Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nálam még semmi nincs rendben, talán az új szerveren jobban megy majd.
    Jó éjt!

Technics11986, Katka54, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Most simán be tudtam jönni a Flash alatt. Sikerült belopnom magamat. Simán ment minden, semmi lassulás, töltögetés.

Emlékeim szerint egy totyogó nem tud hisztizni. Még akkor sem, ha nő. Ezt onnan tudom, hogy fiatal koromban én is voltam úttörő, mi pedig mindig állítottuk: Az úttörő nem lop, csak beszerzi hiányzó készleteit. Ennek következtében egy totyogó sem hisztizik, hanem megpróbálja a figyelmet magára irányítani. Meg szeretné, hogy amire gondol - lévén beszélni nem igen tudhat - az azonnal teljesüljön. Persze már öreg vagyok, gyereknevelési emlékeim is kezdenek halványulni, s nekünk csak fiaink voltak. Viszont az unokák csak lányok. Mások unokái lehet, hogy hisztiznek, de a mieink, azok soha! Legfeljebb csak türelmetlen szomszédok, meg szüleik vannak, mert ők az én, illetve a MI szemeinkben tündérek, azok pedig nem hisztiznek. Ugye? :p

Mi nem vagyunk kiemelt, királyi város, minket nem emeltek a kiváltságos, uralkodói városok közé. Így mi csak Paneltown vagyunk, nem Panelcity. :D Simán csak Városközpont. A Lajta-folyó mentén. De a panel stimmel. Ötödik emelet, hatodik szint. A mi házunk TÍZ emeletes, plusz a földszint, azaz tizenegy szintes. A szomszéd ház meg csak simán tizenegy szintes. Ott nincs egy fia emelet sem.

Öööö! ... Jut eszembe. ... Két éve kaptunk több százan a városban felszólítást, hogy rendezzük a lakcímünk változását, pedig nem költöztünk ki a lakásokból. A régi nyilvántartás szerint az azonos számú, de több lépcsőházzal "megáldott" szalagházak és toronyházak lépcsőházai az I. II. III. stb lépcsőházzal voltak megkülönböztetve. Hetvenes évek panelépítései. Valamikor a rendszerváltozás körül valaki/valakik ezt úgy módosították a hivatalokban, hogy az I. lépcsőházat A-ra, a II. lépcsőházat B-re, stb. módosították, de csak akkor, ha valaki eladta a lakását és az új lakó már az új módi szerinti címet kapta meg. Így egy lépcsőházban laktak az I.-s lépcsőház és az A lépcsőház lakói. Ez több szervet, céget idegesített, mint a Földhivatal vagy a kukások, mert náluk az I. lépcsőház más megrendelő volt, mint az A lépcsőház. Kiadtak egy határozatot, miszerint a lakcímek a következőkre változnak. Akinél A, B, stb lépcsőház van, azoké marad. Akinél meg I. II. stb, azoké változik. Szép hosszú, több oldalas irományban volt az összes érintett lakás felsorolva. Mindenkinek elküldték a hivatalos papírokat. Pár nap múlva, mint rendszerető állampolgárok, - meg nem akartuk elfelejteni, mert hajlamosak vagyunk rá - elzarándokoltunk az okmányhivatalba. Ott kértünk és kaptunk sorszámot, majd amikor hajlandóak voltak minket fogadni, be is mentünk. Az ügyintéző kedvesen, de határozottan közölte, hogy márpedig még hat hétig nem lehet minket átjelenteni. Indoklás, a határozatnak van fellebbezési ideje, s míg az nem telik le, nem tehetnek semmit. (A hivatalnak packázásai ....) Eljött a várva várt időpont, ismét tiszteletünket tettük. Ismét sorszámkérés, ismét várakozás, majd fogadtak újra. Átadtuk a kettőnk lakcímkártyáját, személyijét a dolgozónak az okmányhivatalban. Egymás mellé tette az én és a feleségem kártyáit. Figyelmesem megtekintette, majd közelebb hajolt és megvizsgálta jobban. Aztán a két lakcímkártyát kezébe vette és gyanakodva nézett ránk.
    - Maguk tényleg házasok?
    - Persze.
    - Biztosan? - Kinyílt a szemem, néztem rá csodálkozva.
    - Most hozzam el a házassági anyakönyvi kivonatot is? Nézze meg a nyilvántartásukban! Csak meg van ott.
    - Az lehet, de a maguk lakcímet igazoló kártyájuk szerint két különböző lakásban laknak!!! - lobogtatta a kártyákat.
    - Kizárt dolog. Csak tudom, hogy kivel és hol élek együtt.
    Odaadta a két kártyát. Az egyikünké az I. lépcsőház 5. em. 24, a másikunké az I. lépcsőház 6. em. 24-re volt kiállítva. A lépcsőház stimmelt, a lakás száma is, de az emelet nem. Szerencsére az új kártyákat már egy, pontosan azonos címre állította ki.

