Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Hála istennek meghalt az én gépem is. Most a lányon félretett gépén játszom, icipici kis képet ad, de ez van..... Az új klienssel egész jól megy a farm. próbáljátok ki. A régit ki kell törölni, és a techn.közlemények rovatban van egy új link, azt kell letölteni.
    Krisztián! a kosarazás úgy megy, hogy szint szerint állítod be a növényeket, és az első 3 oldalon talált növényeket megveszed, a szigeten pedig az első 2 oldalt. nekem ki van váltva a 300-as változat, így napi 300 növényt tudok megvenni olcsó pénzért. Ez egy hónap alatt 10 ezer darab, amit ki lehet vinni a piacra , és tisztes haszonnal el lehet adni. Én a mai napig csinálom, hisz a pénz mindig jókor jön.
    Ajándéknak én is a robotgépet kérném, olyant aminek van mixer funkciója is.
    Ezzel az új klienssel fórumozni is lehet.
    Most viszont sokat nem tudok íni, mert nagyon apró a képernyő. Ugyan látok,mint a sas, de ami kicsi, az kicsi.
    Mindenkinek jó éjszakát:Lujza

mimi, ursa11, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  2. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok köszönöm nekem még a fa termésekből szokot heti szinten 8-10 milió között bejöni ez is változó. Úgyhogy akkor elkezdem ezt a jó gyakorlatot mert az állatok kajájára sok pénz megy el. Pici képet hát azt szerintem lehet nagyítani ha lányod egyszer eljut hozzátok.

mimi, ursa11, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!

Igen, szokni kell az újat, tetszik nem tetszik, de ezzel kell élnünk.

Nálunk a szűk családban - feleségem Őméltósága és én alkotta csapat - ÉN vagyok a valaki. Erre akár büszke is lehetnék. Eeegen. Valakinek le kellene vinni a szemetet. Valakinek meg kellene főzni a ... Valakinek el kellene menni a boltba, mert kell ez meg az. Ilyenkor általában én vagyok a valaki. Rongyvadászatkor biztosan nem, mert arra is nehéz rávenni engemet, hogy a saját ruhám pótlásakor ott legyek a tetthelyen, pedig nem ártana, mert ugye azok a méretek, amik másnak átlagosak, nálam nem. Oszt ha kötni, horgolni, varrni kell valamit valakinek, nos akkor is távolba sündörgök rögvest, mert ezekben sem vagyok annyira jó. Nejemet most kérte meg két nap alatt a két menye -egymástól függetlenül - hogy kössön egyiknek sapkát, a másik meg az unokának kér kettő darab, egymás utáni méretű kötött cuccot kér, mert a kicsi nő, nődögél. VAN ugyan rávaló jó méretű is, de az NEM zöld színű, neki csak a zöld az, ami tetszik. Nem a menynek, hanem az unokának. Az ilyen hozzáállás számomra a gyereknevelés könyvből ismeretlen, mert két fiunkat felneveltük, de a ruha formája, színe, szaga kis korukban nem volt téma. Anya vett valamit vagy kaptak valakitől valamit, azt hordták. Amióta viszont van két lány unokám, ezt is megtapasztaltam. Én - balga lélek - azt hittem régen, hogy az ilyen, az olyan, ez kell, az meg nem, mert, csak, az a felnőtt, de legalább is nagyobb kamasz lányokra vonatkozik, azoké ez a tulajdonság. Nos, mint kiderült, nem, valószínűleg genetikailag kódolt. Ha nő, akkor benne van. Ha férfi, akkor kicsi az esélye, de mit tudni.

Legyen szép napunk!

Fatther, ursa11, Technics11986 és 6 más kedveli ezt.
  4. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia :)
    Örülj,hogy köszönt neked mert a mai világban ez is már igen ritka...nálam a korodbeliek vagy még fiatalabb "veri ki a biztosítékot" mikor kérdezi. -Csókolom!Mit tetszik keresni??Segíthetek?!-Jó persze nehéz így maszkban felismerni ki hány éves lehet de...OKé pár nap és 50 leszek:oops::pxDnem érzem magam annyinak meg főleg megnyugtat maga a tény,hogy nem is nézek ki annyinak;)jók a gének meg fiatalon tartanak a fiúk meg a férjem de marha furixDVisszatérve a játékhoz igen a kalendáriumra gondoltam most is át kellett váltanom,hogy bezsebeljem az ajándékoto_Opersze megint több ablakom nem műkszik de most csak gyorsba learattam-vetettem majd este újra megpróbálok mindent....
    Szép napot mindenkinek!!!Majd még jövök :inlove:

