Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Boldog Új Évet kívánok minden Ép-lakónak;)

Fatther, zsona416, Bonnbonn és 5 más kedveli ezt.
  2. TONUZOBA

TONUZOBA Fórum-zöldfülű

Hálásan Köszönöm a Kedvességet la-fantom és irkuvasz gazdáknak!!!

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Az év utolsó napján eljöttem hozzátok, hogy az utóbbi időben megfogalmazódott gondolataimat megosszam veletek. Mivel ritkán jövök, biztosan úgy érezhetitek majd, hogy megint elszaladt velem a szó, de hiszen ismertek, és talán már az első betűnél számítottatok rá.;)Furcsa év volt ez. Ezzel a tőmondattal talán el is mondhatnék mindent, de akkor nem oszthatnám meg veletek amit olyan nagyon szeretnék.
    Sokaktól és sokat vett el 2020. Van akiknek a megélhetésük lett nehezebb, vannak akiknek az egészségük sérült, mások magányosnak érezhették magukat, és ami mindennél nagyobb tragédia, életek vesztek oda. Egy generációból kellett elmenniük úgy az embereknek szerte a világban, hogy senki nem fogta a kezüket. Ezeket a dolgokat meg nem történtté tenni senkinek nem áll hatalmában, mégis azt érzem, hogy ez az év talán kegyetlen volt, de nem gonosz. Mert az a sok rossz, vagy rosszként megélt történés hitem szerint valami jobbnak az előkészítését szolgálta.
    Lehetőséget kaptunk arra, hogy kicsit végre befelé forduljunk.
    Mindig is azt vallottam, hogy a világ változását nem valakitől vagy valakiktől várhatjuk, mert nincs és valószínűleg soha nem lesz egyetlen olyan karizmatikus, talpig becsületes, minden önzéstől és kapzsiságtól mentes, pusztán jóakarattal felruházott személy, aki mögé beállva mi emberek képesek lennénk megváltoztatni a világot. Ám ha mindenki önmagában megpróbál rendet teremteni az valódi változást hoz. Ennek a lehetőségét adta ez az év nekünk embereknek!
    Hogy kisöpörjünk magunkból mindent ami visszahúz, ami gátol. A régmúlt fájdalmait, az évek, évtizedek óta cipelt haragot valamiért, amire talán már nem is emlékszünk igazán. Hogy megbocsássuk magunknak a múlt hibáit, elfogadjuk, hogy egy vagyunk a sokból, de nélkülözhetetlenek, mert bennünk és általunk valami olyan jött a világra, amit senki más nem hozott. Hogy ráébredjünk, hogy egy olyan lánc szemei vagyunk, amelynek nem szabad megszakadni mert csak az összes láncszem összekapcsolódásával lehet az aminek lennie kell. És ha már eddig eljutottunk, akkor képesek vagyunk másokat is elfogadni annak aki, és képesek leszünk érdektől mentesen szeretni.:inlove:
    Azt mondják, hogy minden év egy újnak a kezdete, akkor talán új, tiszta lapot is oszt mindenkinek.
    Bocsássatok meg nekem, mert én most a ti üres, tiszta lapjaitokat képletesen elveszem, és teleírom.:)
    Teleírom bőséggel. Az egészség, a békesség, a boldogság, és mindenek felett a szeretet bőségével.
    Azt kívánom nektek, hogy találjátok meg 2021-ben az álmaitokat, és fedezzétek fel magatokban azt a képességet ami által valóra is válthatjátok azokat!
    Azt kívánom nektek, hogy legyen erőtök minden nehézséget leküzdeni, és aztán felállni és megtenni a következő lépést, majd egy újabbat és újabbat, és rendületlenül tudjátok járni a saját utatokat!
    Azt kívánom nektek, hogy béke legyen a lelketekben, szeretet a szívetekben, hogy tudjatok mosolyogni önmagatokra és a világra!
    Azt kívánom nektek, hogy minden egyes napban találjátok meg a jót, az öröm forrását!
    Magamnak is kívánnék így a végére megértést, és egy mosolyt mindnyájatoktól!:)
    Szeretettel ölelek mindenkit itt, és szerte a világban!:inlove:

