Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Bízom benne. A feleségem remekül főz...:)
    Mi kissé pikánsan szeretjük...de a Mama miatt nem lehet túl csípős...:)

Tegnap estére is jött nagy eső, de most ragyogó tiszta az égbolt...Meleg is lesz. Párás....

mimi, brozsa, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Most egy tányérral ennék is:D

mimi, -elzemari-, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Járogattam erre, de mindig el ráncigáltak innen...de most jövök, és hozok Nektek meglepit.....:) :) A kezdeti nehézségekért kaptuk.

Kód: SPEED
    Tartalma: 5 party pörgetés, 50 szupertrágya

Megint mennem kell.....

mimi, -elzemari-, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok:inlove::inlove::inlove:
    Nem is tudom hol kezdjem, végigcsinálgattam a mostani eventeket,de egyik másik elég húzós voltxD
    nem fogok most már sokat költeni a játékra,mert nem nagyon van miből: tegnap kirúgtak közös megegyezéssel, de a tavasz
    elég cifra volt a vírus miatt: márciusban kivettem az éves szabimat, utána próbáltam táppénzre menni,de nem volt kézzel
    fogható bizonyíték,hogy beteg vagyok azt mondta a körzeti és nem írt ki, ja csak mindennap fáj a jobb oldali alsó bordám elég intenzíven, szerintem a sugár miatt,de nem támasztotta alá az onkológus:cry::cry::cry:
    nya ennek fényében az igazgató megengedte,hogy fizetés nélküli szabira menjek,csak elfelejtett felvilágosítani,hogy milyen súlyos
    következményei vannak,ha 30 napnál tovább vagyok ezen, sikerült eljutnom június 15.-én egy neurológushoz aki rátelefonált a körzetire,hogy jó volna, ha most már kiírna táppénzre, okké kiírt,és jött a hideg zuhany, nem jár a táppénz, se a végkielégítés és még
    sokan mások8)8)8)
    voltam MR vizsgálaton július 23.-án , 24 már mentem dolgozni,mert féltem,hogy kirúgnako_Oo_Oo_O
    hát jól éreztem, közben ahogy a munkaügy közölte,hogy nem jár a táppénz azt írta,hogy fellebbezhetek,meg is tettem a fővárosi kormányhivatal egészségügyi főosztályára kellett írnom két példányban,hogy nem értek velük egyet,mivel semmilyen felvilágosítást
    nem kaptam a súlyos következményekről, ma jött vissza a válaszlevél ,hogy keresetnek minősítették és visszaküldik a TESCÓ-hoz
    mivel kifizetőhely és majd ők ismét eldöntik a sorsomat......... hát eldöntötték:oops::oops::oops:
    első nekifutásra nem akartam aláírni a közös megegyezést, mert nem értettem, miért kellene azért elmennem,mert sokat voltam mostanában táppénzen, azután másnap miután aludtam rá egyet, hát nem ér az egész annyit,hogy miattuk még betegebb legyek
    meg ilyen főnököm legyen, ja és mikor jöttem ki a zárt irodájából, ahol csak mi ketten voltunk azt mondta úgyis kirugatxDxD
    mivel a boltnak úgyis annyi lesz, szerintem jó hogy most jövök el, végül is megkaptam 3+1 havi bért és csak szeptember 14-ig kell
    dolgoznom:D
    utolsó köszönő mondatom az lesz, hogy a törvény nem tudása nem menti fel a betartás alól:music::music::music:
    a gyerekek próbálnak nyugtatgatni, hátha találunk valami könnyebb munkát és akkor nem lesz nehéz annyira mint ez:inlove::inlove::inlove:
    remélem nem baj,hogy így kiírtam magamból a sztorit, de hátha más már okosabb lesz mint én, ne járjatok így , aki még dolgozik
    jó hétvégét kívánok mindenkinek, gyógyulást a betegeknek, pussszyyy:inlove::inlove::inlove::inlove:

sutimami57, mimi, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia Sütike !
    Köszi az infót...Jól jött.

Még délután a kezdéskor azt hittem a gépemben van a hiba.
    Olyan lassú volt, hogy na ! Dühöngtem is miatta.
    Szia Éva !
    Jó, hogy megírtad és kiírtad magadból a mérget, mert tudom, hogy eszi a tehetetlenség ilyenkor az embert.
    Remélem kicsit könnyebb lesz ezáltal, hogy okulásra megosztottad velünk a bajod, bánatod.
    Fel a fejjel !
    Segíteni úgy sem tudok...:(

sutimami57, mimi, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

Már segítettél azzal,hogy elolvastad, puszi;)

sutimami57, mimi, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! sajnálom ami veled történt...az eléd tett felmondást nem vagy köteles azonnal aláírni, el viheted és a hozzá értő személlyel át lehet tanulmányozni.

sutimami57, mimi, -elzemari- és 8 más kedveli ezt.
  8. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok! Sütike kösszi az infot már én is beadtam a rendszernek.

