Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziaszok, szép napot!
    Drága Mimi és Dani!
    Ugye nem szeretnétek, hogy sírjak?

Technics11986, Kuzdern, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tudod, ha ez az új verzió csak ezt teszi velem, akkor nem tudom, hogy lesz. 15 perc alatt nem töltött be az "Utini", pedig a gép frissen kipucolva kezdett neki. :( Mióta újra van családom - hála Istennek! - nem sok időm marad arra, hogy egy oldal betöltése ne sikerüüljön. Még egyszer se tudtam semmit megnézni, még a margaréták se pörögnek. Na nem nyafogok. Csak egy nap egystzer próbálkozom, többet nem.
    Te meg ne sírj! Nem megyek én sehova, csak már nem úgy játszom, mint régen.

Technics11986, ursa11, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi/
    Hasonlóképp tervezem én is. Ma volt az 1467. napja, hogy beléptem a Játékba. Ez testvérek között is 4 évet jelent, azaz zsinórban minden nap jöttem..
    Lehet ez változni fog és Rackó elölről kezdi majd a számolást.
    Hiába van 2 FA-fám, már nem érdekel, hogy gyűlik e... (Eddig jött ugyan, de volt, hogy nem szedtem le.)
    Folytatván a gondolatsort az Unity-el kapcsolatban.....
    Eddig az irodai számítógépen vidáman tudtam farmozni, de az Unityt el sem indítja jelenleg. A mobil sem jöhet szóba, mint mentsvár, mert azon sem lehet farmozni majdan. A TAB-ról ne is beszéljünk.
    Nem mellesleg a PSC beszerzése is lehetetlen a városban.
    Eddig 30 km. kellett autóznom érte, hogy vehessek egy OMV kúton, mert a Városomban nincs ilyen benzinkút.Tehát ez is kilőve... SMS-en nem rendelek FA-t, bankkártyán meg pláne ! (Régebben ez a rész megoldott volt, de letiltották valamiért az eladást..)
    Ezért is hanyagolom lassan a Farmot.
    A két szint között iszonyatos mennyiségű Tp.-t kell beszerezni. (Nincs motiváció...)

Utoljára szerkesztett: 6.10.20
    Technics11986, ursa11, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Jaj,jaj...sokunknak kedvét veszi az Unity..igaz én már napi egyszer,de ha több időm van kétszer feljövök. Zsolti nem akarja elhinni,hogy kicsit belefásultam. Mostanában kihagytam az eventeket,mert nem motivált. a neonosat elkezdtem,meg a 24 órásat is,de nem rohanok,hogy végig meglegyen. Ahogy Dani írta,iszonyat tp. kell a két szint között. Pontosabban 2 milliárd feletti a mostani követelmény. Ez iszonyatosan sok.
    Abbahagyni nem szeretném,mert megismertelek Titeket,és nem szeretném,hogy ne tudjak Rólatok semmit. Emellett sok energiát fektettem bele,hogy most a 225-ös szintre érkeztem.
    Most megyek,mert időpontom van a körmöshöz! :)
    Majd jövök.

Technics11986, ursa11, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kár hogy nem lehet párhuzamosan beszállítani a két neonhoz. :(

Technics11986, ursa11, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok, kedves Gazdatársaim!

Tengernyi a munka a gazdaságban.Sikeresen vettem az akadályt a Holdfényes neonos bulin.Sikerült a felhőt elérnem.Az elősző eventnél úgy is kudarcot vallottam, igy legalább most egy kis kárpótlás.

A Gótikus történet mára eső etapját teljesitettem, kiváncsian várom, a holnapi kivánalmakat.

