Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mimi !
    Nekem 10 Pannival és vadrózsával lett ennyi...:)

Utoljára szerkesztett: 9.4.20
    Fatther, sutimami57, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziuasztok! Event elkezdve 975 felröpivel
    Ma reggel elmentünk shoppingolni egy kis konyhára valót. http://keptarhely.eu/view.php?file=20200409v01slv4os.jpeg
    Reggel negyed hétkor fullon volt a TESCO:oops: . Az emberek 80 %--án se maszk, se kesztyű:mad:. Az mondja a lányom (ők mehettek ugye be) hogy a sorban mindenki tolongott, nem volt ott távolság, addig,amíg a vőm a 120 kilójával és 2 méterével úgymond szépen megkérte a mögöttük állót. Mindjárt lett távolság....
    Az utolsó két boltba csak én mehettem be ,de ugyanezt tapasztaltam én is.
    Ja és békésen üldögélek az autóban,látom ám,hogy,egy "inteligens"jóember helyére tolja a bevásárlókocsit,aztán egy elegáns mozdulattal a kesztyűjét ledobja a szemetes mellé a földre. Már éppen ki akartam szállni,hogy helyrerakom, de megelőzött egy vőm méretű fiatalember. Na, mit mondjak, az a kesztyű is nagyon gyorsan bekerült a szemetesbe. Mondtam is a gyerekeknek,hogy menjünk gyorsan haza, mert még azt a kevés emberekbe vetett hitemet is elvesztem a mai nap folyamán. Még mindig ezen fortyogok.
    Most jól kimérgelődtem magamat, meg is nyugodtam egy kicsit. Eventgaz kis területen, 8 óráig semmi dolgom, pihenek eg kicsit.
    Legyen szép estétek: Lujza

Fatther, sutimami57, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Szia Lujzám !

Mi a szent szarkalábot vetettél, hogy ennyi röpid lett ??
    De gratulálok hozzá ![​IMG]
    Nálunk azért kevesebben vannak kint, pláne így estére...
    Mentem én is a boltba, de szigorúan [​IMG] ..

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 2 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Tudod Dani,a Sütikétől tanultam, hogy amíg az első kör beérik, addig a maradék helyet kihasználom 0 percezésre. Úgyis kint van a sok érésgyorsító, ne vesszen már kárba. Azóta mindig így csinálom. Sokat lendít az esélyeimen.

Fatther, sutimami57, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Lehidaltam...
    Legközelebb kipróbálom...[​IMG]
    Eddig ez nem jutott az eszembe, pedig kézenfekvő...[​IMG]

Fatther, sutimami57, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Magamtól nekem sem jutott volna eszembe. Csak tudod, amikor Sütike eljön hozzánk,akkor két falat pogácsa között elhint nekem ilyen okosságokat,én meg igyekszem megjegyezni ezeket.Imádom ezt a lányt.
    [​IMG] Azt hiszem,megtartjuk.............

Fatther, sutimami57, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

2079631rk4q601a3jgg.gif álmodni.jpg 3326_gifi.gif Sziasztok!

8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok Épek!
    Én is barátkozok a kenyérsütéssel, mióta robotom van könnyebben vitézkedek, van konyhalány. ;)Gondolom, megy az kenyérsütő gép nélkül is, mert az most nem aktuális, előbb porszívó. Különben is várni kell, mert teljes kiőrlésű rozskenyeret szoktunk enni, rozslisztet mostanában nem láttam és élesztőt se, de ami késik, nem múlik.

Ez a húsvét nem olyan, mint lenni kellene, szomorú, de ez van... jövőre jobb lesz.

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 3 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok !Csak bekukkantottam.Ma sok dolgom lesz,nekiállok a sütemények készítésének. Közben valami önműködő kaját főzök.Azt hiszem bedugok néhány csirkecombot a sütőbe,sütőzacskóba.Azzal igazán semmi gond.
    Hát ez a húsvét olyan lesz,amilyen lesz. Nem lesz zsezsegés,mert mindenki otthon marad,majd bepótoljuk,ha elvonul a vihar
    Az eventtel szépen haladok,mivel éjszaka a lányomnak fejgörcse volt,kétszer is fenn voltam vele,persze akkor már a gazokat is leszedtem .Meg is jegyezte a lány ,hogy még az ő rosszullétéből is a farm nyerészkedik.xDxD
    Most megyek és hasznossá teszem magam.
    Legyen szép napotok: Lujza

Fatther, sutimami57, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !
    Nekem is hasogat a fejem már napok óta..Mintha körbe lenne abroncsozva.
    A vérnyomásomat megmértem, kissé magasabb, de a 156/82 de ez az én koromban nem vészes annyira.
    Tolom a gaz ültetést én is..Már olyan 8000 körül járok.., de hol van ez még a 25000-től?
    Messze...

