Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Öregség :) krónikus betegség, receptre adják csak, fel kell íratni.
    11.000 forint

2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Végre itthon! :)
    Gondban vagyok vacsora ügyben,Hús is volt,főzelék is,tészta is a héten. Most ott tartok,hogy tanácstalan vagyok. :) Majd csak megszáll az ihlet,ha nem akkor jön a vadász,azt eszünk ami a hűtőben van. :)
    Majdnem kész lettem a tenyésztős eventtel,csak 2 feladat hiányzik. Elfogyott a szupitáp,de annyi idő van,hogy csak kerítek valahonnan.
    Gazdaköriket is megnézem,mert biztos,hogy tonnaszámra kitudok még venni onnan is.
    Most megyek,mert így tényleg nem lesz vacsora. :music:

Technics11986, sutimami57, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi Ági az infót.

4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok:inlove::inlove::inlove:
    Nagyon csúcs napjaim voltak, Egerszalókon voltunk a fűrdőben,szállodában pár napig, mindig sokat gyógyulok abban
    a vízben:p:p:p
    Amit kaptam a kirúgáskor az itt el is ment,de két lányommal voltam, nem sajnáltam semmire,mindenki érezze jól magát azt
    gondoltam:D
    remélem mindenki jól van , vigyázzatok magatokra, puszy:Évi:inlove::inlove::inlove:

5. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Mimi. Igyekszem sűrűn jönni. Most van időm. Nem megyek annyit dolgozni. Bár,úgy néz ki,ez napokon belül,meg változik,és mindennap menni kell. De azért fel-fel kukk. :)

Köszi Sütimami. :) Néha meg száll az ihlet. :)

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! nálunk is nagy kedvenc ez a fürdő, este pedig csodás [​IMG]

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én már akkor is voltam ott, amikor az eredeti állapot volt. Vagy 25 évig folyt a víz a félre sikerült fúrás következtében.. (Igaz az élelmesebb emberek már akkor is szedtek parkolási díjat, amikor még semmi, de semmi nem volt kiépítve.)
    Az volt az igazi ! Több kis medence volt, ide-oda el is volt vezetve, hogy a ruhátlan fürdőzők is használhassák a jótékony vizet...:)
    Azóta kétszer jártam arra, egész más ott minden, de nomád strand sokkal jobb volt ... :):)

"""A sódomb
    A falu déli határában található gyógyfürdő 410 méteres mélységből feltörő, majdnem 70C°-os vize miközben lefolyt a domboldalról, egészen bámulatos, 120 négyzetméteres mészkőlerakódást hozott létre. A sódomb ugyanitt képződött, a gyógyvíz elpárolgott oldott anyagainak lecsapódásával.
    Ilyen természetei jelenség egész Európában páratlan értékkel rendelkezik, a világon ilyen máshol csak Törökországban és az USA-ban van.​
    2016-ban a hely elnyerte a gyógyhelyi minősítést, bár hivatalosan a víz 1992-ben lett gyógyhatásúvá nyilvánítva. A hely ízületi és reumatikus panaszokra szakosodott, de a csontsérülésekkel küzdők is biztos helyet találnak itt.
    A sódomb rövid története abból áll, hogy 1961-ben a területen több fúrást is végeztek földgáz és kőolaj után kutatva. Ezekből egyiket se találtak, viszont fény derült a különleges értékű forrásra. Az első medence 1969-ben épült meg. A második kutat majdnem két évtizeddel később, 1987-ben fúrták.""""

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mint többen tudjátok van egy ketteském is itt a Játékban.
    Eddig nem fordítottam idő a különböző Gazdakörik megcsinálására, mert minek? Alapon..
    A Tölgynek mindössze 12385 csillaga volt, míg nekem, a Gazdának 178 állt a rendelkezésemre.
    Ezt a 178 csillagot kellett 400 ra feltornázni. Kerül amibe kerül !!
    Szerencsére közel 800 millió állt a rendelkezésemre csp.-ből...ez bizony leapadt 600 millóra, de sikeresen kiváltottam az új dekoros területet. (Sok Gazdának jól zárult a napja, mert sok, sok csp.-t kapott a kitett árujáért. Ami viszont egyesével volt kirakva, azokat ott hagytam.)
    Jelenleg 1 csillag áll a rendelkezésemre, a Tölgynek lett 12785 ....... :)

Utoljára szerkesztett: 5.11.20
  8. Kuzdern

Szia! tudom miről beszélsz, én is voltam vagy 3-szor Szombat esti fürdőzésre a régi helyen, főleg télen:)
    A kocsiból szólt a zene mi pedig suhanc srác módjára, csaptuk a szelet a szép lányoknakxDszép volt.

