Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Már ugyan késő van, de mi még nézzük a műsorunkat az újratervezést. Igazából csak azért jöttem be, hogy Daninak sok sikert kívánjak holnapra. Szorítok neked nagyon és küldök sok sok energiát.
    Szerdán már úgy fogsz látni mint a sas:):):)

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Némi kerülővel be futottam. Örömmel láttam Ilonát, Zsoltit, és Mindenkit, aki be kukkantott hozzánk. Én is lassan ritka vendég vagyok, de a héten meg jön a billentyűm, aztán nem lesz ilyen körülményes az írás. Kávét nem adok neki többet, de lehet, hogy csak cukor nélkül nem szereti??
    Dani, szorítok Neked! Kívánom, hogy minden rendben legyen, és mielőbb hozzál hírt magadról!
    Lujza, szomorúan olvastam Brigi betegségéről, nagyon sajnálom szegényt! Szurkolok neki, hogy mielőbb meg gyógyuljon! Biztos vagyok benne, hogy mindent meg tesztek értük, amit csak lehet,de vigyázzatok magatokra!
    Marika, bizony, ahogy olvastalak, én is kerestem a sütis eventet. :D
    Klári, ez a dugulás nem semmi volt, de jó, hogy vége. Nálunk is van időnként, pedig nagyon vigyázok, de hiába. Ma feltétlenül bele szórom a pezsgő ecetet! :D

A farmon nyugalom van, nálam már nem annyira. Mindig vannak dolgok.......Mimi néni, a múlt héten ki próbáltam a sajtos palacsintát, nagyon finom volt, meg vettem...:D
    A káposzta is várja a sorát, a héten azt is meg csinálom. Hideg van, már be fűtöttem, mert meg lehet fagyni. Juuuujjjjj De nem szeretem. Holnap fodrászhoz megyek reggel,be öltözve mackónak.Most balra el, legyen szép napotok!

Technics11986, _Ilona49_, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni,mert mire elmentek a szerelők,nekem is szednem kellett a virgácsaimat,hogy beérjek időben a dolgozóba. Az 1 hét szabi után igazán nem volt kedvem menni,műszak felénél megint fájni kezdtt a bokám,mire hazaértem már intenzíven sántítottam,az éjszaka meg borzalmas volt. Most is fáj,de nem tudok mit kezdeni vele, ez már ilyen marad.

A szakemberek gyorsan megcsinálták a lefolyó tisztítását,jó kis "görényük" van. 15 ezret kértek,de nem sajnáltam,mert ez a mosogatás hozzátartozik a mindennapjainkhoz, több mint 20 éve lett csináltatva és 1-2 kisebb dugulástól eltekintve nem volt vele gond. A szifont majd kicseréljük nagyobbra,mert szerintük ez kicsi. 20 évig jó volt... Azt javasolták,hogy szódaporos ecetes forró vizet öntsünk bele legalább havonta.

Most megyek,mert dolog van,legyen szép napotok!

4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szép jó reggelt kívánok. Koppi. Egy kalappal neked. :) Be kukk,aztán aratás hegyek. :)

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Megjöttem....Túl a műtéten....Hmmm érdekes volt... (Számomra teljesen új szemszögből...) Kifejezett fájdalmat nem éreztem.)
    Előttem írtátok hogy hogy majd jó lesz ....Most a bal szemmel pötyögem e betűket és a szemükét is felraktam... Nem látok túl sokat . A buborék ott van a jobb szememen..
    Estére már 3 féle cseppet kell csepegtetni... 2 hét múlva kontroll...
    Megyek pihengetni...

Utoljára szerkesztett: 21.10.20
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,

Találtam egy szépet, gondoltam elhozom nektek is.

Ernest Hemingway : Soha ne légy szomorú

Soha ne légy szomorú, ha a valóság túl rideg,
    s ne keseredj el, ha nem találod helyed.
    A valós élet olyan, mint a csörgedező patak,
    előfordul néha, hogy nehezebben halad.
    Ha nem találod céljaid, ne gyötörd magad,
    idővel majd alakul, mi e percben csak gondolat.
    Kérdezhetnéd, miért élünk,
    de senki nincs, ki választ ad,
    minden napunk küzdelem,
    mely mindhalálig megmarad.
    Ha csalódott vagy,
    s úgy érzed, hogy minden hullám összecsap,
    gondolj bele,
    mennyi ember vállalná sorsodat.
    Mindig csak a jóra figyelj,
    s hibáidat elfeledd,
    ha önmagadat elfogadod,
    könnyebb lesz az életed.
    Ha nem látod a fényt,
    a Napot, nyisd ki jobban a szemed,
    gondjaid közt tartogat még csodákat az életed.
    Mindig csak a mának élj,
    s az örök szabályt ne feledd:
    A holnap mindig tiszta, mivel nem szennyezi semmi tett...

Tudjátok a jó pap is holtig tanul, hát még én.Nos ezt a verset,"ezt 2004-ben egy magyar hölgy (csaj) írta. Kovács Enikő a neve. edyko"
    A mi Bekonk megtalálta a szerzőt és elmémet megvilágitotta, köszönet neki érte...

