Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Marika!
    Örömmel olvasom soraid,de hiányérzetem van.Korábban arról adtak hírt,hogy papa kórházban van,Róla nem írsz pedig nagyon aggódunk értetek. Sok-sok pozitív energia röppentve!!!!! a topik minden látogatójának is. A jóból sose elég.
    A kertecskétekről is szívesen látnék újabb híreket.
    A maszkért szólj csak nyugodtan....mindannyiunk érdeke,hogy a minimális védekezésnek eleget tegyenek......tudod "Bűnösök közt cinkos aki néma"!
    Én a gyerekekkel durván bánó szülőket nem tudtam szó nélkül hagyni.A volt gyámügyis vérem nem engedte.
    Napsütéses szép napot.

busika02, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Drága Ilona,
    A pozitiv energiát nagyon nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esik.
    A kiskertünkről szivesen mesélek, mert a szomszival nagy örömmel gondozzuk és szeretgetjük.Igaz mostanában keveset tudunk ott lenni, mert nagyon sok a szúnyog.Igaz az én ügyes kis szomszim valami csoda löttyöt készitett , amivel elűzzük a szúnyogokat és tudunk egy kicsit molyolni ott.Épül, szépül nagy örömünkre, és a lakók örömére is.

sutimami57, mimi, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép napot kívánok Mindenkinek!:inlove: Sziasztok!
    Marcsikám!:inlove: Csakhogy látlak! Tudod azt gondoltam, ha neked is megfelel, leülök oda a fatuskóra és meghallgatom a meséidet. Szúnyogriasztóról majd gondoskodom OFF!:) Az időpontot te választhatod, nah mit szólsz?
    A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok, Lujza minden elismerésem, Encinek is drukkolok.;)

sutimami57, mimi, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!Köszönöm a sok kedves szót amit a tesómnak küldetek. Rá is fér, mert ma reggelre mindent felülíró vesegörcse lett. Na, irány a patika,mindenféle csodagyógyszer beszerzése.Görcsoldó ugyan volt itthon, de más nem . Még szerencse hogy tavaly tanultam a mentősöktől, hogy a Diclofenac igen jó a vese és epegörcsre. Vettem is neki gyorsan tapaszt szép nagy lepedőt, felragasztottam a veséje fölé, most szűnik a görcse. Remélem más már nem éri meg, mert kezd elfogyni az ereje. Aztán a legyengült szervezet igen jó táptalaj az alapbetegségének.....Azt mondta ma reggel, hogy tele van a hócipője... Mondtam neki, hogy ne add fel, van ott még hely bőven. Egy lágy kínmosolyt ki tudtam belőle csikarni:) De már szeretném, ha újra nevetne......
    Marcsikám! Ha közelebb lennék, akkor én is odaülnék a tuskóra beszélgetni. Legalább finom vacsorájuk lenne a szúnyogoknak. Olyan szert még nem találtak ki, hogy engem össze ne csípkedjenek.
    Tudjátok, ha olyan helyzettel találkozom, ami ellen berzenkedem, bizony én is beszólok az embereknek. Csoda, hogy eddig agyon nem ütött valaki.Egyszer még jó régen buszon utaztam ami tele volt rendesen és felszállt egy anyuka, egy pár hetes pólyás babával. Tele volt a busz kamaszokkal, de senki nem adta át a helyét. Na, én akkor olyan perpatvart kerekítettem, hogy még a busz is megállt, és a végén az összes kamasz gyerek vigyázállásban utazta végig az utat, amíg le nem szálltam.
    Ma cukorborsó főzelék lesz, az húsz perc alatt kész, aztán megfürdetem a tesómat a múltkori módszerrel, és utána kisuvickolom a fürdőt, már már igencsak ráfér...
    Megyek is, és hasznossá teszem magamat.
    Megyen szép napotok:Lujza

