Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. imelda100

imelda100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elindítottam az eventet, meglátjuk mire leszek képes A szigetesbe is belevágtam, ha már egyszer indult:p
    Sőt...az egyik kisfarmon is , nem a győzelemért, hanem egy kis haladásért csinálom. Kíváncsi vagyok mennyit hoz a konyhára. 90. szinten van, jó lenne már elkerülni a 100-at, hogy hozzáférjek egyéb növényekhez is.De hát emlékeim szerint a 100. szint a leghúzósabb.
    Katka! Bizony én vagyok a hunyó a tömegmértékegységben. mert arra gondoltam, hogyha ipari méretemmel bevonulok az üres topikba, messziről rögtön tömegnek tűnik a létszám.:D:D:D
    Most megyek aratni, estefelé jövök (hacsak a vv be nem szippant)
    Vigyázzatok magatokra:Lujza

Jajjajaj! Bocsika, Lujza voltam , csak egy kicsit eltévedtem:D

Technics11986, ursa11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Sütike !

Hatalmasat haladtál az új farmoddal...:)
    Hajrá ! :):):)
    Most este dolgom van így egy darabig nem leszek...:)

mimi, Technics11986, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Teljesen megkergültem. Mivel tegnap itthon voltam,ma azt hittem hétfő van,így is álltam neki a munkának. Kérdeztem is a főnököt,hogy ez meg az a bolt miért nem rendel? Pofonegyszerű volt a válasz,mert azok szerdán nem szoktak... na így indult a napom. :) De jó is,mert már csak kettőt kell menni. :)
    Nálam a Racs ára: 640000 csp. Szép!
    Csak a Bahás eventet kezdtem el,a másikat is szeretem,de 2 nem fogok egyszerre csinálni,ezt megfogadtam magamnak. :)
    Csodálkoztam,hogy miért csak 10 kezdő magot kaptam,Prémiumosok 15 szoktak,ja hogy lejárt. Azt hiszem kicsit szétszórt vagyok ma. :)
    Na most elballagok vacsit készíteni! :)

4. Koppi

Szia Klári !

Előfordul, hogy időzavarba kerül az ember...
    Belefogtam mindkettőbe. Szerencsére eltérő az érés és 1-1 terület van rá...:)
    A mai napi ajikat is szélnek eresztettem...:)

Technics11986, suba_klara, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Az én méreteim is már iparinak minősülnek, nincs is vele gond, csak nehéz cipelnixD

Technics11986, suba_klara, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok:inlove::inlove::inlove:
    Nagyon ügyesek voltunk a kis kikapcsolódás szempontjából, most már nem mehetnénkxD
    Mondtam is a gyerekeknek ezt megúsztuk.:D:D:D
    Én is elkezdtem az eventeket, a röpcsik jól jöttek a hosszúkból, azután meg majd meglátjuk:p
    Az ajcsik nem nyűgöztek le, de a szezon pontok annál inkább8)
    Már itthon csücsül mindenki, nem igazán nézek már híradót,mert becsavarodok tőle, mondtam a többieknek
    informáljanak mikor mit kell csinálnixD
    Mindenkinek pusy:Évi

mimi, Technics11986, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia !
    Már a tavasz óta nem nézek híradót, nem akarom magam felidegesíteni. A dolgot úgysem tudjuk egyelőre megoldani a szóf....sás meg nem érdekel.
    Épp most mentek el a szomszédomék (itt laknak az ajtónkkal szemben ugyan abban a lépcsőházban), mondván kijárási tilalom van....:D:D
    Csak szólok: én is csinálom az eventet...:)

mimi, Technics11986, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor át is ugorják a két küszöböt, így járásról szó sincs. :D

Technics11986, suba_klara, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, Kedveseim! Jó volt olvasni mindenkit, meg nyugvás ide be jönni. A napokban folytatódik a minden rossz sorozat nálam, de jó lenne ki lépni ebből a negatív zónából. Ez a helyzet ideg kezelést generál nálam, mert minden balul sül el, semmi nem akar sikerülni. Már hetek óta ez van, de remélem, hamar fordul a kocka. Nagyon nem szeretem ezeket a dolgokat....

Eventeket el kezdtem, mint mindig. A bahásat be is akarom fejezni, az jó kis event, a nagyot ameddig jutok. Nem tetszik, amikor ennyi gazat egy területen kell csinálni, nagy áldozatokat nem hozok, majd ameddig érek, a felhő a cél.

Namsokára indulok világgá, mert fel tornyosultak az elintézni valók, bevásárlások, egyebek. Remélem, mindent el tudok intézni. Kellemes, szép napot, jó játékot !

mimi, Technics11986, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  10. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Régen jártam erre,remélem mindenki megvan <3

11. Koppi

Szia !
    Ahogyan elnézem egészen jól elvagyunk. Olvass vissza, ha szeretnéd tudni mi is történt itt velünk ? (Észre fogjuk venni...:):))
    Szia Sütike !