Koppi most dobdták be az új akciot délután. Mit ne mondjak,ahogy elnéztem ebből most nem veszek mert az olakhoz pluszokat igérnek de sehol semmi. Szupertápot meg ilyesmit azt úgyis veszünk. Úgyhogy ez kimarad.

kutyaszálló én az egész ügyet úgy ahogy van odadnám egy jogásznak. Van ingyenes kategoria vagy aki nálunk a válást intézi. Mert találkoztam már pár mocskos munkaügyi ügyel de a jogász több segítséget tudd adni. Most amit tehetsz pihensz egy kicsit és a munkaügyi központban beadod a papirodat. Ahogy megismertelek igy forumtársként nem vagy elveszve. Úgyhogy szoritok neked hogy minden jora forduljon.

sutimami57, mimi, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Kedves Éva,
    nagyon sajnálom ami veled történt, de nagyon bizom benne, ahogy a gyermekeid is mondták, fogsz találni egy könnyebb és nyugodtabb munkát mint ez volt.Ennek reményében bizzál benne , én sok sikert kivánok hozzá!!

Gyönyörű az idő, a napocska mosolya és sugarai derűre biztassanak titeket is.

sutimami57, mimi, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  10. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Elze hogy van a Papa otthon van már a korházból?Mi is hiányolunk rég jártál a topicunkba,várunk beszámolora!
    Szép napot Mindenkinek!

11. -elzemari-

Kedves Heni,
    igazán jól esik, hogy érdeklődsz, bár jókat tudnák irni, sajnos egyenlőre nem ez van.Ezért ha nem bánod, most sajnos a legtöbb beszámolóm a kórház és az otthonom között zajlanak, ami éppen nem a legszórakoztatóbb.
    Van hogy bőrig ázom, mert a héten elég sokszor, pont akkor kezdett el ömleni az eső, amikor mi kiszálltunk az autóból.

Természetesen Igy aztán, csendes olvasója vagyok kedves gazdatársaim irásainak.

Néha a szomszival lemegyek a kiskertünkbe és ott szépitgetjük tovább a kis művünket.Valami gyógyirt ad a lelkemnek.
    Tegnap is olyan meglepetést készitett, hogy lévén augusztus 20-a tüzijáték hiányában, ledfűzéreket tekert a fára és ott csillogott a fény. Arra lettem figyelmes, hogy a szomszég kisfiúk valamiért nagyon lelkesednek, és akkor vettem észre a csodát.

Nos, ennyi volt az én beszámolóm mára.Ölelésem küldöm minden kedves Gazdatársamnak.

sutimami57, mimi, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Ez a cég soha nem volt híres a korrektségéről. Sajnálom, hogy így jártál, de bízzál benne, hogy ennél jön egy jobb hely, ahol megbecsülnek

sutimami57, mimi, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Marcsi, örülök, hogy benéztél, és tengersok bajod közt derűre biztatsz bennünket. Remélem ez hamarosan rád is érvényes lesz.
    Éva ! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Én is jártam hasonlóan amikor nyugdíj mellett dolgoztam egy cégnél, csak én nem írtam alá a közös megegyezést, hanem munkaügyi bíróságra mentem (ingyenes) és még kártérítést is kaptam az engem megillető járandóság mellé.
    Tanulság, ha valaki hasonló helyzetbe kerül, ne írjátok alá a közös megegyezést, hacsak nem adnak önként valami plusz juttatást. A közös megegyezéssel a bíróság nem tud mit kezdeni.
    Nálunk megint áll a bál.. A tesómnak sorra gyulladnak be a reumájától az izületei, a helyzetünk már elég súlyos. Most egy fájdalomcsillapító tapaszt vettem neki, ami nem tartalmaz non- steroidot, talán egy kicsit javul a helyzet. De gyakorlatilag egész éjjel fenn vagyok vele, mert még elfordulni sem tud egyedül. Olyan vagyok mint a népmese....hol alszom, hol felébresztenek.....
    Az eventet mindkettőnk farmján elindítottam, az esélytelenek nyugalmával csinálgatom. Azét van előnye is az éjszakai műszaknak, éjjel is aratok:p
    Sütike ! Lassíts egy kicsit, mert a nagy rohanásban egyszer majd nem találod meg magadat. Aztán mi lesz velünk nélküled:cry::cry:
    Most megyek, és megpróbálom átláthatóvá tenni a környezetünket, mert tegnap este sütöttem a tesómnak egy ki meggyes túrós pitét,(mert azt kívánta) utána megfürdettem a fürdőszoba közepén ( a kád ugye esélytelen), aztán olyan fáradt voltam, hogy csak lefeküdni volt erőm. Gyorsan aludtam, sokat, azt is részletekben. Most meg a romeltakarítás következik.
    Legyen szép napotok:Lujza

