Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Pár hete én is így jártam, azóta nagyrészt zsázsa van a nemesítőbe...a bónuszért nem kár és szépen szaporodik is...mostanában még a piacon is jó ára van...

sutimami57, ursa11, Bonnbonn és 4 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hah ! De jó...itt vagy !
    Már éppen pityeregni készültem....:p
    Anno mekkora ötletet adtál a zsázsával ?!
    (De mindig elfelejtem megnézni, mint most is. Ott poshad szegény 4. napja...:D)

Kedves Viki !
    Van amikor az istennek sem jön össze valami. Irtózatos peched volt.....:cry::eek:

Utoljára szerkesztett: 12.2.21
  3. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Dani....az nem aszaló, hanem nemesítőxDxD...ne rijjá, itt vagyok...kb 5-6 percenként frissítenem kell, mert nem ugrál a bábum a társasba...én vagyok csak ilyen béna?

sutimami57, ursa11, Bonnbonn és 5 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Jóvanna, kedves Ancsa !
    Nálam vidáman rója a köröket a bikfic ! :)
    (Közben kicseréltem a zsázsát...)

5. zsona416

zsona416 Fórum bárója

hjaj...hát azt teljesen kedveskedésnek gondoltam...nem megrovón...

Tényleg, meggyógyultál már? párom most beszélt a vírusos ismerősökkel, hála az égnek semmi komoly tünet, egy kis hőemelkedéssel megússzák...
    próbálom váltogatni a böngészőket, de lehet, hogy nálam a bibi...a múltkor is meg-megszakadt a netem, azóta kaptam egy új wifi vevőt a laptopiba, de tegnap óta megint el kell indítanom néha a hálózati helyreállítót...mondjuk érdekes, mert csak a farmon van gondom...és csak nekem, a család többi tagjánál teljesen normális a hullám...

6. Koppi

Nem is megrovásnak vettem...(hiszen egybeírtam szándékosan...:))
    Nekem a gépem ami most volt 8 éves és igen gyengécske kicsit ezzel a bajjal szembesültem. Megjárta a szervízt is de nem tudtak rajta segíteni. Ha kábelen jönne a net, be a gépbe, nem lenne gond, de csak wi-fin kapom a jelet....

7. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Nálunk a gyerekszobába volt ilyen gond, azóta beállított a drágám oda még egy routert, ami szintén kábellel van összekötve a fő routerrel...így náluk az asztali és a laptop is kábelen van...

8. Koppi

Itt ez kivitelezhetetlen. Kizárólag a routerrel lehetséges...
    Majd, ha új gépem lesz, megoldódik a dolog. Addig......lesem alant a jelet....:):D

9. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Hát akkor kívánom, hogy minél hamarabb legyen új géped....nálunk annyi kábel megy mindenfelé, hogy szerintem egy boltban nincs annyi...a tv össze van kötve a beltérivel és a dvd-vel....a dvd a beltérivel és az erősítővel...csak, hogy mindent lehessen kihangosítva is hallgatni akár...3 helyre mehet pendrive....a tv alatti szekrény tele van mindenféle ilyen cuccal, mert a drágám még megboldogult ifjú korában diszkózott...a szoba 4 sarka hangszóróból áll...ebből kettő még az a békebeli hatalmas...az az igazság, hogy én nem is tudom követni, csak azt tudom, hogy mit hova kell kapcsolni ha nézni akarok ezt-azt...tavaly voltak beltérit cserélni a szolgáltatótól...a pasi el volt ájulva...és akkor még nem látta a padlást...

hát ez a hozzászólás most egy jó nagy katyvasz lett...bocsi

Közben meglett a felhőm a kitehetőkkel is, a piccolokat is kiszedtem...már csak a ládák vannak vissza...és akkor jöhet a kosarazás.

10. Koppi

Amikor ebbe a lakásba beköltöztünk, már eleve úgy rendeztük, hogy ne legyen kábel dzsumbuj, így a tv kábelt az aljzatban rejtettük el, mindössze egy kábel csatornában jön be a lakásba, majd el lett süllyesztve.
    A másik vége a gardrób szekrényben van. Onnan ágaznak szét a vezetékek elsüllyesztve, illetőleg ott van a router és a telefon osztóegysége is. Kábel nincs.
    A mellékhelyiség/spájz és a fürdőszoba kivételével van tévé csatlakozási lehetőség.
    De mindössze 2 tévénk van....:) Egyelőre....

11. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Igen, olvastam a múltkor, hogy még javítás alatt áll a régi...a miénknek annyi lett volna a javítási költsége, hogy úgy döntöttünk veszünk inkább újat...ráadásul elég öreg is volt már...még az első laposak közül volt...viszont decemberben láttam a tv-ben, hogy van egy pasi, aki azzal foglalkozik, hogy begyűjti a rossz készülékeket és ha sikerül neki megjavítani akkor kórházaknak adományozza és be is szereli...gondoltuk majd felajánljuk neki.

Köszönöm a beszélgetést Dani...jól esett:D...de most megyek, mert már a ccleaner sem segít, egyfolytában ledobál a net...jó éjt Neked:)

12. Koppi

Én még küzdök kicsit, mert beérésem lesz, utána hajcsi nekem is.
    Jót beszélgettünk, jól is esett ez a csevej...:)
    Kár, hogy a neted kínlódik.
    Nekem ma nem volt gondom sem a géppel, sem a hálóval..(Különben, rég itt hagytam volna.):D
    Az elajándékozás jó gondolat...:)
    Jó éjt Neked....:)

sutimami57, zsona416, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Ma egy kicsit lustább voltam, mert tegnap végül is a vőmmel mentem shoppingolni, amit nagyon szeretek, ugyanis vidáman telnek vele az órák, csak a sebessége nem az én világom. Pedig nagyon igyekszik lassan menni, de nem mindig sikerül neki. Tegnap is amikor tele volt a bevásárló kocsi nehéz cuccokkal, segített tolni. Ugye a végén én kapaszkodtam, mert az a járássegítőm. Ő meg elől húzta, kormányozta a járgányt... ennek az lett a vége, hogy az első kormányzástól a kocsi egyre sebesebben haladt, én meg ott lobogtam a végén, és igencsak igyekeznem kellett, hogy legalább a lábam leérjen két lépés között a földre.Szép látvány lehettünk:D:D Persze, amikor szóltam akkor lassított,de ez csak időleges volt. Így aztán hazaérés után én hamarosan el is vonultam az ágyikómba, ami legalább nem mozgott. Kérte ám szegényem a sűrű elnézéseket, pofátlan megjegyzésein jókat vigyorogtuk (imádom ezt a gyereket:):)) Aztán megállapítottam, hogy valamikor én sem értettem, hogy hogyan lehet annyira lassan közlekedni.
    Pedig ma is ő visz bennünket, de ma a a tesóm is jön velünk , őt lerázzuk valahogy a boltban, mi meg a szokásos tempónkkal szépen megvesszük a mi még kell. Egy nap max 3 helyre tudok bemenni, mert ugye az 3 ki-be szállás a kocsiból, a gerincem többet nem engedélyez. Nagy bevásárlásnál meg fontos az ár is, és mindenhol más az akciós termék.Kicsi ez a város, érdemes körbejárni.Viszont az autóm szervízben van....
    A társas játékból ma meglesz a felhőm, tegnap már megvettem a két picoló ládát, még egy-két cuccot kiveszek belőle, aztán felejtős a többi.
    A kosarakat gyűröm, amíg tart, kiszedem belőle amit lehet.A felhőig még 15 játék kell....
    Cefet hideg van nálunk is, reggel mínusz 15-öt mutatott a teraszon hőmérő. Viszont ma is süt a nap, ami sokat javít a helyzeten.Az én gépemen elég jól megy a játék ( vagy már megszoktam a nehézségeket), csak ez a közösködés a tesómmal némi nehézséget okoz. A kisfarmokra nm mindig jutok el...
    Már megint csak locsogok-fecsegek, a bableves meg nem készül el magától, sőt még pogácsát is igértem hozzá. Ráadásul ott van 15 kiló csirkecomb, amit le kell filézni, ámbár abba már lesz segítségem a lányom személyében. Ma nincs sok munkájuk, így hamar hazaérnek.
    Jaj, még el kell mesélnem hogy hogyan jártam... persze ehhez kifejezetten én kellek:oops:. Kitaláltam, hogy a nagy fájdalmaimra való tekintettel, lefolyatok magamnak egy infúziós kúrát. Az állatorvos felírta a receptet, én megrendeltem a gyógyszertárban a készletet. Az unokahúgom éppen itthon van, ( mert amúgy Pestre van vezényelve központilag)szépen elvonultam hozzá, és ő seperc alatt bekötött nekem egy braunült (tartós tű a vénában). Szóval ez a kütyü most itt vigyorog a kezemben, a gyógyszertárban meg közölték, hogy csak hétfőn tudják szállítani a bambit. Azt hittem a guta megüt. :mad::mad: Most hétfőn elvileg egy infúziót még elvisz ez a kütyü, de utána már cserélni kell, az unokahúg már visszautazik, én meg kereshetek valakit aki újra beköti nekem. Csak én lehetek ilyen hülye, hogy nem a patikába mentem előszőr. De máskor is csináltam már ilyent, másnapra mindig megjött az áru:oops::oops:
    Szóval így jártam a nagy öngyógyítással.
    Vigyázzatok magatokra, és legyen szép napotok:Lujza

