Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!

Ma meg itt nem volt semmi napsütés. Volt helyette szürkeség, köd.

Pénteken a Kergére menet kiakadt a gépem 22 %-on talicskáztak a birkák. Tegnapra változott a helyzet, már 21 % volt az elérhető legtöbb. Ma tovább romlott, 20 % a felső határ, tovább nem ment. Ma kétszer voltam, most másodszor is. De csak a Kergén van sztrájk. Ettől fogok megkergülni! Lehet, hogy az én gépemmel van a hiba, de más játékoknál semmi gondom nincs. Meg másban sem, csak a Kerge kerget őrületbe.

Süteményt csak a feleségem evett ma. Én jutalomként ehettem kenyérpirítóban prított kenyeret. Belobbant epe mellett nem kockáztattam meg mást. Meg a Cholagol cseppeket is fogyaszthatom. Jutalomból! >:(

Bonnbonn, zsona416, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  2. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Igyekszem kiélvezni a legujabb mutatvány toll ne kerüljön a kezébe mert már rajzol-:)

Sajnos érzem pláne most. Nappal 10-15 este megh minszok. Ráadásul a kukarendező is zsabadságon van. Úgyhogy helyete ganézunk. Lontalanítás. Strangcsere. Prüszkölök meghültem nyomtam az ágyat. Kalmopirinel tart Laura életben.

Bonnbonn, zsona416, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mint írtam már, 1 medúzám lett a 30 ból, ami a kötelező...(Azaz 630 FA- ba kerül 1 medúza !!)
    Ez kifejezetten dühítő dolog szerintem.
    Ám a kis és inaktív farmomra szuper ajánlat érkezett, ami ajándék medúzát takart !!! + 15 titokólat.... Kiraktam mindet, majd jövök beszámolni...
    Továbbá mogyoróspelét is ... Naná, hogy beneveztem egy ilyen ajánlatra....
    Majd ha felszabadul el is ajándékozom magamnak.....:D:D

Technics11986, ursa11, Bonnbonn és 3 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Dani! Jobbulást kívánok neked. Már késő van,de muszáj volt megnéznem a Függetlenség napját a tv-ben, mert még csak 3x láttam:oops:
    Tegnap este meg a galaxis őrzőivel jártam ugyanígy. De olyan jók ezek az esti közös tévézések. Látnátok, amikor hárman kucorgunk az én egyszemélyes heverőmön, meg minimum 2 kutya ,no meg a lábatlan macska:D:D
    Most viszont pánikszerűen elvonulok aludni. Mindenkinek jó éjszakát:Lujza

Technics11986, ursa11, Bonnbonn és 8 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! A hétvége el ment, a farm annyira rosszul működött, hogy itt is hagytam. Ilyen pocsék még nem is volt az átállás óta. Szombat reggel kezdte a
    töltögetést, és az egész hétvége alatt úgy is maradt. Még jó, hogy a kliensen
    be tudtam menni, bár az sem olyan volt, mint máskor. Ma reggel sem volt jó. Bosszankodás, az volt. Még jó, hogy az eventet pénteken be fejeztem. A piccolo ládáktól is guta ütést kaptam. Persze, hogy TP-s vackokat adott. Még jó, hogy másnál vannak jó ajándékok is, bizonyíték képpen, hogy van benne jó is. Na, megint csak morgolódok. Ködös az idő, valahogy nem vagyok formában, de a hétfő soha nem kedvenc napom. Kellemes hetet, szép napot !

Technics11986, ursa11, Bonnbonn és 5 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!:inlove:

Most,hogy itthon vagyok többet jöhetnék,de még elég zsúfoltak voltak a napjaim. Pénteken Húgommal voltam Pesten,szombaton a körmösnél voltam elintéztem a vásárlást és egy kis piac is belefért. Vasárnap meg itthon voltam,házimunka ,stb. Ami a legjobb,hogy nagyon szép idő volt a hétvégén. Antim elvetette a zöldborsót,fátyolfólia lett ráhúzva. 25 fok volt a fólia alatt. Most is jó idő van,már kimostam 1 adag ruhát,amit az udvara teregettem ki. A hétköznapok is gyorsan telnek,megcsinálom amit tudok,de pihenek is,mert nem szeretnék megint a kórházba kikötni.
    Nagyon hiányzik,hogy elmenjünk egy kicsit itthonról,ezért is kísértem el Húgomat. Piszokul elfáradtam. De megérte. :)

Az event a Felhőig majdnem kést,egy kis felröpi hiányzik még. Aztán nem csinálom tovább. Én a 8 órás növényt választottam. A Teliholdról elfelejtkeztem és majdnem vége volt mire tegnap belekapcsolódtam. :)

Ma hurkát-kolbászt sütök,és tőrt krumplit főzök mellé.

