Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Flector, mydeton és a házidoki kencéje csodákra képes. Az érzést a tolófájásokhoz tudnám hasonlítani. Sajnos ez nem az első, már a sokadik eset.

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 8 más kedveli ezt.
  2. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét Kívánok:)

Ugye nem felejtettétek el kibontani az adventi naptár első ajándékát? Én majdnem, sőt azt is most vettem észre, hogy holnap új event kezdődik, mindjárt megyek olvasgatni, nálam még mindig a terményesek vannak kint. Késő délután elugrottunk bevásárolni a hétre, hátha nem lesznek olyan sokan a boltban, hát tévedtünk, még jó, hogy írtam listát, így azért viszonylag hamar végeztünk.
    Szia Dani!

Nálunk kb egy hónapja döntött úgy a tv, hogy átmegy rádióba...hang volt, kép nem...a szervizbe azt mondták, hogy jobban járunk ha veszünk újat...így tettünk. A miénk is okos, az előző nem az volt...nekem még most is furcsa, hogy egér funkció van a távkapcsolón és netezni lehet vele...azért már szokom, néha oda is tudom kapcsolni, ahova én akarom. xD

Szia!

Gratulálok az aranybárányodhoz (majdnem aranybányát írta), én még meg sem néztem, hogy mit kaptam...akkor is tenyésztesz ha nincs boom?

Utoljára szerkesztett: 1.12.20
    sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 7 más kedveli ezt.
  3. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia! Jó bulást neked.-:)

Rég voltam erre felé! Nem baj most itt vagyok bár nagyon szeretek ide járni. Igyekszem többet itt lenni. Csak év vége van és sok a meló. Az új ember velem van. Én tanítom be!

Dani-:) Rá néztem a fényképedre és elöször el gondolkodtam,hogy biztos hogy te vagy e mert egész fiatalosan tartod magad-:) Láttam itt jó pártokról fényképet és sokan megcáfoljátok a korotokat-:)

sutimami57, mimi, Bonnbonn és 6 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm a bókot...:)
    Ez évben még 67 éves vagyok....áprilisban töltöm a 68.-at
    Ami gombócból is sok már...:)
    Szia !
    Ezt az okos tévét, majd megbeszéljük rendben ?

Nekem olyanok nem voltak...
    Inkább ha megerőltettem magam akkor jött ilyen...:)

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 6 más kedveli ezt.
  5. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia Katka!

Jobbulást kívánok Neked, sajnos ezeket a gyógyszereket én is ismerem, annyi, hogy legutóbb doki javaslatára milgammát szedtem, nekem nagyon jó volt, már a 3.-4. napon éreztem a változást.
    Szia!

Ne haragudj, de nagyon jót vigyorogtamxD
    Egyébként mindig nagy felelősség betanítani valakit, biztos ügyes leszel.
    Rendben, nekem is van kérdésem, tudom, hogy sokat segítesz itt a hsz-kal kapcsolatban, nekem kép beillesztéséhez kellene majd egy kis útmutató.

sutimami57, mimi, Bonnbonn és 6 más kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok:inlove::inlove::inlove:
    Muszáj irkálnom, mert úgy felpörögtem a Top miatt,hogy ihaj:D:D:D
    Először is gyógyulást Katkának:)
    Zsoltinak gratula a báránykához, én mindig kacsát vagy pipit kapok, egyszer lett halacska,de türelmes vagyok megvárom
    míg jobb jön:p
    Mindenkinek szép napokat kívánok és jó egészséget:inlove::inlove::inlove:

sutimami57, mimi, Bonnbonn és 7 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm szépen. Szerencsére a gyógyszerek hatása már ma érződött.

sutimami57, mimi, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Gratulálok:) Én is pörögtem, egészen addig, míg felfedeztem nemrég, hogy holnap új nap, új event...hamar csak azt néztem honnan jön a felröppenő, a többi ráér holnap.

sutimami57, mimi, Bonnbonn és 7 más kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Köszi:inlove:
    Én is gratulálok mindenkinek itt is ,aki indult a Top-on, ha sikerült egy kicsit is elfelejteni a mostani nehéz világot már megérte:)
    Én úgy érzem már régen nem a játékról szól ez a dolog,hanem a csapatról, vagy a versenyben,vagy itt a topikban, vagy a piacon
    vagy a cserenapon.....stb., mindenhol segítjük egymást és így éljük túl ezeket a nehéz napokat pusy mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

sutimami57, mimi, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Üdv mindenkinek! [​IMG]
    Elnézést, hogy néhányotoknak ismeretlenül (többeknek ismerősen) bekukkantottam ide... [​IMG]
    A TOP-on elért sikerhez gratulálok!

A 2312. helyezéshez.

Az 1581. helyezéshez. (Azt nem tudom, hogy megtalálod-e ezt a hozzászólást, de miután a Nyugdíjasoknál már nem ír senki, ezért ide hoztam.)

A 2271. helyezéshez.

Utoljára szerkesztett: 2.12.20
    sutimami57, -elzemari-, mimi és 11 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Tényleg régen "láttalak" az egykoron zsongó topikod az idő múlásával, elcsendesült. :(
    Itt Te mindig szívesen látott vendég vagy és leszel. Jöjj máskor is.
    Most így a karácsonyi készülődésben biztos Neked is van ötleted. :)
    Köszönjük (ha mondhatom így) a részleteket a TOP-on való megmérettetésről...:)

Más: az elkövetkezendő eventet nem csinálom ! Ezzel kapcsolatban nekem ne küldjetek ajit.
    Az Erdei tisztást NEM bontom meg.