Fatther, zsona416, Bonnbonn és 12 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Zsémbi !
    Köszönöm a látogatásod és a magvas gondolatokat. Legyen a Te éved jobb és boldogabb, mint az idei !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A feleségem 30 tojásból csinált madártejet kértek ? :)

zsona416, Bonnbonn, Technics11986 és 7 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!

Már ki is nyitottam az ablakot, kérek szépen:inlove:

zsona416, Bonnbonn, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Lesz aki megegye:music:

zsona416, Bonnbonn, Technics11986 és 8 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok! :)

Adjon Isten békességet,
    Maszk nélkül is egészséget,
    Adjon jó és hű barátot,
    A kamrába bort, kalácsot,
    Mindenkinek tiszta szívet,
    A pohárba tiszta vizet,
    Adjon reményt, édes álmot,
    Boldog évet, szép világot,
    Adjon EMBERT, nagybetűset,
    Muzsikaszót, hegedűset,
    Sok családot, szép emléket,
    Az elesettnek menedéket,
    Régi helyett új éveket,
    Útmutató, hű fényeket,
    Adjon mindent, amit lehet,
    Hadd éljenek az emberek!

Utoljára szerkesztett: 31.12.20
    Fatther, zsona416, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Némi visszatekintés a Karácsonyra tőlem Nektek...

A dolog érdekessége, hogy a fiam a trombitás...

Fatther, zsona416, Bonnbonn és 12 más kedveli ezt.
  9. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép jó napot kívánok az év utolsó napján.
    Mindenkinek sikerekben gazdag,nagyon boldog újévet kívánok.
    Jövőre is a nap szlogenje:"kapára,kaszára,siessünk a tanyára."
    A mai nap margójára: Azért vagyunk szépek,mert csoportunk az épek. :D

10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Boldog új évet, jó egészséget kívánok!

zsona416, Bonnbonn, Technics11986 és 9 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szia Zsémbi! Nagyon jólestek a szavaid, kívánom, hogy Te is , és a Szépe-Épek minden
    tagja találjatok meg minden szépet és jó az új esztendőben.
    Dani!!!!! Ez merénylet az ízlelőbimbóim ellen. Nyitom az ablakot, jöhet MZ/X:D:D
    Ma már valószínüleg nem jövök, mert nálunk bulizik az ifjuság, hamarosan hangos lesz a ház.
    De jövőre érkezem, és ezt lehet fenyegetésnek is tekinteni:D:D:D:D
    BUÉK 2010

Fatther, zsona416, Bonnbonn és 7 más kedveli ezt.
  13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szisztok!

Reggel fél 6 óta talpon vagyok,kész a lencse is és egy halom rétes is. Vendégeket nem várunk,csak négyesben várjuk az új évet!

Kívánok Nektek és Családotoknak Békés Boldog Új Évet! :inlove::inlove:

Köszönjük szépen! :)
    Küldtem mindkettőt! :)

zsona416, Fatther, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon boldog új évet kívánok MINDENKINEK!
    Köszönöm a kedves szavakat, a sok BÚÉK-ot, és külön Zsémbinek a látogatást, a mély, és igaz gondolatokat, melyeket saját javunkra fordíthatunk, hiszen a jóság, és a szeretet saját lelkünknek is épülésére szolgál.
    A madártej hozzám is jöhet. :) Sajnos, a csere napokról le maradtam, mire be mentem volna, vége lett.Mindenkinek jó pihenést, vidám ébredést a z új évben! Az ajándék csomagot vegyétek át holnap, a hirek ablakban találjuk meg!l

zsona416, Fatther, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt kívánok minden még ébren lévő és már felébredt gazdának egyaránt!