Lujza,a héten vasárnap lesz a 2. része A Függetlenség napjának! Én is néztem,bár sokadjára,nem lehet megunni. :)

Legyen szép napotok! :inlove:

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Sziasztok !
    A nagy csobbanás első aratásnál 26 millió Tp.-t hozott....
    Ez jó ! Már nem is haragszom annyira...:D

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot:)

Szia Dani:)

Bizony ám, nekem a lejárt tulajdonságúak is kint vannak, mert szint*125 TP-t adnak...olvastam, hogy nem lett több medúzád...sajnálom...én most pattintottam ki őket az esőerdőbe...majd jövök később az eredménnyel.

Marika, gratulálok az ólakhoz...igen jól sikerültek, ilyen leosztással én is meg lennék elégedve. A bicajodhoz...sajnálom, hogy ilyen galád emberek vannak, hogy kiszúrják más kerekét...soha nem értettem, hogy miért jó valakinek, ha kárt okoz másnak...mikor ideköltöztünk megcsináltam az utcai frontot...lett 3 kis virágágyás kint...ősszel mindegyikbe ültettem árvácskát...másnap reggelre eltűnt az összes...ezt sem értettem...komolyan ettől boldog valaki?...

Lujza...jók is a közös filmnézések...mióta nem nagyon lehet kimozdulni mi itthon rendezünk mozizást...készítünk pattogatott kukoricát...szívószállal isszuk az üdítőt...van nachos sajtszósszal...drágám aktiválja a technikát mely biztosítja a mozihangzást...mi eldőlünk a kanapén a két gyerek egy-egy babzsákfotelbe és mozizunkxD...egyébként karaokézni is szoktunk, szerintem nagyon brutál...xDxD

Sütike, sajnálom, hogy a piccolókból olyan dolgokat kaptál, amik nem tetszenek...esetleg ha a cserélhetők között vannak, akkor csere napon megválhatsz tőlük...láttam még most is osztogatják értük a rózsa terményeseket...ha annak jobban örülnél...

Jaj Klári...nagyon finom a mai menütök...mindenki szereti nálunk is...pont most akarom összeállítani a heti menüt, mert este megyünk bevásárolni...mióta ilyen durva vírushelyzet van, igyekszünk heti egyre szorítani a nagy bevásárlást....az apróságokat a helyi kisboltban megkapjuk naponta...Viki rakott krumplija biztosan helyet kap a héten.

Na...mire megírtam a hozzászólást megnyugodtam....mert egyébként irtó pipa vagyok....írtam a múlt héten, hogy milyen használhatatlan a víz...a helyzet nem, hogy jobb lenne, de egyre rosszabb...reggel bedobtam a törölközőket a mosógépbe és olyan büdösen szedtem ki őket, hogy a guta kerülgetett...mintha a csapból tömény hipó folyna...és akkor az ember azért elgondolkozik, hogy mit találhattak a vízbe, hogy majd egy hete ennyire fertőtlenítik..

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Talán a bőrötöknek se nagyon tetszik fürdéskor. Hypózott embert talán még a vírus se szeret. :D Talán még előnye is van. Ásványvízzel még nem próbáltam főzni.