Valahogy ez a negatívum átsugárzik ide is... Kezdve az időjárással....:)
    Itt most ronda felhős idő van és lóg az eső lába. Legalábbis eseget a környéken. +6 fok van és csontig hatoló nyirkosság.. :(

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!
    Dani! tetszikeltem de nem tetszik, nálunk is hasonló idő van, legszívesebben az orromat sem dugnám ki a házból.De muszáj elmenni némi hiányossága van az éléskamrának:(. Volt is belőle egy kis konfliktus a tesómmal. mert mindenáron el akar menni a boltba. Én meg nem helyeslem, mert a környékünkön tetőzik a korona.... Addig hisztizett, míg kiléptem a cipőmből, és nagyon határozottan felolvastam a jogait, miszerint jogában áll megúszni egy koronafertőzést, jogában áll életben maradni ebben a fertőben és jogában áll tudomásul venni, hogy mindenki szereti, és aggódunk érte. Amennyiben nem fogadja ezt el, mind a négy gyerekét ideállítom a kapuba 10 percen belül, és akkor menjen el valahová......Ahh,de felidegesített:mad::mad:. Rosszabb mint egy gyerek.Mert annak ráverek a seggére, és nyugton marad.
    Az eventet csinálom -a tesómét is, mert megsértődött, hogy elromlott a gépe (délután jön a szerelő)és nem hajlandó az enyémen játszani-. Úgy döntöttem eventileg, hogy legalább 30 malomterméket összegyűjtök, mert úgy nagyobb esélyem van a jó játékra. Egyébként én a különbség keresőt használom, nem nézek semmit, de minden tárgyra rákoppintok. A legutóbbi eventnél nagyon bejött, mindig volt bónuszom
    Mos amikor beléptem megint megjelent egy ablak, ami azt írta, hogy új szintet értem el, és kaptam egy zsombor ajándékot. Azért írom, hogy megint, mert már máskor is volt ilyen, de csak a nagy farmomon.Nem tudja valaki, hogy mi ez??? Csak kíváncsi vagyok, mert amúgy nagyon tetszik.
    Csal locsogok, fecsegek. a konyha meg fut.
    Vigyázzatok magatokra :Lujza

sutimami57, mimi, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Nagyon meg tudom érteni a Tesódat. Hasonló helyzetben vagyok én is, engem sem enged a fiam sehová. Természetesen megértem, hogy ez az én érdekem, de nagyon nehéz elviselni ezt a bezártságot, én csak úgy hívom luxus börtön. Nekem már az is esemény, amikor elvitt az orvoshoz a védőoltásra, utána tettünk egy kör városnézést, de boltba már nem mehettem be mert sokan voltak. A város széli bevásárló központba néha elvisz, mert ott nagyon kevesen vannak. Ilyenkor örülök, mint egy 3 éves a nyalókának

14. Koppi

Szia !
    Hanyatt dőltem a röhögéstől amikor olvastam a retorzióidat a tesóddal kapcsolatban :D:D

Van egy sztorim, most "alkottam" a FA-fával kapcsolatban.
    Lényeg az, hogy hurcolom magammal a Pannikat, mindig az aktuális területre. Még annak idején Beko avatott be az ilyetén dologba, hogy így kell csinálni.
    De milyen az ember ? Nem szeret kézzel dolgozni, ha van arató és egyéb csatolt részű gépe.
    Leszedem kézzel a termést, majd géppel száműzöm a földeket és kirakom a Pannikat, szintén géppel.
    Na itt jött a csavar !
    Nekem az Erdein van két FA fám. Eddig jól megvolt ott, de most egy kattintással száműztem a Pannikkal együtt a Pajtába. (Nem is vettem észre, hogy mit is követtem el..)
    Ma reggel ballagtam volna az Erdeire és nincs ott a 2 fa... Hol vannak? Mígnem rájöttem, hogy én irányítottam be őket még tegnap.
    Besasoltam a Pajtába: ott pihen mindkettő...:(:cry::cry:
    No gyorsan kiraktam a Világítótorony mellé nehogy véletlenül megint leszedjem...

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vélhetően vásároltál valamit a farmodon.
    Ehhez kötve kaphattad az ajándékokat az Otterdin "maci" szellemtől.
    Ezt az ismertetőt tanulmányozd, kérlek, különös tekintettel az ajándékok részt:

https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19851/#post-1119375

Ha konkrét segítséget kérsz, javaslom, keresd fel a Segítségkérő topicok egyikét - famnév és ID-szám alapján utána tudunk nézni, mi is volt valójában, amit kaptál:

help.png

16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok kedves Mindenki!

