Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Miért nem veszel lombfűrészt? Azzal annyi mindent lehet készíteni. Sokszor másra is hasznos.

mimi, Technics11986, sutimami57 és 10 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Megmondom neked őszintén, biztos valahol van nekünk is, de hogy hooool????

mimi, Technics11986, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Végre fel tudtam jönni,hiba nélkül. Sajnos,a tegnapi kódot,elbuktam. :( Remélem,már nem lesz többé gond.

mimi, Technics11986, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  4. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia!
    Ez nagyon szépp :inlove:Mutatós és egyszerű...:)

Szia!
    Nagyon kreatív vagy:)majd lehet én is csinálok ilyen fahéjas lógóst;)Bár ahogy majd jobban sütni kell nagyon édes illat lesz majd a konyhában;)Találtam beigli receptet mint kezdő az alapján fogom elkészíteni;)remélem ÉLETBEN marad maj a családxD
    Szeretném megragadni az alkalmat és Boldog Névnapot Kívánok a Judittoknak:)

130735281_3320872798042291_7027138549664630605_n.jpg

Ma felföldi gombásszeletet főztem meg palacsintát....hozok megint képecskét ;)
    Vigyázzatok magatokra!!!Szép estét mindenkinek!!!!!!!!

https://kepkuldes.com/image/fF1scY

mimi, Technics11986, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Nem buktál el kódot, mert egyiket péntek éjfélig, a másikat vasárnap éjfélig tudod átvenni:
    upload_2020-12-10_17-59-36.png
    A Hirdetőtáblán a kompenzációs csomagot a belépési hibáért szintén vasárnap éjfélig lehet átvenni:
    ....várhatóan vasárnap 23:59-ig vehetjük át.
    Kompenzáció tartalma:
    • 1 Farmmunkás kupon (12 óra)
    • 50 szupertrágya
    • 30 Kacsa Kata szupertrágyája
    • 2 TP/TTP betakarítási bónusz L
    • 2 Répás-almás csatni
    • 3 party pörgetés
    • 25 szupertáp
    • 10 Vadkártya (eventnövény!)
    • 10 Gömbdísz

Ha pedig a 4 kártyapaklira gondolsz, azt is hamar intézd, mert azt meg kimondottan csak Flashben lehet átvenni, és ma 22 óráig:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/4-kártyapaklis-kompenzáció.20391/#post-1149004

mimi, Technics11986, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  6. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia. Ezt nem tudtam. Köszönöm az infót. Örök hála. :)

mimi, Technics11986, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Azért én megvárom az informatikusomat. Biztos ami biztos...:)

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó estét!

Látom, már itt is tudják a gazdák, hogy a kliens letölthető. Nekem nincs rá szükségem, ha jó volt a rendszer, nálam futott a Unity. Nem is töltöm le, mert minek? (Win10, 64 bites, videokártya bírja, van SSD, RAM meg 16 GB. a processzor kétmagos, 3,2 GHz)
    Arattam, vetettem még a Flash alatt és mára befejezem a gazdálkodást.

Remélem a kliens megoldást hoz azok számára, akiknek gyengébb a gépük, de szeretnének továbbra is játszani.

Koppi! Azt is olvastam, hogy aki a kliens használja, az nem tud fórumozni. Szóval, lehet, hogy tudsz játszani, de nem tudsz idejönni? Rossz lenne EZ a megoldás!

Jó éjt gazdák!

9. Koppi

Mondjuk én letöltöttem próbaként. Játszani lehet rajta, de fórumozni nem. Idegenként kezel....
    Nekem is fut az Unity a lapitopimon...

10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Elzemari munkája, őt illeti a dicséret...

