Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Meg kell veletek osztanom,olyan légkör optikai jelenséget láttam hozom,rakom 1 2 3 4 5 az elsőn:mellék nap látható jobb oldalon.Kettes kép:Halo jelenség(mikor a nap körül gyűrű van.Hármas kép:Színes ívek.Négyes kép: Pont felettem.Ötös kép:Együtt a három jelenség,csak lemaradt a melléknap.:(Remélem jól raktam fel.:)Jövök kicsit később.:)

Utoljára szerkesztett: 19.2.18
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is egyet szavaztam.
    Kopi volt, ne is tagadd. :D:D
    Na most érdekes érzésem van. Azt hittem, ősöreg topiklakó vagyok, aztán kiderül, csak csacska újonc vagyok. Befogadott. :D :D:oops:
    Már két és fél év eltelt?
    Zsolti, ezt nagyon szépen mondtad, köszönöm nőtársaim nevében! :inlove:
    Nagyon kevés férfi meri ezt kimondani. :)
    Csipkebogyótól lefelé hol van a macskagyökér? Lehet, hogy magasabb szinten beraktál alacsonyabb helyre?
    Édesapám is így gondolta, a bátyám is, a fiaim is.
    Neee, nekem tetszik. :) Bár egy öreganyó véleménye nem mérvadó. :D

Most ezt elküldöm, mert nem győzöm elolvasni, amit írtatok. :DF

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én is fotóztam már ilyet a mi városunk fölött. Egyébként remek képek. Sikeres volt a fölrakás...:)
    Ha jól tudom, akkor ezt a jelenséget "halonak" nevezik...Amikor a magasban kicsapódik a pára és a jégkristályokon keresztül szivárvány keletkezik.

Érdekes módon a hosszútávú előrejelzésben a múlt héten sokkal lágyabb volt..
    Hiába, nem ette meg a kutya még a telet ! :)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Persze, de írni is kéne, nem csak olvasni, mint a szomszédban. :D :D
    Jó neked! :) Eventet én se csinálom, el se olvasom az ismertetőt. Úgy döntöttem termelek, gazdakört töltök.
    Gratulálok, nekem még hiányzik 1.500 deszka. Jöhetne a deszkaárus. ;)
    Évi, majd számolj be! Te is három hónapos időpontot kapsz a gasztrora? :mad:
    Együtt érzek veled. Csak túl leszel rajta.
    Fantasztikus, milyen jó helyen laksz, csupa-csupa szépséggel találkozol. :inlove:
    Még ne is, fagyjon csak, akkor hamar vége van a télnek. :)

Huh! :cry: Egy nap nem tudok bejönni, máris lehetetlen követni a topikot. :D:D Hála Istennek!

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Dani!
    De, abbahagyta a farmozást mint én 1 évig, de Zsémbiék már nyár elején 2 éve lesz. Van aki 4 vagy akárhány évig is abbahagyja, de ha valamikor eszébe jut benéz és tud is írni a fórumba attól függetlenül, hogy egy fát sem arat. Utána megint elmegy 1-2 évig. Szerintem az ilyen abbahagyta. Más kérdés, hogy ha semmiképpen nem akar többet belépni végleg töröltetheti a supporttal. Remélem jól el tudtam mogyorózni az álláspontomat.xD

Szilvike, érdekes témát/pillanatot kaptál el. :):inlove::music:
    Szia, remélem teljesen meggyógyultál!:)
    A csipkebógyótól számolva még 26. a macskagyökér. Azt már nem tudom hanyadik szintlépésre kaptuk.:)
    Jó sokat vártam a deszka anyagra közben szerintem már ott volt eddig is a boltban. Mindegy, ma sikerült a 2. manumat teljesen fel fejleszteni na és a második vadaskertet is.:)

sutimami57, mimi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szerintem nincs is rosszabb a fogfájásnál. Hála az égnek,nem sokat fájt,de amikor igen akkor nagyon. Még megvan 2 bölcsességfogam.
    Hiányozni is csak 2 hiányzik!Nagyon együtt érzek Veled. Legyél bátor! :inlove:

Köszi Szilvi,csodaszépek! Még sose láttam ilyet.

7. .sylvia72.