https://kepkuldes.com/image/fMj8JR

mimi, Fatther, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Én ár szerint szoktam beállítani mivel pl. a csicseriborsót nem veszem meg és még véletlenül se kattintsak rá. A pici képet a farmon a beállításoknál (fogaskerék) tudod módosítani. A beállítási képernyő cirka közepén találod.Lehet nekem is át kellene váltani a régebbi asztali gépemről a laptopra amit nyáron vettem munkához. Munka fuccs. Wi-fi-vel sokkal rosszabb a farmozás. Jó anyagból megépített házban nagy a leárnyékolás. Az asztali gépen Win 7 van. Ez is megszűnik nemsokára. A Win 10-et meg átrakni rá elég macera szerintem.

Utoljára szerkesztett: 14.12.20
    mimi, Fatther, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kissé zavaros volt a hétvége, nem sok időm maradt a semmit tevésre. Mosolyogva olvastam....... Magam is a robotra voksolok, nekem is olyan van, amihez van mixer is, nagyon szeretem, pár éve én is karácsonyra kaptam a papesztól. Van egy nagyobb BOSH gépem, ami mindent tud, fiamtól kaptam néhány éve, így aztán a pasira nincs szükség. :D :D
    Tegnap délelőtt sikeresen használtam az új verziókat, aztán a papesz is el határozta, hogy meg próbálja a régi, öreg, vagy 20 éves gépén, mire megy a unity-vel. Egész délelőtt rohangáltam a konyha, és a nappali között..... le töltötte a klienset, és olyan szépen futott a vén gépen, hogy az első kis farmot aratgatta egész nap. :D Nem szabad fel adni, tényleg. Bár én nem vagyok az a fajta, aki bármit is fel adna, de akarni kell. Türelem, kitartás! :) :) :)

A gyerekekről jutott eszembe, mikor a lányom kis ovis volt, vettem neki egy rózsaszín , kötött fej pántot, és annyira szerette, hogy a nyári nagy melegben is a fején volt. Mivel én is ovis voltam, folyamatosan jöttek a kollégák, hogy vetessem már le vele, mert hőgutát kap szegény...:D :D Senkinek nem sikerült...:D
    Sok élmény van....:)
    Most megyek, mert fennforgás van, szép napot!

mimi, Fatther, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Olyan vagyok már mint Sütike ! Lótok, futok elbaltázok néhány dolgot. (Mondjuk ezt Sütiket biztos nem csinálja)....:D
    Ma reggel például levittem a szelektív hulladékot egy nylon zsákban, majd kerestem a kulcs csomómat. Nem volt sehol...:(
    Gondoltam fent hagytam a lakásban....Ott nem volt...Vissza a hulladékgyüjtőhöz...
    Nézem a tartályt...nincs kulcs...Nézem a zsákot: ott van !!!Akkora kő esett le a szívemről, hogy kénytelen voltam evenni a lábam onnan...Megfőttem, ugyanis kilón felül van a súlya kulcsokból ! (Van azon mindenféle...)
    Simán kivágtam a szelektívvel együtt...No ügyes vagy Dani ! :(>:(>:(:wuerg::wuerg::wuerg::cry::cry::cry:

A piccolo ládáimból lett egy Jack ajándéka ! Örülök, mert régen nem volt már ilyenem...:) és valamilyen fürdő, ami szupertrágyát ad...

Utoljára szerkesztett: 14.12.20
    Fatther, ursa11, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! nem akarom elkiabálni, de ezzel az új klienssel szépen fut a farmerama. Nagyítani nem lehet, mert maga a képernyő normális, csak a klienssel játszott játék ilyen kicsi. De már kezdi megszokni a szemem.Még jó, hogy új szemem van;)
    Elkészültek a manók, visszakaptam a konyhámat. Lehet készülődni karácsonyra.
    Az eventtel haladgatok,de brutális mennyiségű eventgazt kér. Ámbár még egy hétig tart. Csak összehozom a felhőt addig...
    Dani! Ügyes voltál a kulccsal. Egyszer én a városban egy konténerbe dobtam be a kocsikulcsot szemét helyett. Bele nem tudtam nyúlni, mert üres volt szemetes,és nem értem le az aljáig.Addig szerencsétlenkedtem ott, míg jött egy fiatalember, akit megkértem, hogy segítsen,és ő szedte ki bő nevetés közben a kulcsot.Így jár az ember, ha nem figyel.
    Most viszont vége a pihenőnek,megyek tovább dolgozni, a legközelebbi pihikor bejövök:Lujza

mimi, Fatther, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép nap van végre!

