Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    találtam pontos leírást a mangóhatásról:
    normalizálja a vér inzulinszintjét,mivel 41-60 között a glikémiás indexe,ennek köszönhetően nem növeli a vércukorszintet
    nem csak a gyümölcs,de a levél is hatásos: forralj fel néhány mangólevelet vízben, éjszakára hagyd állni,majd reggel
    szűrd le és éhgyomorra idd meg:)
    ennyit találtam,de biztos hogy használ nálam is,mert pl. nem hiányzik utána az édesség:p
    az eventből már csak 18 eszköz hiányzik,lassan de biztosan haladok:D:D:D:D
    a hóesés egész este működött,reggelre ámultunk is a gyerekekkel, már régen láttunk ennyit egy csomóban:p:D:D:D

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Itt is esik reggel óta és szép mennyiséhű hó gyűlt össze. Nem baj, majd elolvad ez is hamar mert plusszokat látok nappalra.:)

Már másodszor járok így: ezt a hszt kb 1 órája írtam és csak most küldöm el.xD:p

kutyaszálló kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Így nézett ki reggel a környék. Nem tudok tisztább képet csinálni, köd is, szmog is...
    Semmilyen gyümölcsöt nem kívánok. Tartok itthon pár szem almát, de eltelik jó pár nap, mire elfogy.
    Sajnos tavaly nekem is 10-es cukrot mértek, oda kell figyeljek. Decemberben utalt dietetikushoz a házidoki, februárra kaptam időpontot. .D
    A mostani betegség úgy néz ki levitte, már csak azért is, mert egy hétig nem is ettem. Majd kiderül.
    Ez a mangó érdekes, kipróbálom. :)

kutyaszálló kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na ez már nagyon hiányzott. :inlove: Ez a mese...
    Nekem nem lesz felhőm, de sok-sok szupertáp és party pörgetés. :)

Pepe, nővéred most már szép lassan meggyógyul hála Istennek.

kutyaszálló kedveli ezt.
  5. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Sziasztok :)

Na én hiába játszom x éve,voltak kihagyások,de ez mondjuk nem mentség arra,hogy kevesebb terménnyel rendelkezem.
    Én egyszerűen nem ésszerűen játszottam idáig...nincs pl farmaranyam :p 2 van most azt hiszem...jószágaim is ami neonólas abból van pár száz,de amúgy nem sok van.Nincs is helyem annyi,hogy minden ólam letegyem,ezért "vetésforgóban" használom őket :D
    A bölcs tölgynél van növényem,mert ott ingyen van a víz,meg a farmház előtt...a szédültön van ólam,van már emeletes ólam is és manufaktúrám fejlesztve mindkettő :DA szigeteken is az őserdő fás és ólas,a farmház előtt ültetvény van,zuhi sziget meg 1 helyen van csak kiváltva.
    Az a gond,hogy sokáig nem figyeltem az eventekre,nem olvastam a hírdetőt,a naptárat meg kb 3 hónapja használom.Csak a gazdaköriket csinálgattam,nem fórumoztam így nem is nagyon értesültem semmiről :p
    Mostanában kezdtem észrevenni,hogy vidéki jány létemre,tökre lütyő módon csinálok bizonyos dolgokat xD
    Na de nincs baj,itt vagytok ti,akik segítetek :inlove:

mimi, linzenpolc és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sziasztok Csevegők!
    Ez a topik hamarosan archiválásra kerül!
    Az első hsz megmarad a topik elején és majd adok egy linket ahol a régebbi beszélgetéseket vissza lehet majd olvasni.
    További szép napot mindenkinek!

7. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

mimi kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

mimi és kutyaszálló kedveli ezt.
  9. lukimi

??????????????????????????????????

kutyaszálló kedveli ezt.
  10. Koppi

Belecsöppent a törlés állapotába a topic. Bocs, hogy én folytattam először.

"""""""""""""Sziasztok :)

Na én hiába játszom x éve,voltak kihagyások,de ez mondjuk nem mentség arra,hogy kevesebb terménnyel rendelkezem.
    Én egyszerűen nem ésszerűen játszottam idáig...nincs pl farmaranyam :p 2 van most azt hiszem...jószágaim is ami neonólas abból van pár száz,de amúgy nem sok van.Nincs is helyem annyi,hogy minden ólam letegyem,ezért "vetésforgóban" használom őket :D
    A bölcs tölgynél van növényem,mert ott ingyen van a víz,meg a farmház előtt...a szédültön van ólam,van már emeletes ólam is és manufaktúrám fejlesztve mindkettő :DA szigeteken is az őserdő fás és ólas,a farmház előtt ültetvény van,zuhi sziget meg 1 helyen van csak kiváltva.
    Az a gond,hogy sokáig nem figyeltem az eventekre,nem olvastam a hírdetőt,a naptárat meg kb 3 hónapja használom.Csak a gazdaköriket csinálgattam,nem fórumoztam így nem is nagyon értesültem semmiről :p
    Mostanában kezdtem észrevenni,hogy vidéki jány létemre,tökre lütyő módon csinálok bizonyos dolgokat xD
    Na de nincs baj,itt vagytok ti,akik segítetek :inlove:""""""""""""""""

Álomhajsza!

