Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia Lujza! Válaszd az állatokat, a második lenyílóban megtalálod a tápokat is. A növényeknél jobb oldalon a zöld nyíllal tudsz haladni közöttük. A bal oldalon van egy farmos és a bahamás házikó. Értelem szerűen amelyik aktív azokat a növényeket tudod megnézni.

Technics11986, mimi, zsona416 és 3 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Engem be sem enged a Városba..:(
    Kénytelen vagyok a Pajtán keresztül menni a piacra.
    Na, legalább már ott is vagyok, de csak forog a virág....[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 24.11.20
    Technics11986, mimi, zsona416 és 4 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia Dani! Az animáció be van kapcsolva? Ez csak tipp.

4. Koppi

Szinte minden ki van kapcsolva...
    Elfelejtém, hogy a Város tabu a számomra még mindig !:mad::mad::mad::mad:

Technics11986, mimi, zsona416 és 3 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Dani a földek animációját kapcsold be és magasra állítsd a grafika minőségét. Az unitynél magasra kell kapcsolni.

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Daniiii,
    hogy a csudába csinálod, hogy feletted az idő nem forog, hanem csak áll és áll.Nagyon jól nézel ki!!

Úgy örülök, amikor új gazda látogat ide és még jól is érzi itt magát.Maradjon sokáig igy.

Nekem is sikerült bejönni, igaz sokáig nézegettem a virágot, de egyszer csak itt találtam magamat. Még annyira nem néztem körül, igaz egy levelet megszerettem volna válaszolni, de nem sikerült.Nosza, gondoltam , akkor önálló levelet irok.Szépen megcimeztem, le is irtam a gondolataimat, ám a küldés az nem sikerült.Mondjuk itt meg a barátlista igen cifra, de végül is megtaláltam a cimzettemet, ám a küldés gomb az nem működik, legalább is nálam.Most igy tanácstalan maradtam, de biztos vagyok, hogy majd valaki kisegit.

7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A nagy igyekezetben írtál tárgyat a levelednél? Nélküle én se tudtam elküldeni.

Technics11986, mimi, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  8. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia!

Szóval...Én nem tudom ki hogy van vele nemrég jöttem föl és ez az új verzió nem nagyon fogott meg:oops: ....nem tudom másnál,hogy műkszik de pl.lassabban tudok etetni vagy ha ültetek (most ugye a vetni való jobban ki van emelve) és így majdnem tiszta homály..:eek:vakít jobban fogalmazva bár nem vagyok még szemüveges de nem jó...szerintem aztán majd csak megszokom...:(
    Keresnem kell még szomszédokat is...;)

Szia!

Bocsánat a tolakodásért nem tudom rám gondoltál e (Csilla) olvasva soraid Gyöngyi vagyok ( Perla Ékszerei) de lehet tévedek vagy elírás minden esetre örülök ha én vagyok és megnézed kézművességeimet :inlove::inlove:
    Ne is mondd ezt az időzónát>:(fogalmam nincs ezt "ők" hogyan is gondolták...de remélem lesz valami okosabb megoldás mert ez így nem jó!!80 éves Anyukám is minket támogat :inlove::inlove:ő sem érti ezt az egészet...Esetleg akinek még jól jöhet:pMa lencselevest,grízestésztát,sertéspörit-nokedlival gyártottam és nemrég törpeharcsát sütöttem:pVigyázzatok magatokra,szép estét kívánok!!:D

Technics11986, _Ilona49_, mimi és 7 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Retirálok ! !
    Remekül működik minden.Ajit nem küldök...:)

Technics11986, mimi, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! :) :) Akkor társulunk.....:D Szerintem még többen is csatlakoznának az elegünk van csapathoz...:) :)

Szia, Viki! Tetszik, amit írtál! Egy katt, aztán már van is hely a raktárban...:D :D Az előző TOP-ban olyan 3 napig bennt voltam, 1500 körül. Aztán jött a szokásos dilház, és nem pakoltam, mire meg néztem, már ki is estem. Valahogy nem az én világom ez a kockáztatós játék. :) :)

Jaj, kedves Gyöngyi, éppen el futottunk egymás mellett...persze, hogy Rád gondoltam, csak a nevedet tévesztettem el........bocsi érte. Az idő sáv tavasztól is ki agyalt engem, mert nyáron még csak hagyján, hogy 6 órakor jártam bevásárolni, de télen, ez nagyon gáz. Meg az, hogy kétszer kell mennem. Na, mindegy.....Ha már vissza futottam, azért mondom is, hogy nálam is nagyon lassú a játék, jobb, mint a teszt alatt volt, látok változást, de a lassú tempó nem javult. Este meg nézem a másik gépemen, hátha jobb lesz. Szép estét!

