Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Eső? Miket ki nem találtak a gazosodás is ugyanez volt a szédült szánton? Valami 2008-ban vagy hogy indult a játék ha jól láttam? Mondjuk Laura is akart engem egyszer csábítani ,hogy menjek át az ő farmjára de sokáig hezitáltam aztán maradtam. Mondjuk miatatok is mert szeretek ide járni a másik már nem kis pénzt öltem bele és most érzem úgy hogy a játék is jobban megy már.

fénylő., mimi, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nekem is nagyon tetszi a Szellemfűz,kettőt váltottam ki. A filmet is láttam,moziban is dvd-n is meg ha a tv.-ben adják ott is megnézem. Megunhatatlan. Olyan mint az Armageddon, Bruce Willis főszereplésével. Ezt a 2 filmet bármikor megnézném. :)
    Felénk igazi késő őszi idő van,éppen nem esik az eső,de hideg is van meg olyan nyírkos is a levegő. Ezt nem szeretem,de ha szépen süt a Nap,az se zavar ha hideg a levegő,mert akkor felöltözöm és elvagyok kinn. :)
    Nekem is van tök a fagyóba,sok termett az idén,legyalúltam és nagyon jó lesz télen főzeléknek,jaj de nagyon szeretjük.
    Marhahusit is vettünk,jövőhéten bográcsban megfőzi a nagyfiam. Istenien eltudja készíteni.
    Katka,milyen igazad van, ha a valóságban ennyi forintom lenne mint itt a csp,akkor milliárdos lennék. Most a lotto 5-sel is megelégednék. :)
    A grillcsirkét én is szeretem,de itthon nics lehetőségem csinálni. Szoktam venni,mert van egy bolt ahol árulnak grilles husikat. De egészben sült csirkét szoktam sütni a sütőben,de az nem grillezett,de fincsi így is. :)
    Nekem se ad a melóhely,de a fiamnak igen. Nem igen használja,mert én mindennnap főzök,így nem kell rendelni se ebédet se vacsit. Néha elcsábulunk egy kis pizzára,de ha van időm megsütöm azt is. Olvastam a szuperinfót,ami minden héten jön,és ott fedeztem fel a húsboltot. Piszokul megörültem neki. Marhúst is vettünk,ami a jövőhét szombaton kerül megfőzésre.
    Hú,én is emlékszem még az esőzésre,de haragudtam érte,de ha nem szedtük le időben a termést akkor bizony elgazosodott. De még a gaznak is szép volt a grafikája. :)

fénylő., Fatther, mimi és 5 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Még mindig szikrázó napsütés van. Szinte húzza ki az embert a szabadba.
    De hideg a levegő és kellemetlen szél fúj.

6 fűzet és 3 éhes tölgyet vettem.

fénylő., Fatther, mimi és 4 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Délelőtt nemigen voltam, mert lejártuk a temetőket, ide a faluba ebéd után mentünk ki.
    Gyönyörű ,kellemes őszi idő van nálunk, jólesett egy kis séta. persze jobban esett volna, ha nem ilyen helyre kellett volna menni, de hát ez az élet....
    A lányom elkészítette a koszorúkat. Érdemes volt anno megtanítani koszút kötni, íme az idei termés:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20201031v01tejtp4.jpeg
    A koszorúkötés teljes komolysággal zajlott, mint mindig:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20201031v01t7qzfz.jpeg
    A szellemfűz tényleg hasonlít az Avatar filmbeli fára :):)
    Olyan jó visszaidézni a régi farmjátékot, milyen izgalmakat éltünk át a az eső és a gazosodás miatt. És akkor még okos telefonom sem volt, hogy bárhol le lehetett volna szedni a farmot.
    A Saga-ban mindkét felhőm be van üzemelve. A kártyajáték is hamarosan meglesz, már ami a felhőt illeti.Én gyűjtöm ezerrel a felhőket pedig sok van már-224 darab-mert a Tp pontok nagyon kellenek a haladáshoz. Hogy Krisztiánt idézzem, a haladás olyan mint egy reumás csiga mozgása.
    Most viszont a kötelező délutáni pihi következik.
    Legyen továbbra is szép napotok:Lujza
    Ezt a csatolt fájlot nem tudom kitörölni, nem is tudom, hogy hogyan keveredett ide:oops::oops:

Szia. Kitöröltem Neked! (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.20
    Fatther, mimi, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Végre haza értem a dolgozóból. Reggel jól eláztam. Bent szárítgattam a ruháimat.
    Az eventtel haladgatok,de nem törekszem végső sikerre. Csak a cuccokra hajtok,amit ad. :)

Fatther, mimi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  6. Technics11986

A grilcsirkét sajnos mi se tudjuk megsütni de venni lehet ilyen lakokcsis de jó az illata. Bogrács jó ötlet csak sok idő kell a marhusnak nem?

Fatther, mimi, lujza5353 és 4 más kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szia Othep!
    Köszönöm, hogy törődsz velem:):):):)

Fatther, mimi, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Amit akartam megcsináltam,sőt többet is,mert a terasz sepregetése és póktalanítása nem volt mára betervezve,de amikor megláttam,hogy megint csak szövik a hálót,hát nekiestem "eltakarítani" :)
    Most tv.nézés következik. Közben a telón is van egy játék amit játszani szoktam,de sajnos csak így este jut most rá idő.

Legyen szép estétek és jó éjszakátok! :inlove:

Lujza,nagyon ügyes a lányod,gratulálok neki. Te meg csini vagy a virággal a hajadban! :inlove:
    Személy szerint én nem eventezem,de több mint 300 aktív felhőm van.

Elég sok,kb 5 óra,de ez függ attól is milyen idős volt a marha. De a végeredmény az kitünő. A fiam "állati" módon jól megfőzi,na és igazi fával tüzelünk alá. Így még finomabb. :)

Fatther, mimi, lujza5353 és 5 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Aranyos vagy Klári, de az nem én vagyok,hanem a tesóm.Ugye mennyire összeszedte magát? De ne aggódj, mások is összekevernek bennünket.
    Nálunk is családi tv nézés van, a táncműsort nézzük, és igencsak jól szórakozunk.
    Nektek is legyen szép estétek:Lujza

Fatther, mimi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Gyanús is voltál nekem "ott" mert az avatarodon nem ilyen kép van.
    Éreztem, hogy valami nem stimmel, de szóvá nem mertem tenni, mert nem akartam leégni...ha mégis Te vagy..:D
    Jó éjt Mindenkinek...:)

Fatther, mimi, lujza5353 és 4 más kedveli ezt.
  11. Technics11986

Sziasztok! Na rápacsáltam. Megfáztam sikeresen. Gyogyszereket beszedem. De hogy jól érezem magamat dolgozok egy kicsit. Érdekes a naptár olválogatás lesz sőt még cserenap is. Úgyhogy irjatok ha valakinek esetleg tudok valamit küldeni. Remélem az új állatokat lehet már küldeni. Kiváncsiságból biztos hpgy fogok csomagot venni. Majd jövök legyen szép napotok-:)

Fatther, mimi, lujza5353 és 2 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia !
    Látod, látod a könnyelműség ! Megbosszulja magát ilyenkor.Nálam romlott az anyagi helyzet, így nem veszek új ólat tartalmazó csomagot. A múltkor sem vettem így nincs is gekkóm.
    Lehet nélküle is játszani.

Ha minden jól megy az influenza szurit csütörtökön megkapjuk, ha lesz oltóanyag.
    Nálunk remek napsütés van és ma reggelre fagyott is. Nem sokat, csak -1 fokot, de akkor is itt az igazi Ősz...

Fatther, mimi, lujza5353 és 5 más kedveli ezt.
  13. Technics11986

Szia! Igazad van mikor poloban rohanok anyagért. Itt nálunk zord az idő nagyon. A gekkot pedig felirtam küldöm amint lehet.