Másként nem tudtam hozni a hozzászólásod, csak idézettel, mert ment a süllyesztőbe a topic többi része.
    De itt válaszolnék rá :
    Bizony jó dolog ez a Fórum. Itt első kézből értesülhetsz mindenről ami a Játékkal kapcsolatos.
    Azokat a dolgokat vedd figyelembe a Farmon amikről a múltkor beszélgettünk...

11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sziasztok!

A 149. hsz-ben adtam egy linket, ahol megtaláljátok a régebbi beszélgetéseket az archívumban. Azok ott továbbra is elérhetőek maradnak.
    Amennyiben egy régebbi hsz-re szeretnétek választ írni, akkor az archívumban megkeresitek azt a hsz-t amire válaszolni akartok és bemásoljátok ide a válaszokkal együtt.
    Másképp nem megy.
    Sajnos néha muszáj a topikokat archiválni amikor már nagyon sok hsz van benne.
    Itt több mint 30.000 hsz volt!!!
    A mai napon a törzsasztalon még további topikok kerülnek archiválásra.

Update:

Az utolsó néhány oldalt visszaállítottam!
    Remélem így minden oké!

;)

mimi, kutyaszálló és lukimi kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Már megijedtem,hogy nem tudok írni. Pedig most tértem ugye vissza...
    A táskámban,pénztárcámban mindég van szőlőcukor,ha kicsit lemegy a cukorszintem akkor bekapok belőle.Orvosnál is voltam,mert alacsonyat mindég a munkahelyen mértek,de a labor szerint jó a cukorszintem. Lehet,hogy munkahelyi mellékhatás ez nálam. De most voltam laborba a héten és 4,5 volt most.

Event kész,felhő beüzemelve.
    Tegnap vettem 5 ólat,de nem lett belőle új.
    Party pörgetésből se jött semmi jó bónusz.

mimi, kutyaszálló, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  13. lukimi

Álomhajsza, van nekem 1 elvem (itt is). Mindenki úgy játszik ami örömet okoz neki. Nem játszottál lütyő módra!:)

Egyáltalán nem kellett senkit követned, neked ez jött le a játékból fórumozás nélkül és te ezt élvezted sok sok évig. A fórumozók sok játékost bele vittek már a hajtásba én olvasom az event csevegőt is. Utána meg mindent akarnak és akkor jön a pénzköltés vagy a töméntelen gürizés, elégedetlenség.

Nekem van 1 szomszéd fiatalasszonyka a kislányával. 2011-ben lett szám.gépük majd mivel csak ki-bekapcsolni tudták, novemberben hozzám fordultak segítsek már regelni két fiókot a farmeramán. (így tudtam meg, hogy van ilyen) Az akkor még kicsilány hallott felőle az osztálytársaktól. Meg tettem, majd mivel azt se tudták merre hány méter magamnak is regeltem 1 próba vagy teszt farmot, hogy majd este itthon kitanulmányozom hogyan kell játszani és átadom nekik (a tudástxD:p). Eccóval elindítottam őket majd én január 20-ig leálltam mondván, ez a játék túl gyerekes.:) Miért írtam mindezt? A kicsilányka (már nagyocska) ugyanúgy ráunt 1 éven belül mint akiket az évek során itt megismertem és hamar abbahagyták, de az asszonyka játszott és ma is játszik. Kb úgy játszik, ahogyan te írtad magadról. Miután én pár hónap múltán a fórum segítségével kikupálódtam, próbáltam neki segíteni de úgy láttam nem nagyon vevő rá. Szerintem soha a fórumon nem volt, próbáltam elmagyarázni a csatni és különféle bónuszok jelentőségét de azt láttam, hogy nem fogja meg. Hagytam. Tehát fórum nélkül, felállított szabályok nélkül (1x1-hez csaaatniii, stb) senki által rá nem kényszerített versengés nélkül sallang mentesen a maga örömére játszik!!! És én ezt díjazom, le is írtam vagy kétszer a csevegőbe vagy bárhol de senki nem volt rá vevő én meg is értem mert ők velem együtt már mind túl vagyunk a "csak jáááátéééék" szlogenen. xD