sutimami57, _Ilona49_, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Drága Salikám,
    erről a divatbemutatós eventről jut az eszembe, hogy bizony ifjonti lánykoromban én is voltam egyszer divatbemutatón, de nem ám néző, á én is kifutóra léptem.Igaz csak a vállalati ebédlőnek a kultúrkifutóján, de akkor is nézők előtt történt az esemény.Hogy én hogy izgultam, nem is hiszem el, hogy igaz volt.Kötött pulóverokat, kötött ruhákat , kardigánokat vonultattunk fel.Előtte persze próbák voltak, nem ám csak úgy HŰbele Balázs módjára.Hogy kell szépen egyenesen menni, forogni, annak rendje módja szerint,
    Az igazi újdonság a smink volt.Ó te jószagú rezeda, még annyi festék nem volt rajtam talán egy egész év alatt sem, mint a akkor.
    De jó is volt, nagy sikerünk volt persze a fiuk között is, hogy mi felléptünk mint"manökenek".Nagy nagy büszkeség töltött el minket akkor.Ma is szivesen emlékszem vissza rá, pedig már több mint egy fél évszázada volt.Próbálkoztam fotót keresni róla, pedig valahol van, csak azt nem tudom most hogy éppen merre lehet.

Jut is eszembe, a Hűbele Balázs az ám Arany László A délibábok hőse c. versregényének hőse volt.Biztosan ti is hallottatok már róla, de azért elhozom róla a történetét.

Hűbele Balázs, kisbirtokos nemes ifjú. Apja honvéd ezredesként esett el a szabadságharcban; ő pesti joghallgató korában kissé kapatos társaival együtt lelopta egy lámpavasról a császári címert, és ezért egy éjszakába fogdába került. Olvasott, művelődött, írói ambíciókat is dédelgetett, közben hivatására is is kettőzött szorgalommal készült. Sokat járt egy lányos házhoz, a szép Réfalvy Etelka bűvöletében élt, de érzelmeiről valahogy nem akarózott nyilatkoznia. Végül hirtelen támadt lelkesedésében otthagyott irodalmat, jogot és szerelmet, s beállt önkéntesnek a diadalmas Garibaldi seregébe, akitől akkoriban sok álmodozó várta a magyar szabadság kivívását. A harcok végeztével hosszabb ideig bolyongott Itáliában, majd Angliában és más országokban; Nápolyban találkozott régi barátjával, Dezsővel, aki bemutatta újdonsült feleségét: Réfalvy Etelkát. Hazatérve ~ saját birtokát szerette volna modernizálni, a nyugaton ellesett ötleteket bevezetni, de túl sokat akart és túl sietve, s minden próbálkozása csődöt mondott. Egyre jobban belemerült a vidéki birtokosok korhely, tunya életébe, s jobbik önmagáról már csak az önutálat érzése árulkodott benne. – A név, amely az idősebbik Arany Bolond Istókjában bukkant fel először, fia műve nyomán fogalommá, a magyar mentalitás olyan címkéjévé vált, mint a múlt századi orosznak az oblomovizmus (lásd Oblomov ). Tehetség, nemes szándék, igyekvés mind együtt van Balázsunkban, de hiányzik belőle az állhatatosság, és még inkább a józan, önmaga adottságaival és a körülményekkel számot vető megfontoltság. A délibábkergetés, a szalmaláng-lelkesedés nem feltétlenül örökérvényű faji bélyeg, de az adott korban a nemzet igazi képviselőjének tekintett magyar nemességet, legalábbis annak tekintélyes részét joggal érte a költő .

Salikám, remélem nem nagyon fáradtál el a farönkön ülni,sajnos én előre nem tudom megmondani az időt, mert a mese vagy jön vagy nem.

Remélem egy kis mosolyt sikerült az orcátokra csalni.

Utoljára szerkesztett: 22.8.20
    sutimami57, mimi, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem fáradtam el Marcsikám! Szívesen üldögélek és hallgatlak. Micsoda emlék!:inlove: - manöken. Lelki szemem előtt látlak ahogy bevonulsz a kifutón, megállsz, kicsit illegsz erre-arra, majd megfordulva visszaindulsz.:)
    A Hűbele Balázs meg így bírt járni. Miért nem vallott színt Etelkának? ;)
    Szia Lujza!:)
    Hogy te mi mindenre tudsz megoldást!? Szerintem nincs is olyan amire nem.
    Letapasztod a tesód fájdalmát.;) Helyileg, gyorsan hat és nem terheli a szervezet más részét.
    Szúnyog ellen neked viszek majd foghagymás sültet és Polybé tablettát. Encinek nagy ölelés és pusssz.:inlove:

7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Elzemarika!