sutimami57, zsona416, bündihugi és 7 más kedveli ezt.
  14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó volt egy kicsit olvasgatni benneteket. Párom most kórházba van Deszken, látogatni nem lehet, kicsit most ráérek.Mindig találok valami tennivalót, most például káposztát savanyítottam. Megsütöm magamnak a Karácsonyról maradt halat,meg krumplisalátát csináltam, de nem igazán esik jól egyedül az evés.
    A kienssel gyűröm a munkát, de néha beidegelnek a talicskát toló barik, akkor otthagyom a csudába.

Nem kaptam levelet, tehát mindenkinek van minden. Nyugodtan kérjetek, tudjátok ha van, küldöm.

Sziasztok kedves Gazdák!

sutimami57, zsona416, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Nálunk -11 nél megállt a hőmérő...:) Azóta felfele tendál..:)
    Jól elintézted magad a tűvel...:(

Szia Rózsa ! Köszönöm, hogy hírt adtál magadról...A papának gyógyulást kívánok !
    Ugye üres a ház otthon nélküle ?

16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!![​IMG]

Kedveseim!

Komolyan mondom, nem találok szavakat, hogy milyen segitőkészek vagytok.
    Azt hittem nem jól látok, amikor megláttam, hogy egy nap alatt megnövekedett a szalamandra ólak száma.Csak hitetlenkedtem, hogy nem jól emlékszem??,

Nagyon nagyon köszönöm a szalamandrákat, kinn is vannak a szép napsütötte területen.Olyan megható, hogy ennyien a segitégemre siettetek....Köszönöm , köszönöm....

Sajnálom, hogy tegnap nem jöttem be, mert pipa voltam a játékra is, meg a tévém sem működik, mire megtaláltam a szolgáltatót, hááát ne tudjátok meg.Összavonták őket és nem volt egyszerű.Kiderült, hogy a hiba náluk van,aztán hogy mikor lesz a csoda tudja....Persze addig én küzdöttem, hogy hátha be tudom állitani, mert az automata adta ám a jó tanácsokat.Csak azt nem értem , hogy három házzal odébb semmi gond nem volt a kábelcsatornával.
    Igaz lehet tévé és játék nélkül is élni, de megmondom őszintén, úgy is elvoltam maradva az olvasással igy aztán azzal telt múlt az időt.

Ma is bezzeg előbb volt a konyhai munka, ahelyett, hogy a játékra koncentráltam volna....

Rózsám, de örülök, hogy hirt hallunk felőled.A kedves párodnak mielőbbi gyógyulást kivánok!!

Ágianyú,
    látod nem tudom mit csináltam, amikor ott volt a lehetőség, megszereztem aztán vártam a csodát???

Kedves Havasi Gyopár,
    köszönöm szépen az információt, biztosan élni fogok vele, hogy egy kicsit megemeljem az ólak számát.

Kivánok mindenkinek derűs és szép napot.

sutimami57, zsona416, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Nagyon üres a ház nélküle, ki se tudom mondani.
    Elszoktam már az írogatástól is pedig régebben azt is megírtam, hogy mit főztem.
    Mindenkinek jó egészséget kívánok! Ha egészség van, minden van.

