szép napotok: Lujza

Ejnye-bejnye hétalvók! Én már vissza is jöttem.
    Szó se róla, szoktam magammal beszélgetni, de csak néha, mert aztán meg ragad rám a sok hülyeség. Nem árt, ha az ember lánya megválogatja a beszélgetőpartneit.
    A hosszászólásom elején van egy fénykép a tegnapi nőnapi meglepetésről.
    Ez a meglepetés igen csak családunkra jellemzően készült.
    Nekiállt a vőm, elvonult a boltba, megvette a leveles tésztát, hazahozta ,nézegette, aztán kiata a parancsokat, Orsi, hozd a gyúródeszkát, Mami, mossál almát, Másik Mami kapcsold be a sütőt, stb stb stb. 3-an hatfelé ugráltunk körülötte, ő meg szépen komótosan összeállította a finomságot. Aztán amikor megsült, mint egy győztes hadvezér, büszkén, mosolyogva megköszöntött bennünket a meglepetéssel. Halálra röhögtük magunkat az akcióján, de persze szépen megköszöntük, megdicsértük, hogy milyen finom és szép (amúgy tényleg nagyon finom lett)Aztán jóízűen elfogyasztottuk. Egy kis kontyalávaló is került mellé, el is beszélgettünk éjfélig vidám hangulatban.
    Szóval így zajlik mifelénk a nőnapi meglepetésxDxDxD
    Kb fél egykor feküdtem le,aztán egy óra felé begörcsölt a vesém, de cefetül. Nagyanyám szerint a jó suszternek lyukas a cipője, szerintem meg a hülye egészségügisnek nincsen otthon göcsoldója. Így aztán alvás nélkül végig buliztam a vesémmel az éjszakát. Most majd bemegyek az ügyeletes patikába gyógyszerért. Eddig nem mertem, mert a tesóm még alszik, és mindig félek, hogyha egyedül van, akkor történik vele valami. Jobb ha szem előtt van.....
    Azt hiszem már eleget fecsegtem, reggel 5 órakor feltettem az ebédet, hamarosan kész, bevonulok a városba a patikába, utána bízom benne, hogy tudok egy kicsit pihenni. Ha fenn vagyok, járkálok, akkor könnyebb, de amin t lefekszem 10 perc múlva már markolásszák az oldalamat.
    Nektek legyen szép napotok: Lujza

Utoljára szerkesztett: 8.3.20
    Fatther, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Dani!
    Ma tényleg szépen süt a nap, igaz a szél is fúj, bentről szebb az idő, megvolt a séta, de nem tudom mennyi, mert a telóm itthon maradt, kb fél óra volt, ennyi jól is esett.
    At aksival nem volt gondom, a raktárházak meghozták a hatást, már mind a 10 megvan, még a növénnyel nem végeztem, de estére vagy reggelre meglesz

ursa11, sutimami57, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

www.tvn.hu_be08aa6abf4d21fc55389c405a1fd248 g.gif unnamed (5).gif

ursa11, sutimami57, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Fatther, ursa11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Gyönyörű idő van,süt a Nap! Az embernek tényleg jobb a kedve is. Ma hivatalosak vagyunk a mamához! Születésnapozunk,80 éves lett a fiaim nagymamája! Ő a volt anyósom,nagyon szeretem! :inlove: Hála az égnem jó egészségnek örvend. Pár ház van köztünk,mondhatni szomszédok vagyunk.

Lujza,nagyon szép az almarózsa! Megnéztem ám,hogy mi is az a prósza..halvány fogalmam se volt róla,de most már tudom! :)

Az aksi nekem is megvan,a növényekből meg 1-1 aratás kell és kész. :)

Megyek készülődni,hajvasalás stb.

Legyen szép napotok,puszi:inlove:

Fatther, ursa11, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!
    Van nőnapi ajándékkód, ne felejtsétek el átvenni: WOMEN2020

fénylő., linzenpolc, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok..

Lujza,
    csuda jó felétek a nőnap! Hogy én mennyit gondolkodtam, hogy meg kellene próbálni ezt a rózsát megsütni, de csak a gondolatig jutottam.Volt még a mélyhűtőben egy egy fél bejgli, igy aztán az egyikkel a dióssal megleptem vele magunkat.Mit is mondjak, a Papa jól meglepődött, hogy én ezt mikor sütöttem, nem is látta.Most erre mit is mondhattam volna?Semmit.

Katka,
    csuda időjárás van felénk is, még véletlenül sem lehet kiszámitani, hogy vajon másnapra mi kerül elénk.Viszont azt már nagyon élvezem, hogy a nappalok már hosszabbak, igy kevesebbet kell már a sötétben lenni.
    Az ajándék kódot köszönettel vettem, nem is tudtam, hogy kaptuk.Igy aztán a meglepetés erejével hatott nekem.

Kedves vizöntő,
    én nagyon megfogadtam a tanácsodat és bizony a pihenő napomat vettem ma ki.

Dani ,
    remélem mára felétek is elmúlt a randa idő, és a napocska győzedelmeskedik nálatok is.

Klári,
    látom jobban vagy már.A hajvasalás és a szülinap jól sikerült?