Nincs bajom a géppel, az Unityvel is simán megy minden. Majdnem. Csak itt meg ott nem. A Kerge még mindig zavaró számomra. Kisebbek itt is az elakadásjelzők, nehezebb észrevenni, no meg közben bebújnak valami lila hol kicsi, hol meg nagy négyzet alá. Ha épp ott kell aratni a kütyüt, lehet aratni, még ha alatta nem is látszik. Előtte kell kifigyelnem ott alul középen, mert ott MINDIG lilul. Néha máshol is. Aztán ... az is zavar, hogy a jobb alsó sarokból a bal felső sarok felé elindul egy cirka 2 cm-s széles, de hosszú fekete sáv. Lassan felúszik, pár másodperc és újra, meg újra. Nem emlékszem arra, hogy EZ a Kerge szerves része lett volna. Hm! Tán vissza kellene lépnem a Flash-sel, megnézni, hogy ott is létezik-e jelenség. Itt be kell kapcsolnom a földek animációját, hogy lássam az érési állapotot, a Flash alatt meg mindig kikapcsolt a Zanimáció.

Örülj,hogy köszönt neked mert a mai világban ez is már igen ritka...nálam a korodbeliek vagy még fiatalabb "veri ki a biztosítékot" mikor kérdezi. -Csókolom!Mit tetszik keresni??Segíthetek?!-Jó persze nehéz így maszkban felismerni ki hány éves lehet de...OKé pár nap és 50 leszek:oops::pxDnem érzem magam annyinak meg főleg megnyugtat maga a tény,hogy nem is nézek ki annyinak;)jók a gének meg fiatalon tartanak a fiúk meg a férjem de marha furixD (Idézet Bonnbonn-tól.)

Aha! Meg ühüm! ... Ötven felé menő negyvenest zavar ..... Egyszer valamikor régen, amikor még a ... Na szóval. Megyek a lift felé - tízemeletesben lakunk - jön szembe egy lány. Már nem kicsi, de még nem teljesen kifejlődött nő. Nagyobb csitri. Rápillantok, hát még kis idő és lehetne valamit kezdeni vele. Telik az idő, telik. Nemrég még kislány volt. Most meg...
    - Csóó-koo-lom! - szólal meg. A fenébe is! Van valaki mögöttem, akit nem vettem észre, nem köszöntem neki. Hátrakapom a fejemet és sehol senki. Visszafordulok, nézek kimeredt szemekkel, mert nem értem. Kinek köszönt? Mosolyog rám. Oké, oké, mosolyog, de KINEK köszönt? Elsötétült a tekintetem, mikor rájöttem. Nekem. Nekem köszönt egy majdnem kész nő csókolom-mal. NEKEM! Egy világ dőlt össze. Öreg vagyok, ha egy ilyen lány már nem sziával, netán jó napottal, hanem csókolommal köszön. És csak harminckét éves voltam. Nem negyvenes. :mad:

Azt is megfigyeltem az elmúlt évtizedekben, hogy ahogy nőnek a gyereke, úgy változik a köszönésük. Úgy 12-14 éves korig, nemtől függetlenül a csókolom a megszokott. Aztán elérve azt a kort, elmarad a köszönés. Csókolom már nem megy, a jó napotot meg nem meri. Így a köszönés kimarad. Pár év elmúltával jön a jó reggelt, jó napot, jó estét. Igen, van egy időszak, amikor nem tudja eldönteni, mit is köszönjön. Már sok ilyennel találkoztam, -öreg vagyok - nem zavar, nem tartom tiszteletlennek ezért őket, hanem megértem a zavarukat. Csak azt az egy rosszat lehet elmondani a fiatalokról, hogy nem tartozunk közéjük.

Fatther, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Jól haladok a tenyésztéssel. A gazdaköri tenyésztős feladatok ezáltal jól mennek. Bár most átmeneti szünet. A szupertáp állomány meg csappant. De lassú víz,partot mos. Szépen ezeket is meg csinálom. :)

mimi, ursa11, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én a legfelső szintű tenyésztést kihagyom, mert szerintem nem éri meg a ráfordítás sem tápban sem anyagiakban. Addig viszont sok készen van teljes sorokkal.
    Ilyen például a gyémánthal ebből kellene 3 db..(A "vizipóló" nevű Gazdakörinél.)
    Ami nincs is a piacon, de ha lenne sok sok millióba kerülne./ Úgysem venném meg.
    A legmagasabb fejlesztett halam a csókhal (5.db). Ebből 1 van kint a piacon alig 18 millióért, de a kutya se veszi meg.
    Ez kettővel van visszább mint a fent nevezett hal....
    És még sorolhatnám.....