sutimami57, zsona416, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Tudom, régen jártam itt, de egyre lassabban készülök el a konyhában. Tegnap pl. a nagy fej káposztát dolgoztam fel, felét apróra (ehhez volt gép), a másik felét pároltnak. A karfiolleves elkészült, a többi karfiolból k.rizst aprítottam. Aztán a káposztás tészta is elkészült. Közben nem is voltam a farmon, késő délután kerültem elő. A fórumra már be se jöttem, pedig Katka szólt a léghajóról.
    :D:D
    Ő sajnos még alapfokon se tanulta meg a "kocka"-tárgyakat. :D
    Jó szerelőd van.
    A fiam autója harmadszor van szerelőnél, de most már hetek óta: NEM TALÁLJA a hibát... :eek: Nagyon ideges miatta a fiam, nem is merem mondani neki, váltson. Nagyfiú, csak rájön magától. :music:
    Nekem a hét eleje óta (talán akkor olvastam a figyelmeztetést) kint vannak mind. Csak a tápokat kell sűrűn malmozni, de akkor meg a
    Nálam is így volt, de ki-belépés után láttam, hogy leszedte a felét. Adni nem adott semmit.

Kinek adhatok valamit? Írjátok meg!!

19. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok! Csoda történt elöbújt a napocska. Bár még mindig hideg van. Csendesen telik a nap. Asszony pajti lement a nagyfiúval a boltba pénzt költeni.-:) Mert úgye kitől kérjen mint tölem. Van neki de tölem kér lkáttatok már ilyet? Elöadta a másodosztályú könyörgést megint. Törpicur nagyon anyás. Tegnap nekem is szorakozott a játék hagytam is a csudába valamikor késöbb viszanéztem és müködöt. Addig az olak helyén virágok pörögtek. Szoljatok ha szeretnétek valamit!

És megint tölem kér pénzt eldobom az agyam-:)8):music::p

Utoljára szerkesztett: 13.2.21
    sutimami57, mimi, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Most elmondom, hogyan is tettem lehetővé azt, hogy az új tévénkkel felvételt csináljak HD minőségben.
    Említém már, hogy december elején váratlanul megadta magát a tévénk...
    Nem volt mit tenni, vettünk egy újabbat. (Nem várt kiadás - Karácsonyra)
    A régi tévével lehetett ugyan felvenni egy pendrive-ra, (32 Gb-os)de, nem voltam elégedett vele, mert néha megtört/kikockázódott a kép és eltünt a hang... azért ha ló nincs....mégis lehetett felvenni, ha akartam, a minőségéről már nem beszélek...
    Most itt volt az új és bedugtam a régi eszközt, mire fel közölte velem a készülék, hogy erre nem lehetséges a felvétel...:(
    Volt aki azt mondta, hogy csak akkor lehet felvenni bármit, ha van set top box a lakásban.
    (Nekünk olyan nincs, miután kábelen jön az adás.)
    Na a fene egye meg. Mit is csináljak?
    Szétnéztem a cuccaim között és találtam egy 1TB- os winchestert...., utána a fiam leselejtezett holmijai között egy tárolódobozt...Pont olyan volt, mint a régi videoszalag doboz.
    A betáphoz a kábel meg volt, de nem találtam olyan kábelt ami jó lett volna a másik oldalra.
    Utána érdeklődtem és mondták, hogy egy nyomtató kábel is megteszi.
    Hej ! Ilyenem volt.. Előkerestem és összedugtam a lapitopin...
    Nem látta....Itt megfőttem.
    Aztán eszembe jutott a rendszergazdám...felkerestem és elmondtam neki a gondom.
    Elkérte tőlem a cuccot és 1 hét múlva jött és azt mondta, hogy nem volt particionálva a szerkezet, ezért nem "látta" a gépem. Ő ezt megcsinálta ide is adta, hogy próbáljam ki.
    Hazavittem és.....kicsúszott a kezemből a szatyor amiben volt és koppant a kövön..
    Az ütő megállt bennem....Szegény cucc 3 fele esett szét...Na végem volt....
    De utána arra gondoltam, hogy nem egy működő dolog volt, tehát nem lehet baja.
    Nem is lett. Összeraktam és irány a lapitopi...Felismerte !!!!
    Innen már csak a tévéhez kellett vinni és beüzemelni megint / természetesen a nejem jelenléte nélkül, mert nem szereti e dolgokat, csak a készt...
    Összeraktam bekapcsoltam és szerintem dolgozott...
    Tegnap este aztán éjfélkor elindítottam a próba felvételt, majd elmentem alukálni...
    Ma délelőtt aztán megnéztem az eredményt: Kiváló lett. Egyszerűen szuper...
    Majdnem ezer GB helyem van a felvételek készítéséhez...Jó ez a kütyü.... :)

Utoljára szerkesztett: 13.2.21
    sutimami57, zsona416, brozsa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.