Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!
    Jövök már Dani ! Csak úgy porzott a lábam alatt az út, úgy futottam:D:D
    De maradni én sem tudok,de később majd jövök:Lujza

sutimami57, Fatther, Technics11986 és 5 más kedveli ezt.
  2. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Pussz mussz :) Gondoltam,használom az 5% és 10% bónuszom,a szupertrágyánál.Hát bónusz nélkül is 1.52 az eventnövényem érési ideje és azzal is.Akkor minek? Fel nem fogom...

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Itt most hétágra süt a napocska végre. Igaz hogy holnapra már nem fog - az időjósok szerint - én ennek örülök, ami most van. :inlove:
    Na ezért nem voltam vagy három napig...
    Meg még bosszús is lettem, megfőztem a családnak való mennyiséget, akkor szólt a fiam, hogy változik a menü. :cry:
    De ne aggódjak, mert ő megcsinálja. Megveszi, megsüti. Nekem csak teríteni kell. :D
    Látom hoztad a Morgó mellé a Vidort. :D
    Köszi Lujza, hogy leírtad. Tényleg így van. :inlove:
    Köszi a kódot.
    Na behoztam a lemaradást, elolvastam mindent. Fantasztikus munkabírással jó sokat dolgoztatok. Vigyázzatok magatokra!

szöszi50, Sali~*.*, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !
    Morgó mellett a Kuka van, nem a Vidor...:)
    Amúgy stimmel...:)

Szia !ű
    Nekem csak a 10% os lett felhasználva, mellette a Démoni bokréta és így 1 óra 15 '-re csökkent az érés időm.
    Amúgy meg van időnk mindenre, nem hajt a tatár...:)

Szia !
    Tudtam, hogy jössz rövidesen...azért is írtam a jelenlétit....:)

5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Most már ráérek:)Elugrottunk a lányommal mégnéhány apróságot megvenni. Nemcsak mi voltunkfeledékenyek,csurig van a város. Belekeveredtünk jó félórás dugóba, de végül is jól elvoltunk, elbohóckodtunk egy kicsit.:):). Most, hogy dolgoznak, alig vagyunk együtt. Már hiányzott egy kis csajoskodás...
    Most nekiállok, betöltöm a süteményeket, elkészítem a fasírtot. Holnap csak a napkenyeret kell megsütnöm, mivel az csak frissen jó. Imádom a karácsonyi készülődést;)
    Mimike! Én is szóltam az efbiájnak, meg is keresték napot,és most fenn mosolyog az égen. Hamár egyszer vége a fehér karácsonyoknak, legalább a nap süssön...
    Megyek is , mert dolog ezer. Az eventet elindítottam, amikor beenged, akkor leszedem, amikor nem, akkor nem:oops:.
    Legyen gyönyörű napotok:Lujza

szöszi50, sutimami57, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !
    ígérted és visszajöttél....Szép !
    Nálunk felhős és esős az idő és pontosan fele van a nálatok mért hőnek..:(
    Hiába, ha egyszer rossz helyen lakunk így járunk....
    Itt is olvadásnak indultak a halak és a kacsa combok. A feleségem nem szokott karácsonyi sütit csinálni, nem is ér rá...
    Bár "papíron' zárva van az iroda, mégis ott dekkolt egészen idáig....(Ez a kvelőség átka....) :(
    Nem is lenne ideje sütögetni....

szöszi50, sutimami57, mimi és 5 más kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Egyszer én is jártam úgy hogy nem tudtam sütni.
    Ügyeletem 22-én, és úgy volt, hogy 23-án bedarálom a sütiket ( akkortájt, anno még nem tartottam munkának a süteménykészítést. ) Este volt egy laza műtétünk, mindenkinek elsoroltam, hogy holnap miket fogok sütni, felsoroltam vagy 6 féle sütit... Aztán még el sem végeztün, hoztak egy tömegbalesetből 9 súlyos sérülttel. Ugye olyankor a balesetin megszűnik a külvilág, mentjük, ami menthető. A elsődleges ellátás után, úgy éjfél körül bekiálltunk operálni, és én elmeséltem, hogy holnap 3 féle sütit sütök... hajnali 4 óra körül megérdezte az ügyeletes orvos, hogy na, rózsám (mindig így hívott), milyen süti lesz ma ??? Mondtam neki, hogy azt hiszem egy vendégváró, több biztosan nem. 8 órakor még mindig a műtőben megérkezett a váltásom, újfent elsütötték a kérdést, amire én halál nyualommal válaszoltam, hazafelé bemegyek a cukrázdába, és veszek egy tálca süteményt. És akkor a főorvos letette a műtősruhát, meghajolt a műtő közepén és szinpadias gesztussal így szólt:Így múlik el a világ dicsősége!!!!. persze kitört a nevetés, aztán megállapítottuk,hogy mindenki él, és mint Lenin élni is fog, a többi legyen az intenzív osztály gondja.
    Én megvettem hazafelé a tálca sütit, a zuram kissé furcsán nézett, de úgy döntött (roppant bölcsen), hogy nem piszkálja fel a szunnyadó sárkányt.Végül is szép ünnepünk lett süti ide, vagy oda.
    Már megint locsogok, fecsegek, pedig még semmi nincsen kész.
    Munkára fel, oszt maj jövök:Lujza

szöszi50, sutimami57, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  8. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia Dániel :)
    Köszönöm a kódot már be is aktiváltam...na sikerült kézzel beállítanom a havas tájat legalább ott lássak egy kis havat ha már itt nincs..De még mindíg van mit javítani a játékon baromi lassan tölt be na és az aratást-etetést még mindíg akadozva teszi...