Szebb napot és hibamentes játékot!

Utoljára szerkesztett: 10.12.20
    mimi, Technics11986, Katka54 és 8 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Tele reménnyel jöttem fel,és láss csodát simán ment minden,igaz a Flash-t hasznáétam! Kész lettem,és utána átugrottam az Unityre,kicsit lassú volt,de betöltött. A Piacozást akarnám tanulni,mert ott végképp elvagyok veszve.
    Mára nem ütemeztem be semmi tennivalót,( bár azért akana.. ) így palacsintát fogok sütni,nutellás és túrós biztos lesz,szoktam hagyni simát is és azt tesznek rá amit szeretnének.
    Esik az eső,hideg nincs. Meg sötét is van még.
    Jó lenne ha fehér Karácsony lenne. Az olyan mesés. :)

Most elköszönök,mert 8-tól onlin Irodalom Csabimnak!

Legyen szép napotok! :inlove:

Ez nem semmi! Tudnak hibázni az biztos!
    Mi a Kishegyi utcában lakunk,de nem messze,van egy Kishegy utca is. Igaz más a település neve,de ez nem igazán érdekelte a postást,rendszerint hozzánk dobta be a leveleket. A baj csak az volt,hogy elég sürűn jött a levél egy szolgáltatótól,szóltunk is az akkori postásnak,ennyi volt a válasz: Jaj bocsi!! Aztán személyesen kerekedtünk fel,és megkerestük a szóban forgó utcát. Közösen mentünk,hogy intézkedjenek,mert volt olyan küldemény is ami fontos volt az illetőnek. Egy (i) betű mekkora galibát tud okozni.

mimi, Technics11986, Katka54 és 9 más kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Akinek van hírlevele nézzen be az e-mail-jeibe. Már csak azt nem tudom hogy a kedvezmény kódot ha beváltom hová kell beírni. :)

mimi, Technics11986, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Élmény olvasni! A sok finom étel.....jajajajaj diétázás alatt olvasni, még ez is hizlal. :D :D :D isteni finomságokat hoztatok. Az ékszerek gyönyörüek, Marika, Te is csodásat alkottál!A történeteitek is meg mosolyogtattak....:) Krisztián, a kis csajsziról szívesen néznék képet, biztos nagyon aranyos!
    Nálam diliház van, plusz, hogy két napig szinte be sem tudtam lépni a farmra, tegnap este 11 körül tudtam aratni. Rövid gazzal vártam az eventet, egy szaporítás után be vetettem. Innen szép lesz győzni. Tudom, hogy türelem, de az nekem nincs. Biztos vagyok benne, hogy mindent meg tesznek azért, hogy szépen be induljon a játékunk, az átállás sem lesz zökkenő ments, de nekem ez egy idegbaj. Jól van, tudom. Ez csak egy játék......tegnap is ki akadtam, aztán itt hagytam, később vissza jöttem....szóval, katasztrófa. Na, de majd egyszer szuper lesz.
    Nálam megy a takarítás ezerrel, az ügyintézés, vásárlás, stb. Futárt várok, remélem, meg jön, mert mennem kellene..ez az idősáv is ki agyal rendesen. Szóval, nem vagyok a legjobb formában, de dolgozom rajta.......Igaz, formailag elég jól vagyok, megint le ment 2 kiló, szépen haladok, ezzel nincs is gond, de még van hátra néhány, ami le akarok adni. Mondtam a lányomnak, ha jönnek karácsonykor, nagyon lepődjön ám meg, és dícsérjen agyon, mert 4 hónapi diéta után meg érdemlem.....:D :D :D -20 kiló. :D