11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Látom titeket is megtréfált a játék az utóbbi két napban, nekem ma már nincs semmi gondom. Én nem bosszankodtam, tegnapi bosszúság adagot máshol tudtam le, így már ide nem jutott.
    Megnéztem a receptikét. Tetszik, kipróbálom a jövő héten. Sajtkrém levest rendszeresen főzök, mert szeretjük, de erről még nem is hallottam. Köszi, hogy írtad.:)
    Tegnap előtt összekötöttem a hasznost a hasznossal, meghallgattam az online képzést, gondoltam közbe nem gond, ha kezem jár, így megdíszítettem a mézeskalácsot. Na oda is rendelt a sors pajtás némi bosszúságot, mert a vadi új habzsák kilyukadt. Azt sejtettem, hogy nem az öröklétnek tervezték, na de ennél egy kicsit többet vártam.
    Biztos finom lesz.:)
    Így keress rá Szoky konyhája beigli, ez meg még sok jó receptje van fenn a youtuben. Hátha mond valami okosságot , én tavaly ezt beiglit sütöttem, jó lett. Linket nem hozok, mert nem tudom lehet-e.
    Holnap reggel megragadom a tankomat és elvonulok a piacra bevásárolni karácsonyhoz. A halat máshol veszem, találtam jó helyet, ahol nagyon finom pisztrángot lehet kapni, most kipróbáljuk a pontyot is onnan.
    Megyek összeírom a listát, mert memóriám remek, csak néha elfelejtek ezt-azt.

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Akkor délutántól egy ideig csak a Unity lesz. Addig megy nálam a Flash. Ma jól működött, semmi gond.

Ebéd mára vadas lesz zsemlegombóccal. Én javasoltam ugyan a knédlit, de feleségem a zsemlegombócot akarja. Legyen meg az Ő akarata.

A mézeseket mi is letudtuk már. Lett a hagyományos, meg lett egy adag mentes is, mert az egyik menyem glutén és laktózérzékeny. Külön gyúródeszka, külön sodrófa, külön sütőpapír meg persze akkor már külön is van tárolva. Az egyiknél ilyen, a másiknál meg olyan alakúak a sütemények. Nehogy össze legyen keverve. Csak a végén én fogok belekeveredni. Egy főzés, amikor összejön a család, eléggé macerás. Az egyik menyem, mint az előbb írtam érzékeny a gluténre és a laktózra, a másik meg - az Ő állítása szerint - nála meglévő- IBS (Irritábilis Bél Szindróma) miatt nem eszik sokféle zöldséget, a kakaós és csokoládés süteményeket meg eleve nem szereti, hanem a mindenféle krémeseket, egyebet. Az IBS-ben az a jó, hogy olyan tünet, amit ki is lehet mutatni, nem csak bemondáson alapul, nincs. Az orvos kénytelen elfogadni a beteg által elmondott panaszokat. Olyant sütni, főzni, ami mindenkinek jó, gyakorlatilag lehetetlen. Levesből egyfélét készítünk, akinek nem kell, az kihagyja, de a második legalább kétféle, a köret meg több is. A sütemények szintén. A két unoka imádja a tésztaköreteket, ezért tarhonyának, esetleg valami más tésztaköretnek is kell lenni. A levesbe van, aki tesz tésztából készült betétet, van aki nem. A két kicsi meg azt a levest szereti, ami tésztaleves. Sok tészta, kevés lé és kevés egyéb. A kisebb kiszedegeti a levesből a zöldborsót, mert abban nem szereti, de ha a mama kertjébe kimegy és ott épp van zöld hüvelyes, érésben lévő zöldborsó, azt levadássza, mert azt meg szereti. Ha tejfölös étel van, pl. bakonyi sertésborda, nem lehet abbahagyni csirke, bármi, az is kétféle, mert az egyik adag rendes sajttal és tejföllel készül, a másik adag meg mentesből. A sajtos tallér tésztáját is kétféleképpen kell csinálni. A jót, meg a menteset. Vendégül látni meg szeretjük őket, tehát csináljuk a többfélét. A két lány mindent tésztával enne, még a rántott húst is. Igazából a kifőtt tészta, tarhonya nekik úgy a legfinomabb, ha NINCS rajta semmi. Volt amikor a feleségem egy kis zsiradékot tett rá, hogy ne álljon össze, de a csemete villával bekapott egy falatot és elkezdett hisztizni, hogy ez nem jó, mert mama biztosan tettél rá valamit. Olyant kérek, amin nincs semmi. Ezt nem kérem! A mama meg nyel egyet és kicseréli a tésztát. Az unokákért mindent! :) Ha kovászos uborka van, abból is kétféle kell. Rendes és csak mezei fermentált, amihez nem kell kenyér. Mert abban ugye van glutén, ami kovászolt. Az egyik menyem és a kisebbik fiam nem szereti a csípős savanyúságokat, a másik pár meg imádja azokat. A kicsik szintén vegyesen eszik, a pici a csípőset, a nagy meg azt, ami nem csípős. Olyan, hogy azzal a kanállal próbáljon meg valaki főtt krumplit, párolt rizst kivenni a tálaló edényből, amivel előtte tésztás köretet vett ki valaki, az szinte szentségtörés, mert a gluténérzékeny miatt erre is kell figyelni. Lesni kell mindig mindent. Ez van. Ja! Feleségem évek óta szed a cukor miatt gyógyszert. Számolnia nem kell ugyan a szénhidrátot, de ő azért gondosan figyel arra. Én meg nem vagyok cukros bácsi, pedig idős vagyok, finoman fejezve ki is, erősen túlsúlyos. Két éve a szanatóriumban - ott mindig van cukorszint ellenőrzés egy napos - mondja a főnővér:
    - Jól van beállítva a gyógyszere, mert az éhomra csak 5,7 volt.
    - Mennyi - csodálkoztam, - ilyen magasat eddig csak egyszer mértek. Meg milyen gyógyszert emleget?
    - Hát a cukorra szedett gyógyszerét.
    - Nem szedek cukorra semmit. Nem vagyok cukros bácsi.
    - Nem? Akkor viszont alacsony!
    Az *****, az alacsony! Hát már az is baj, ha valami rendes értéken áll? Bedurrantam, de nem szóltam neki semmit, mert ha kimondom azt, amit gondoltam, perceken belül kapun kívül lettem volna. Cuccostól.