14. kutyaszálló

Igen ez történt aludtam rá egyet és megbeszéltem a gyerekekkel is,ezért írtam alá másnap, mivel a kirúgás mindenképpen meg lett
    volna,de nem biztos,hogy a pénzt is megkaptam volna, eljönni meg már régen akartam csak megszoktam és mindig félek az újtól:p
    Köszi, hogy írtál és a papírokat időben beadom azt tervezem:inlove:
    Köszi a jó kívánságokat és megpróbálok bízni,hogy innentől csak felfelé lehet:)
    Még a végére egy szösszenet : postaládából most vettem ki a levelet az egészségügyi főosztálytól a fellebbezésre válaszolva,
    az volt benne,mivel jogsértésről van szó.ezért keresetként minősítik és visszaküldik a TESCÓ-nak hiszen ő a kifizetőhelyemxDxD
    Na ebből gondolhatjátok úgy lett minden ,ahogy a nagy könyvben ez le van írva, pereskedni nem fogok,mert az egészségem
    bánná, így is éppen szinten tudom magam tartani,de most már nem írok többet erről:sleepy:
    Minden betegnek kívánok gyógyulást, jó hétvégét, szép napocskákat pusy nektek:inlove::inlove::inlove:

sutimami57, Katka54, mirza13- és 4 más kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

Köszi az együttérzést, reménykedem a jobb helyen :inlove::inlove::inlove:
    Köszi,hogy írtlál,de a levegőben lógott már régen a sok táppénz miatt az elküldésem, most így megkaptam a végkielégítést is
    meg plusz egy hónapot, pereskedni nem akarok, mivel így nincs miért,de köszönöm a tanácsot:inlove::inlove::inlove:

sutimami57, Katka54, mirza13- és 3 más kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia Lujza!
    Jobbulást a tesódnak. Szerintem mindenki ilyen tesóról álmodozik, ritka kincs vagy neki. Kitartást.

sutimami57, Fatther, Othep és 3 más kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

El sem hiszem, rend van nálunk (úgy ahogy) Már csak a fürdő van vissza, de mivel holnap is lesz egy nap, ezért azt átcsúsztattam, inkább szunyáltam egyet délután. A tesóm lassan, de biztosan javul. már cikázik a lakásban.Mint a villám.. csak nem olyan gyorsan, hanem olyan cikkcakkosan Jó tíz perc alatt már be is ér az előszobából a konyhába, ami van vagy 2 méter. Rolátorral!!!!De a kis haladás is haladás:)
    Végre vége a medvés feladatnak is, már nagyon untam, De azért ma még kiszedtem belőle amit lehetett. A tesómnak is megadta végül az utolsó gyöngyöt, így neki is meglett a felhője. Már be is üzemeltem. Talán mondanom sem kell,de ma délután nekem is jobbára gyöngyöket adott:mad: Az öltöztetős event halad a maga útján... majd meglesz -ha nem akkor sem dől össze a világ.
    Most megyek megetetem a siserehadat (alias kutyákok), aztán és is TMK-zom és megnézek egy filmet.
    Legyen szép estétek:Lujza

sutimami57, mimi, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Lujzám!
    Te egy szuper nő vagy !
    A tesód, még így is lekörözi anyósomat a ketyerével...:)
    Jó éjt !

sutimami57, mimi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  19. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Adj isten jól nézzünk ki -:) Egy kis mai szöszenet együtes:
    lujza5353 Ügyes vagy remélem tesod jobban van?

