Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Megjött,köszi <3
    Neked is köszönöm szépen,ennyi tanyát......hát 1-en nem elég a virtuális répát kapálni? xD

2. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jöttem jó éjt kívánni,ma nagyon lassú a netünk azért nem jártam erre felé!Holnap talán megcsinálják!szép álmokat kívánok mindenkinek!

sutimami57, mimi, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!

Ma ha nem muszáj nem nagyon megyek ki. -7 fok van.
    Gyors megcsináltam a Farmon mindent,de kicsit még vissza bújok az ágyikómba! :)
    Jövök majd!

sutimami57, mimi, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Tegnap este olyan későn,és fáradtan értem haza,hogy csak gyors zuhany,és szpatty. Rengeteg bútor volt a 2. címen. Majd meg szakadtunk. Ráadásul Pettendre kellett költöztetni. Ez miatt,csak most reggel tudtam betakarítani. De legalább minden flottul beért. :) A Bahamásat,én nem csinálom. Elég nekem ez is. :)

sutimami57, mimi, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Jó reggelt!Kicsit csípős a reggel felénko_O-11 fok volt 1 órával ezelőtt,nem sokat melegedett,de süt a nap legalább.

sutimami57, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  6. Álomhajsza76

Morrning :)
    Csak két ásítás között ugrottam be,félig még alszom :)

Mindenkinek nagyon köszönöm a sok befőttet <3

Képzeljétek,lett ráktavacskám...Renzónál nyertem...jipijjjjéééééé(örülök,mint budszpenszer a hagymás babnak) :-D
    első 1000-es bahás aratásom megvolt,hála a sok csatninak:inlove:
    Most a kérdés az,1500-at is meglehet csinálni elsőre,vagy ott már vegyesen kell nyomni,komfort és 1x1-es ?

7. Farmerzsolt1970

Szia Sylvi. Jó reggelt. Itt is "jó" idő van. -10 fok. Ráadásul mehetek az obiba zárat venni. Meg adta magát a bejárati ajtó zárja. :(

8. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Nagyon hideg van. A tegnapi havazást a szél úrfi elintézte, nem kell a feljárót sepernem.
    A piacjáratot elhalasztom az időjárás miatt, de legalább süt a nap.
    Álomhajsza, ha mindenhol csak föld van, akkor a két terület pont elég, de nem lehet más rajta 1504 db-ot kapsz, 1x1-en.

sutimami57, suba_klara, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  9. Farmerzsolt1970

Este itt is nagyon nagy szél volt. De hó már nem nagyon van. Itt mindig elolvad. Na. Megyek zárat venni. Aztán szerelés. :D Mert megérdemlem. :D

10. .sylvia72.

Csak 1x1-en dolgozzál,2kör és megvan az 1500 gaz:)Gratula a ráktavacskához.:)
    Öltözz fel rendesen,sarkon lehet jegesmedvék ácsorognak:music:

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 7 más kedveli ezt.
  11. Álomhajsza76

Sylvia72.
    Már bánom hogy csak ilyen későn csöppentem ide...mik fognak még itt kiderülni? :p Olvasgatok mindenféle kitevőset,jobbra-balra,tp esőt és társait...én a felhőket szeretem,főleg a bahásat,van nemtudom mennyi kész felhőm,ami kb 2 hét alatt,csak azért mert van,csinál nekem 1 szintugrást :)
    Egyébként,csak hallkan jegyezném meg,első sulim mezőgazdasági szakközép volt,de megszöktem 1 év múlva,pedig profi borász lehettem volna(mondjuk a borkóstolás megy annélkül is ;)) de azt álmomban nem gondoltam volna,hogy virtuálisan fogok,vetni,aratni trágyázni...azt hiszem az életben is menne ez...jó levegő,mozgás,sok jószág..vidéki jány létemre(ha miskolcot vidéknek lehet nevezni,laktam vagy 8 évet amúgy falun)derogált a kapálás xD
    Amúgy tényleg hüvi van,a kutya eltörik a kanyarban :wuerg::pxD

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 6 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én 1x1 -el csináltam végig az órás eventet.
    Ha van elég csatnid megoldható vidáman. :)
    Nálunk a pingvinek kosaraznak az utca végén...:)

13. .sylvia72.

Lesz ez még rosszabb is:Dmajd a farmos tp áradat,meg a felhő mánia:Dstb.

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 4 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Iminek köszönhetően elkezdődött a Zuhatag átépítése...:)

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 5 más kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok, szép jó reggelt!

Nálunk mínusz 5 fok, hull a hó. Munkába kell menni, de nem akaródzik kibújni.
    Bahás időkorlátossal végeztem a tegnap, az etetősből még 12 van hátra.

16. .sylvia72.

De jó Nektek,itt nem esik.Pedig még eshetett volna kicsit.:)

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 3 más kedveli ezt.
  17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nálunk is nagyon hideg van,és süt a napocska amit szeretek!:)A szigetesem tegnap kész lett a rendesen nem akarnak jönni a cserepek,mindjárt veszek egy párat a praktikerbenxD.Szenvedek még a nettel,lehet,hogy az a hibás,hogy nincs röpim:mad::DOlyan jó lenne már sétálgatni egy keveset,de remélem,hogy amire ki tavaszodik már tudok két lábon járni!;),most még hattal közlekedek!:cry:További szép napot,és jó játékot kívánok mindnyájatoknak!:);)

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 8 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    szép napocskát mindenkinek:inlove::inlove::inlove:
    este topogtam ezerrel hazafelé nagy hó+fogvacogás kíséretében:wuerg:
    most bezzeg hétágra süt a nap, a hónak nyoma sincs,fogvacogás vanxDdélután meló,de már plusz ruhatárral együtt:p:p:p
    a léggömböket pukkasztom, 18-20 között szokok kapni,nekem ez adja a legtöbbet:inlove:
    a baháson három aratás és végeztem,szép kényelmesen8)
    a farmoson viszont még csak 25 etetés volt meg,a röpcsik nem nagyon jönnek,valószínű 0 perceznem kell majd:music:
    nagylányt átpateroltuk tegnap másik albérletbe, ahol dolgozom onnan 10 percre lesz:inlove::inlove::inlove:

19. Álomhajsza76

Nagy kérdésem:a bahán pontosan hány darab 2x2-es kocka fér el?Bocsánat,de nincs szemem végigszámolni :)
    Mert ugyebár,a nagy taktikusságom "előjött" és megvilágosodtam,hogy minden aratáskor hagynom kell 2x188 db gazt,mert akkor nem fogok tudni újraaratni az 1000-eknél :p

Sylvi:mekis zacsi megvéve..xD:D

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Itt is hideg van. A szél is fúj rendesen. De a Nap süt. Egyszer voltam kinn,de ezt be is osztottam egész napra.
    Csapadék semmilyen formában nem volt.
    Ebéddel kész vagyok. A leves az a tegnapi. második csirkepörkölt+nokedli.
    Sütöttem piskótatekercset. Egyiket 3 másikat 4 tojásból. Maradok a 4-nél,mert a 3 mit mondjak--lapos lett. De biztos elfogy.
    El is mosogattam,porszívóztam.
    Délután a pihenésé lesz a főszerep.
    Jó munkát a dolgozni menőknek.
    Holnap én is megyek már.
    Jövök majd! :)

kutyaszálló, sutimami57, mimi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.