Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Mimi. Néha el fog az ihlet,és prezentálok egy pár sosos verset. :)

ursa11, sutimami57, Bonnbonn és 3 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Lujza !

Hiába küldtem a madártejet, visszajött. (Mondjuk nem gond, mert még mindig van belőle az erkélyen...)
    Az este (30 év óta először, ittam 1 pohár vörösbort. Ennyi volt az alkoholizálás a részemről, mert éjfélkor kölyökpezsgőt bontottunk.) :)
    Megállapítottaam, hogy nem leszek borissza, maradok a világos sörnél...:)

zsona416, ursa11, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Nálunk olyan az idő mintha húsvét lenne!Minden kedves régi,és új épelméjűnek kívánok,Békés Boldog Új Évet!Vigyázzatok magatokra,ebben a furcsa,de annál veszélyesebb időszakban.Legyen derűs,és vidám az egész évetek!

zsona416, ursa11, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Erzsike, neked is boldog új évet! :)
    Meg neked is!! :)
    Meg neked is! :)

zsona416, ursa11, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok Kedves Épek! :inlove:BÚÉK!:inlove:

:inlove:

zsona416, ursa11, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Jó egészséget Mindenkinek az új esztendőben!B.U.É.K.!!!

zsona416, ursa11, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  7. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Sziasztok!
    Remélem mindenki jól átvészelte a Karácsony-Szilveszter ünnepeket ;)xD
    Mi lementünk Zamárdiba szerdán és nemrég érkeztünk haza:Dkicsit kikapcs..se net se gép-laptop max okos teló de az is ritkán...
    Lehet itt a farmon sok mindenről lemaradtam..most szántok-vetek megnézem jött e valami ajándék és kíváncsi leszek műkszik e az Unity fennakadások nélkül ;)
    Jó egészséget,örömöt,kívánok az új esztendőre :inlove:

Csatolt fájlok:

zsona416, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  8. Székelykópé

Székelykópé Junior szaki

Sziasztok!

SZÉKELY KÖSZÖNTŐ

Ebben az újévben minden jót kívánok,
    Ahová csak léptek,nyíljanak virágok!
    Még a hó felett is virág nyiladozzon,
    Dalos madár zengjen minden rózsabokron!
    Minden jó,
    minden szép legyen,mindig bőven!
    Szálljon Rátok áldás az újesztendőben-Egészségben!!!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok!:)
    Sikerekben,boldogságban-Egészségben!!!

zsona416, ursa11, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  9. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Boldog új évet nektek-:) Bizzunk benne,hogy jobb lesz mint a tavalyi-:)

zsona416, ursa11, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Mindenkit szeretettel üdvözlök újév alkalmából...
    Én túl sokat nem várok az új évtől. Ez csak azért van, mert ha jó lesz, akkor kellemesen csalódok, és ez öröm, ha meg nem lesz jó, akkor legalább nem csalódok.
    Újévi fogadalmat is tettem, semmilyen káros szenvedélyemről és szokásomról nem fogok leszokni. Ezt legalább be tudom tartani:D:D:D
    Egyébként Dani! Én kinyítottam az ablakot, de úgy látszik MZ/X eltévedt valahol. Így viszont megmaradt a madártej neked:):)
    Mindenki aranyos volt a sok jókívánsággal, csak ha a fele bejön, akkor nagy baj már nem lesz.
    Az eventtel végeztem, nem volt nagy durranás, csak nagyon el volt nyújtva. De az ünnepek alatti időnek megfelelt.
    A mai napom egy kicsit nehéz volt, mert hajnali 3-kor még virslit főztem a csapatnak, akik nálunk buliztak. Nagyon aranyosak voltak, és igen jól érezték magukat. Imádom őket, hisz csupa családtag volt. Aztán fél 4 felé elaludtam, ők meg reggel hatig nyomták.
    Úgyhogy most megyek és kipihenem magamat.
    Mindenkinek jó éjszakát:Lujza

zsona416, Technics11986, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok:inlove::inlove::inlove:
    Minden topiklakónak naggyon boldog új évet kívánok, jó egészséget!!!!:))))
    Talán már az oltás kicsit segít majd,de nem tudni biztosat semmiben sem,marad a reményhal:p:D:inlove::inlove::inlove:

zsona416, Technics11986, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!

