Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Látom Dani újévkor a malac farkát fogtad?

2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gratulálok, ez igazán remek ládanyitás volt. :inlove:
    Húú az én kedvencem is a rakott kel. Én is kiszedem a torzsát, de csak negyedbe vágom. Major Annát - ha el nem felejtem - legközelebb én is megfürdetem a lében. ;)
    Tényleg jót tett. És Bánhidy László.... nagy kedvenc.
    Nekem is. :) Ezt a szamaras anekdotát nem ismertem.
    A kezem meg már így marad amíg élek, csak rosszabb ne legyen. Nem fáj, tehát nem foglalkozom sokat vele.
    Ezt a nyers krumplis variációt meséld csak el!
    Vettél csomagot. :) Pedig mondtál valami olyasmit, hogy soha többet. :D :D :D :music:
    Én a kisfarmokon vettem egyet-kettőt.

Bonnbonn, Samborg, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Ezt a kettőt szeretem elkészíteni. Van amikor a kolbászt nem kívánom bele.

Ma nagyon szép idő volt. Barátnőmmel bicajra pattantunk és egy kis 14 km-es tekerést ejtettünk meg bevezetésnek. Nem mondom a vége felé már törte az alsó fertályamat a nyereg. A combomban is érzem a domnak föl hatását. Kellemes volt.
    Felhő beüzemelve, próbálkozom elérni a ládát habár eddig se kápráztatott el. Pongó nagyon szeret de ez nem kölcsönös. :)

Utoljára szerkesztett: 19.2.21
    Bonnbonn, ursa11, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! én azt a 14 kilométert, még kocsival is meggondolom;)de fő az egészség:D

Bonnbonn, Samborg, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Vettem bizony !
    Ne romoljon rám az a sok FA +minden...:D:D:D:D:D

Lujzaaaaaaaa !
    Merre vagy ?

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tetszik mindkettő. :) Alkalomadtán kipróbálom.

Én még igen távol vagyok a felhőtől, kész se biztos hogy lesz. Sok idő elment a próbálkozástól, hogy a visszarendezőbe elmentsem a szédültöt. De bakfitty. :D

7. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szép Estét:)

Szia Viki:)

Annyira, de annyira tudtam, hogy ezeket most nem lenne szabad megnéznem...már több, mint egy órája itt ragadtam...túl vagyok már a sztrapacskán, a rakott karfiolon...a mustáros karajon....a baconba tekert sertésszűzön....ha nem egy fél órája vettem volna ki a sütőből egy adag hajtoványt, most feltúrnám a hűtőt....hjajxD Ezt a változatot jövő hétre biztos, hogy beillesztem a menübe...a francia félét ismertem, az bent van a kedvencekben nekem is.

A bringázás tök jó dolog, sajnos nálunk itt a faluban nincs sok lehetőség erre...a főúton nem igazán szerencsés...viszont, elvileg már épül a Sió parton a kerékpárút, ami ha minden igaz előbb-utóbb Siófokig fog érni...már alig várjuk a gyerekekkel.

Dani, gratula a medúzához...azért csak óvatosan ott a közelébenxD, ha csomagot vettél, kívánom, hogy legyen pár iker még belőle...jó hosszú ideig keveredik a tápja..
    Hja...a napocskát pedig küldtem ám....azért a tegnapi 0-hoz képest a 6 fok már jó...ha minden nap ennyivel emelkedne pár nap múlva elő kellene venni a nyári cuccokatxD

Holnap már ilyen lesz majd, figyeld csak:

Bonnbonn, ursa11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  8. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok! Be néztem már rég jártam erre-:) Itt esik az eső rendületlenül. És hideg van. Össze vissza ugrál az idő. Nem tudom ti hogy álltok vele de valamiért ha melegfront van megérezük. Én migrénel eperke nyügös. Ma hideg lesz a kaja mert Laurának nem volt kedve fözni én meg rendeltem. Igaz mekkit de most joleset. Csak olyan fémes ize volt. Laura szerint a rostlap tiszta volt nagyon. örömhirem van: Eperke belátható távolságon elindul cirka két héten belül. Voltam ma az optikában és 7-es olvasó szemüveget kaptam. Cirka 60ezer. Mondom miből van ez aranyból vagy beszél? A napocskát én is várom mert ránkférne. Vettem én is egy csomagot meg sok aproságot. Néha átnézek a josdába is. Úgyhogy csodajó napjaim vannak.

Bonnbonn, zsona416, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek ! Megvagyok, csak a tegnapi napom egy kicsit hergyára sikerült, így nem értem ide. Ma viszont fel kellett kelnem időben, mert ez a drága jó doktor meggyőzött hogy nagyon kellek egy bonyolult fémkivételhez. Csak ez az egy műtét lesz, gyorsan lepörgetjük, aztán jövök is haza.
    Marcsi ! de jó,hogy bejöttél egy kicsit, már nagyon hiányoztál.... Gyere gyakrabban imádom olvasni a hozzászólásaidat, meg téged is :):).Gratulálok a sikeres ládanyitásodhoz;)
    Krisztián ! Eperke a legédesebb korban van, használj ki vele minden percet:):)
    Ez a szamaras történet bizony megmozgatta az én rekeszizmomat is, nagyon jót nevettem rajta:)
    Készen vagyok a felhővel, hála a 200 %-os bevételi bónuszomnak, irány a piccolo láda. be is üzemeltem a felhőt, de látom ám, hogy a 2x2-es felhőre csak nagyon magas értékű kütyüm van. Hát azt csak nem adom oda?!?! Elballagtam a kosárhoz, ahol beszereztem egy békés izlandi vulkánt 2500 csp-ért, aztán szépen bebiggyesztettem a felhőre.
    Most egy 100%-os bónuszom van kinn, egy kicsit talán meggyorsítja a láda beszerzését.
    Aki beszerezte a meduza lehetőséget, annak szorítok, most én úgy döntöttem, hogy nem vásárolok semmit.
    Most viszont rohanok készülődni, mert vár a munka.
    Legyen szép napotok:lujza

10. Koppi

Szia !
    Köszönöm. Csak a kötelezőt adta. Lett 30 db egyéb. Nem örülök. Legalább ha egyet adott volna...
    Most tényleg ez volt az utolsó, hogy 630 farmaranyért vettem 1, azaz egy ólat !