Látjátok ilyen az élet, ha az ember mindent elfogad és nem néz utána.

Utoljára szerkesztett: 22.10.20
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Nagyon köszönöm ezt a szép verset.
    Mintha nekem írták volna!
    Dani vigyázz a szemedre! Minden jót kívánok!

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Egész nap gondoltam rád, örülök hogy beugrottál szólni, hogy túl vagy rajta. Pusszantás! :inlove:

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó lenne, ha így is élnénk. :music:

10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia!
    Minden szinten választasz 2-2 feladatot, összeírod, hogy mit kell beadni hozzájuk és letermeled, amit kell és beadogatod....és elősündörgnek a sütik a sötétből.;)
    Köszönöm a Hemingwayt, csodaszép, nem ismertem, pedig sokat olvastam tőle. Igaz, hogy leginkább prózát.
    A folyón át a fák közé az egyik kedvencem.

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Nem értem rá benézni, mert délután elmentünk a lányommal megdübörögtetni a gazdaságot, délelőtt meg közkívánatra lángost sütöttem.
    Ma a lányomat megköszöntöttük a holnapi névnapja alkalmából. Kapott tőlünk egy szobamérleget, ami igazán nagy örömöt okozott, hisz az első 5 kiló lement. Ezek szerint hatásos a fogyókúra. Igazából az első hét zöldségkúrája után mindent eszik amit mi, csak szigorúan ki van számolva az étel 100 grammjának a kalória értéke. Így simán be tudom lőni 1000 kilokalóriára, anélkül hogy csorogna a nyála a rendes ételért. Egyszer már lefogyasztottam ezzel a módszerrel, csak akkor meg az volt a probléma, hogy bő lett neki a menyasszonyi ruhája 2 héttel az esküvő előtt. Akkor meg 2 hetem volt arra, hogy visszahizlaljam a ruha méretére. Halálra röhögtük magunkat, ahogyan etettem vele reggelire a szalonnát, este vacsorára a zsíros kenyeret.Végül az esküvő napján tökéletesen állt rajta a ruha. Mindig mondtam, hogy nem vagyunk egy normális família. A Sütike erről tudna mesélni...... .
    Most viszont év elején szteroidot szedett az allergiás asztmája miatt, és a kilók aztán rakodtak rendesen. Utána elmentek dolgozni,és egész nyáron csak szendvicsen, hot dogon és hamburgeren élt, mellé jött a stressz a rossz szezon miatt, eszméletlen kövéren jött haza. De már alakul, mint púpos gyerek a prés alatt.

Sütike! Jól teszed ha befűtesz, nálunk minden este be van üzemelve a kazán. Elkel egy kis melegség.

Klári ! Hála Istennek, hogy elmúlt az a fránya dugulás. Látod, más is a szóda-ecet kombóját mondja havonta legalább egyszer. Meglátod, többet nem lesz ilyen gondod.

Dani ! Örülök, hogy túl vagy a műtéten. Le a kalappal előtted, hogy már ma bejöttél hozzánk. Amit ugye nagyon jól tettél mert így tudjuk, hogy minden rendben van, és nem aggódunk érted (annyira)

Marika! csodaszép verset hoztál nekünk, köszönet érte.

Most azt hiszem, hogy bepótoltam az egész napi fecsegést, most megyek és csinálok valami hasznosat amíg nem kezdődik a Bazár. Akkor aztán összeül a család, és közösen nézzük a műsort, utána az újratervezést. Persze ennek az a hátránya, hogy reggel bizony nem kelünk korán, de hát most éppen ráérünk.
    Az ifjúságnak jövő héten már munka, akkor majd meglátjuk. mert az én vőm, olyan mint egy óvodás. Ma reggel 7 órakor fel kellett kelnie, hát nem beólálkodott a szobámba, hogy keljek fel, mert ő már fent van?!?!?! Mondtam neki, hogy ott a nejed, keltsd fel őt. De büszkén mondta, hogy már őt is felkeltette.Ilyenkor mit lehet tenni. Felkeltem és egész reggel morogtam. Ő meg kinevetett.
    Na ennyi tényleg elég volt belőlem, mindenkinek jó éjszakát:Lujza

12. Koppi

Szia !

Naná, hogy idejöttem először és próbáltam dióhéjban elmonani a történetem. (Voltak annak egyéb mellékágai is, ezeket nem akartam részletezni, csak a lényeget írtam le.
    1., Jól vagyok.
    2.,Utána vagyok...:)
    Majd ha a doki bácsi úgy dönt, hogy lehet akkor sor kerül a másik kukkolómra is, de ott már lesz tapasztalatom.
    Ám kérdeznék Tőled alamit és ez Mindenkire vonatkozik:
    Mint tudjátok az utóbbi időben nem csináltam semmilyen eventet. A szerdán indul egy újabb sorozat a horroros tájakon. Csináljam, vagy hagyjam békén? Mert eddig sem eventkedtem mostanában....
    Kérlek válaszolj, válaszoljatok ?!