Ismét jókat írtál, de jó, hogy kicsit ráérsz mesélni,írni.Tőled mindig ilyesmi irodalmi dolgokat tanulunk, Lujzától meg az egészségügyi dolgokat, ami szintén nagyon hasznos.Volt egy kedves fórumozó, DCVeréb, aki háziorvos valahol Pécs környékén, na Ő is sokat segített, ha kérdésünk volt.

Nálunk 19.-én délután és késő este volt szabadtéri mise, az erkélyről elég sok mindent láttunk, de leginkább hallottuk.A délután folyamán mindenféle zenét hallhattunk, főleg olyan templomban szokásos énekek voltak. Ilyenkor (is) mindig eszembe jut Édesanyám aki nagyon templomba járó volt, meg mindenféle zarándoklatra elment, na Ő rettentően élvezte volna. Ami a legszebb volt az a székely himnusz, meg a másik nagy kedvencem a "Most múlik pontosan", először a Csík zenekar előadásában hallottam, már jó régen. Nagyon látványos volt, az egész utca gyertyákkal, mécsesekkel volt kivilágítva, és este 9-kor lekapcsolták a központi világítást. A környékbeli falvakból jöttek a zarándokok,zászlókkal, 8-10 kilométer gyalogoltak, és Ők is gyertyákkal világítottak, bár sokat elfújt a szellő.Véleményem szerint ez megható volt. Jobb volt mintha tűzijátékra költöttek volna. Régebben falunapokon az volt a divat, hát azt egyáltalán nem értékeltem(ez csak az én véleményem).

Hétfőn megyek fogorvoshoz, nagyon fáj a korona alatt, nem tudom, mit neki csinálni. Kicsit izgulok, mert a régi jó fogorvosunk sajnos meghalt, most vagy megyek Szegedre a fogklinikára, vagy keresek Szegeden egy maszek fogorvost, vagy megnézem aki néha kijár ide hozzánk. Mindenképpen új fogorvosom lesz, és ez számomra nehéz. Nehezen tudom elfogadni.
    Hétfőn torna is lesz, meg kezelés a térdemre, mondom én, hogy a nyugdíjasnak "ezer" a dolga.

Köszönjük a mosolyt!
    Legyen szép napotok!

sutimami57, mimi, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Rózsa,
    nagyon hangulatos lehetett felétek ez az augusztus 19-i nap.Szerintem is sokkal hangulatosabb lehetett, mint a tüzijáték.
    Ó a fogorvos, igaz nekem nagyon jó fogorvosom van, de elég volt tavaly, elég sokáig jártam, mire készen lettek a fogak.Nem jó dolog ez a fog esemény.Fáj mikor kinő, fáj mikor újra kell pótolni, szóval nem jó ez sehogyan sem.
    Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a drogériában lehetne kapni és otthon a csavarhúzóval lecserélné az ember.Ha kell egy bal hatos, irány a bolt és kész.Ez csak egy fikció volt ne nevess ki nagyon érte....

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Úgy döntött a párom, hogy ma kirándulunk. Elmegyünk egy távoli fürdőbe és kikapcsolódunk.
    Ennyit megérdemlünk alapon...:)
    Na, ez is itt ragadt reggel...