Érdekes csendes napom volt. Csöndes idöjárásal. Bár ma korán keltem mert jöttek panelszigetelni. Pakolni nem volt hangulatom pedig volna mit. Most este megopráltam magam eddig hibátlan. Van kinézöben megint meló vasárnapra. Radiátor leszedés holnap dől el. Érdekes a piac megint inkább a termények fogynak. Még tenyészteni se éri meg.

sutimami57, mimi, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Jó reggelt kivánok![​IMG]

Halkan jövök, nehogy valakit felébresszek.Igaz kicsit nyikorog az ajtó, majd az Elvarázsolt Lovag megolajozza biztosan.

Lujzám,
    ó mennyire örülök, hogy Enci javulóban van.Ti ketten, megoldotok mindent, abban én biztos vagyok.A te ügyességed rátermettséged, s nem utolsó sorban az a nagy tudás, amivel rendelkezel, sokban hozzá segit a gyógyuláshoz.

Sokat eszembe jut Sütike, amikor azon gondolkodom, hogy valahogy a csempéket le kellene tisztitani,.Neki pikk és pakk, már kész is lenne.Igaz a Papa menye mondta, hogy átjön és megcsinálja, de eszembe sem jut, hogy megengedjem, amikor ő dolgozik, és majd még nekem is idejönne segiteni.Á nem, majd egyszer csak elkap valami nagy nagy ihlet és nekifogok.

Most hogy irod Lujzám a horgászatot, jut is eszembe, hogy bizony én már el is felejtettem, hogy a ládák ott maradtak, nem nyitottam ki őket.Késő bánat, igaz a nagy halakat nagyon kevésszer sikerült kifognom.Sebaj...

KOpi,
    ahogy olvasgattam a soraidat, elképzeltelek, amint azt a rengeteg husit felaprózód, szortirozod, szóval konyhakészre elrakod.Le a kalappal előtted,sokat segitesz a háztartásban, az már biztos.

Rózsám kedves,
    örömmel láttam amit irtál, hogy javulgat a fájdalmad a kezelések folyamán.Akkor megérte, hogy eljárkáltál, és a fél napod ráment, hiszen nincs annál nagyobb kincs, ha az egészségünket valahogy megtudjuk védeni.Kivánom, hogy további javulást érjél el.

Katkám,
    látom magam előtt, amint a szép zsemleszinű vizslád melléd furakodik,és jókedvvel elnyújtózik.Hiába a kutya az ember nagy barátja, kár, hogy én nem nagyon tudok velük megbarátkozni.Nagyon szivesen elnézem őket, nagyon tisztes távolságból.A Papa unokáinál van két kutya, egy labrador és egy valamilyen összeszedett jószág.Amikor oda mentünk, ha hiszitek ha nem a labrador majd a nyakamba mászott, én meg álltam mozdulatlanul, hogy még véletlenül se higgye, hogy félek tőle.Szerencsére egy idő után megnyugodott és tovább állt.Az összeszedett jószág is ott sunnyogott körülöttem, de az legalább módjával.Hát igy vagyok én az állatokkal.

Nah képzeljétek el, valóságos boszorka lesz belőlem, amikor meglátom a boltban, hogy valakin nincsen maszk.A minap is, -épitkezés folyik a közelünkben- a munkások reggel mennek ennivalót vásárolni.A bolt ajtaján hatalmas nagy táblákkal van kitéve, hogy maszk kötelező.Ha valakinél nincsen, még lehet venni is, hiszen már úton útfélén van maszk.Korán mentem én is, bár nem szoktam, ilyen korán, de most igy alakult.Megyek a kosárért és ott van három fiatalember.Az egyiken maszk, a másik kettőn nincs.Szépen, udvariasan megszólitom őket, hogy
    -miért nem viselnek maszkot?
    -Mert a munkahelyünkön felejtettük-volt a válasz.
    -Akkor nem kell bejönni a boltba, -mondom én.
    .Mi köze van magának hozzá-kérdi a maszkos.
    -Az a közöm hozzá, hogy én vigyázok magára, mert hordom a maszkot, akkor elvárom én is önöktől, hogy magukon is legyen, -mondtam én.
    Erre a maszkos fiatalember kipenderitette a másik kettőt és én meg elgondolkodtam azon, hogy ha most megvárnak a bolt előtt és ott még jobban elbeszélgetnek velem, jól tettem e hogy szóltam.Aztán úgy döntöttem, hogy máskor is felveszem a kesztyűt, mert ha én tudom viselni, akkor más is megteheti,a cél érdekében.

Most amilyen csendben jöttem, olyan csendben megyek is, jókedv és vidámság legyen veletek.

Utoljára szerkesztett: 22.8.20
    sutimami57, Fatther, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.