Az asszonyka egyébként kertész az udvarukon vannak fóliaházak, üvegházak és özön a munka. Napközben pihenés képpen beugrik aratni, majd este lefekvés előtt még kezeli a farmját. Néha átjön kérdez 1-2 dolgot de túl nagy magyarázkodásba stb nem megy bele és én hagyom hadd csinálja ahogy akarja. tehát 2011. nov. óta játszik és 90 valahanyadik szinten jár. Ja, soha egyetlen egyszer se jutott esze ágába sem, hogy akár 1 lukas 5 fillérest a játékra költsön! Eventezik, de nála aztán nem dűl össze a világ, ha nem tudja megcsinálni játszogat tovább.:):inlove::music:

Így is lehet! Itt az event csevegőben? Odaszúrkálnak egymásnak, marakodnak, stb, stb, stb persze vannak akik érdemben segítenek. És borzalmasan megy az okoskodás mint a mostani nehéz helyzetben is mivel a nagyító röppenése úgy van beállítva, hogy lehetőleg vásároljon a játékos!

Azt mondom eddig is játszottál, gondolom senkivel nem akartál versenyezni élvezted így is a játékot és élted a saját világod a vv-ban. Jól tetted!:):inlove::music:

De viszont! Ha új fejezetet akarsz nyitni itt vagyunk és segítünk mindenben ahogy már Dani is írta.xD És akkor hajrá, előre a 200-as szintre!! Ott várlak?!xDxD

Klárika!

Azért a munkahelyeden mén le a cukkerszinted mert ott nyilván többet mozogsz! Ezt tudom a szomszédtól, aki amíg tudott hetente direkt több napon is több 10 km-tert biciklezett mert olyankor volt rendben a cukra. Mióta ezt már nem teheti sokkal többet rendetlenkedik a szintje 5 oltás mellett is. Ja és neki is ott a szőlőcukor bárhova megy. (tehát neki a magas cukorszint szinte beállt normálra a mozgástól)

Most jutott eszembe, te így nyugodtan sütizhetel, kenyerezhetel hiszen nem magas a cukorszinted, hanem alacsony és akkor neked nem árt a szénhidrát?!

A kerékről: erre az eventre direkt összegyűjtöttem a pörgetéseket, most először csináltam ilyet. 91 simából és 27 partyból nem lett egyetlen + terménybónusz sem pedig milyen nehezen álltam meg, hogy ne pörgessem el közben?!xD

Benefactor,

Köszönjük!
    Amikor megláttam, hogy arhiválás lesz első reakcióm az volt, hogy mit vétettünk?!xDxD
    Ugyanis én topik bezárásra gondoltam. Gyorsan végig néztem a többi törzs topikot is és láttam, másról lesz szó mert azokban is ez történt.

Utoljára szerkesztett: 21.1.18
    mimi, linzenpolc, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Fog ez menni Modi...Csak furcsa volt amikor ma délután először jöttem. Azt hittem eltévedtem...:)

15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Én is több éve játszom már.Mindkét fiamnak volt Farmja,de abbahagyták,hogy ez nem nekik való. De én itt vagyok. Napi szinten,(persze,ha nem jön közbe betegség vagy áramszünet vagy valami más)
    Nekem volt sógornőm mutatta be a Farmot réges régen. Egyből megtetszett. Mondtam neki,hogy nekem is "csináljunk" Hát csináltunk.:)
    Bevallom egyszer megfordult a fejembe,hogy hagyom a fenébe az egészet.Ez akkor volt amikor bejött a Gólya és nagyon sok pénz ráfordításával se sikerült egyetlen ólat se szereznem,akkor ez elkeserített,persze aztán lecsillapodtam...mostanában veszek pár ólat,de ha nem jön az új,majd meglesz cserekor,vagy eventek során kapott ajándék titokólakból.
    Aztán valahogy megtaláltam a Fórumot...itt aztán lehet tanulni is sokat másoktól. Eventcsevegőbe régen voltam,mert nem szeretem,ha már kioktató a stílus...
    Egyszóval örülök,hogy kitartottam,hogy itt lehetek. :inlove::inlove::inlove:

mimi, kutyaszálló, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !

Engem is hívtak ide, amikor ez megtörtént a Játékos jutalmul 1 fenyőt kapott....
    Így kezdtem. 1 farmmal.
    Előtte olvasgattam róla, de hidegen hagyott. Meg mi az hogy én függjek a másik 11 szomszédomtól? Na ilyenből nem kérek...
    Aztán szaporodtak a farmjaim. Egészen fölmentem 4 re.
    Tavaly októberben lemondtam 3 farmomról, de nem töröltettem. Sok munka van bennük.
    Azóta ismét 1-el játszom, de itt már a sok évi tapasztalat is bejátszik.
    Anno vonzott a fórum is. Sőt azért is jöttem ide.
    Egy másik fórumot hagytam ott érte. Így visszanézve megérte.
    Először még útvonalat is kellett létrehoznom, hogy egyáltalán ide (vagy oda) visszataláljak...
    Aztán jöttek a képbeillesztések technikájának kitanulása.
    (Nem értettem, miért kell egy köztes feltöltőre tenni és onnan bemásolni? Ma már természetes.)
    Megtanultam ezt is Ekkor jöttek a linkek, mert azokat is meg kellett tanulni...
    Közben hullámvölgyek is voltak ahogyan alakult a Játék.
    Többen emlékeznek még az esőre....(Ész nélkül ki kellett lépni, mert különben szivattyúzhattál.) :)
    Ez szerencsére megszünt. Viszont a gazosodás ott maradt. Azt csak tavaly előtt törölték el. (Nagy könnyebbség...)
    Akkor még 2x2 földön arattunk és nem volt kupon.
    Jött a Mesterségek Völgye és a Bölcs Tölgy....Nehezen ment a szintlépés....
    Nem folytatom. Ma bérelt géppel vidáman aratok és vetek és élvezem a Játékot...:):)

Utoljára szerkesztett: 21.1.18
    suba_klara, mimi, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    már megijedtem,hogy nem tudok írni,de csak várni kellett kicsit és újra lehet cseverészni:inlove::inlove::inlove:
    most tenyésztettem pár pandát a nagyítókért, reggelre elég is lesz az utcsó kitehetőért az eszköz:p
    mindenkinek jó éjszakát:):):)

suba_klara, mimi és lukimi kedveli ezt.
  18. lukimi

Gondolom megosztom itt milyen figyelmes vagyok.xD
    De úgy is jellemezhetném magamat, hogy későn érő tipus vagyok.o_O

Tehát: hetek óta a baha- vadaskertemben koalát tartok 8 db-ot mert, hogy annak milyen jó már a pajta értéke?! (1.157)
    Régebben tevét, elefántot, pandát termeltem és elefánttal csináltam végig az állatos kupát is.

Na most nézem nézem a bahás állatokat és mit látok? A víziló pajta értéke 2305! Nosza, gyorsan nézem mennyi van nekem ebből? Súlyos 3 db....és ezt nem lehet vásárolni sem ellentétben a koalával. Csere nap meg mikor lesz és tudok párat szerezni? Ott bozsékolok, hogy csak jobb lenne a dupla értéket termelni? Egyszer csak letekerek a pajta ablak aljára és ott a fóka! Értéke 4487 és már valamikor vettem is belőle 20 db-ot vagy akárhonnan is jött. Jól látok?! Igen, akármerről nézegettem az bizony 4487.
    Csak úgy benéztem a piros kosár alá és mit látok? Vehető! Vettem is 7-et az egyhez ami volt, elkezdtem kevertetni a tápot hozzá és pár nap múlva indulhat is a szaporítás, 8 db-ot tehetek a vadasba. Ráadásul a narancs fóka ára sem drága ha esetleg szemeznék vele mert 50%-os kedvezményes áron 28 Fa így minden nap 16 db-ot tudnék előállítani. Mivel pár napja volt az akció nem mostanában lesz addig nagyon fogok figyelni, hátha farmarany-eső lesz a területeken és csak össze kell kapkodni.xD:p

kutyaszálló, suba_klara, mimi és 2 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia !

Mikre nem figyelsz föl?!:)
    Van 1 szó az írásodban, hogy "bozsékolok" ez azt jelenti, hogy "téblábolok" ?
    Számomra ismeretlen eme kifejezés...:):)
    Amúgy szép reggelt kívánok !
    Itt nálunk -3 fok van. Megfagyott az esti vizes hó. Olyan 2-3 centinyi eshetett, de nem látszik mert folyamatosan olvadt.
    Mostanra inkább hólepelre zsugorodott.

Utoljára szerkesztett: 22.1.18
  20. lukimi

Szia.

Én majd 8-kor megyek ki először kaput nyitni akkor látom meg mi is maradt tegnapról.

Igen téblábolok is lehetne.xD Magyarán ott studérozok felette, mit is csináljak vele.xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.