A hajóskapitánynak mondtam, mikor indultam a kis karibi szigetemre, hogy úgy hallottam, hogy kialakult most egy Hajótöröttek partja, ugyan menjünk arrafelé, hogy vajon mi is történt ott.Ahogy a Kincses szigetet megkerültük, akkor látom, hogy úgy kissé dél fel ott vesztegel egy nagy hajó, a partra vetődve és ketté törve.Na gondoltam magamban, ennek is annyi.Kikötöttünk és gondoltam megnézem közelebbről is.Igen ám, nem úgy van az, mert előbb meg kellett keresnem Maja majmok szentélyében a feljutás lehetőségét, ha jól emlékszem vagy 200 aranybanánért.
    Szerencsére ez nem okozott különösebb nehézséget, igy aztán megpakoltam egy zsákot a kellő aranybanánnal és kiváltottam a belépési lehetőségemet,a hajótöröttek partjára.
    Sajnos farmpengővel hadilábon állok, igy újabb területet nem tudtam foglalni, de majd holnap, amikor lehetőségem nyilik, hogy farmpengőért tenyésszek, akkor majd ezt is megpróbálom nyélbe ütni, legalább is valamennyit, mert bizony nem adják olcsón a területet.
    A meglévő területemet pedig jó kihasználtam, mert a tavaszi gombkunyhókat kitelepitettem, Vince a gyöngyhalász is nagyon vágyott a szabad sós levegőre.Ha már Hajótöröttek partja, akkor a spanyol armada kincse is kikerült, amire vigyáz a kapitánnyá előléptetett hatalmas testű arapapagáj.
    A foltos cica a nagy vadász is, vigan kergeti most már a lepkét,s kecske koma boldogan rendezgeti a temérdek virágját a szabad levegőn.
    Egyenlőre a terület betelt, majd holnap a tenyésztés után talán tudok egy újabb területet felszabaditani.Ugyan voltam a kerekkeréknél is, hátha sikerül egy pár farmpengőt tekerni, ám a mikor az ember nagyon akar valamit a leginkább akkor nem sikerül.Na de sebaj, majd holnap..

Kivánok mindenkinek, nagyon kellemes és szórakoztató játékot!!

Technics11986, ursa11, _Ilona49_ és 8 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Marcsi! Örülök hogy látlak és ennyit dolgoztál. Kész vagyok én is a tenyésztéssel, a kincsest is megpakoltam. Csak nem néztem mást mint az értékét. ;) Nekem sincs elég farmpengőm, "elvesztegettem" a futtató kipucolására. Ez azért fontosabb lett volna, - ha tudom. Bánja kánya. :)
    A gótikust nem művelem, inkább sütöttem finom sütit. Ch-menteset.

Technics11986, ursa11, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marcsi! Úgy örülök, hogy bejöttél. és ráadásul már megint felpörgettél a leirásoddal. Ilyenkor ismételten rájövök, hogy milyen gyönyörű játék ez a farm. El is mentem gyorsan a szigetre, és megnéztem alaposan a kirakott kütyüket. Tényleg szépek:):):)
    Készen van mindkét event, innentől nincs rá gondom, mehetek a gazdakörbe, ahol viszont igen sok, nagyon sok restanciám van. Eventezés közben összeállítottam egy kis kakaós csigát hajtogatott kelt tésztából, most van az utolsó pihenése, addig gondoltam benézek hozzátok.
    Ma olyan hűvös (sőt hideg volt itt ,Zalában hogy megejtettük a próbafűtést, így kellemes meleg járja át a lakást. A rendszer működik szépen, ráadásul a fatüzelésest is el kellett indítani, mert főzés közben elment az áram. Felhívtam az EON-t, ők mindenféle instrukciókat adtak nekünk, és kiderült, hogy a villanyóra égett le. Rendesek voltak, mert két óra múlva kiszálltak, és kaptunk egy új órát. De addig nem vártam az ebéddel, megfőztem a paraszt-tűzhelyen. Ráadásul, mivel az óra az ő saruk, ingyenes volt az egész.
    Közben tesztelgetem a unitit, de nyögvenyelős, akadozik, lassan tölt be. Viszont nagy előnye, hogy Valdemár működik, és elég sok zsetont be tudtam kaszírozni. Közben is lefagyott néhányszor, de kivártam türelemmel, amíg visszajött a játék. Szerintem jó lesz, ha teljesen elkészül (remélem)
    Most viszont megyek, mert a tésztám lassan átmegy a szomszédba.
    Legyen szép estétek:Lujza