sutimami57, mimi, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Rózsa, én annyira félek a fogorvostól, hogy az már nevetséges. Mivel több fülem van, mint fogam. Viszont a vőm meghallotta, amikor állítólag azt mondtam a tesómnak, hogy olyan régi a fogsorom, lehet hogy szájrákot kapok tőle (én nem emlékszem, hogy mikor mondtam) Ő viszont nagyon is emlékszik, és közölték velem, hogy szeptember első hetére meg van beszélve egy fogorvossal,hogy visznek engem fogsort csináltatni. Én meg már most parázok tőle, pedig csak egy mintavétel, és már készülhet is. Nincs fúrás, húzás csiszolás, mert ugye nincs mit... De engem a fogorvos szótól is kiráz a hideg:D:D:D Hát ilyen nagy hős vagyok én:D:D
    Dani érezzétek jól magatokat. Amennyit te dolgozol nyugdíjasként, bizony megérdemled.....:):)
    Kiglancoltam a fürdőt... Csillog-villog mint a Salamon himbilimbije. Ezt talán le szabad írni:D
    Marcsi nagyon tetszett a Hűbele Balázs:):)
    Nálunk is nagy falunap volt, az unokahúgom mesélte.. Én már nem tudok kimenni, mert végigállni nem tudom, rolátort meg az istennek sem vagyok hajlandó használni a műtétem óta. A tüzijáték közkívánatra nálunk is elmaradt:):)
    Most pihi ezerrel.
    Legyen szép estétek:Lujza

sutimami57, mimi, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép estét!
    Nálunk most 19:45- kor kezdődik a valétálás. Ez minden évben az egyetem végzős diákjainak a felvunulása. Nagyon hangulatos, egyenruhában, fáklyákkal. Ha jól emlékszem gyerekkoromban bányászlámpa is volt. Amerre vonulnak az ablakokban gyertyák égnek, nagyon hangulatos. Az Egyetemtől, a Tűztorony melletti Városházához vonulnak. Lényegében végig vonulnak a városon. A Városháza előtt pedig búcsúbeszédek hangzanak el.
    Kár, hogy erről nem elzemari ír, ő csodásan megfogalmazná.
    Remélem a vihar nem mossa el, a szele már itt van 2-3 órája

sutimami57, mimi, BriGitta75 és 5 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Dani,
    akkor már csak a jól megérdemelt napot kell leirnod!

Lujza,
    meglátod micsoda jó lesz majd az új fogad!!

Katka,
    tedd csak meg, hogy amit látsz, azt szépen ird le, én is csak azt teszem.Semmi ördöngösség nincsen benne.

sutimami57, mimi, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Mindenféle túlzás nélkül állíthatom, hogy itt az épeknél Elzemari ír a legszebben. Bocsánat a többiektől, de ez így van.

sutimami57, Tündégbogár, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Marcsi, igazad van de te olyan szépen meg tudod fogalmazni, hogy mindenki élvezettel olvassa.
    És az eső természetesen, ahogy ilyenkor lenni szokott elkezdett esni
    Az idén nem mentem megnézni, mert ilyenkor elég sok a kíváncsiskodó ember, és a tömeget kerülnöm kell

sutimami57, mimi, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ehhez semmi kétség nem fér, ez nagyon is igaz

sutimami57, mimi, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

Azt gondolom, hogy nem irok én semmivel sem másképpen , csak másfélét.Igy is van ez jól, ahány ember annyiféle téma.

Tudjátok néha elgondolkodtam azon, hogy ha tehettem volna, akkor hová utaztam volna szivesen.Biztosan sokfelé, de.....Felfedeztem a dobozban egy egyórás filmet, minden minden nap majd egy órás.Adva van egy angol fiatal ember, aki elhatározta, hogy felfedezi az olyan embereket, akik ott hagyták a civilizált életet és máshol találtak maguknak lakóhelyet, otthont a világ különböző tájain.Hajmeresztő kalandokban van része, és nagyon élvezetes a film.

Ma is például Alaszkában voltam egy 73 éves férfivel és a 18 éve vele élő a feleségével, akivel itt ismerkedett meg egy hajó kikötésének alkalmából.Ott ahol a legközelebbi lakott hely 110 kilométerre van.Itt háboritatlan a szabadság.

Amikor a válása után asztmát kapott, az apja mondta, hogy miért nem mész el Alaszkába, ott tiszta a levegő, biztos meggyógyulnál.25 év él itt , először egyedül, majd azt mondta, hogy ha az Úr is úgy gondolja, hogy ne maradjon egyedül, akkor majd küld a számára egy nőt.S megtörtént a csoda, amikor egy hajó kikötött és a hölgy a hajón volt.