Reggel voltam kint az utcán és rákényszerültem a megfontolt járásra. Valami vékonyan lefagyott a járdára, ami így kissé csúszós lett. A patáimon nem volt patkó, ami megfogta volna a csúszós talpamat, így majdhogy nem csoszogva baktattam a boltba. Feleségem tervbe vette a temető melletti virágbolt meglátogatását, de elhalasztotta a későbbi időpontra, úgy tíz óra körülire. Ha mer menni, akkor megy, ha nem, akkor csak a jövő héten megy virágárt, koszorúért. Vízkeresztkor temetés lesz, nem pedig az, amit akartok. A temetésen meg "illik" részt vennie. Az öt testvér közül a legidősebb távozott. Főrangúak közé került szegény, s a nagy dicsőségbe sajnos belehalt.

Nálunk ritkán van madártej, de a feleségem ma vagy holnap a fölös mennyiségű itthon lévő bocifröccsből készít kutyafélét. Egy zacskó porból lesz három pohárnyi kutya. Puli, mert annak a szónak van értelme, a pudingnak meg nincs. Esetleg pumi. A pudling viszont nagyon hülyén hangzik, az sem lehet. Van ugyan mudi (magyar fajta) eb is, de a puli sokkal ismertebb. Ha jól tudom, Petrovicséknak régen mudijuk kellett, hogy legyen, mert Sándor fiuk a versben azt írta, hogy: Morzsa kutyánk hegyezd füled ... A magyar kutyafajták közül egyedül a mudinak van felálló füle, a többi az lekonyult fülű jószág. Puli, pumi, mudi, erdélyi kopó, rövidszőrű magyar vizsla, drótszőrű vizsla, komondor, kuvasz, magyar agár. Volt valaha szelindekünk is, de az sajnos kihalt, még a milleniumi ünnepségek előtt eltűnt a létező fajták közül. Kár érte, mert nagytestű őrzőkutya volt, most jól jönne a medve és farkasok ellen a pásztoroknak.

Ronda, párás, ködös, nemszeretem idő van. Remélem később Rézi is előbukkan a felhők mögül.

Legyen szép napunk!

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]
    Köszönöm!
    A tavalyi évvel nagyjából elégedett vagyok, persze a covid-on kívül. Ha az idei is hasonló lesz, akkor nem panaszkodom.

zsona416, Technics11986, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megint jókat mosolyogtam, a puddingos eszme futtatás hatalmas! Erzsikéhez csatlakozom, a múlt évvel én a a gondokat leszámítva el voltam, rosszabb ne legyen az új év sem. Persze, jobb, az lehet. :) Kellemes, szép napot, jó játékot kívánok !

15. Koppi

Sziasztok !

Remélem ez az év jobb lesz, mint a mögöttünk lévő, továbbá (végre) beáll a csatasorba az Unity is.
    Ugyanis egyelőre kínlódás az egész.(Lassan tölt, gondolkodik, el, elréved az aratásnál..)
    Sok sok munkával telt az előző év itt. Igaz lett két FA fám.. Így valahogy könnyebb az előre jutás..
    Még mindig gondolkodom a prémiumon, hogy folytassam e ?

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!
    Neked is legyen sok örömöd az új évben! :inlove:
    Köszönjük! Neked is hasonló jókat! :inlove:
    Köszi az okosságokat-ahogy Erika mondaná - nem tudtam, hogy a szelindek kihalt olyan régen. :(
    Évi! Neked is legyen több örömöd az idén, mint tavaly! ;)
    A klienssel nagyon jól játszom, ma a piacra is jutott időm. Tehát addig, amíg JÓL tudok játszani, addig lesz nekem.