Fatther, mimi, lujza5353 és 3 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Mostanra fejeztem be a dolgaimat,azt hittem én balek,hogy lesz legalább 1 nap a hétből,hogy kicsit pihizzek. Tévedtem,mint mindég.
    Sütöttem-főztem,takarítottam. 2 zsák krumlit átválogattam,lecsíráztam és téliesítettem nehogy megfagyjon a színbe. Nagyon szép idő volt ma, van 1 nagy szín,azt felsepregettem,meg kicsit a kertbe is tevékenykedtem. Szinte szívtam befelé a D-vitamint.
    Én sose vettem igénybe a szurit,ezután se fogom,ha nem teszik kötelezővé.
    Lujzám,hát tényleg azt hittem Te vagy a képen,de tényleg hasonlítotok egymásra a tesvéreddel. :inlove:

Most megyek,mert holnapra el kell még készítenem a mukaruhámat. Megint hétfő,megint csak egy hét amit már tudom,hogy utálni fogok. De ne legyen így..
    Hugom kedden kezd Kakasszéken a szanatóriumban mint nővér,megigérte,hogy segít nekem is bekerülni. Jaj,de jó lenne.
    Na de most tényleg megyek. :)

fénylő., Fatther, mimi és 6 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Ismér szintet léptem. Jó gyorsan megy 100 fölött. :) Haladgatok szépen az eventtel. :) Jó lesz ez. :)

16. Koppi

Szia !

Tavalyelőtt, vagy tavaly ? Már nem tudom, pontosan mikor is, de akkoriban hozták be az édes nyári ajándékot, ami betyárosan sok tp.-t adott..(Ajándékként lehetett küldeni és 25 ször lehetett aratni. Után ki kellett törölni.
    Akkor voltam a 156 szinten és hipp, hopp a 204. szintre szaladtam föl, de rövid időn belül...

17. Technics11986

Szoritunk neked-:)
    Ügyesek vagytok ti ám -:)

fénylő., Fatther, lujza5353 és 5 más kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Klári!
    Próbáld ki a sóban sült csirkét, ha nem is grillcsirke, de majdnem.
    Ha megszórod húspuhító sóval és hagyod állni egy félórát, akkor gyorsabban elkészül és nem kérődzik a család az ebédlő asztalnál.;)

fénylő., Fatther, mimi és 4 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! El vesztem, de élvezettel olvastam minden sort, és szinte sajnáltam, mikor el fogyott az összes hsz. Nagyon jó, ha itt vagyok, mosolygok jókat, vigyorgok fülig.....szuper csapat vagytok!