10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Ma igencsak csendes napom volt. Én voltam a konyhatündér, de leves volt tegnapról.én csak egy kis édes-savanyút dobtam össze mellé tarhonyával.
    A farmon csendes termelgetés folyik, eseménymentesen. Olyan gyorsan végeztem az eventtel, most meg unatkozom. Főleg mivel hosszúérésüeket pótolok.
    Holnap nem leszek, csak valamikor este, mivel nem lesz áram. A farmot tudom vinni, mert az aksim kitart addig.Főzni is tudok, mert begyújtom a fatüzelésűt, mivel villanytűzhelyünk van.
    Viszont olyan nagy gondom van, a telóm nem viszi el a farmot. Letöltöttem az edge böngészőt, de nem tölti be órák alatt sem. Van valami ötletetek, hogy milyen böngészővel lenne érdemes? Annál is inkább,mert csütörtökön Gödöllőre kell mennem csirkékért, és jó lenne napközben leszedni a leszedni valót. Persze már nem mai csirke ez a telefon, (velem együtt:D) de most újat venni esélyem sincs
    Sütike, pedig nagyon szorítottam neked (is) a piccolo ládáért, sajnálom, hogy így jártál.
    Marcsi! Én is sajnállak, hogy így jártál a bicajoddal, nem értem énsem az ilyen embereket.. Mi lehet ebben az öröm???? talán én vagyok az egyetlen aki olyan helyen lakik, hogy bármit kinn lehet hagyni akár az utcán, soha semmiben kár nem esik. Nálunk nem is szokás az autókat lezárni, mert ugyan ki vinné el? A házak eleje tele van gyerekbiciklikkel, és egyéb játékokkal, a múltkor én vittem be a kapuhoz egy babakocsit, mert az autóuton volt, nehogy valaki sötétben rájárjon autóval.Hihetetlenül jó kis falu ez.
    Azt hiszem ennyi elég is belőlem, legyen kellemes estétek:Lujza

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Aranyos kis Falu lehet, hogy annyira bíznak egymásban az Emberek...
    Régebben ami kis utcánkban is hasonló volt a helyzet, de tovatűnt...
    Most már ami nincs lebetonozva.....talán még a betont is... finoman szólva elcsenik...
    Nálunk végre már 2. napja felhőtlen az ég és tegnap már 10 (!) fok volt. Zsizseg a Természet.
    Gyorsan le is cseréltem a télikabátom átmenetire...:)
    Bár szerintem még mindig nem ette meg a kutya a telet, emlékezvén 2018 Sándor napjára, amikor 20 centis hóval és hófúvással reggeledett ki..
    Ravasz, a Tavasz.... :)

Utoljára szerkesztett: 23.2.21
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek ! Akkora köd van nálunk, hogy nem látjuk az udvar végét. Igaz nem kis terület. mert 1700 m2, de akkor is. Tejfehér minden, remélem majd a napocska azért áttöri úgy 10 óra felé. Kinti munkát terveztem. ki akartam puceválni a leendő naposcsirkét ketrecét, ami bizony a korai időjárásra való tekintettel az előszobába lesz berakva az első 10 napra, majd onnét mennek ki a kazánházba, és egyre kijjebb, míg végül a hivatalos csirkeólban fognak lakni. De ilyen időben????
    Tegnap 18 fokot mutatott a hőmérő, amikor a teraszra besütött a nap. Isteni, igazi tavaszi idő volt. Én is emlékszem 18 tavaszára az akkori hóviharra. De emlékszem olyan időre is, amikor februárban egyszál polóban szedtük a fát az erdőn, és nem is jött vissza a hideg. Májusban már derékig ért a kukorica szára. Aztán mindent elvert a májusi jégeső..... 100 db nyulam pusztult el azon a napon, leadás előtt két nappal. Míg élek nem felejtem el. Csütörtökön szakadt le az ég, szombaton még a ház előtti árokban levő jégben hűtöttük a sört, miközben a romokat takarítottuk el. Azóta én nem bízom az időjárásban, mondhatnak a levelibékák amit akarnak, én óvatos vagyok.
    Igazad van Dani, ravasz a tavasz.
    Az áram még nem ment el, lehet, hogy ez a nagy köd az oka. Talán nem tudják elkezdeni a munkát....
    A farmom csendes, várom a holnapi eventkiírást, aztán aszerint rendezem át a földeket.
    Most megyek és főzök valami ebédet. Legyen szép napotok: Lujza

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Sikerült végigolvasni titeket, ami jól is esett. :) Velem nem történik semmi, tegnap a szép időben séta. Ha ma a köd felszáll, megint séta lesz de egy kevésbé vastag dzsekiben. Tegnap cipelhettem.
    Ebédem mára még van: zöldborsós tokány, kölessel meg paradicsomleves. Tegnap céklával ettem, ma káposzta-salátával fogom.