De szép is lenne ...Már napok óta nem láttuk...:(
    Most is köd van...

Szia ! Jó, hogy jöttél, már hiánylistára tettelek.
    Én meg elfelejtettem bónuszt indítani, ezért nyögvenyelősen lett meg a felhő.
    De az a bizonyos láda birizgálja a fantáziámat...

Bonnbonn, zsona416, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó.[​IMG]

Végre újra rászántam magamat, hogy veszek egy harmincdarabos állatsereget.Lám lám kaptam is jó kis ólakat.Kettő medúza a kötelezőn kivül, négy darab angolnaakváriumot, kettő darab szurikátalakot és egy imádkozó sáska is hozzám került.A többit behajtottam a pajtába.

A felhőig eljutottam, tovább már nem szaporitom a növényeket , ez volta terv, és megvalósult.Igy aztán a romantikus felhősor beüzemelve.
    Krisztián,
    sajnos én nagyon időjárás megérző vagyok, és inkább a melegre reagálok rosszabbul.Jó lenne, ha már valahol megállpodna és nem ugrálna össze vissza.S ez a szürkeség, juj de nem szeretem.
    Lujzám,
    itt vagyok én is minden nap, csak a kertek alatt, mert valahogy ami velem történik az valahogy nem publikus, ami meg valami jó lenne, az meg nem történik.Igy aztán olvasó üzemmódban vagyok csak.A csipőm piszokul fáj, vagy a derekam?A csoda tudja, hogy melyik.Kapok majd rá ultrahangos kezelést, aztán, hogy jelent e majd valamit ki tudja.Vagy az időjárás is hozzájárul?Mostanában hajlamos vagyok az időre is fogni, hátha ő is a ludas benne.Ki tudja, de hogy nagyon rossz az már biztos. Úgy megyek, mint aki valami kérdőjelet nyelt le.

Zsona,
    a bringázást azt én is nagyon szerettem, még vidéken, ám itt Pesten már nem merek bicajozni, mert olyan nagy a forgalom, hogy félelmetes.Meg aztán valamelyik kedves lakó ki is szúrta a kerekemet az elsőt, úgy tűnik zavarta, hogy csak a hátsó van leengedve.Igy aztán még ha akarnák sem mehetnék vele.
    Korábban nagyon sokat bicajoztunk a Papával, de jó is volt.

A napocska sajnos nem talált meg minket, mert csak a nagy szürkeség, ami felénk honol.Azt hiszem kimegyek a konyhába és elkészitem a sajtos rudat, hogy valami hasznosat is csináljak magammal.

Derű és vidámság tudjátok...

12. Koppi

Szia Marika !
    Gratulálok a medúzáidhoz !
    Látod azt mondtad szerencsés vagyok ezekben, de nem, mert nekem csak a kötelező lett slussz, passz még narancs zebra és szurikáta sem lett. :(

Ugye tudod, hogy 18 órakor kezdődik a horror event ?

13. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Én is jobbra számítotam olvásár ügyben. De sose tudom megálni,hogy ne vegyek.

14. Koppi

Szia Krisztián !
    Hogyan állsz az ajánlott könyvek olvasásával ? Sikerült beszerezned?
    Jó éjt neked is és mindenkinek...

Bonnbonn, zsona416, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Bonnbonn, sutimami57 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Napsütéses, gyönyörű vasárnap délutánt kívánok mindenkinek. Gondoltam, hogy bekukkantok, amíg megsül a vasárnapi süti. Almás pite, túrós pite, linzer karika a sorrend, mert mindenki mást szeret, kivéve engem, mert én mindenevő vagyok, így mindháromból fogok enni.Már ha marad:oops::D
    Ma a lánykám volt a konyhatündér, nagyon finom húslevest főzött, párizsi szelet, krumplihab, saláta volt a főmenű.
    Énrám a szokásos süteményezés maradt. A tesóm már vígan falatozza, és igen megvan magával elégedve, hogy milyen finom lett:D
    Legyen nektek is csendes, barátságos délutánotok:Lujza

Bonnbonn, zsona416, bündihugi és 4 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    tegnap eszembe jutottál amikor nem tudtad kivárni a piccolo beérését. Én sem és lőn: lett belőle "kicsobbanó öröm"
    Nekik, de nem nekem....15 ször csoboghatok vele.... (Ez volt a leggyatrább csodaláda eresztés...)

Bonnbonn, zsona416, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Egy virágfestés kellene a szilveszteri felhősorra de még egyhez se volt szerencsém egy ládából sem. Pongo show viszont már több is van mint kellene.

19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Most sem tudtam kivárni, aztán kaptam egy Levéltáncot... Mit mondjak, nem táncolok örömömben:oops::oops:

Bonnbonn, zsona416, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !
    Erősen lerértékelődött a végkifejlet, ugye ?
    Nálunk végre sütött a Nap ! El is érte a 10 fokot a hőmi...Dőzsöltünk a napfényben...
    Ja és volt egy PSC túrám is...:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.