Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Szia :) Én is gyöngyözök most is nyomato a brick karácsonyi figurákat :)

2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! csak bekukkantok,hogy a jelenléti ív rendben legyen. Úgy alakult, hogy tegnap is ,mai dolgozom...
    Délután, ha még életképes leszek, akkor jelentkezem:Lujza

3. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nekem nosztalgia a ragasztópisztoly, amikor gyesen voltam kis kiegészítésképpen ajándék tárgyakat, pl karácsonyra fűszerangyalokat készítettem. Mit mondja volt jó néhány hólyag az ujjaimon,mire megtanultam használni.

4. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia :)
    De jó örülök,hogy te is kézműveskedsz :) Na az nekem nem megy :( kifog rajtam pedig sokat próbálkoztam elsajátítani brick-peyote írigylem azokat akik ezt a technikát kisújból kirázzák :) Egy kicsit elszomorít maga a tény,hogy kevesen fogékonyak a kézműves dolgokra :( inkább megveszik az olcsó kínait ami csak pár percig tart....nem is értem...Sokan mondják nekem is hogy nem vagyok kompletto_Oolyan árba adom őket,hogy még az órabérem sincs meg...Sajnos igen de ha csillagászati árat írnék akkor a kutya se veszi meg nemhogy még rá sem néz:sleepy:pedig nem szoktam sokat kérni aki csak teheti ossza meg az oldalam és ennyi..Szoktam kapni képeket :inlove:főleg menyasszonyoktól az ékszerről vagy épp a gyűrűpárnáról:inlove:Javítást is szoktam vállalni.

Szia :)
    Ne is mondd...régebben én sem tudtam hogyan kell használni szétégettem a kezem de úgy ahogy te idővel megtanultam használni :) Most kicsi asztaldíszeket készítek meg szalvétagyűrűket :)

Örülök,hogy újra a régi a játék :) már nem jójózik a szemem:eek:
    Legyen szép napotok!

5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Pár évvel ezelőtt még én is nagyban gyöngyöztem, készitettem a bécsi karácsonyi vásárba a karácsonyi díszeket, angyalkás fülbevalókat. Itt meg tudjátok nézni, hogy miket: Sternenprinz. Ezek már nem általam készítettek, csak hasonlóak

6. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Hogy haladtok az eventtel? Én már el használtam minden tápos cuccot,egyedül a csatniból van még. Döcögök vele,de mint mindig,ameddig jutok,addig jutok. Nem töröm magam.

7. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szerbusztok! Na aláirok és igazolom a hiányzást! Itt a hétvége havaly dizsi napfény -:) Ja napfény az nincs hüvös van és ez a plusz maszk úgy zavar. De nem tart már soká! Olvasok viszafelé leszek még!

zsona416, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  8. Farmerzsolt1970

Havai,dizsi,napfény,tibicsoki,Boney'm szatyor,Abba pénztárca. :D :D :D

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Képzeljétek, ahogy a pajtában kotorásztam, kerestem valamit, és mi akadt a kezembe??Igen igen, egy kosárra való virágszál.
    Nem is tudom már, hogy mikor rejtettem el ide a pajtába, de most örömmel poroltam le, és elhoztam nektek is megmutatni, hogy mennyi, mennyi virágszál van egy kosárban.Miután portalanitottam, mit láttam?Kikandikáltak a szirmok közül a régen látott gazdák.Nagy nagy szeretettel köszöntöttem őket és most itt vannak.

Kedves Bonnbonn, én is nagyon szerettem kézműveskedni.Amikor nyugdijba mentem, sok mindent kipróbáltam és nagyon sok sok örömet be is zsebeltem vele.Kezdve a drótból készült kis fákkal, majd következett a gyöngyfűzés, majd a harisnyavirágok és végezetül a festés.Közben még próbálkoztam kavicsból készült képekkel is, szóval mindig kellett a kezemet valamivel elfoglalni.

Megnéztem én is a sok sok szép művedet, igazán gratulálok hozzá.

Utoljára szerkesztett: 28.11.20
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Marika !

Melyen sok ismerős van azon a csokron ?! :D

Nálunk esik a hó. Igaz menten elolvad, mert meleg a föld, de akkor is régen láttunk ilyet novemberben...:)

11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Jötte, aláírni én is,a héten nem voltam itt túl aktív.
    Képzeljétek! Arany tyúkocskám lett az arany ládikóból. :) Az eventtel még csak itt tartok,nem kapkodom el,a Topp-on még nem tudom indulok-e,de a (nem) felé hajlok. :)
    Most elrobogok,mert főzök,mosok,takarítok! Micsoda kikapcsolódás megint! :eek:

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szép napot, mindenkinek!

Újabb kód éerkezett: COZY

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóóó....
    Danikám,
    ugye hogy ugye, mennyi ismerős nyilt ki a virágból....Én még nagyon nem szeretném a havat látni.!!!!!!!!

Klárika,
    igazán szerencsés vagy, hogy aranytyúkocskád lett.Gratulálok hozzá.

Katikám,
    nagyon köszönjük az új kódot, ballagok is kiváltani.