14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Valami csodás idő van ma. Sokat voltam kinn,de azért rendesen felöltözve és nem az ásással kezdtem a kerti munkát. Sőt semmivel nem kezdtem csak ücsörögtem a kerti kiülőn. :)
    Meg főztem,rántott husit,amit sertésből csináltam,és klopfolás után bekentem mustárral az egyik oldalát,valami csuda finom lett.
    Boltba is voltam,elsétáltam,igaz a bicó jött velem,mert ugye csak ne én cipekedjek már. :)
    Rengeteg üzenetet kapok,hogy menjek vissza dolgozni,valahol jól is esik,de akiktől várnék pár sort az sehogy se akar jönni. Ennyit ért majdnem a 30 évnyi munkaviszony. :(

Most megyek,mert Csabi megy focizni és kimegyek vele mint néző! :)

Legyen szép napotok!

15. Koppi

Szia Klári !
    Ugye milyen hamar el tud telni a Nap, akkor is ha otthon vagy? :)
    Az egészség a fontos, majd lesz munkád ha akarod, ha,nem úgyis jó lesz...:)
    (Ezt a hsz.-t, még délután írtam, de most sem késő...., mert nem volt senki erre, így maradt...)

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Végre erre is jut időd. :inlove:

A 6 talányosból 4 kívánságfa lett és egy fehér nyár. Nem rossz. :)

17. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szép estét:)

Voltam már itt délután, az olvasással végeztem is, de mire elkezdtem írni jött a kicsi, hogy segítsek neki a torna háziban...a magyar olimpiai tornászokról kaptak egy 25 pontból álló feladatsort...nemrég végeztünk, pedig két gépen kerestük egyszerre a válaszokat...de jó kis feladat volt.

Nálunk nem volt köd reggel...nagyon nem is bántam, mert a nagyobbik vezetni volt, 8-ra kellett neki menni....túl van a 6 órán, és mivel meg volt vele elégedve az oktató így legközelebb már mehet forgalomba is. Délután kiült hozzám az irodába beszélgetni, meg segített is, mert a selejtezésnek ítélt papírokat Ő darálta le...a beszélgetés közben volt egy mondatom, ami beragadt neki...mégpedig az, ha én mondok valamit, akkor nem kell mögötte keresni semmit...azt úgy kell érteni, ahogy hallotta....este kivitte a szobájából a szemetet, én pedig az előbb vittem neki másik zsákot a kukájába...pont tanult és csak felnézett...mondom neki: csak dobd be a kukádba...rám nézett és fogta a zsákot és szó szerint beledobta....majd vigyorogva közölte...tudod anya, szó szerint...xD...mit mondjak, imádom őketxD

Ismertetőt elolvastam, holnap jöhet az új event....látom a szalamandrákat is beteszik holnap a piros kosár alá...az előbb felnéztem a piacra, az enyémen 200.000 csp körül van az ára, jó kis pajtaértéke is lesz...érdemes lesz szaporítani őket.

Szia Viki:)

A próféta szóljon belőled a vírussal kapcsolatban...akkor nem bánom, ha marad még ilyen a víz, bár nem hiszem, hogy ezen múlik...mióta ilyen a víz testápolózunk rendesen...sőt vasárnap este hajmosás után, mikor levettem a törölközőt a hajamról olyan büdösnek találtam azt is, hogy kentem rá hajhabot...persze nem szárítottam meg...reggel a drágám nevetőgörcsöt kapott...és csak azt fújta...nem árt neki a szél, a napsütés, az eső....de még a fésű sem fog...xDxD

Mimi, nagyon szép a bannered.