Igaz, kicsit régen jártam itt, de azért a kertek alatt előfordultam ám.Nagyon cudar idő van ma.. Reggel kinéztem az ablakon és azt gondoltam, hogy még a téli dzsekimet nem kell elővenni.Hogy én mekkorát tévedtem az utcán már rájöttem, de az már késő volt.Sebaj, gondoltam úgy sem leszek túl sokat az utcán, majd kibirom.
    Én terveztem az élet meg másképpen valósitotta meg.

Először a metró aluljáróban volt találkám, és mint annyiszor máskor én nem tudok késni, inkább korábban érkezem.Ez volt az én vesztem, mert ott meg olyan huzat van, hogy állhattam én bárhová, fáztam én mindenhol.
    Következett az OTP.Hogy én miért nem gondoltam arra, hogy fizetésnap nem jó ilyen helyre jönni, mert többen vannak, mint ahogy én szerettem volna.Kint várakoztunk, mert ugye bent csak annyian lehettek, ahány ügyintéző van.Két sorban álltunk, egyik sor az automatához, a másik pedig az ügyintézésért.Én az utóbbihoz álltam, bizva benne, hogy nem kell sokat várni.Komolyan mondom, olyna voltam mint egy örök optimista.
    Jót mosolyogtam, amikor mi ott ácsorgunk, jön egy hölgy és mint akinek a világ legtermészetesebb dolga lenne azt hinni, hogy mi csak passzióból álldogálunk ott, mert éppen nincs más dolgunk, fogja magát és indul ám befelé.Na amit az kapott, hogy mit gondol, meg egyébként is miért állunk mi itt.....Szóval szépen beállt ő is a sorba, igaz nem sokáig, mert lehet neki volt igaza, majd inkább jön máskor.Végül is, rám került a sor és kinyillott az ajtó, és beléphettem a meleg belsőtérbe.Ott már azt sem bántam, ha kicsit tovább tart az ügyintézés, mert jó volt a fázós testrészeimet a meleggel átitatni.
    Következhetett a szemben lévő árúház, mert a serpenyőmnek a nyele, úgy gondolta szolgált már engem eleget, s elege van már a szolgálatból, egész egyszerűen leesett a nyele.Próbáltam én visszailleszteni, mint már korábban is, amikor éreztem, hogy mozog a nyele, de most nem jártam sikerrel.Igy aztán gondoltam egy nagyot és ha már ott jártam, meg aztán ott is meleg van benn, nekiálltam keresni egy jóravaló serpenyőt.nem is kellett sokáig keresgélni meg is találtam és nagy örömmel magamhoz vettem és a kosárba landoltattam.Kicsit még nézelődtem, mert már oly régen szerettem volna egy tésztaszedő kanalat venni, de mindig lemaradtam vele.Most itt volt az alkalom és éltem is vele.Az is landolt a kosárban.Még egy kicsit nézelődtem, mert szerencsére nagyon kevesen voltak, igy aztán a meleget is magamhoz véve, aztán fizettem és indultam kifelé.

Igaz csak indultam volna, mert a földszinten van egy bolt, élelmiszer, nem irom a cégnevet, de nagyon elcsodálkoztam, hogy a banán 229 forint kilója.Igy aztán nem tudtam ellenállni és beljebb léptem és vettem, komoly három darabot.Igy aztán sok kárt nem tettem a boltban, de indulhattam hazafelé.

Itthon jó meleg várt, most egy darabig megint nem megyek sehová ebben a csúf időben.

Játszadozom Cincogi felügyelővel, és keresgélem amiket eldugdosott.A boga élten nincs olyan , hogy mindent megtaláljak, igy aztán némi segitséggel de jutok valameddig.
    A kis karibi szigetemen is elültettem a bolyhos napvirágot.Gondolta, kicsit utána nézek, hogy mit lehet tudni erről a virágról.Most kapaszkodjatok meg.
    Azt olvasom, hogy A Napvirág elsősegély szer pánik esetén. Nyugalmat, higgadtságot, lélekjelenlétet, bátorságot és hidegvért ad. Hasznos balesetek vagy hirtelen jött erős behatások esetén, mivel feloldja a - lelki vagy fizikai - blokkot és visszaállítja a normális szellemi és vegetatív működést, a belőle készült virágeszencia csepp.A Bach-virágeszenciák kizárólag dr. Edward Bach és munkatársai (Nora Weeks, Victor Bullen) eredeti útmutatásai és irányelvei alapján készülnek.
    Kis-közepes növényke, felemelkedő szárú, legalább a szár és a levelek fonákja szürkén-fehéren molyhos-lisztes, a levelek pálhások.(tövön összenövők) A közönséges napvirághoz hasonló, de a szár felemelkedőbb és ált. több virág van, amelyek kicsivel kisebbek. Mészkő- és dolomitsziklagyepek növénye, többfelé előfordul.