Fontos !
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újabb-lépés-a-unity-felé.20331/

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Ismét kaptunk kódot: RELEASE

13. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot:)

Brrr...nagyon hideg van és holnapra ígérik még az ónos esőt is felénk...majd meglátjuk, a hétvégi havazásból sem lett semmi. Eventet elkezdtem, kódot beváltottam, adventi kalendáriumot begyűjtöttem...ne felejtsétek el ti sem.
    Ma majdnem letoltam a kisebbik gyerekemet....hétfő óta megcsapta a fülem, hogy szól a tanároknak, nagyon udvariasan ugyan, hogy tanárnő/úr már csak egy perc van vissza az órából...ma, mikor szünete volt kérdeztem tőle, hogy téged nem akarnak még kicsapni óráról? Vigyorogva közölte velem, hogy a hetes funkció online is működik, és a tanár kérte, hogy az aktuális hetes óra vége előtt egy perccel figyelmeztesse őket. Mondanom sem kell, hogy ennek milyen lelkesen tesz elegetxD
    Megyek, mert még főznöm kell...ahogy hallom a mosógép is megállt és vár még két kosár ruha vasalásra is...majd még jövök:)

sutimami57, BackOffice, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Köszönöm a kedves szavakat!
    Ema és Zsémbi idejében minden napos voltam mindkét topic-ban... Ez már a múlt...

15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Végre itthon!
    Túrós tészta lesz a vacsi,sok tepertővel! Na halom a kaput csukódni,megjött Zsolti! Lehet később még feljövök! :)
    Nagyon szépen köszönöm! :inlove:

sutimami57, mimi, Technics11986 és 6 más kedveli ezt.
  16. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia Katka54!

Remélem már jobban vagy és hatnak a csodagyógyszerek vagy a kenceficék ;) !!!Köszönöm a kódot már be is váltottam :)

Szia Zsona416!

Na ez az most van itt már sajnos ez a nemszeretem idő...kár,hogy a jó meleg nyárból nem lehet ide becsempészni egy keveset ;) Milyen édes a csemetéd xDxDMi finomat főztél??Én töltöttpaprikát csináltam :) Óóóó a vasalást ne is mondd az a nemszeretem nálam...ruhaiparit végeztem és az első évem második felében vagy 2 hónapig csak vasaltam a nagy böhöm gőzvasalóval...De nem panaszkodok..Most meg nyomom a kézműveskedést újrahasznosítok is pl.kávékapszula vagy farmer...nincs nap,hogy ne alkotnék valamit ;) Nehéz most az eladás sajnos...

Szép estét kívánok mindenkinek és vigyázzatok magatokra!!!!!:inlove::inlove::inlove:

sutimami57, mimi, Technics11986 és 5 más kedveli ezt.
  17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszönöm neked is a kódot, már beváltottam.
    Örülök, hogy jobban vagy, ahogy látom ez olyan kórság, amit nem tudsz megelőzni, mert nem tudod mit csinálj, vagy mit ne csinálj, hogy megelőzd.
    Hálás köszönet!Igazán jót nevettem. Milyen pártokról... milyen fényképek???:D
    Ilyen az, ha az ember siet, egy-két betű ide, vagy oda, én is gyakran járok így.;)
    Az új kollégát tanítsd szépre, jóra, ha már ennyire bíznak benned, hogy te tanítod.

A szaloncukrot talán sose tettük fára, csak alá kosárkába. Az utóbbi időben már nem is veszek, egy ideig vettem Szamos szaloncukrot, csuda finom, de most már annyit kérnek érte, amennyit én már nem adok. Különben sincs itthon csoki már évek óta, nagy ritkán veszek néhány Sport szeletet, aztán egy félévig csend újra.Biztos boldogult ifjúságomat idézi, azért olyan kedves.
    Viki igazán leleményesek a fiókáid, nem pazarolják felesleges dolgokra az idejüket, jó a konzerv karácsonyfa.:D
    Szerintem részben a lustaság viszi előre a világot, inkább kitalálnak valamit, csak ne kelljen megcsinálni, amihez nincs kedvük.
    Hétvégén megsütöm a mézeskalácsot, nagy adag is, a díszítés is elég sok idő és lesz egy kis karácsonyi illat a lakásban.

sutimami57, mimi, Technics11986 és 7 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Viszont újfent lehet akár a jelen is, ha a hagyományokat őrzöd...:)

Küldhetsz ide is, mert nekem is a kedvencem a túrós csusza, de laktózmentes túróval...és sok sok tepertővel..:)
    Nyitom az ablakot !+ minden ....
    Hétfőn nem leszek. Disznóölés lesz...:)(Humánosan, árammal. Bár a disznó ez ügyben nem nyilatkozhat.) :) Lesz friss tepertő is ! :):D

sutimami57, ursa11, mimi és 7 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Jó hideg volt reggel. Majd le fagytam a bringáról. Bent a melóhelyen,-7 fokot mutatott,a külső hőmérő. De végre itthon. A kedvesem,jó kis túróstésztával várt itthon. Egyem a szívét. Annyira szeretem. Mind a kettőt. :D A kedvesemet nagyon,a túróstésztát piszkosúl. :D
    Szia Zsona.Igen. Tanyésztek. A gazdaköri feladathoz kell. 3-mat is el kezdtem.

Szia Katka. Köszi ismét. :)

sutimami57, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

Mára teljesen elmúlt minden, a tegnapi nap csak egy rossz álom volt.
    Nálunk esik a hó.

ursa11, Farmerzsolt1970, mimi és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.