Utoljára szerkesztett: 21.10.20
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!
    Dani! Én részemről csinálom az eventet, szerintem az alvilági saga-ba is érdemes bekapcsolódni, mert egész jó ajándékokat ad. A teliholdassal újabb felhősor szerezhető, ami sok kicsi sokra megy alapon mindig jól jön.
    Örülök,hogy jól vagy:):):)
    Most gyorsan irány a főzés, édessavanyú csirke lesz rízzsel, leves van tegnapról, tiszta Hawai az élet:)
    Aztán nekiveselkedek, és átutalgatom a rezsit, nehogy ránk penészedjen a nyugdíj:oops::oops:
    Gyönyörű napsütés, kellemes meleg idő van nálunk,, legyen nektek is szép napotok:Lujza

Technics11986, sutimami57, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Párom nézte az eventet,nos,én ezt is kihagyom. Maradok a gazdaköri bulinál,és a pajta töltésnél.

Technics11986, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Sziasztok.

Dani,
    megalakitjuk a sasszeműek társaságát.Vagyunk már többen, akik túl vagyunk ezen az eseményen.Örülök, hogy te is túl vagy rajta.

Kicsit nem figyelek, mert az egyik területemet beültettem fával, csak éppen nem kapcsoltam ki az automatikus aratás gombját.Igy aztán teljesen mindegy, hogy ültettem, vagy nem.Igy aztán az üres flakon készletem nem igazán szaporodott.Na majd ezek után.

Editke,
    köszönöm, hogy igyekeztél az elmémet megvilágitani.Már csak az a kérdés, hogy meddig jutok majd.

Derű és vidámság kisérje az utatokat.

ursa11, sutimami57, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  16. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia! Örülök hogy túl vagy rajta-:) Napról napra jobb lesz meglásd-:) Kérdésem az orvos adott e utasítást arra mi az amit nem csinálhatsz? Gondolok itt a tv nézésre vagy szemet megterhelő dolgokra? Én birkoznék az eventel mert te mondtad sokat termeltél bizonyos dolgokért! Mondjuk nekem lassan megy és sose érek a végére. Ezek egymásra épülnek most de szerintem ez csak egy vélemény tölem a többiek nem tudom mit mondanak. Válaszolok mindenkinek csak épp tevékenykedek.

sutimami57, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Drága Marika! :inlove:
    Olvastam ezt a verset. Nagyon megfogott.:)
    Gondoltam, megkeresem az eredetit. Érdekelt (volna) angolul. 8)

Képzeld, nem leltem. Sem a műfordító nevét.
    Millió helyen megtaláltam magyarul, de Hemingway nevével egyik angol kulcsszóval sem adta ki a gugli.
    Kezdett gyanús lenni a dolog. Aztán ráakadtam a "megoldásra". Egy 2005-ös enesei újság "kopott" lapjain.

Ha hiszed, ha nem ezt 2004-ben egy magyar hölgy (csaj) írta. Kovács Enikő a neve. edyko néven keresd a neten.
    Sírtam, nevettem a versein. edyko versemények így is kidob sok találatot a net. Néhány versét megtaláltam Csonka András előadásában is.
    Jó szívvel ajánlom neked és a többieknek is.

Technics11986, sutimami57, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Drága Beko,
    nagyon aranyos vagy, hogy utána jártál, látod nekem eszembe sem jutott, csak úgy megfogott ez a vers és azért hoztam ide.Most megyek megkeresem a verseket, mert igaz nem a nagy iró gondolatai, de akkor is nagyon tetszett.
    Jó kis meglepetést okoztál vele,és persze a( csaj ) is,de legalább tágul az érdeklődési körünk.
    Köszönöm neked!!

Technics11986, sutimami57, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  19. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép estét Épek!
    Dani ! Köszönöm a jókívánságod! Neked is mielőbbi gyógyulást!!!!! .......Azért a "hűtlenséged" még mindig fáj.
    Marika! A vers nagyon megérintett.......Hozzánk Fatther hozott egy szintén megindítóan szépet,érdemes átkukkantani!
    Lujza! Nálatok aztán igazán zajlik az élet,nincs időd unatkozni.......a mosolyt,mit mosolyt...jóízű nevetést hoztál a mai napra.
    A jövőben a Te helyedben azért egy pohár hideg vizet tartanék az ágyam mellett.
    Aludjatok jól,álmodjatok kedvetek szerint.

20. Koppi

Szia Krisztián !
    Természetesen igyekszem vigyázni szemem világára, bár még homályos minden..:(

Szia Ilona !
    Köszönöm...
    Hidd el nem csak rajtam múlt a dolog akkor. De lásd itt kedvelnek, elfogadnak sőt , több Gazdával, Moderátorral is személyesem is barátságot kötöttem azóta, hogy "onnan" eljöttem..
    Sajnos azóta már az égi farmon gazdálkodik az egyik Gazda aki biztatott, hogy ne menjek vissza, már csak az Ő emléke miatt sem folyok bele az ottani beszélgetésekbe.
    Néha olvasni szoktam az ott történtekről, de megjegyzést soha nem teszek../ Néha tetszikelek, de ritkán...
    Jó éjt...

Utoljára szerkesztett: 22.10.20
    Technics11986, sutimami57, Fatther és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.