Ja, hiszti ügyben a gyerekekkel nem volt gond, a menyem volt tiszta hisztis, dilis, na, meg a papesz. Néha helyre teszem, mert olyan, mint egy gyerek.......:D Olvastam a beigli sütésekről is. Én soha nem sütök, mert nem szeretem, bár tudok szépet, de helyette inkább normális sütit készítek, ami nálam a kencés süti...:D A menyem volt jó beigli sütő, minden évben hozta a papesznak, mert ő szereti, de mivel el váltak, nem tudom, az idén lesz-e? A válás utáni karácsonykor azt mondta, hogy ameddig tud sütni, nekünk is mindig lesz beiglink. Biztosan az idén is hoz. Na, megyek be füteni a kandallóba, aztán nem tudom....fürdőt kellene takarítani, de jó lenne, ha jönne a futár, el el tudnék meni......... Két nappal ezelőtt írták, hogy át adták a futárnak, ma van a harmadik, mire rá jöttem, hogy külföldről hozzák....:DKellemes szép napot, jó játékot!

mimi, Technics11986, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép napot mindenkinek, mert itt nincs nap! Ellopta valaki.

Takarítás nálunk is megy. A feleségem hétfőn mosta ki az összes függönyt a Mosó Masa segítségével. Amikor már tiszta volt, kivette és felrakta a gurigákra. Az a könnyű műszál ebben a panelban sec-pec megszárad felaggatva. Gondolkodott az ablaküvegek pucolásán, de visszafogta magát, vár még vele, mondotta. Ma reggel, amikor felébredt és meghallotta az eső kopogását a párkányon, elégedettem állapította meg, hogy jó, hogy nem állt neki az alakok suvickolásának, mert az esőcseppek mindjárt "rásülnek", foltos lesz megint. Amikor én - balga lélek - azt merészeltem kiejteni a számon, hogy ugyan minek, hiszen a gyerekek úgy sem mernek eljönni hozzánk, nem akarnak hozni semmi nem várt ajándékot, úgy nézett rám, mint egy anyagyilkosra. Ő is tudja, hogy kicsi az esélye a látogatásnak, de azért bízik benne, hogy mégis. A másik meg az, hogy: Mi az, hogy karácsonyra nincs megpucolva az ablak? Hogy gondolod azt TE? Te, te férfi!
    Kész. Aznapra le lettem rendezve. Nem ölég nekem a számítógépem, még az asszony is velem pöröl, ráadásul igazságtalanul? Mert aznap, mikor ellibbent valami mentes akármiért, ami kell a sütéshez én felporszívóztam. Hazajött, közölte, hogy nekiáll porszívózni. Szóltam, hogy nem kell, már megtettem. Erre megjegyezte, hogy arra gondolt amikor elment vásárolni, hogy hazaérve kell porszívózni. Látod, mondtam neki, én még a feleségem gondolatát is kitalálom. Erre meg azt vágta rá, hogy ennyit el is vár tőlem. Zajlik az élet nálunk. Negyvenötödik éve csiszolódunk folyamatosan. :)

mimi, Technics11986, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  7. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia!Na tegnap este én is így jártam többszőr ledobott míg feladtam mert még szerettem volna aratni..ültetni>:(Most reggel csak 2x dobott le de amit akartam megcsináltam majd este visszajövök addig lenyugszom;)