Na, megint csak vissza futottam, mert el felejtettem szólni, hogy van egy kis ajándék kód! IMPORTANT

Technics11986, mimi, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm az útbaigazítást, már sínen vagyok (csak vonat ne jöjjön:D)
    Dani! Annyira örülök, hogy sikerül a gépeden játszani, nagyon aggódtam érted.Annyi változás van nálam, hogy nem visz el a gépem 2 böngésző egyidejű használatát:(, ami nekem nagyon fog hiányozni. De ez van, ezt kell szeretni.
    Viszont le a kalappal a BP informatikusaival, hogy szerintem rekord idő alatt rácba szedték ezt a nehézkesen működő új verziót. Kedves Modik ! Ha valaki olvassa ezeket a sorokat, továbbítsátok nekik gratulációmat. Biztos lesznek menet közben kisebb-nagyobb akadályok, de bízom benne, hogy hamarosan nem is fog hiányozni a flach.

Most már végleg megkeveredtem:p Most akkor ki a Gyöngyi, és ki a Csilla????
    Most viszont el kell mennem mert a tesóm az új verzióval kapcsolatban folyamatosan kérdez, és nem érti meg, hogy még én sem tudom a válaszokat. Ami nem baj, csak közben elfelejtem, hogy mit is akartam írni.
    Úgyhogy balra el, majd jövök:Lujza

Technics11986, Fatther, _Ilona49_ és 12 más kedveli ezt.
  12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Azért szerintem nem a legjobb megoldást választották az unity-vel.
    Lujza miért nem adod be a pályázatodat vissza nem térítendő számítógép vásárlás támogatásra? Aki mer az nyer. Ha rákeresel minden információ a rendelkezésedre áll a benyújtást illetően.

Technics11986, Fatther, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  13. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia Lujza :)
    Én volnék Gyöngyi de elírták a nevem Csillára :D:Dírtam neked levélkét majd olvasd el :inlove:

Technics11986, Fatther, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nálam is működik az Unity,persze lassabb mint a másik. De meg lehet szokni,mert megszökni nem akarok. :)
    Megcsináltam a vacsit,burgonyapürét és ananászos-pulykamellet. A fiúk most vacsiznak,én nem vagyok éhes,fáj a gyomrom,kaptam ma rossz hírt,de remélem jobb is lesz még.
    Dani,örülök a szemednek! :) Ez egy nagyon jó hír. :inlove:

Csabim azzal fogadott,hogy a méregdrága szemüvege eltőrt,most kapott új telefont,mert az is eltőrt..De Antikám megtudta csinálni a szemüveget. :inlove: A teló kuka..

Most megyek,vigyázzatok magatokra,jó pihenést kívánok!

Technics11986, sutimami57, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia. Nálam is vannak gondok. Van terület,amit nem tudok le aratni,mert az a kocka,ami mutatja,hogy beért a cucc,elé ál,és el takarja a területet,és ezért képtelen vagyok le aratni. Amúgy tetszik ez a verzió,a multkor is tetszett,csak az aratás nehéz,mert ahogy fentebb írtam,nem tudom le aratni.

Technics11986, sutimami57, mimi és 7 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A beállításoknál az információ mutatását kell megváltoztatnod.Beállítások, további beállítások, bal oldal 3. sor be, jobb oldal második sor ki. Akkor nem takar semmit.

17. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia. Köszönöm a segítséget. Sikerült. Már én is néztem,hogy mit lehetne csinálni,de nem jöttem rá. Örök hála. Köszönöm. :)

Technics11986, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Válaszolni én se tudtam, csak külön levélben és nem lehet belejavítani a levélbe, mivel csak a teljes szöveget jelöli ki. A barátlistán jó lenne javítaniuk, mert tényleg elég rémes így.

Technics11986, sutimami57, mimi és 6 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia Viki !

Köszönöm...Majd elmélyedek benne.
    Nekem viszonylag simán fut az Unity. (A 7 éves gépen !) A kezdet kissé nehézkes volt, de elcsesztem a beállításoknál. A mobilon is lehet játszani !
    Mostanra helyrerázódott nagyjából minden... Már piacoztam is és ajit is küldtem...:)

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.