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Felébredtem időben, mert rendes időben le is feküdtem, A farmon már csak a Unityt használom, most is rendesen működött, a már megszokott hibáival. Asszem hosszú távon, ha nem abajgatják túl sokat a programozók, elviselhető lesz.
    A mai napra a feleségem száraz sütemények "elősütését" tervezte, amik elállnak a karácsonyi ünnepekig, nem lesz bajuk. Sajtos, sós (recefice, más néven sajtos tallér) meg valami ischlert is emlegetett. Majd kiderül a nap folyamán, mert ő a tésztát készíti el, a sütőlapra helyezés, maga a sütés, meg a megsült izék levétele a sütőlemezről az én feladatom régóta. Munkamegosztás van. Ő parancsol én meg végrehajtom.
    Megyek és teszek fel egy adag fekete levest.

Szép és napos napot, mint amilyen itt tegnap volt!

Fatther, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  13. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Pusssz mussz :) Nos úgy látom,eljutott sokfelé a panaszáradat:pSzerintem a játék fejlesztői,elengedték ezt a unity verziót:DAkkor most örömbugi:music::D

ursa11, sutimami57, Technics11986 és 4 más kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem, nem engedték el. Ha bárki be akar jutni a játékba, akkor választania kell. Flash vagy Unity. (Én már csak a Unity-t használom.) Ha Unity-re esik a választás, akkor megint kell választani. Letölti a Klienst vagy nem. Én a "mezei" Unity-t választottam. Amihez a böngésző, nem pedig a kliens kell. Mivel ide is tudok írni, nagy az esélye, hogy nem álmodom, hanem ez a valóság.
    Vannak, akik tudnak a Unity kliensének örülni, mert az nélkül nem tudnának játszani az új év legelső napján sem.

mimi, Fatther, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Én az Unity plusz új kliens változattal játszom, ha nem változik, akkor ez nekem megfelel. Ha egy kicsit javulna azt nem bánnám, de eddig akárhányszor belenyúltak mindig rosszabb lett, ezért én maradok, ha lehet ennél a változatnál. Fórumozni is enged,játszani is tudok vele,mármint az eventet, csak a gépemet kellene kicserélni, de ez még a jövő zenéje. Lassan kialakulnak a dolgok:):)
    Ma én is elkezdem sütni a száraz süteményeket hogy ne torlódjanak össze a munkálatok ,meg már érezni akarom a karácsony szelét. A nagytakarítás pár hete megvolt,mégegyszer nem túrom szét a házat, csak ahol a papok táncolnak.....
    Most megyek mert dolog van, majd később még benézek.
    Legyen szép napotok:Lujza

mimi, Fatther, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  16. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek.

Szia Dani. Én csinálgatom. Ezek a gazdaköri feladatok,jobban mennek,mint az eventek. :) Szép lassan,néha gyorsabban csinálgatom. Az tény,hogy jó sok cucc kell bele. :)

mimi, Fatther, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!

Szerintem némelyikhez nem sok cucc kell, hanem rengeteg. Brrr! Persze a zöme nem időkorlátos, addig csinálom, míg akarom, meg van kedvem hozzá. Az event az más. Ha már egyszer belevág az ember fia, lánya, szeretné be is fejezni. Ott lehet idegeskedni, összejön-e a kívánt mennyiségű izé a kellő időben, hányszor kell mindenáron odamenni és aratni, vetni, kutakodni, dobni, hajtani, pecázni, meg épp ami kell a feladatokhoz. Oszt ha még tesztelnek is, háááát, az maga a rémálom.

Sajnos ma nem lehetett semmi napsütést élvezni, pedig tegnap jó volt az orcámat megfürdetni Rézi áldott fényében. Na ja! Ki mit érdemel. Én ezt a ronda szürkeséget.

18. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot:)

Tegnap elnyelt a meló, voltam itt, de olyan későn, hogy szerintem sokan már az igazak álmát aludták...csütörtökre és péntekre szabadságoltam magam...akkora tervezem a sütést és még némi takarítást...ezért az 5 napi melómat 3 napra szétosztottam...illetve csak kettő és félre, mert drágám az előbb közölte velem, hogy holnap délután megyünk az autóhoz holmi nyári felnit és tetősínt vásárolni, és igényli a társaságomat.