Sziaaaa hűűű ezek nagyon szépek :inlove:na én ezt nem tudom fűzni peyote ugye...ezt már próbáltam többször is de elakadttam és úgy voltam vele ami nem megy nem erőltetjük...na majd ha van mééég kép kérhetek??:inlove::inlove:

Sziaa na jól van jól van...látom nálad is szakad (majd) a cérna...vagy már elszakadtt;)

Sziaa óóóó egyem meg azt a tünemény totyogót:inlove:Remélem nekem is megadatik majd egy kislány de már csak unokában:inlove:Nagyon várom:)Dehogy hisztis...:D:inlove:Na majd kíváncsi vagyok a fejleményekre mire is jutottál?!

Szia!
    Na hisztire én sem emlékszem két fiam van..má nagyok 24 és 30 évesek:music:Igen Én vagyok "bajban" a beiglivel de majd csak megoldom;)Viszont az is érdekelne hogyan dobtál le ilyen szépen kilókat magadról;)

Vigyázzatok magatokra!Addig is jó aratást,vetést gazdálkodást remélem mindeki tud játszani!!!!Este még benézek;)Asztali díszeket hoztam most nektek....

https://kepkuldes.com/image/fpjMe5

mimi, Technics11986, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek ! nagyon jó volt visszaolvasni benneteket, a reggeli mosoly köszönettel megvolt.
    Sütike !!!! Nem kell ám annyit takarítani, nem a ÁNTSZ fog jönni, hanem a Jézuska !:D:D
    Ma megint város, igaz tegnap nem volt, mert kidőltem a sorból, (egész éjjel kínzott az izomgörcs)inkább aludtam egy jóízűt helyette.Jólesett, megérdemeltem.:):)
    Most viszont megyek készülődni, mert a lányom már reklamás a lassúságom miatt.
    Legyen szép napotok:Lujza

mimi, Technics11986, sutimami57 és 11 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Nálunk az ablak pucoválás az én reszortom. Most egyelőre hanyagolom..:) A párom azt mondta: jó..:)
    Más esemény van.
    A szemközti zugban épült egy 5 lakásos társasház. Az átadása ez év áprilisában lett volna. Volna.
    A közművet, mint olyat, most ősszel vezették be úgy mint a villanyt a gázt a szennyvíz csatornát és a csapadékvíz elvezető csatornát..Ez utóbbihoz tegnap reggel fogtak hozzá.
    Ma reggel érkezett egy gép és bőszen fúrtak egészen addig, míg sikeresen el nem fúrták a frissen bekötött gázcsövet.
    Most itt van a rendőrség, a katonaság és a katasztrófa védelem..
    Juj....

10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Akkor a szokásos? Valaki nem tud helyszínrajzot készíteni vagy olvasni. Esetleg nem oda tették ahová a terv engedte. Mehettek az iskola tornatermébe? :D :D

mimi, Technics11986, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  11. Koppi

1 hónapja rakták le a gázcsövet...A múlthéten üzemelték be.
    Szombaton bitumenezték be a lyukat...

mimi, Technics11986, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Oda aztán nem! Ki van zárva! Amikor mindenféle összejöveteli korlátozás van? Bezárni azt a sok embert egy szűk helyre? Még csak az kellene, hogy hatósági engedéllyel "bulizzanak" Koppiék! Inkább a parkba telepíteni sátrakat s azokba. Igaz, fűteni nem lehetne, de ha elég "fűtőanyagot" biztosít az önkormányzat ingyen, akkor lenne jelentkező szerintem. Főként hímneműek. A folyékony fűtőanyag ebben az esetben nem gázolaj vagy petróleum, hanem B(arack)-, Cs(eresznye)-, (Vilmos)K(örte)-, Sz(ilva)- és T(örköly)-vitamin.

A szakértelemnél lehet, hogy mind a rajzkészítés, mind a rajzolvasás együttes hiánya is elképzelhető. Ma már minden lehetséges és az ellenkezője is.