Technics11986, mimi, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be kellett jönnöm megint az új gépre,hogy tudjak írni.Olvastam közben, és nem vidámított fel, amiket írtatok. Nagyon sajnálom, hogy ennyire el vette a kedveteket az új lehetőség, de biztos vagyok benne, hogy mire át kell vezetni, addigra találnak megoldást a fejlesztők, hiszen meg is ígérték. Nem hiszem, hogy hagynák el veszni a régi játékosokat, mert nem tudnak be lépni. Nekem is a vízözön előtti a régi gépem, és nagyon szeretem, be tölti az új verziót is. Néha én is ki tudok akadni dolgokra, de inkább nem jövök be mérgelődni, csak akkor, ha végképp el gurul a gyógyszerem. Most éppen jó passzban vagyok a farmon is, eventeket mind meg csináltam, a neonos kész, az egy naposhoz a felreppenőt gyűjtögetem, nem nulláztam, meg lesz az még reggel. Az új területet én is be pakoltam, nagyon tetszik, sok jó dekor ki került a raktárból, sok volt, amiről nem is tudtam, csak rá csodálkoztam, hogy milyen szépek! :D Azt az egyet sajnálom, hogy szigetes lett az új terület, mert a farmra sokkal jobban kellene a TP. Így aztán kedves BP, szeretnék még egy területet a farmra is....:D :D

Marika írása fel dobott, a kedves hangulata, és a meséje, amit nagyon szeretek olvasni, köszi szépen, Marika! Remélem, hamar sikerül birtokba venni a teljes területet. Valamikor két óra előtt be léptem a farmra, és láttam a lakatot, hát, bizony, fel törtem a zárat, és meg néztem belülről, de a bővítést még nem engedte meg. Nagyon tetszik, imádom a kergéket pakolászni.

Az idő pocsék, hideg van, eső is esett.A múlt héten volt némi gondunk a kéménnyel, a fürdő szobai csempe, mint cserépkályha funkcionált. Be gyulladt a kéményben a korom, és 4 napig nem hűlt le, így be sem tudtunk fűteni, 4 nap után tudtuk ki pucolni. Még akkor is tele volt parázzsal. Szerencsére, jó idő volt.

Ma reggel el mentem bevásárolni, hát, padlót fogtam az áraktól. A héten takarítás lesz, mert Domika itt lesz a hétvégén, hamar végezni akarok. Azért az eventeket csinálom, egy aratás, vetés, még az unokás napokon is bele fér. Kívánok mindenkinek sok siker élményt a játékban, a legjobbakat a valós életben, és lelkesítő élményeket a farmon! Puszi, ölelés Mindenkinek!

Technics11986, mimi, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sütike! Ránk is fér az optimizmusod, remélem nemcsak énrám ragad rám.:):)
    Dani! tetszikeltem az írásodat, de nem tetszik,hogy el akarsz hagyni bennünket.:oops::oops:. Remélem én is mint Sütike, hogy a fejlesztők mindenki problémájára találnak megoldást. Aztán belecsapunk a lecsóba, és jó kedvvel folytatjuk a játékot.. Ez lebegjen a szemed előtt, ne a feladás.:):)
    Sül az első adag csiga, remélem finom lesz. A vőm úgy lesi a sütőt, mint macska az egérlyukat:D:D
    Majd hozok nektek is belőle;)
    Visszajöttem, kisült a csiga:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20201007v01t9ew9o.jpeg

Utoljára szerkesztett: 7.10.20
    Technics11986, mimi, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  11. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Jelentem élek csak most épp iéyen olvasok futok üzemód! Hétvégén többet vagyok!

mimi, ursa11, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Igazán nem hallgattam ki Lujzát, de én is csigát sütök, csak nem kakaósat hanem túrós-pudingosat.Amikor nem farmozok, akkor a Youtubet nézegetem főzési-sütési ötletekért. Szazsu oldalán találtam ezt a pudingos csigát, már benn van a sütőbe az egyik.
    Lefényképezni még csak letudnám, de feltölteni nem tudom, hacsak nem jön akkor éppen az egyik gyerkőcöm.

A teaszűrős és a tenyésztős event kész van, várom a következőt.

Szép napot Mindenkinek!

Technics11986, sutimami57, mimi és 7 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Itt tudnálak benneteket hagyni? Nehezen, hiszen ide (is) húz a szívem...
    Ám ha akadozik majd (mert csak pörög az a virág) akkor mit csináljak???
    Egyek kefét ?
    Nálunk car, szeles borongós az idő..:( 17 fok van de 10-et érezni.