------------
    Tudom, csak Vízkereszt után kezdődik a farsang, de én "felpróbáltam" a rucimat, nehogy túl szűk legyen. :D

Utoljára szerkesztett: 2.1.21
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Ez a pudingos eszmefuttatás hatalmas volt szerintem is.:):)
    ma nekem könnyű napom lesz, mert elfogyott az egyik fájdalomcsillapítóm:oops:
    Nem én számoltam el, hanem a gyerekek megették fejfájásra, erre-arra. Én meg nem néztem meg ünnepek előtt, és most holnapig várnom kell. Addig várok,és fájok:oops::oops:..
    Viszont dolgozni így, na az már nem megy. A lányomnak ünnepélyes keretek közt átadtam a konyhát, és a benne levő összes munkát.
    A nagy farmot leszedtem, de mivel ülni sem tudok sokat, ezért flach-be játszom, az gyorsabb.
    Nálunk hétágra süt a nap, reggel sem volt fagy. Ki is mennék egyet levegőzni, ha tudnék:(
    Legyen nektek is szép , napsütéses napotok:Lujza

18. Koppi

Szia !
    Szegény....és ezzel mindent elmondtam..
    Nálunk reggelre lederesedtek a kocsik szélvédői, most 9 fok van. (Lesz ennek még böjtje!)
    Szikrázóan süt a Nap is:) Az embernek kedve van kint lenni és mászkálni...:)

19. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Ragyogó,napsütéses napunk van. Hideg sincs. Wow. :) Bár szerintem,ennek meg lesz a böjtje.

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!

Lassan vége lesz ennek a napnak is, erősen sötétedik. Napsütés itt hiánycikk volt ma. Reggel a fagy jelen volt, de napközben elment.
    Jó a szép, meleg, enyhe tél a pénztárcánknak most, de ha arra gondolok, hogy az a sok féreg, amit egy rendes egy hetes, hó nélküli fagy elpusztítana, megmarad és eszi a MI ennivalónkat is, akkor nem biztos, hogy annyira jól járunk. Sok lesz a pocok/pocik, mindenféle rovar, olyan, nem őshonos jószágok amelyek nem énék túl a fagyokat, amik eltüntetése sok forintba kerül a gazdáknak. Meg felesleges szer kerülhet be a MI szervezetünkbe is a "többletfelhasználásból". Aztán a bokrokat, fákat elnézve, azok a rügyek nagyon pocakosodnak. Ha most előjönnek a virágok, majd ismét a fagy, mint egy éve, lesz megint RENDES gyümölcsár idén is. Olcsóbb a sok ezer kilométerről idehozott déligyümölcs az itt termett "hazainál". Az erkélyen telelteti feleségem a tulipánjait, mint mindig. Az a baj, hogy azok a hagymák megindultak, nyomakodnak ki a földből, pedig nem ette meg még a kutya a telet! Vagy behozza az előtérbe vagy kint fognak tönkremenni a hagymák. Pedig oly szépek tavasszal kint az erkélyen a nyíló tulipánok.

Unityt nem próbáltam már egy ideje, nem tudom miként viselkedik, de remélem, hogy egy héten belül gatyába rázzák ökelmét a fejlesztők, mert ha nem, sokunk keservét fogja előhozni. Hamarosan eldől annak is a sorsa. Addig a Villanás marad előtérben.

Fájdalomcsillapítót is akkor tudja az ember igazán értékelni, amikor NINCS. Amíg van, nincs gond. De ha nincs......
    -------------------------------------
    -------------------------------------
    Éjszakán túl, ébredésen innen. Kihalt a táj, akár csak kint a valósban. Furcsa, de nincs köd. Nem mintha hiányozna, de ilyenkor többször van, mint amikor nincs. És hó sincs. Ezen a télen még nem volt nálunk, csak egyszer próbálkozott valami fehér lepellel a Tél, de az sem sikerült neki. Nem lehet minden tökéletes.

Jó reggelt minden gazdának!

Utoljára szerkesztett: 3.1.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.