13. Koppi

Most úgy néz ki a zug és környéke, mint egy csatatér...
    Mikor lesz itt rend?
    A Katasztrófa védelem és a rendőrség már elvonult..

14. Samborg

Samborg Fórum félistene

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az Önálló Kliens, ami a kisebb teljesítményű gépekhez kell, ha nem menne az Unity, jelenleg nem letölthető. Halasszák, tolják az időpontot, ami a mai 14 óra volt. Senki ne próbálkozzon, mert nem lesz sikere. Majd ki fogják írni, ha mégis letölthető.
    Nem poénkodni akarok, de régi mondás itt is igaz, miszerint: A jó munkához idő kell, a lassúhoz még több. :)

Koppi! Az a "girhes malacka" amivel már végeztetek, mennyi hűtőbe fért el vagy mennyi hűtőbe fog majd elférni? Mert azért az a két mázsa élősúlyban nem semmi helyet igényelhet feldolgozva.

16. Koppi

Köszike !
    De ettől még tenyésztek amíg lehet a Flash-el..:)

Ebben bízok én is, hogy játszható lesz a Játék itt is..:)

17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

18. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot:)

Nos, úgy látszik szürkeség honol mindenhol...nálunk is, ezért az előbb a konyhában meggyújtottam egy illatmécsest...most kellemes gránátalmás illat lengedezik mindenfelé...a játék úgy ahogy megy, aratás közben kétszer dobott ki, de visszamásztamxD. Gondolkoztam, hogy próbálkozzak-e a pörgetéssel, de mivel a partynál most elég csábító ajándékok voltak indítottam párat...5.-re kaptam egy 100-as terménybónuszt...elég is ennyi, szép lassan kész leszek majd.

Marika, ezek nagyon szépek...mindig tetszett, ha valaki akár egy egyszerű ruhát is fel tudott dobni egy szép kiegészítővel...és mennyivel többet ér ez, ha saját maga tudja elkészíteni.

Szia Klári!

hja...az utca neve még csak hagyján...a mi vezetéknevünk elég gyakori...az utcában 5 családnak is ez a neve, ráadásul az egyiknél a családfő keresztneve megegyezik a férjemével...amíg a régi postásunk volt, nem is volt semmi probléma...aztán elment nyugdíjba, és egy ideig ideiglenes kisegítők voltak...így történt meg, hogy a levelek érkezése után ezen családok felkerekedtek, és mindenki a sajátjára cserélte jogos küldeményét. Egyszer figyelmetlen voltam, és a mobil számla befizetése után vettem csak észre, hogy az nem a miénk...de megoldottuk azt is. Nevekből eredően szerencsétlen futárok is keveregnek egy darabig, de mindig segít nekik valaki:)

Szia Gyöngyi:)

Nálam még nem szakadt el a cérna...rólam lehet mintázni a nyugalom szobrátxD

Szia Sütike:)

Az a 20 kg nem semmi...tényleg dicséretet érdemel...és a 4 hónapja tartó kitartásod sem semmi, bár az írásaidból az jön le, hogy te mindig sürögsz-forogsz. Én is kenőcsös sütivel készülök karácsonyra...még nem állítottam össze a menüt, de hólabda és charlotte torta biztosan lesz...a kisebbekből elmaradhatatlan a kókuszgolyó, csokiszalámi, linzer és a mézeskalács.

Szia Dani:)

Remélem lassan normalizálódik a helyzet nálatok...igen bosszantó tud lenni...nálunk pár hete a vizesek kezdték...az ő munkájuk következményeként pár napig az E.on is kénytelen volt kivonulni...

Szia:)

Köszi szépen...lehet megvárom a tenyésztéssel a hétvégét...kétségeim azért vannak, hogy milyen lesz a játék a teszt alatt...lehet lezavarom mégis az eventet ma este, az egy tápossal pedig töltögetem a gazdakört, ha nem lesz vele gond.

hja...mai menü: sajtgombóc leves, rántott csirkecomb, petrezselymes burgonya, céklával...az édesség leveles tésztából gyors almás pite. Legyen szép napotok és vigyázzatok egymásra:)

19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Letöltöttem a klienst. Beléptem vele a játékba, betöltött de nem adta be a területeket. Utána kipróbáltam rendszergazdaként futtatni és tá-rá minden bejött. Sok dolgot kipróbáltam de nem mindent. Eddig elégedett vagyok vele. Sokkal gyorsabb mint eddig amit használtam vagy próbáltam.