9. Koppi

Sziasztok !
    Itt se sűrített senki egésznap.
    A jelenlétit aláírva maradok tisztelettel, de lépek is tovább.

Ma megütött majdnem a Lapos Guta !
    Szerdán a Ketteskével mindössze 3 percig barátkoztam egész nap és naná, hogy nem bratyiztam le Rackóval...
    El is úszott 3 és fél évem, mert megszakadt a belépési sorozat !!!
    Jelenleg 2. napnál tartok. Így jártam....:D

sutimami57, Samborg, mimi és 5 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Dolgoztam ezért jövök csak most.
    Gyors megcsináltam a Farmot,mert még van dolgom. Holnap bográcsozunk ezért megpucolom a hagymát és le is kellene reszelni. A husit még a fagyóból is elő kellene halászni.
    Annyira sajnáltam,hogy dolgozni kellett ma,mert csodaszép idő volt. Önként mentem ki raklapért,amit egyébként nem szeretek mozgatni,mert kutya nehéz. Elég gyorsan eltelt a nap,meg így visszagondolva a hét is. A jövőhéten megint reggeles leszek,de kedden nem megyek,mert csúsztatok.
    Dani, a belépési sorozatot amit említesz azt hol lehet megnézni? Kiváncsi vagyok nekem mit mutatna.
    Na most megyek a dolgomra,lehet jövök még ma.

sutimami57, Katka54, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Szia! a napokban nekem is megszűnt...sajna...[​IMG]:wuerg:
    Mondjuk nekem nem volt annyi mint neked:)ennyi legyen a legnagyobb gondunk:D

suba_klara, sutimami57, Katka54 és 4 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia @lukimi ! :inlove:
    Természetesen Te sem maradhatsz ki az Imre napi köszöntésből, bár igaz, hogy tegnap volt neved napja, de a régi öregek azt szokták mondani egy héttel előre, vagy utána még megköszönthető. ;) Imi* szomszédom, így ő előnyös helyzetben volt. ;)
    Úgyhogy nagyon sok boldogságot, jó egészséget és minden jót kívánok ez úton Neked @lukimi !
    Éééééés ezért, még ma is az Imrékre iszunk!

suba_klara, sutimami57, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  13. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Közhiré tétetik-:) Helyel közel jobban érzem magam. Bár még kiköpöm a tüdöm. Hosszú és **** napokon vagyok túl. Laura töm orvoságal. Élmény igy dolgozni. Kollégám az ügyes egyből elment betegre. megnéztem a 68-dik belépési napnál járok. Fát azt veszek szerintem. Kivánságfára vagy meglepire vadászok. Meglátjuk ha nem megy a többi közé a raktárba. Holnap irány Zúgló. Egy kis meló. Most még töltöm a farmot mert kipucoltam mindent.

lujza5353, suba_klara, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ma sikeresen elfáradtam, a Kckóban leírtam, erőm nincs itt is. A jelenlétit azért szignálom.
    Pusszantás!

lujza5353, suba_klara, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    A fő és elsődleges farmomon ma léptem be zsinórban 1498. napja, mint a mellékelt fotó is bizonyítja. :)[​IMG]

Szia Klárika !
    A belépőnél a főtáblán az alsósor. Ott lehet megnézni, hogy hány napja lépsz be egymásután.
    Nézd a fotót.
    Ma tényleg remek időnk volt. Csak úgy szállt az ökörnyál a pókokkal...:) Azok ilyenkor vándorolnak...:)

lujza5353, suba_klara, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  16. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Tök jó ez a tenyésztés most. Potyog a farmpengő,mint a zápor. :)

mimi, suba_klara, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Majd holnap elolvaslak titeket, de ma kutya fáradt vagyok.
    Viszont jó hír, egész jó ajándékkód:
    STYSFE
    3 party pörgetést, 20 szupertrágyát és 3 répás-almás csatnit kaptok ajándékba. A kód mostantól érvényes egészen november 8. (vasárnap) 23:59-ig felhasználói fiókonként egyszer.
    Itt olvashattok róla.

mimi, lujza5353, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Köszönjük szépen !
    Átviszed az Épekhez is ?

mimi, lujza5353, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Szia. Köszi az infót,és a kódot. Ursa néni,örök hála,jól jött a sok szuper trágya. :D

mimi, lujza5353, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  20. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Elvittem a Kuncogóba is.
    Legyen inkább Edit néni, vén sárkány vagyok úgyhogy a néni muszáj.;)

mimi, lujza5353, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.