Vidámság és derű legyen veletek.

Utoljára szerkesztett: 12.11.20
    sutimami57, mimi, Technics11986 és 10 más kedveli ezt.
  17. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi keriapu :) Holnap cserenap,jöttem kéregetni,ahogy mondani szoktad..neeem dehogyis..szabad vagyok,szoc.munkások napja van,az nekem szabadnap.Volt egy kis bibi a vásárlással itt,aztán gondoltam nem csak supportolok,hanem benézek.Nekem 2 meló,7 végén suli,úgyhogy kivagyok nyúlva mint egy pulóver.Eventeket csak immel ámmal csinálgatom,amikor fogamra való a végeredmény.

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szia Marcsi!!!! Jaj,de örülök hogy bejöttél!!!!!!Annyira hiányzott a sok okosság, bölcsesség, amit szoktál hozni. Kérlek gyere gyakrabban:p:p;);).
    A kintléttel meg vigyázz, meg ne fázzál. Inkább kelljen cipelned egy pulóvert, minthogy hideged legyen..( van egyáltalán ilyen szó????:D:oops:)

Köszönöm szépen a gyors választ. Nem akarok én reklamálni,csuda jó dolgokat kaptam, csak nem értettem, hogy mivel érdemeltem ki.Nem vagyok én kényeztetéshez szokva:p
    Most viszont megpihentetem fáradt végtagjaimat, meg főleg a gerincemet. Lehet, hogy erős hidegfront közeleg, de mai programként azt találta ki a gerincem, hogy ha megpróbálok kiegyenesedni, akkor iszonyatos villogás van a jobb lábamban. Így aztán úgy közlekedek, mint egy violinkulcs.
    Dani! Ha ez velem történik, bizisten megállt volna a szívem legalább 5 percre....Mikor anno körzetben dolgoztam, akkor volt egy idős (nagyon nagyon idős) betegünk, aki arról szokott panaszkodni, hogy meg szokott állni a szíve 5 percre. De mindig csak 5 percre. A doktor meg azon tanakodott, hogy hogyan mondja meg neki, hogy ez élettanilag lehetetlenség. én meg mondtam neki,hogy-sehogy nem kell neki megmondani. Jött a mama, megint előadta a történetet, én meg mondtam neki,hogy bizony ez gyakran megesik , ilyenkor le kell feküdni egy fél órára, és elmúlik. A beteg így is tett, és legközelebb mesélte, hogy használt a módszer, aznap többet nem fordult elő.
    Mivel ez egy faluban történt, így másnap már mesélték is a boltban, hogy "ilyen okos asszisztens még nem volt a doktor mellett" És én akkor én jól kihúztam volna magamat, ha a gerincem nem lett volna már akkor is beteg. (hamarosan rokkantosítottak is)
    Nem is akartam ennyit fecsegni, irány a szent heverve (Marcsitól plagizálva)
    Estefelé még benézek:Lujza

sutimami57, mimi, Technics11986 és 8 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujza kedves,
    olyant már hallottam, hogy valakinek melege van, de hogy hidege legyen, ezt most tőled hallom először, de lehet hogy nem utoljára.Igen most már fel kell készülni a hűvös időre .Melegebben kell öltözni ezek után.

November 12-én ünnepeljük a szociális munka napját. E napon azok előtt hajtunk fejet, akik az év minden napján szociális munkát végeznek, akik fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy egy kicsit jobban, könnyebben, méltóbban és teljesebben tudjunk élni. És erősebbek, ellenállóbbak legyenek a közösségeink. Ma őket ünnepeljük, és próbáljuk megköszönni, amit értünk tesznek.
    Szociális munkát végezni hivatás és szolgálat, a szó legnemesebb értelmében. Ha az empátia és a szolidaritás érzése, amelyet lehet ugyan fejleszteni, de meg nem tanítható, nem lett volna ott az Önök értékei között már, amikor ezt a hivatást választották, nem tudnának helytállni ezekben a nehéz időkben.

Hálásak vagyunk Önöknek ezért, és köszönjük minden, szociális területen dolgozónak a rengeteg erőfeszítést, áldozatot, kitartást. Amit Önök tesznek, az a jövőnk. Vigyázzunk egymásra.

Utoljára szerkesztett: 12.11.20
    sutimami57, mimi, Technics11986 és 9 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia Marika !

Örülök, hogy "látlak"...A múltkor csak tetszikeltem amit írtál, de ez most megfogott...
    Tényleg ember feletti amit tesznek ők ezekben a vírusos időkben.
    Szép és megkapó a megemlékezésed róluk...:)

sutimami57, mimi, Álomhajsza76 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.