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Sziasztok.

Ma olyan, nem kedvelem idő volt.Úgy is döntöttem, hogy akkor ma nem dugom ki a az orromat a lakásból.igen igen, én tervezem, az élet meg megmásitja az én dolgomat.Sajnos kifogyott a nyomtatómból a patron,s nem volt mit tenni,útra kellett kelnem, mert szükségem volt egy két nyomtatásra.Sajnos nem tudtam a bolt telefonját, mert legalább akkor megkérdezem, hogy van e patron, mert tekintettel az árára, nem mindig szokott raktáron lenni.
    Ha már útra kelek, akkor gondoltam egyet, hogy a piacot is útba ejtem, mert nagyon vágytam savanyú káposztás étekre.lebeszéltem magamat arról, hogy a kamiont magammal vigyem.Bár ne tettem volna, mert hiszen, ha az ember a piacra beteszi a lábát, legalább is nálam úgy működik, hogy nem csak azt a két terméket viszem haza, ami éppen akkor csak akkor kell.
    Igy is történt, mert a két cekker bizony meghúzta a karomat, szidtam is magamat, hogy mi a csudáért van az a kamion, amikor a spájz sötétjében éli az életét.Na mindegy, végül is a lényeg, volt a papirboltban patron és igy kerek volt a világ, és végül is én is hazaértem, igaz jól kifáradtam, de igy jár aki nem jól gondolkodik.

Hipp és hopp végeztem a tenyésztéssel és megépitettem a téli piramist, ahol boldogan keringenek a kis halak és madarak.Ez egy olyan
    kis egyszerű és nagyszerű kis event volt.

Képzeljétek, hogy kiéljem a kreativitásomat igy ünnepek előtt, készitettem finom illatos kis lógókat. Van rajta fahéj, szegfűszeg,szegfűbors, csillagánizs és babérlevél.Ezek után eltudjátok képzelni, hogy micsoda fenséges illat lehet a konyhámban?
    Most pedig tobozokat diszitek fel sárgaborsóval,kamillával és ráragasztom fakéregre.Tegnap este megpróbáltam egyet kettévágni, na én akkora zajt csaptam, hogy azt hittem ott lesznek az ajtóm előtt a szomszédok és kikérik maguknak ezt a zajongás.Késsel nem ment a szétvágás, előszedtem a kis reszelőt, igaz fogója nincsen, csak a maga reszlő.Persze hogy azzal sem ment. Na majd ma gondoltam, de ma sem ment, igaz egy kisebbet azért sikerült ketté vágni.

Most jól kidicsikedtem magamat akkor most balra el.Legyen derűs és vidám az estétek.

Sami,
    hja kérem rendszergadának könnyű az élete.Letölt, betölt, töröl, átir.Én például most hallottam tőled először a kliensről.Sebaj, legalább már a szóval gazdagabb lettem.

Jaj jaj, Dani, mikor olvastam az újabb disznóvágásotokról, összefutott a nyál a számban a sok sok disznóságtól.Finom hurka, hmmmmm, micsoda finom étek.Ha majd fogyasztjátok, gondolj rám legalább.

Tihamér,
    az a friss kenyér valami csodálatos élmény lehet nálatok.Illatos ropogós, a külleme is csábitó.Már csak egy kis kacsazsir és lilahagyma kellett volna nekem hozzá.Ha én egyszer egy ilyet kóstolhatnék.Ha rajtam múlna, akkor én sajnos sohasem ennék kenyeret.Sokkal gyávább vagyok annál, hogy én nekifogjak.

mimi, Technics11986, sutimami57 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.