Jelentem sikeresre *5-re vizsgáztam beigliből ma készítem a következő adagot:inlove::premélem odafönt büszke rám a nagyikám:inlove:Holnap vesszük meg a fát (normand-ot) ugyanis a panel meleget "hosszú távon" csak ő bírja....Remélem mindenki jól van!!!Vigyázzatok magatokra!!!MAjd még benézek:inlove:;)

https://kepkuldes.com/image/1hfw6j

szöszi50, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !
    A "Danit" jobban kedvelem..;) A Dániel olyan hivatalos....
    Mi a fiamnál töltjük a Szentestét...(Fordult a kocka.)
    Itthon úgy sem lenne hely a karácsonyfának, mert Anna gyerekágya foglalja el a helyét és az etetőszéke.... :)
    Pörgettél már új kitehetőt ? A neve: "Hóember doboz"...

szöszi50, sutimami57, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Tegnap nem tudtam be köszönni,mert teljesen össze omlott a farmom. Szép fehér lett a képernyő,és semmit nem tudtam csinálni. Le dobott,le fagyott,majd onnantól kezdve már nem tudtam fel jönni,egyik verzióval sem. De most itt vagyok. Hogy meddig? Passz. :D

szöszi50, sutimami57, zsona416 és 4 más kedveli ezt.
  11. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Bocsánat..bocsánat..Dani ;)igyekszem odafigyelni:)Pörgetni sajna nem jött még olyan ami hasznomra is lenne csaka "só" de az dögivel vagy a "zselécukor" lassan azzal már egy kisebb falut is jól tudnék lakatni vele...:cry:Inkább mérgelődök >:(mert az Unityn egyszerűen nem tudok Gazdakőrözni (szürke a 2 ikon) csak a régin...a havas tájat kézzel kell beállítanom..az aratás-vetés nehézkes ha épp nincs traktorom...az ajándékküldés is kész rémálom barna árnyalat kombóban a szomszédok névsora ami így alig kivehető...Néha már ott tartok,hogy abbahagyom majd visszajövök..de én olyan vagyok (Bak) hogy amit elkezdek azt nem hagyom abba ha törik ha szakad végigviszem..de ez a való életben is így van..más már rég otthagyta volna én nem...Most lettem kész a 2.beiglivel hála istennek ebből már marad anyukámnak is kostoló....
    karacsonyi_idezet_gyerekeknek_jeles_unnep.jpg
    Békés Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!
    Gyöngyi

szöszi50, sutimami57, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Kedves Gyöngyi !
    Az új kitehetőt a party pörgetésnél keresd !
    Nekem is ott lett. Nem mellesleg lett ilyen olyan gombakunyhó is és mókus doboz is...:)
    Ha kevés partyd van, kukucskálj bele néhány Ládába, ott is vannak.
    Ha esetleg felgyűlik a zöld pörgi, akkor még mindig ott van a Flash-en a gyors pörgetés !
    Ugye tudod, hogyan kell? :):)
    A zselécukor nagyon jó ! Ugyanis ha eléred a 4. szintet ott már tudod gyártani magadnak a répásalmás csatnit !
    Mert 70 zselécukor kell az előállításához !!! Ami mennyiségre sem kevés.
    Nekem is állandóan hiányom van belőle....

13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szívesen átadnám neked, olyan kétszázezer zselécukrom van. Nekem ládába terem a csatni, nem veszem, nem gyártom, van hogy hetekig feléje se nézek a mesterségek völgyének.
    Ügyes vagy, jól vizsgázott a beigli, ha ilyen gyorsan eltüntette a család.
    Most próbálom ki nagyikád sajtos receptjét.
    Holnap valószínűleg nem jövök.

Kedves Épek!
    Boldog, szép karácsonyt kívánok!

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Minden kedves topiklakónak áldott,békés ünnepeket kívánok! :)

15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt...

"Hallom már, angyal szárnya lebben,
    Szívem, mint régen, meg-megrebben,
    Itt vagy közel!
    Itt vagy közel, óh, szép karácsony,
    Rajtad csüng lelkem, semmi máson,
    Jövel, jövel!"

/Benedek Elek/

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Áldott, Békés,Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Gazdák, drága Barátaim, ismerőseim!

Áldott békés Karácsonyt és boldog ünnepet kívánok Mindenkinek!
    Legyetek jók, de főleg egészségesek!

18. Koppi

Mindenkinek kívánok áldott és boldog Karácsonyt !

szöszi50, ursa11, Technics11986 és 8 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Először azt írtam be, de a fordító-irodában utána érdeklődtem az alattuk lévő neveknek, ezért lett Vidor. De jó hogy javítottad.
    (Pocsék ma a kezem, nem kíynozom tovább.)
    Neked is és mindenkinek kívánom ugyanazt! :inlove:

szöszi50, ursa11, Technics11986 és 6 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek:):inlove:

szöszi50, mimi, Technics11986 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.