Van egy csónakjuk, amit télen mindig a partra húznak, mert csak nyáron lehet használni.Ám ahhoz, hogy használni tudják, farönkökön kell legörgetni a folyóhoz a potom 1300 kg-os hajót.Csapdával vadászik, az állatokat élelemnek és pénzkeresetnek is használják, amiből évente 20 ezer dollár jövedelme származik.Bemutatta a sok sok csapdát, hogy melyik milyen állat elejtésére szolgál.Hihetetlen sok csapdával rendelkezett, amelyek nagyon rövid idő alatt végez az állattal, nem hagyja szenvedni őket.Meg aztán télen, a minusz 40 fok is hamar besegit.Enni kell és valamiből élni is kell, mondta.Van három gyönyörű kutyájuk is, akik velük élnek.
    Most június van és készülnek a télre a fakivágással, amit egy 300 dolláros motoros fűrésszel végeznek el.A folyó az 90 napig hajózható, és ott úsztatják le a kivágott fákat az otthonuk közelébe.Itt lehetett látni, hogy a fenyőfának milyen kicsi a gyökérzete, amikor kidőlt a fa.
    A halakat nem csak étkezésre használják, hanem trágyázásra is.Dézsákban tartják, és amikor már kellően megérett arra, hogy trágyázásra lehessen használni, akkor locsolókannával kiöntözik az üvegházban növekedő növények alá.Sőőőt az állatok csontját megszáritják és ledarálják, és azt is odaszórják a növényeknek.Hihetetlen, hogy mit fel nem használnak.
    Az üvegházat, amit ablakokból épitettek, valamikor egy iskolának a bontásából hozták .
    Egyszer csak egy hidroplán tűnik fel az égen és érkezik a családja, a fia és az unokák.Szerencsére elég gyakran látogatják meg az apát és a felségét, akik nagy nagy szeretettel fogadják őket.Mindig örülnek az együttlétnek.

Ha látnátok a filmet sokkal több élményben lenne részetek, de igy emlékezetből ennyi maradt meg nekem a mai filmből.Én nagyon irigylem ezt az angol fiatalembert aki mellesleg egy kétgyermekes családapa, hogy micsoda kalandokban van része az alatt az egy hét alatt, amit eltölt ezekkel az emberekkel.
    Megismerkedett "Dzsungel Neil"-lel, aki lecserélte floridai taxisofőri múltját, hogy kókuszt termesszen a Fülöp-szigeteken. Találkozhattunk az angollal, aki fáradhatatlanul járőrözik Kambodzsa partjain, hogy ezzel megállítsa az orvhalászokat. A texasi sivatagban Ben találkozik Johnnal, a korábbi New York-i fényképésszel, aki most egyedül él egy saját maga által épített bádogkunyhóban.Ahol még zölségeket és virágokat is termeszt magának. Ausztráliában Ben Davidet, a korábbi üzletembert látogatja meg, aki, miután megtakarításainak nagy részét elveszítette a tőzsde 1987-es összeomlásakor, elköltözött a Restoration-szigetre. Sok sok történet azokról, akik hátat forditottak a társadalomnak és a maguk által kialakitott világban élnek, máshol, másként.

MInd mind egy kész csoda, én nagyon szeretem nézni csak azt sajnálom, hogy egy órát tart csak.

MIközben én itt kopogtattam a gépemen a billentyűket, elkészültek az utolsó bőrcsikok, amik még szükségesek voltak, hogy a nyuszi még a füleire is megkapja csillogó karikákat.Én pedig fogom a létrámat, és megyek megmászom az égig érő fokokat, hogy elérjem a jól megérdemelt felhőmet.

Legyen szép és tartalmas a vasárnapotok.

Utoljára szerkesztett: 23.8.20
    sutimami57, Fatther, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Marika! Imádom az írásaidat, senki nem tudja érdekfeszítőbben leírni a mondanivalóját mint te..
    Ma csak módjával leszek, mert sok dolgom van.... lesz:oops: Valami ünnepi ebéddel akarok előrukkolni, mert ma van a tesóm szülinapja, és gondolom délután sokan leszünk,van egy zsombornyi gyereke, akik eljönnek köszönteni. Tőlem meg elvárt teljesítmény
    ilyen alkalmakkor egy kis habos-babos sütemény is..
    Úgyhogy semmi locsogás,fecsegés, irány a konyha, hajrá Anakin!!!!!!:):)
    Legyen szép napotok:Lujza

sutimami57, Fatther, Othep és 4 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Lujza,
    kivánok sok erőt egészséget a tesódnak, születésnapja alkalmából.Ha véletlenül maradna egy morzsányi a habos -babos sütiből, tedd el nekem kérlek szépen!!