Szia Dani:)

Tényleg ügyes voltál, különben még most is a kulcsaidat keresnéd. A Jack az egyik legjobb dolog, ami a ládából jöhet, a FA fa a másik, illetve én nagyon szerettem volna még a virágfestést a meglévő 4 mellé...összejött, így már tudok az állatokkal is nullázni. A most kapott piccolókat még nem tettem ki, egyenlőre nem akarom bontani egyik kertemet sem, ahol kitehetők vannak...a mostani eventből is ki kellene szedni azt a 3 darabot, letermeltem már mindent, de játszani még nem volt időm...talán a hét vége felé.

Szia:)

Nem akarlak elkeseríteni, de a fejlesztők nem engedték el a unityt...nem is tehetik, mert a flash alapú játék elvileg december 31-ig fog csak működni...utána vagy unity vagy a kliens segítségével tudsz csak játszani. Reméljük, hogy addig a nagyon zavaró hibákat tudják javítani...ezért volt a 48 órás tesztelés is.

Szia Zsolti:)

Az 1 tápost kihasználtam én is, kész lett a medve és a ló teljesen, a disznók nagyon nem akartak ugrálni, ott 2 aranymalac hiányzik, a cápáknál pedig egy megalodon, a pávákat is próbálgattam, ott a 3 szivárványosig jutottam, császár pávám nem lett...majd legközelebb. Egyébként 1 tápos tenyésztés alatt érdemes a piacot is nézegetni, mert egy-egy magasabb szintű tenyészállatot ilyenkor igen jó áron lehet venni...még továbbtenyésztés céljából is.
    Dani, a csókhal azért ilyen olcsó, mert jöhet dobozból is, én kerékről is kaptam már.

Lujza..én most úgy érzem, hogy azok a papok az egész lakásban táncolnakxDxDxD, de csütörtökig hagyom őket, aztán huss...most megyek és kitakarítom a hűtőt, úgy-ahogy kiürült, aztán elmegyek bevásárolni, hogy a gyerekeim ne hiába nyitogassákxD Később még benézek, legyetek jók és vigyázzatok magatokra.

19. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Hahó csapat! Hát robotgépet nem kaptam! Mert nem volt. Helyete kapot felvágot szeletelöt,mixert.

Képzeld el nem tudom a lányok itt jó boszorkányok vagy jövöbe láttok de be jőtt amit mondtak. Be megyek keresek egy eladot egy sincs. Na láttok egyet menjek másikhoz már mondja rögtön. Beálok hozzá. El mondom a bánatom ő nem illetékes. Erre elduran az agyam üvöltök mi van mert nem csiribiri cucot veszek mindjárt le vagyok tolyva? Hát 30 percet csatangoltam mire egy puhatestű nöszemély méltoztatot velem foglakozni! Az is úgy hogy ez már mit akar? De hogy az oromon nincs a maszk az számít. Hátha megfuladok. Úgyhogy örültem,hogy hazaértem. És nem buktam le. De ha a hirekben azt mondják,hogy repültem ki az ablakon karácsonyi ajándékal együt akkor elöre is sorry-:) Lassan indulok újra melozni! Hosszú még a nap. Persze semmi se stimel.

20. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok!
    Hála istennek a Flash-al sikerült aratni-vetni szóval mindent is csinálni az Unityra váltást most kihagytam...örültem ha a régivel végigfutottam a játékot gond-akadás nélkül...De tényleg...a jövőre nézve az Unity fog maradni??!!:wuerg::cry:

Szia Technics!
    Látom csak csak megoldódott a helyzet és lesz karácsonyi ajándék még ha csak nehézkessen is ment;):pTudod milyenek ma már az eladók "tisztelet a kivételnek" türelmetlenek...szikrát szór a szeműk..ez a jobb ha kerülsz pillantás..stb...pedig jó magam is kereskedő vagyok de sohasem voltam morcos,kedvetlen,stb mert az tuti ahogy látszik rajtad milyen hangulatban vagy na az már vevőriasztó...Én próbáltam arra törekedni,hogy mindíg kedves legyek akárki is lép oda az asztalomhoz lenézően vagy csodálattal...xDNa kitartást mindenkinek legyen szép estétek vigyázzatok magatokra!!!!:inlove:

https://kepkuldes.com/image/fkKt35

Fatther, ursa11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.