Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Katika, nagyon elmaradtam és hol van a torony?

2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Marika !
    Katt a világ térképre és a mesterségek völgye felett, kicsit jobbra, ott van a világító torony

3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ágianyu pontosan írta

4. -elzemari-

Ó drágáim, hogy én milyen zöld vagyok, mint egy kezdő.Nagyon szépen köszönöm a jóságotokat!!Persze hogy megvan!!!!

5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Te a régi fénylő vagy akivel a chat-en sokat írogattunk? Hol voltál eddig?

6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ha tudnád én is meddig kerestem..... kóvályogtam, mint az a bizonyos a levegőben :)

7. -elzemari-

De drága vagy, hogy még meg is vigasztalsz!!

8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Jaj Marika! Miért lennél zöld? Azért vagyunk, hogy segítsük, támogassuk egymást

9. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Hölgyeim. Szinte mindig segítjük egymást. Nem az a ciki,ha valaki nem tud valamit,a játékkal kapcsolatban,vagy nem ugrik be neki valami. Azért is vagyunk itt,hogy segítsünk egymást,dumcsizzunk,jól érezzük magunkat. :) Kapára,kaszárra,gyerünk a tanyára. :)

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Kissé visszább aposztrofáltam, hogy kevés a csillagom, eddigre ez megoldódott.
    Összekapartam annyit, hogy kiválthassam a területet. Utána, elpengettem az össze fp.-t a megváltás első részére.

11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia, jó reggelt!

Tudom, hogy szegény vagy csillagban, de nagyon szivesen adnék az enyémből, mert nekem meg annyi van kb mint fent az égen. Fp. az már szegényes, abból én sem tudtam mindent kiváltani kb a felét

12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A fele terület nekem is meg van...A sziget hőse gazdaköri feladat 5/5 része ad 60 db farmpengőt...:)

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mindig örülök, ha látom, hogy itt is vagy, törődsz velünk. Idén találkozni se tudunk.
    "Sajnos" már kilőve. Ilyenkor látom, hogy azért mennyi munkát elvégeztem. Csak a nagy érésűek és az aranyállatok kellenének kicsit gyorsabban elkészülnének.
    Ezért kezdtem most búzát meg zabot termelni, mert meguntam a várakozásokat. Most gyalogolni se mehetek, olyan vacak az idő. Kénytelen leszek vastagabb dzsekit felvenni.
    Milyen költői lettél! :) Jó hogy többet itt vagy.
    Ennek örülök. Bár küldhettem volna neked csillagot, abból az 1500-ból.
    Tenyésztettél Dani?

Ja, és jelentem ma nem fúrnak. Csak a csendre figyeltem fel.

14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Norbikám hol van az már. Szerencsére nincsen sok gazdakörim, összesen 8 befejezetlen van, 1 bahás amihez flodai parti fenyő toboz hiányzik még 124 db., 1 teleholdas, szintén a fák hiányoznak, a többi farmos növényes, 1 állatos amihez gekkó kell, de 1 óllal hosszas. A növényesek nagyon húzósak

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !
    Látod milyen jó a csönd...:)
    Igen. Tul vagyok mind a 32 játékon....
    Ma felvettük a az influenza elleni szurit a feleségemmel..

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, kedves Épek! Annyira cukik vagytok, mindig fel dob, ha be tudok jönni reggel, egész nap azon vigyorgok, amiket írtatok. Zsolti, szupi a kis versikéd! :D :D Lujza, tudod, hogy én is imádlak! Aztán...beszéltünk mi már 3 órát is...:D :D
    A FP nálam szépen terem, eventek, feladatok, pörgetések, ládák, stb. adja szépen, de nem költöm, csak ami fontos, területek, ilyesmik. Amit havonként meg veszek, a szuper trágya. Ja, meg a szezon pontokat. Mindent ki váltottam, most meg csappant, jelenleg van 6157 darab. Nublonokhoz nem járok, mert nagyon drága, majd ha lesz időm, ki bontom a fp-s ládákat is.
    CSp-m is sok van, de azt sem költöm, ha nem fontos, vagy meg érős az áru. A gazdakörben rengeteg feladatom van, de a múltkor írtam, hogy a tenyésztősekból csak 7 ablak van kész. Arany állatokat nem rakok be. Egyszerre párat csinálok, de mivel a gaz mennyisége horror, nagyon lassan halad. Szívesebben eventezek. :D Tegnap nagyon hamar meg lett a tenyésztős, nagyon tetszett. A torony is be lett pakolva este, az is szuper. Most viszont futok, mert meg lesz az ebédem...nagyon éhes vagyok. :D :D Szép napot!

17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Mimi ! Nekem is már nagyon hiányzik a személyes tali, örülnék ha újra tudnánk találkozni :)
    Katika ! Majdnem úgy állok a gazdakörökkel , mint te. Nekem is 1 gekkó van, azzal menetelek előre:)
    Dani ! Én már 2 hete megkaptam a szurit, most a tüdőgyulladás elleni védőoltást hajkurászom, mert hiánycikk.
    Sütike ! Jól mondta Lujza, te aztán tényleg tele vagy, mint a déli busz :)

18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! most tudtam megvenni a tüdőgyuszi elleni oltást...tudom nem 1 szerű...igaz ismerős által;)
    Óvoda, dajkanénik, szülők, mint 1 kis hadsereg, ők segítettek...Köszönöm :D

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Norbi !
    Örülök, hogy sikerült megvenni.
    A patikában holnapra ígértek szállítást, megpróbálom....

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Végre sikerült nektek.
    Persze, jó a csönd, eddig azért - levezetőnek - a mosógépet járattam. :D:D

Na ehhez hogy lehet hozzájutni? öregség? krónikus betegség? vagy mennyi?
    A "rendeset" már én is megkaptam több mint egy hete.

Nekem is azzal az egy gekkoval készült el a gk. Utána még piacra is termeltem keveset.
    Nekem is az új fás gkörik hiányoznak. A rémesek már készen vannak. Na de a tenyésztésesek.... [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.