Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem csak 1 kitehetőm volt a varázskalapos.
    Ha a felhőre akarom kitenni akkor a felhőt is meg kell vennem hozzá.
    Na meg a maradék 3 rávalót is.(Miután 4 hely van a felhőn összesen.)
    Így jött ki az összeg.

Iminek 3 dekor eleme már régről van, így neki csak egyet kell venni + a felhőt...

2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Klári. El mesélem. Meg ígérem. Én is az életem 47 éve alatt,át éltem ezt azt. Egy közös mindben. Mindig én maradtam alul.

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

100%, hogy a területen a legjobb nem a felhőn. A napokban kipróbálom mennyit ad a 3, meg külön külön is és megírom itt. Nem biztos, hogy ma mert a felhő vásárral valószínüleg akaratlanul is részt veszek a mega tp-napban tehát így megint nem mérvadó a mérés. De azt állítom, hogy csak a 2x2-es 100.000 körüli tp-t fog adni 1 aratással, de mivel 12 órás dupla lesz.xD A felhőn 25-25-ezer tp/btp lenne, 168 óra aratással meg ha jól emlékszem 1 láda? A ládákat amik 1 valamit adnak nem kell magyaráznom mennyit érnek?!o_O
    Most nagyaratás következik 20:03-kor.:)

4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Na én meguntam a Renzót,Csabikám játszott. Több mint 2 ezer pontot,kiváltottam a boszorkánytojást! :)
    Megyek,bevackolok. Remélem nem leszek megint beteg. :sleepy:
    Holnap jövök és remélhetőleg többször mint hétköznap.
    Jó pihenést Nektek!
    Szia Zsolti,rendben. Nem lehetett egyszerű Neked se, :sleepy:
    Pihenjél jól. ;)

sutimami57, Koppi, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Köszi. Az lesz. Le zuhanyzom,aztán el is dőlök. Neked is,és mindenkinek jó éjt kívánok. Aludjatok jól. Reggel itt. :) Sziasztok.

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem is a varázskalapos van, de nem veszek másikat. Fontosabb nekem, hogy munkások, prémium legyen.

Valdemárnál csak a macskával mérkőzöm. Most viszont be se megyek, nincs kedvem, csak apróságokat lehet kiszednem. Majd legközelebb.

Klára kedves, befizetek a konyhádra. :D Mindig a kedvenceimet főzöd.

Zsolti! Neked is legyen nyugodt szép álmod!
    Meg az összes Épnek!

7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Látom mindenkinek mozgalmas napja volt.
    Az enyém sem volt különb, most jöttem haza a gyerekeimtől, a két rosszcsont unokám igen kifárasztott.
    Egy morgós törpe járt a farmomon és kicsit dolgozott, köszönet érte!
    Még mindig nem találom a dekorjaimat, hiába már kinéztem a szememet, a felhőn is néztem.
    Aludjatok jól, jó éjt!

sutimami57, suba_klara, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Csak beköszönök,mert eléggé elfáradtam a mai nap,és még holnap is megyek.Klári!Olcsón megúsztad a halánték ütést,csodálom,hogy nem tartottak betegállományba.Nekem egyszer a szél egy faágat fújt az utamba,hát pont a halántékomat találta el.Hát nem éreztem magam jól,mondhatnánk elég rosszul érintett,és kb 1 hétig szédültem és hányingerem volt és olyan csodás lila foltom le,hogy azt hitték verekedtem.o_OEventek haladnak.:)Jó éjt mindenkinek,holnap jövök.Nincs délután dolgom,úgyhogy itt foglak boldogítani benneteket:D:inlove:

sutimami57, suba_klara, mimi és 7 más kedveli ezt.
  9. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Úgy látom,hogy ma hamar kidőltök a sorból!Nekem is elegem lett mert vacakol a gépem,lassú,alig tudok bemenni a gazdakörbe.Sajnos én nem értek hozzá,és aki tudna segíteni dolgozik.Méreg csak az egész napom,és még abban is el lehet fáradni?,már mint a mérgelődésben!Jó éjszakát,és szép álmokat kívánok mindnyájatoknak!Fiatalok fel a fejjel,és legyetek jók,és egészségesek!Zsolti amikor olvastam az életkorodat,eszembe jutott a lányom aki már sajnos nincs köztünk 1-évvel fiatalabb mint Te, de sajnos csak 21-év jutott neki az életből!Elnézést kérek de ezt azért írtam le mert arra gondoltam hogy milyen szép lenne ha még itt lenne köztünk!

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 3 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szegény kislányod. Hamar elment, Isten nyugosztalja...
    (Nem tetszikelem, mert az nem illő)
    Nekem is elfáradt a derekam a sok kapálásban. Lenyugszom immár.
    A visszatelepítések megtörténtek mindenütt. Kivégeztem az időkorlátos eventet is.
    A 40 szer arathatók kibillegtek megfelelő helyre...
    Jó éjt Mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 23.2.18
    sutimami57, suba_klara, mimi és 6 más kedveli ezt.
  11. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Tudsz élni;)
    Baró az új avatarod:D

Horrort,csak nappal és nem egyedül..

Sziasztok :)

Belekezdtem,az új gazdaköribe,ha nem tudok írni,az azt jelenti,hogy kifutottam az időből és összetörtem a laptopot xD

sutimami57, suba_klara, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. shiba01

shiba01 Fórum-zöldfülű

Szép estét kedves gazdák!