Szia !
    Még egyiket sem kezdtem el, pedig 2000 fölött van a tápom hozzá... Na majd meglátom...:)

14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

Én még akkor tereltem be az állatkákat amikor 1 tápos volt a tenyésztés, és csodák csodája nem arattam le idő előtt.

Technics11986, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Még nincs itt az etetés ideje. "Dógom" van...:(

Technics11986, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok! :inlove:

Hazaértem végre. Tegnap megcsináltam a tenyésztős eventet,a másikat is csinálgatom.
    Lujza,mennyei fincsi lehet a kakaóscsigád.
    Rózsa,a Tiéd is fincsi lehet, túrós-pudingos,hmmm nyami.
    Mi pizzát eszünk ma,most nem én sütöm,mert nyertem egyett az egyik étterem játékán és rendeltem még hozzá. Így most több időm van másra. Arra gondoltam,hogy megcsinálom a növénykéimnek a helyét az előszobában. Olyan cudar hideg van,erősen fúj a szél is. Egész éjjel esett az eső,reggel is amikor mentem dolgozni,Csabikám is elázott.
    Sajnos nem tudok elérni 1 gázszerelőt se aki átnézné a konvektorokat,addig meg nem merem bekapcsolni. A lakásban még 20 fok felett van a hőmérséklet,de ha így hül a levegő kinn,akkor napokon belül benn is cidri lesz.
    Csabikám így is köhög,rá is parancsoltam,hogy vegyen fel vastagabb zoknit.
    Megyek a dolgomra,mert rámsötétedik.
    Szép délutánt kívánok!

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó,,

Ó de jó lenne egy egy csiga, ha küldenétek nekem is egyet!!

18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Itt írja Máriusz, hogy a farmon is lesz új kincses terület hamarosan.
    Így teljesüljön minden kívánságod!:)
    Szazsunak jó receptjei vannak, én is szeretem, sok kis apró trükköt lehet tőle tanulni,pl nem kell felverni a házat a hús klopfolással,. elég csak egy törlőkendőt a deszka alá tenni
    A Yutuben én Szoky konyháját szeretem nagyon, igazán sok finomságot lehet tőle tanulni és olyan élvezettel beszél a főzöcskéről, hogy félig jóllakok amíg hallgatom/nézem meg nagyon éhes is leszek.

19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Küldök én szívesen maradt bőven. bespájzoltam a fagyasztóba őket, reggel felmikrózva isteni reggeli.
    Aktiválhatod MZ/X-et:)
    Ma délelőtt be kellett mennem a kórházba a tesóm havi injekciójáért, megnéztem a laborját, szépen haladunk, már nem vagyunk messze a normál alsó határértéktől. Kérdezte a főorvos úr, hogy hogyan van a tesóm, mondtam neki hogy sokkal jobban, mert már reggeltől estig panaszkodik.Hirtelen nem is értette, de mondtam neki, hogy amíg rezgett a léc, addig csendben volt, mint a kisegér, most meg itt fáj, ott lüktet, miért piros a lában stb stb stb. Akkorát nevetett az öreg, hogy a verebek ijedten repültek fel a kinti fáról:D:D:D
    Azt mondta ilyen diagnózist még nem hallott...
    Délután viszont beterített a fájdalom, ezért bevettem egy plusz fájdalomcsillapítót, ami aztán úgy elnyomott, hogy 7 órakor ébredtem fel. Most rohanok az eventhez, hátha még be tudom hozni a lemaradást
    Rózsa, a múltkor kérdezted, hogy én mit szedek, én meg megbocsáthatatlan módon elfelejtettem válaszolni.
    Szóval én 2x 100 mg Tramadolort szedek 2x1 Aflaminnal. nekem bevált ez a kombi. Az első napokban nagyon altat, kb egy hét után megszokja a szervezet,m és akkor már teljes életet lehet vele élni.
    Most megyek, ledöföm a tesómat, nehogy visszaessen.
    Legyen szép estétek:Lujza

20. Koppi

Esküszöm, hogy benned is egy Fekete István veszett el!
    Ha majd jobban ráérek mesélek, de Téged nem lehet überelni !
    Jó éjt Épek ![​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.