Vidámság és derű kisérj a a napotokat...

14. Koppi

Sziasztok !

Aláírom a jelenlétit én is...:)
    Ma, délután gyógykanaszta partink lesz. Azért most mert ott a 20 órás időkorlát...:(
    Egyszer csak itt leszek, vagy nem...:)

15. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jelentem,meg jelentem. Jelenléti aláírva,a fiúknak pacsi,lányoknak puszi.
    Szia Katka. Köszi a kódot. :)

16. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Kedves Elzemari :)

Köszönöm hogy megnézted kézműves termékeimet :) Szeretnék még én is más technikákat is kipróbálni csak szépen sorban...van amivel hadilábon állok (ez a nem tudom,hogy fog e menni ) című strófa..de igyekszem.

Hűha!Köszönöm a kódot már szaladok is beváltani ;)

De jó!Gratulálok a tyúkocskához :)
    Ne is mondd...ma csont nélküli bőrös csülköt sütöttem,lila káposztával tört krumplival :pde igen ám..ott a holnap mert ugye ezt a fiúk bepucolták mind:Dmondjuk nem volt nehéz....szóval holnap főzhetek megint;)

Szép délutánt mindenkinek :)

17. Koppi

-elzemari- írta:
    Jó reggelt!

Képzeljétek, ahogy a pajtában kotorásztam, kerestem valamit, és mi akadt a kezembe??Igen igen, egy kosárra való virágszál.
    Nem is tudom már, hogy mikor rejtettem el ide a pajtába, de most örömmel poroltam le, és elhoztam nektek is megmutatni, hogy mennyi, mennyi virágszál van egy kosárban.Miután portalanitottam, mit láttam?Kikandikáltak a szirmok közül a régen látott gazdák.Nagy nagy szeretettel köszöntöttem őket és most itt vannak.

Kedves Bonnbonn, én is nagyon szerettem kézműveskedni.Amikor nyugdijba mentem, sok mindent kipróbáltam és nagyon sok sok örömet be is zsebeltem vele.Kezdve a drótból készült kis fákkal, majd következett a gyöngyfűzés, majd a harisnyavirágok és végezetül a festés.Közben még próbálkoztam kavicsból készült képekkel is, szóval mindig kellett a kezemet valamivel elfoglalni.

Megnéztem én is a sok sok szép művedet, igazán gratulálok hozzá.[/QUOTE

Kedves Elzemari :)

Köszönöm hogy megnézted kézműves termékeimet :) Szeretnék még én is más technikákat is kipróbálni csak szépen sorban...van amivel hadilábon állok (ez a nem tudom,hogy fog e menni ) című strófa..de igyekszem.

Katka54 írta:
    Szép napot, mindenkinek!

Újabb kód éerkezett: COZY
    Hűha!Köszönöm a kódot már szaladok is beváltani ;)

suba_klara írta:
    Sziasztok!

Jötte, aláírni én is,a héten nem voltam itt túl aktív.
    Képzeljétek! Arany tyúkocskám lett az arany ládikóból. :) Az eventtel még csak itt tartok,nem kapkodom el,a Topp-on még nem tudom indulok-e,de a (nem) felé hajlok. :)
    Most elrobogok,mert főzök,mosok,takarítok! Micsoda kikapcsolódás megint! :eek:
    De jó!Gratulálok a tyúkocskához :)
    Ne is mondd...ma csont nélküli bőrös csülköt sütöttem,lila káposztával tört krumplival :pde igen ám..ott a holnap mert ugye ezt a fiúk bepucolták mind:Dmondjuk nem volt nehéz....szóval holnap főzhetek megint;)

Szép délutánt mindenkinek

Szia !
    A szöveg beidézéssel még vannak gondjaid, ahogy nézem.
    Mert nekem nekem semmit sem dobott fel a gép kénytelen voltam ctrl-c, ctrl-v vel idéznem Tőled....

18. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia !
    A szöveg beidézéssel még vannak gondjaid, ahogy nézem.
    Mert nekem nekem semmit sem dobott fel a gép kénytelen voltam ctrl-c, ctrl-v vel idéznem Tőled....

Szia Koppi :)
    Őőő most visszanéztem nekem sötétbarna akinek válaszolnék az idézet :eek:de kérlek segíts ha valamit nem jól csinálok;)Azt már tudom lehetőleg egy ablakba írjak mindenkinek akinek szeretnék:)Igyekszek odafigyelni :)

19. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Nos úgy néz ki,hogy talán az arany ládáig,elérek. Csak a szokásos. Én sosem tudok be fejezni eventet. Nincs rá elég időm.

20. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Pusszmussz :) Mi ez a sok ajándék szupertáp? Nagyon köszönöm,de sajna én nem tudok vásárolni egy ideje,nem enged valamiért.Sík ideg vagyok,mert se prémium nem tudok igy lenni,se melósokat nwm tudok felbérelni..van itt még valaki,aki szintén nem tud fizetni,vagy csak én vagyok megint nyomoronc?o_O

Technics11986, Bonnbonn, zsona416 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.