Nos nekem sikerült megkaparintanom egy vörös pandakuckót aminek nagyon örülök. Remélem másik farmjaimon is összejön valami. A Sárkányfa mizériám orvosolva lett már ott virít a farmomon a kis huncut. :) Aratgatok tovább,de ezek az érési idők igencsak elkeserítenek. Egereket 1xtudtam megetetni eddig. Uram meg sorra aratja a babérokat meg végez az eventekkel. Komolyan lehet elkezdek egy új farmot(Na jó ez csak hirtelen felindulás) Ez a 3is éppen elég,még sok is. De szeretem. Igyekszem utánaolvasni a fejlődési technikáknak mert nem állok pénz szűkében s mégsem sikerül sosem egy eventtel végeznem. van minden féle bónuszom meg kuponom és így sem. Rájöttem miért. Hát időm nincs játszani eleget. nem tudom ti hogy csináljátok de nekem ez az esténkénti pár óra valahogy kevés. Néha még a munkahelyen gyorsan aratok stikába egyet,de így sem tetszik a kollégáknak. Holnap megyek korházba egy kezelésre aztán jövök hozzátok írok,olvasok aratok cirkuszolok Valdemárnál. Jóéjt kisgazdák

sutimami57, suba_klara, mimi és 5 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült még benéznem,de csak olvasásügyileg, mert azt mindig kell:D
    ha valaki nem mindig jót ír a hozzászólásában én azt is tetszikelem,mert én így jelzem,hogy elolvastam:p
    nem tudom szöszi ,hogy dolgoztad fel az eseményeket,mert egy idősebb ember halálába még belenyugszunk,de egy gyerekébe:(
    visszatérve az eventre: a baháson nagyon figyelnem kellett,hogy maradjon visszaültetni való magocska is:D
    a farmoson újra hosszú,majd reggel meglátom mire jutottam a malomban:p
    jó éjt mindenkinek,szép álmokat.........pá-pá-pá:)

sutimami57, suba_klara, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Szia.
    Nem tudom mióta játszol, hogy az eventeket nem tudod befejezni de mi is sokat tudnánk itt segíteni. Most is le van írva visszább hogyan érdemes bele kezdeni mindkét eventbe.
    Vagy csak viccelődésnek szánod, hiszen ha az "urad" meg csinál mindent akkor ő tudna neked segíteni. Írod, hogy nincs időd olyankor nem segít be a férjed az eventekbe? Vagy ő is dolgozik? Elég lenne míg dolgozol egyszer aratni az is sokat számít. De mondom ha viccnek szántad mert látom humor az van nálad, akkor elnézést, hogy én meg okoskodok itt és lehet, hogy régebben játszol mint én és én mehetnék hozzád tanácsért.:)
    A muskétásnál a legtöbben a 9 órást ültették (én ezt nem csináltam) mert abból kell a legkevesebb na és aki dolgozik, ez a legjobb neki. A másik 2 magot fel sem kellett szaporítani.

Jó éjt neked is.:):inlove::music:
    Én az előbb szedtem ki az utolsó dekort a harmadik farmomon. Összesen 4 farmon csináltam meg a dekorok miatt, még 1-1 farmon aratni kell reggel mert amiket ad azokra szüksége van a kis farmoknak.

A bahákon én bizony hibáztam többször is sokszor nincs ott a figyelmem ahol kéne, aztán csak arra eszmélek, hogy nincs indítva az óra.xD Mondjuk nem is csoda mivel 4 farm volt és sokszor azt se tudtam melyiken tartózkodom.:p Ha azt nézem, hogy az elmúlt 9 hónapban ez a második event amit 4 farmon végig vittem akkor a következő alkalom nem mostanában lesz az biztos. Elég azt egyen is csinálni. De tudom, hogy nagyon jó ára lesz a 2x2-esnek csere napon.:):inlove::music:
    Jó éjt neked is a már régóta alvóknak meg szép álmokat. Most már én is becélzom az ágyamat hátha a tévé meghozza hamar az alhatnékot.xD8)

15. Farmerzsolt1970

Szia Szöszi. Jó reggelt neked,és mindenkinek. Elborzadva olvastam,hogy a lányod,21 évesen elment. :( Ez borzalmas. "Szülőnek nem való gyermekét temetni!"/King Theoden/ Nyugodjék békében.

16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Hideg van.
    A bahás event kész, a másikon azt sem tudom hol tartok.
    Gyorsan szaladok a gyógyszertárba, valamit elfelejtettem.
    Szöszi, Őszinte részvétem.
    Koppi, igen is értettem, megyek és intézkedem.
    Reggel leszedtem a kütyüket, a kalapost megtaláltam, a többi köddé vált.
    Szép napot!

17. lukimi

Jó reggelt.:)

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Csak bekukkantok, csendben, hogy aki alszik még, ne zavarjam. :)

Arattam, ültettem, állatokat megetettem.

sutimami57, hagymácska44, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia !

Dettó.
    Ugyan már az ágy reggel 6 kor kirúgott magából, de miután a beérés kb 2 óra múlva lesz, gondoltam ráérek jönni.
    Addig megyek bevásárolni..:)

sutimami57, hagymácska44, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem tudok ágyban maradni, ha már felébredtem, még ha csak félig is. Aztán egy óra múlva meg nyúlik a szám. :D
    Én is leszaladok a boltba meg összerakom előtte a kenyértésztát.

sutimami57, hagymácska44, lukimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.