Nagyon durva hetem volt, ahogy írtam, ki rámoltam az előszobát, hogy be tudjam rakni a gazakat, két napig robotoltam az udvaron, amit nem szeretek, közben, persze, meg is fáztam mert belém fagyott még a ......... is. Ha be öltöztem, ki melegedtem a futkározásba, ha vetkőztem, meg fagytam....jajajaj na, mindegy. Két nap alatt nem tudtam be fejezni, mert mindig közbe jött valami. Az új menyem írt egyik nap, hogy szombatra szeretnék össze hozni a folyton el maradt vendégséget náluk, és nagy szeretettel várnak, ha el mennénk. Persze, hogy el megyünk. Na, meg is beszéltük. Csütörtök volt, barom módra ugrottam fejest a munkába, mert be kell fejeznem, ha fene fenét eszik is. Be fejeztem. Komolyan mondom, este koszos víz folyt le rólam a zuhanyzóban....:D :D :D Pénteken kora reggel indulás be vásárolni, egy csomó dolgot el intézni, mert az első látogatás lesz az új menyemnél, a gyermekeit még személyesen nem ismerjük, a fiamnak volt a szülinapja...szóval, irány harány. Kocsival mentem, persze, farmer dzseki, esernyő nuku, kétszer meg áztam, mire végeztem. Na, délben már haza is értem. Gyorsan vetkőzés. Ebéd menet közben, neki álltam meg sütni az egyik kedvenc családi sütit, a kókusz szeletet, amit vagy 30 éve sütök, a fiam lagziján is be volt vetve, vagy 6 adag, mindig sikerül, nem macerás, finom. Már éppen a habot vertem hozzá, jön a sógorom, és mondom neki, hogy most csüccs le, kávé megy, én meg verem hamar a habot, mert el romlik, ha itt hagyom. Ott hagytam, mert ennek a fickónak mindig hatalmas gondjai vannak.
    Na, el ment a vendég, mire el készült a süti, be a sütőbe, erre csengetnek..megint a sógorom,a kedvenc, mivel csak egy van...hálisten. Na, megint el ment, süti kész, kenem a tetejét, még nem is végeztem, telefon, a lányom.......... Mire be értem a konyhába, a sárga kence szépen be terítette a gázt, meg a fél konyhát. Szóval, ilyen nap volt. Neki álltam a sajtos sütit be gyúrni, ipari mennyiségben, a sütés késő estig tervezve, aratás éjfélkor............ Ez majdnem sikerült is. A csúcs még odébb van. Szóval, ki hült a süti, neki álltam szeletelni, hadd lássam, mit csináltam....... :D :D Azt látom, hogy a szép sütemény el kezd szét hullani, a közepéből a kókuszos töltelék hullik ki, mint a pergő homok. Ilyet még nem láttam...hogy azanyját! Na, mivel közben sült a tizenakárhány tepsi sajtos, be pakoltam a sütis dobozba, és az jutott eszembe, hogy van nekem egy drága, aranyos barátnőm, aki azt szokta mondani, ha valami kicsit nem sikerül, és meg jegyzi a család, hogy nincs ezzel semmi gond, mert én pont ilyet akartam. :D
    Így aztán folytattam a sütést, a mosogatást, közben az ajándék csomagokat is raktam össze........Meg is nyugodtam, mire meg jött a papesz. Eszik, kóstolja a sütit, de igen furán néz. Mondja, hogy mi van ezzel, ilyen még nem volt, hogy el rontottam, de ez így nem jött be neki. Ott is hagyta. Na, el kapott a harci szellem, este 8 órakor fogtam a sütiket, bele borítottam egy nagy tálba, ki szedtem a szekrényből minden fel lelhető dolgot, amit találtam, be borogattam egy tálba, és neki estem össze gyúrni. Jön a papesz, néz, majd meg kérdezi, mit csinálok. Közlöm vele, hogy ÚJRATERVEZÉS. :D :D

Olyan finom süti lett belőle, hogy magam is meg csodáltam. A kekszes sütihez hasonló massza, bele nyomtam egy süti formába, ilyen kinyitható, kis fenyő fa forma, kókusszal meg szórtam, és valami fantasztikus finom lett. Kérték is a receptet, de mondtam, hogy az nincs neki. Sütimami sütije....:D :D

Ez volt a péntek. Szombaton reggel mentünk ki a fiamhoz Noszlopra, Domika ott aludt nála, aztán el mentünk Győrbe együtt. Attól kezdve már minden szuper volt. Találkoztunk a csajszi szüleivel is, nagyon aranyosak, a gyerekek is, szóval, ilyen volt a hétvége. Este jöttünk haza, de nagyon jó volt minden. Pláne, hogy az új menyem el volt ájulva, hogy milyen jól nézek ki.......Domika szülinapján találkoztunk, azóta fogytam le a 16 kilót.
    Ja, közben meg csináltam az összes eventet, minden kész, várom a következőt. :D :DIgaz, tegnap ki maradt az egész nap, de este be fejeztem.
    Ma délelőtt föztem, ebéd után pihi, papesz a szokásos álmát aludta, én meg neki álltam a kis farmokat rendbe tenni, mert a héten, bizony, kispadon voltak. Ugye, nem haragszik rám senki, hogy nem voltam pár napig???? :D :D :D

Utoljára szerkesztett: 1.11.20
    ursa11, Fatther, Farmerzsolt1970 és 7 más kedveli ezt.
  20. Farmerzsolt1970

Szia Koppi. Szerintem a sok gazdaköri,a tenyésztés,a breutál eventnövény TP-is rá tesz rendesen. :)
    Szia "Technics. Igyekszik az ember lányának,az unoktestvérének,öccsének,a szobatársa. :D :D :D

Fatther, mimi, lujza5353 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.