Itt bár süt a Nap és még sincs jó idő. Erős szél fúj..:( Csak 12 fok van.

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nálunk nagyon kellemes idő van.kifejezetten meleg van,ahová oda süt a nap.
    Készen van a hókocka tésztája,kisodorva a hatlapos,csak közben kenyér sül a sütőben . Nekiállok a krémek főzésének.
    Mindenki vigyázzon magára: Lujza

Utoljára szerkesztett: 10.4.20
    Fatther, sutimami57, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok! [​IMG]

Szép és derűs Ünnepet! [​IMG]

13. Koppi

Sziasztok !
    Azért ma reggel látszott, hogy tegnap nem volt "bót" [​IMG]
    Boldog Húsvétot Nektek ![​IMG]

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

[​IMG] Ó de örülök, hogy benéztetek! Tegnap egész nap egyedül voltam:cry::cry::cry:
    Az eventgazokat legyártottam most megy a malomban a keverés,aztán nekiállok játszani .Majd valamikor a nap folyamán.két főzöcske között.
    Csodás idő van nálunk,az udvaron már zümmög a fűnyíró,igazi tavasz van.Virágba borult a meggyfa,valami gyönyörűséges látvány .
    Legyen nektek is szép napotok,és néha kukkantsatok be ide is:Lujza

Fatther, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Hellóka !

Itt állok a vártán,[​IMG] azért..:)

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Dani!Még jó,hogy rád lehet számítani:):):)

17. Koppi

Szó se róla elvagyunk itt kettecskén is...[​IMG]
    A pillanatnyi állásom:[​IMG]
    Lehet kissé le vagyok maradva..

Utoljára szerkesztett: 11.4.20
    Fatther, Sali~*.*, fénylő. és 4 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én nem csináltam szelfit, de hasonló volt a kinézetem, jött hozzá egy szemüveg. :D Kesztyű is volt. Jópofa volt, ahogy kerülgettük egymást a többi emberrel. Nem voltak sokan, a 70 %-án volt maszk.

Sütike bemondhatná az ilyet a hangosbemondóba... :D Nagyon jó ötlet.
    Két dolgot ajánlok:
    1. kenyérsütő gépet felejtsd el, semmi értelme. Ha nincs, akkor inkább dagasztórobot fontosabb. (Lehet épp azt hívod konyhalánynak?)
    2. rozslisztet még sokáig nem fogsz - szerintem - kapni, de simán megrendelheted, most a pásztói malom küld (nem mindegyik fogad megrendelést). Én tegnap rendeltem meg, 5 kilós (vagy nagyobb) kiszerelésben adják.

Sok-sok éve sütöm magamnak. Volt sütőgépem, de hamar tönkrement, a kenyér se volt olyan szép vele, mint amikor a tűzhely sütőjében sül. Én most a kovászolással kísérletezek, már a második jobb lett. Okos/okító ember szerint türelmetlen vagyok, még kellett volna három napot érlelni "izmosítani" :D:D.
    Nálam okosabbak nem tudom mit mondanak, nekem a 156-os nyominál bizony még egy gyógyszert írt a dr-nő. Persze addigra visszament a helyére. :D 120-130 a finom. A te korodban... :D:D is!
    ÓÓÓ az a hatlapos... Nagyon :inlove: Utoljára anyukám sütött. :(
    Neked is Marim! Ne csak a nap, de Isten is ragyogjon rátok! :inlove:
    Danikám, neked is!
    Neked is és minden épelméjű Jóbarátnak! [​IMG]
    Tegnap kicsit se maradt időm a fórumra jönni, Nagypénteken nem is szoktam. De most teljes szívemből kívánom, hogy vírus- mentes Ünnepet töltsetek el.

Még dolog van, így megint nem leszek csak este talán. Holnap is csak délután. :)

Fatther, Sali~*.*, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  19. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Áldott békés húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek:)

Fatther, Sali~*.*, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó.

Most örülök csak igazán, hogy mégsem sütöttem kalácsot.Tegnap estefelé a kedves kis szomszédasszonyom kérdi, hogy nem haragszom e meg, ha ad egy kisebb kalácsot.Pironkodva, de nem utasitottam vissza.Tényleg zavarba jöttem, mert még idáig igy nem voltunk egymással.
    Ma meg a másik szomszédasszonyom sértett meg egy újabb kis kaláccsal.Te atyavilág, hogy fogok én gurulni ezek után majd.Nagyon finom volt mind a kettő, s ráadásnak én meg sütöttem Püspökkenyeret.Puff neki, jöhetnek az úszógumik....

Jó játékot kivánok!

Fatther, Sali~*.*, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.