Nem idézek,mert iszonyú sokat kellene és lehet éjjelig itt ülnék:DDe Hagymácskának örülünk,a fogorvostól nem kell félni:music:(Mondja az akit a fogorvosa a harmadik legidegesítőbb betegének nevez)Na ez is azért van,mert magyarázom a dolgokat,hogy is csinálja:D:DOlvasom,hogy a várva várt event elhalasztódik,nem baj,csak pénteknél előbb ne legyen:oops:
    Nem ritka a halo és a mellék nap,de így az ívvel egyszerre még soha nem láttam:)
    Mimikém!Van ez a panel rengetegben is.Van egy olyan mondás:Ne csak nézz,láss is:inlove:
    Annyira szép volt tényleg,és ahogy alakultak,hát kicsit sem néztek bolondnak,mert az út közepén álltam és felfelé fotóztam.xDDe megérte,meg,hogy Nektek is meg tudtam mutatni.Nem hagyhattam ki.
    Én is köszi.:)

8. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szia!

Már írtam. A délutánok az unokáimé, amit nem borítok fel semmi pénzért.
    Ha ez nem felel meg akkor nem jövök többet.
    Nem tudom honnan veszed, hogy csak olvasok.
    Mindenkinek jó éjt!

9. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Megjöttem. Mindjárt fel teszem a képet. A mai szó használattal élve,csináltam egy szelfit magamról,munka közben.

sutimami57, mimi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  10. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm Klárika, én bátor nyuszi vagyok!
    Szilvike én még emlékszem a régi időkre, milyen csudaszép képeket tettél föl(pl. a szivárványos)Ezek is érdekesek, de ha valaki nem hívja föl a figyelmet, észre se veszem.Nem csak nézni kell hanem látni is, és erre jó szemed van.

sutimami57, mimi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

Hagymácska!Üdv örülünk,hogy bejöttél hozzánk.Nem kell borítani semmit!Akkor jössz mikor kedved van,nincs kikötve,hogy egész nap itt kell lenni és írni.:)

sutimami57, mimi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  12. Farmerzsolt1970

Na fenn van a kép. Ez most abszolút friss. :)

sutimami57, mimi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

Szia!Szerintem körszakállal lenne a legjobb.;)

sutimami57, mimi, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Szia Sylvi. Most egy darabig hanyagolom. Meguntam a szőrzetet.

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Határozottan jobb, hát még ha mosoly is lett volna rajta. :) De így jobb szerintem, mint bajusszal. :)

16. Farmerzsolt1970

Szia Ninett. Azért egy kis mosoly van. :) De köszi. :)

17. .sylvia72.

Ez csak poén volt,Csak azért mert levágtad,nem lehetett kihagyni.:DBocsi.:D
    Hagy kérdezzem már meg,hogy miért baj az,hogyha olvas valaki és nem ír:music:
    Igen,szeretem megosztani ezeket az élményeket.:)Nem szabad,hogy az ember magában tartsa ezeket a szépségeket és ne ossza meg.:).

sutimami57, mimi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  18. Farmerzsolt1970

Gondoltam. :D Most hogy le van vágva,furcsa is egy kicsit. :D

19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ennek örülök..., mármint, hogy nem győzöl visszaolvasni...:)
    Közben én is az itthoni gépről írok immár. Eddig a párom irodájában koptattam a billentyűket. Ő dolgozott én meg, posztokat írtam...:)
    Aztán eszembe jutott egy réges régi fénykép, ami valamikor 2006 tájékán volt itt Böszörményben augusztus 19.-én.
    Esős nyarunk volt akkor és már úgy nézett ki törlik a tűzijátékot a városban, de aztán mégis elkezdték. Én elfoglaltam a szokásos helyemet ahonnan fotózni szoktam volt és bőszen kattogtattam az új digitális gépemet. (Akkor még 3,5 egapixeles felbontás viszonylag nagynak számított!)
    Szóval sikerült olyat fotózni amit azóta sem láttam sehol.
    Jobb oldalt megy föl a tűzijáték fénycsóvája és baloldalt a villám lecsap a távolban a földre.
    Íme az akkor készített képem:[​IMG]

sutimami57, mimi, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratula, ez nagyon össze jött.:):music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.