13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Nagyon túlbonyolítjátok a főzést. Senkinek nem árt ha laktózmentes dolgokból készül az étel. Nálam a három fiú miatt a túrós tészta is abból készül. Nekem meg mindegy. A főzelékekbe is olyant teszek. Lisztből is van gluténmentes. Elég drága. Ízre nem érzek jelentős különbséget. Legfeljebb a súlyotokat nem növeli a süti. :D

14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Elolvastam mindent!

Dani,remélem rendbe hozták már a gázvezetéket.
    Marika,nagyon tetszenek a tobozos kis csodáid. Na és az illítosító is. Le is írtam gyors magamnak,hogy miket tettél rá, ma ha eljutok a bevásárlóköszpontba meg is veszem ezeket a fűszereket. Meg mutatósak is. Ügyes Vagy!

Ablakpucolás...Még nem volt meg a karácsonyi (2 hete,hogy takarítottam őket) de ha így megy tovább nem is lesz,mert esik az eső.

Hála az égnek a játék most jól megy. De nem akarom elkiabálni....

Tegnap újfent Prémiumos lettem,kaptam is ezért ajándékot (mert vásároltam) de olyan gyorsan kiikszeltem,hogy meg se néztem mit kaptam,ezt nem lehet valahol megnézni?

Most megyek mert valamiért egy halom mosatlan vár... nem is értem! :)

Vigyázzatok magatokra! :inlove:

15. Koppi

Szia !
    Ami vélhető aji a prémiumnál az 50%-os tápkeverés 120 szupertrágya 50(?) szupertáp és kb 25 Kacsa Kata..
    Legalábbis így emlékszem..

Igen megszüntették a szivárgást délre.

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok:inlove: Mindenkinek! Sziasztok!
    Jön az 1 tápos tenyésztés, más egyéb akcióval! Aki ki szeretné használni a lehetőséget figyelmében ajánlom.#3
    Sok sikert kívánok mindenkinek!;)
    Kissé megkésve a Juditoknak :inlove:kívánok még sokat és nagyon boldogot!
    Isten éltessen sokáig!