Az event munkálatai még haladnak, bizom benne, hogy csak készen leszek vele.Az állatokat már begyűjtöttem még a növényekből kell termelnem nem is keveset.Majd kiderül, hogy mre jutok velük.

Vidámság és derű kisérje a napotokat.

Fatther, suba_klara, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

De szívesen "kóstolnék" úgy 5-6 darabot... :)
    Marcsikám! A bejgliből is ennék, nagyon szeretem. De majd húsvétkor. Mióta cukros lettem, már csak kóstolom azt is egy évben kétszer. Karácsonykor és húsvétkor. :)

suba_klara, ursa11, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Mimikém,
    mi is nagyon szeretjük, nem is értem, hogy miért csak ezen a két nagy ünnepen készitjük el....

13. Koppi

Szia !
    Tényleg jobb az ember kedve ilyen szép napon.
    Tegnap már kész lettem az eventtel. Most termelgetek.

14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Tegnap nem voltam a fórumon, lázas voltam, még napközben is bírtam aludni.
    Találtam egy kódot nekem tavaszi koszorút adott: women2020

15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

1224425619.0185g.jpg Mielőbb!!

16. Koppi

Hölgyeim hozom Nektek Nőnap alkalmából Diana kedvenc virágait:http://parfumblog.hu/wp-content/uploads/2016/03/jácint.jpg

Más!
    2 csomag titkot vettem, siralmas eredménnyel.
    A Bahamai adott egyet pluszban, a farmos nem adta, csak a kötelező 1-fát.
    Ennek ellenére ha lesz veszek majdan, mert kedvelem a fákat.
    Summa summarum 3 új fa került 2x199 FA-ba. :)

fénylő., mimi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be kukkantok alá írni. Dani, köszi szépen a nőnapi köszöntést! :) :)
    Remélem, már Mindenki jobban van, örömmel olvastam Klárit! Ha már készülnek a finomságok, akkor nagy baj nem lehet.

Eventet még mindig hajtom, iszonyat lassan szaporodik a gaz, de csak a végére érek....Kellemes, szép estét, jó éjszakát kívánok!

mimi, kutyaszálló, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,szép reggelt!

Tegnap 11-re mentünk a mamához,nagyon aranyosan fogadott mind a négyünket. Jött még egy házaspár és egy néni,Ők a mama barátai. Igazi tyúkhúsleves volt. 2-szer szedtünk,nagyon,de nagyon finomra sikerült ismételten. Sütött még a mama csirkemellből roládot,ezt a receptet még én adtam neki. Sültestálakat rendeltünk. Még 2 héttel ezelőtt leadtam a rendelést,hogy azért megkapjuk,mert tegnap nagy forgalma lehetett az éttermeknek. Volt torta,süti! De ami a legfontosabb,hogy együtt voltunk. 5 óra után jöttünk haza.
    Azt nem tudom miért,de a lábam nagyon bedagat. Segítettem persze a mamának,meg el is mosogattam,de ezeket itthon is megcsinálom. Zsolti szedte le a zoknit a lábamról. De ma pihentetem,holnap megyek vissza az orvoshoz.

Főznöm se kell ma,mert kaptunk a mamától bőven. Elindítom a mosógépet,meg feltörlöm a konyhát az biztos,de ezen kívül nincs más dolgom. Volna,de ragaszkodom a "nincshez" :)

Eventtel végeztem. A tenyésztőshöz kellene készülnöm,de azt se tudom milyen állat kell.

Legyen szép napotok,puszi

Köszönjük a kódot! :)
    Köszönöm jobban. Nagyon megható volt a mamánál lenni. Egyszerúen imádom Őt! :inlove:

Jobbulást kívánok Neked! :inlove:

Nagyon szépen köszönöm a Nőnapi virágot. Sokunk kedvence,illatos és szép is. :inlove:

Nem is tudom mikor vettem utoljára titokfát. Még azok is garmadával a Pajtában vannak amiket eventeken kapunk.

Köszönöm szépen! :inlove:

ursa11, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Dani! Köszönöm szépen én is a nőnapi köszöntőt.
    Az eventtel végeztem, viszont a felhőre nem enged két kütyüt felrakni, már kértem a modik segítségét. Ők biztos megoldják-
    Én titokfát nem vettem, mert szegény az eklézsia, kong a kassza FA ügyben .
    Ez a lökött lányom készített az egyik barátjuknak a születésnapjára egy szobai csobogót hungarocell-ből és cementből. Nagyon gyönyörű lett, ma délután beüzemeljük, akkor majd lefényképezem, és megmutatom, hogy milyen lett. Nagyon ügyes ez a lány büszke vagyok rá. Fiatal koromban én voltam ilyen kreatív mint most ő.
    Most elmegyek és aktiválom magamat ebédfőzés ügyben, aztán majd még érkezem: Lujza

ursa11, suba_klara, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !
    Először tedd ki az egyiket a Bahamára, a többieket a farmra, mert + -t adó kütyük egyúttal !
    Nekem sem engedte, így jöttem rá...:) (A nagy eszemmel !) :D:D

Utoljára szerkesztett: 9.3.20
    -elzemari-, suba_klara, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.