Én az utóbbiakat képviselem. Este tíz előtt a fotelban elszundítottam, míg a karácsonyra kapott könyvet olvastam. Olyan húsz, harminc percet bóbiskoltam, de felébredtem tíz órakor. Éjjel egyig bírtam az ébrenlétet, aztán elmásztam az ágyikómba és bevackoltam magamat. Pár perc és aludtam egy teljes órát. Azóta fent vagyok, nem megy az alvás. Feleségem hímzett fél háromig, majd eltette magát, ha nem is másnapra, de reggel nyolcig szerintem tud majd aludni. Olvastam tovább, oszt idejöttem, de még mindig csak a Flash a használt segéderő. Ezzel nem volt semmi gondom, a Unityt meg sem próbáltam. Azzal még pár napot várok.

Ma főzni csak majd kávét kell, mert a lencsefőzelék még tegnap elkészült. Sült oldalas is megsütve, az lesz hozzá. Azt tudom, hogy a feleségemmel nem fogunk ölre menni annak eldöntésére, hogy mi micsoda. Pontosítok. Vagy harminc, tán negyven éve volt a tévében egy főzőműsor, ahol az akkori neves szakácsok összevesztek, hogy ha van főzelék és van hús, akkor mi minek tekinthető. Az egyik elmondta, hogy a főzelék a fő étel, a hús csak a rátét. A másik pedig az mellett kardoskodott, hogy a hús a fő étel, a főzelék csak a köret. Majd hogy nem ölre mentek a nagy vitában. Nekem tök mindegy, hogy mi mi, csak legyen jóízű és kész. Az én pocimban nem fog összeveszni a kettő, hogy melyikük lenne a nagyfőnök.

Mikor idejöttem néztem sütimami hozzászólását (is). Olvasom, hogy ne felejtsük átvenni az ajándékcsomagot. Milyen csomagot? Hol van? A híreknél? Ott megnéztem mindent, de semmiféle pakkot nem találtam. Kiléptem a fórumból, be a Hírekbe. Újra végignézem. Nini! Hát ott van az a csibész. Rögvest kibontottam. Érdemes volt. Én is melegen ajánlom, tessék csak összeszedni és bontani! Bontogatni. Hogy mit? Az legyen meglepetés másoknak is!

Akkor még egyszer: Boldog Új Évet kívánok gazdák!

És további szép álmokat az éjjel kipihenéséhez!

zsona416, Fatther, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok! [​IMG]

Negyed 2-kor vackoltam be az ágyikóba és fél 9-ig aludtam. Elég jól. Este még virslit főztünk. Éjfélkor pezsgőztünk,jó volt. :)
    Ma nekem se kell főznöm,én a lencséből levest főztem,füstőlt nyúlját tettem bele. Van még brassói is,meg töménytelen sok rétes. Mondtam is Zsoltinak,hogy ma tv,Farm és evés lesz. :)
    Jó lesz a programunk! :p

[​IMG] BUÉK! :inlove:

zsona416, ursa11, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  17. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek,és nagyon boldog újévet. :)

zsona416, ursa11, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm a lelkemet megérintő írásodat. Örülök, hogy sokat írtál, bár jönnél többet! :inlove:
    Neked kívánom hogy lehetőséged legyen sokat örülni ebben az új évben (is)!
    Maradt még? Nyithatom az ablakot? :inlove:
    Neked is Nini! :inlove:
    Jól fújjja! :)
    Micsoda jó rímek! Mentem. ;)
    Nektek is legyen szép éés jó évetek! :inlove:

zsona416, ursa11, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

[​IMG] Nagyon boldog új évet kívánok minden ismerős és ismeretlen topic-lakónak és természetesen mindenkinek, aki erre jár olvasgatni! [​IMG]

zsona416, ursa11, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!:)

zsona416, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.