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Látom Miminél már kijött a tavasz, nagy szép az új banner. Jaaaj de szeretnék már látni virágzó fákat napsütésben, melegben...[​IMG] Így sétálnék én is a mellettünk levő réten....
    Az áramszünettel meg voltam elégedve, a reggeli írásom után ment el, és délben már vissza is adták az elektromosságot. Persze voltak buktatók, a vőm 3-4x nekiállt kattintgatni a távirányítót, a tesóm mindenáron farmozni akart, persze a net is áramfüggő, mivel ruter szórja a vifit. Én szép komótosan bevetettem magam a kiskonyhába, ahol ropogott a tűz, délre készen volt az ebéd. Bableves, sült csirkecomb, rízs, ubisali. Az igazsághoz tartozik, hogy a bableves a fagyasztóból jött, még a gyerekek bográcsolták szilveszterkor, én meg elmentettem a maradékot. Agyon dicsértek, hogy milyen finom a levesem, és jót nevettünk, amikor felvilágosítottam őket, hogy ezt a levest bizony ők főzték.
    Érdekes dolog a gyereknevelés, néha egyetlen mondat meghatározó lehet a gyerek egész életében. A lányomnak is vannak ilyen idézetei, amit még anno kamasz korában mondtam neki, és őszerinte egy életre helyre tette a dolgokat. Én már el is felejtettem régen, őbenne meg egy életre megmaradt. És akkor mindig elmondja, hogy: -Mert nekem olyan okos anyukám van. Én meg persze elolvadok. Pedig már 40 éves...
    A holnapi eventbe belevágok, de a tesómat eltiltottam az eventtől, mert nincs neki semmi tartaléka sem zöld cseppekből, se semmiből. Mondtam neki, hogy jó alkalom arra, hogy feltöltse a raktárait, és nem az utolsó pillanatban veszünk farmaranyat, hogy meg tudja venni a hiányzó felröpiket. Így nyögve nyelősen meglett ugyan a felhője, de üres raktárból nem lehet eventezni.
    Emlékszem az ilyen eventre szerettem is .
    Most viszont lassan elülök, mert holnap annyi dolgom lesz, mint bucsuban a cimbalmosnak.
    Mindenkinek jó éjszakát:Lujza

19. Koppi

Szia Lujza !
    Valószínűleg, sőt biztos, hogy nem csinálom. Annyira nem vonzók a nyeremények. Jó, tudom kellene, de akkor sem
    az "ár és ráfordított értékarány" miatt.
    Aztán kell egy kis pihi.
    Honap felkerekedünk a párommal és visszük a szüleit szurira a covidosra, Debrecenbe.
    Továbbá a mamát a rokikocsijában kell vinni, ami ellen mindig berzenkedik, mondván tud ő járni...
    Ám itt időre kell menni.
    Ma megyek és rendbe teszem a járművét, mert biztos le vannak engedve a kerekei. Kissé poros is lehet, mert 5 éve nem volt használatban.
    El is mentem, de nem kellett fújtatni, mivel tömör gumi a kereke, viszont olyan régen volt használva, hogy egyszerűen összerohadt a fém a műanyaggal, azaz szinte nem lehetett kinyitni és összecsukni a "járművet".
    Elő kellett venni a jó öreg WD-40 -et. :)
    (Már csak ezért sem csinálom az eventet.)
    A gyerekekről....
    Ők soha nem voltak egyedül ikrek lévén..Ami részben könnyebb illetőleg, ha nagyon csendben voltak: nehezebb volt.
    Ám miután fölcseperedtek részemről, nem fajult tettlegességig közöttünk a dolog, legyen az bármilyen bűn és csíny is amit elkövettek. (Nem voltam soha híve a testi fenyítésnek.)
    Viszont ilyenkor a feleségem azt mondta nekik, hogy "ázik a kötél", amivel az elkövetett balhét fogja megtorolni...:)
    Már felnőttek voltak, olyan 27 évesek amikor elárulták, hogy még a padot is bejárták, hogy ugyan hol ázik az az eszköz...???!!!! Rettenetesen tartottak tőle.... :):D
    A kicsobbanó öröm ma ennyit kóstált...:)[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 24.2.21
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi szépen. :) Úgy találtam ezt a bannert.
    A reggeli vigyort is köszi, nekem a kisebbikem volt ilyen humorral megáldva. Lifben (jó kicsi lift) érünk haza, és pimaszkodott. Kérdem: Mekkora pofont akarsz? Ő: Amekkorát akarsz. :D Ilyenkor elnevetem magam és már nem is vagyok bosszús.

Már nagyon várom a tavaszt, ám nehogy elijesszem, az igazi tavaszi bannert még nem rakhattam be. ;) :music:

Eventet nem csinálom, nekem nincs szükségem se szezonpontra, se tp-re. Szupertáp és KK mennyiség meg nem éri meg a rengeteg ültetni valót, meg a -nem működő - átrendezést.

Technics11986, sutimami57, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.