:);):inlove:

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
  17. Koppi

Szia !

Itt a vége ezen a gépen a farmeramának. Még a klienst sem lehet letölteni, mert e gépen még ős öreg XP van. (Nem is lesz más.)(A feleségem örülhet...)
    De kipróbáltam valamit.: A fórumra bejöhetek annak ellenére, hogy játszani nem tudok.
    Ugyanis ha beírom a belépő jelszavam, bár megakaszt a belépő oldal, de a kereten kívül alul, úgy középtájon ott a Fórum felírat.
    Arra rákattintok és már bent is vagyok. (Most is így kerültem beljebb...) :)
    Most próbálkozom a mobilos belépéssel: nem mondom elég lassú, de tölt...
    E pillanatban be is jött a térkép...Kissé lassú ugyan, de mit várjak egy mobiltól? Ami már nem is fiatal....:):D

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép napot, szebbet, mint amilyen itt van!

Be akartam jönni a farmra. Behívom a keresőt, ráklikkelek a játékra. Megadom a két szükséges szót, elkezdene betölteni, de mégsem. Hoppá! Hoppá! Ez nem a Flash. Töltsd le a Klienst! Nem, nem akarom. Bezárom az x-nél és elkezd tölteni. Hohó! Nem akarom a Klienst kérem, álljon meg a nászmenet! Hé! Hééé! Áááálj! Csak tölt. Na akkor gyorsan bezárom a böngészőt. Felmegyek a mentett oldalon a fórumra olvasni, hogy talán megváltozott az időpont? Előbb indítják a Unityt? Nincs új információ. Hm! Akkor vissza, újra belépni. Megint a Töltsd le a Klienst! Nem, még mindig nem, nekem NEM KELL! Klikk és megint tölt, de nem a Flasht. Ó hogy az a! Kilépek megint. Gondolkodok, ami most nehezemre esik, mert mérges vagyok. Mi ez a partizánkodás? Ismét fel a fórumra. Semmi változás. .... Nézem az órát a monitoron jobb oldalt lent a sarokban. Elmúlt tíz óra, de hol van még a délután kettő? Ugye akkor kezdődik a kétnapos teszt. Ismét - immár harmadszor - a fórum mentett oldalára. Kicsit lassabban olvasom, olyan szájbarágósan. Érdemes volt. A teszt kezdete délelőtt TÍZ óra. Nem délután. Nem bizony. A következtetés, nem a BP partizánkodott, hanem én vagyok, voltam figyelmetlen. Megnyugodva felsurrantam a játékba, tettem amit kellett és utána idejöttem. Unity alatt, mert a Gizi már annyira fejlett, erős lány, hogy megbirkózik vele. Ami zavart, az a földek animációjának bekapcsolása után az össze-vissza izgő-mozgó izék. Idegesít, de ha nem kapcsolom be, nem látom az érést. Vagy vagy. Bármelyik kis ujjamat harapom meg, fáj. Ez is, meg az is. De legalább műxik a rendszer!
    -------------
    Koppi! Én úgy tudom, de az előbbiek ismeretében már abban sem vagyok biztos, hogy az Unity sem a mobilon, sem tableten MÉG nem kifejlesztett, nem megy. De ne legyen igazam!

19. Koppi

Szia !
    Most kipróbáltam és betöltött a mobilomon. Igaz lassan, nyögvenyelősen, de összejött.
    Aratnom ugyan nem kellett, de ott a gép, az majd megoldja.
    A múltkoriban letöltöttem egy Játékot és az is az Unityt használja. Innen gondoltam, hogy menni fog, mert már nem ismeretlen a telefonnak a progi.:)

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Bocs a téves infóért, de én még itt tartok. Igaz, nov.30. a dátum. Viszont nem láttam módosítást. :wuerg:

Játszható a játék okostelefonon / táblagépen keresztül?
    Jelenleg ez nincs teljesen rendben, ezért javasoljuk asztali számítógép/ laptop használatát.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.