Ha nem bánjátok, még egy picit rabolom az időtöket, mert nagyon tetszett nekem ez a divatbemutató.A szereplők kiválogatása kiválóra sikeredett.Mindenki a legjobb formáját hozta.Záras Márk volt a divat és stilus tervezője a modelleknek.
    A cicamodell egy sikkes valamivel térd alatti nadrágot viselt padlizsánlila szinben.Derékban két gombbal rögzitva.A nadrág felett kámzsás nyakú felső , a kámzsa és az újjvégek kék szinben pompáztak.Maga a felső eperszinű volt.A szemüveg a nadrág szinével harmonizált, ami nagyon jól kiemelte a cica nagy szemeit.A bal kezén a két karkötő is harmonizált a ruhák szineivel igy aztán az összhatás kiválóra sikeredett.A közönség soraiban egy kandúr nagy epekedő szemekkel nézte a cica modellt amit meg is tudok érteni.

Következett a bari modell, elől két pánttal átkötött ruhában.A mellrész redőkkel kiválóan kiemelte az amúgy nem nagy mellekkel megáldott felsőrészét. Derékban húzott ruhája térd felett végződött, enyhe hullámokban redőzötten.Szine, a friss húshoz hasonlitott.Patái felett egy arasszal, a szemei szinével megegyező szép kék maslikkal diszitették.Mondjuk, ez inkább alkalmi viseletre vonatkozott nem a mezei használatra.Jobb patájánál a szalag szinével egyező karkötő diszelgett.

A tehén modell gördült be a kifutóra következőnek.A vakú csak úgy kattogott a sok kép készitése közben.Minden a helyén volt.A tengerészkék bőrszoknya felett lehelet vékony fehér nyersselyem blúz,melynek a nyakkivágásában paprika piros háromszögletű kendő volt kötve.A fehér nyerselyem blúz felett egy vagány rövid bőrzeke kapott helyet.Az újjrészen három diszvarrással.Na és a Hugó Boci márkájú napszemüveg kiváló kiegészitője volt a boci modellnek.Kiegészitőként egy szép aranygyűrű az újján és egy arany medál volt a nyakában a hosszú láncon.A háta mögött a szomszéd tehén, ámulva nézte a káprázatos bemutatót.

Utolsónak a nyuszi modell érkezett, bevallom, kicsit csalódott voltam ezen a hevenyészett sportos összeállitáson.Jó jó a sportoson volt a hangsúly, de azért egy kicsit lehetett volna fantázia dúsabb is a felhozatala.A bébi rózsaszin felsőt ellensúlyozta a szokványos kék oldalt két csikkal diszitett jogging .Talán egy pozitivum azért akadt, hogy az órájának a szijja megegyezett a jogging csikjának a szinével.A füleit ötvöskarikák diszitették, a jobb fülén kettő a másikon pedig egy karika.

Összességében kiváló volt a Záras Márk munkája, dicséret illeti a jól összeválogatott ruhákért.Én is nagyon jól éreztem magamat a divatbemutatón.

Utoljára szerkesztett: 23.8.20
    sutimami57, Fatther, Katka54 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Lujzának tökéletesen igaza van, nálad senki nem tudja élvezetesebben írni. Olvasás közben mintha a helyszínen lennék

sutimami57, Fatther, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Most visszamegyek és megnézem a divatbemutató modelljeit, bevallom ilyen szempontból még soha nem vizsgáltam őket.Én csak beadom a feladatba amit kell, aztán megyek is tovább.
    Most megyek egy kicsit pihenni, az ebéd kész, délután hozzák a csirkéket, azt még föl kell darabolni, bezacskózni, címkével ellátni,aztán kb. 3-4 hónapig nem kell csirkehúst venni.

Legyen szép Vasárnapja Mindenkinek!

mimi, sutimami57, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.