Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Jó, hogy így feléledt a topic. :) Álomhajszának köszönhetően. :D
    Most dolgom van, de majd jövök.

lukimi, kutyaszálló és suba_klara kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nálunk a tegnapi hó lefagyott,a kisfiam élvezte a csúszkálást a suliig. Én annál kevésbé. Vettem egy 5 kg. útszóró sót és mindjárt le is szórom a járdát,mielőtt dobnék egy hátast.
    Imi,nálam csak az a baj,hogy nem-igen szeretem az édes sütiket,inkább a sósat,sajtosat. Kenyeret nem sokat eszek,ha eszek akkor is csak barnát,vagy rozskenyeret,már évek óta.
    De a nápolyit meg igen csak szeretem.. :)
    Megyek az orvoshoz fél 10-re..
    Majd jövök..

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kiraktam 2 titokzatos rakományt (találtam a Pajtában) és lett 1 Zergekarám az egyikből,a másikból pedig Katicabogárlak! :)

Utoljára szerkesztett: 22.1.18
    lukimi és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    hát éppen ,de készen lettem,a nagyítók naggyon nem szerettek hozzám repkednixD
    hógolyóztam egyet reggel abból sikerült a maradékot összekaparni, mostanra kutyulódott ki, felhőcske üzemel:inlove::inlove::inlove::inlove:
    én minden felhőt megszereztem,mert láttam sok kicsi sokra megy:D:D:D
    a fókákra visszatérve: a mostani titokosokból lett két narancs ól,így meg van a nyolc a telepre:p:p:p
    mindig azt néztem én is melyik a legmagasabb Tp-t adó,mert ha állatokat lehet beadni nagyon jól jön;););)
    megyek kávét inni,mert még nem látom rendesen a betűket,csak pötyögök a lapitopin:D:D:D:D:D

suba_klara és lukimi kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én inkább Dani érkezésével magyaráznám a topik éledését mivel hetek óta posztol. De valóban ha van aki kérdezzen mint Álomhajsza az is sokat nyom a latba mert megpróbálunk válaszolni.:)
    Gratulálok a sikerhez!:)
    Szerintem mindegy milyet szeretsz mert a szomszédom semmilyet nem ehet, azonnal felnyomja a cukrát a szénhidrát. Ő ha "bűnözik" akármilyen sütivel a legközelebbi szúrásnál már figyelnie kell mennyi egységet adjon be magának. Azért is írtam neked, hogy mivel alacsony a szinted te nyugodtan sütizhetel, stb. neki még a szelet kenyérről is tudnia kell mennyit vihat be! (grammban!)
    Nekem is meg van a felhő nagyon lekicsinyelték az értékét és inkább majszoltak, rengeteget. Jogos is én is gondolkoztam az elején de nem tudom mi a gyenge felhő ez napi 60 ezret ad nem hinném, hogy ez. Igazából dec. közepe óta eventezek újból állandóan és azóta bizony ettől sokkal gyengébbek is voltak! (napi 10-20 ezrek) Lehet, hogy ez 1 tendencia és a felhő tulajdonságait is lerontották.o_O
    Akkor neked már jó meg is vannak a narancsosak is.:)

Koppi, suba_klara, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na beruháztam. :) Vettem néhány fókamedencét, ellesznek a zuhatagoson, akár ki is úszhatnak a tengerbe. :D
    Nekem a tp-nél fontosabb volt a sz.táp és a partypörgetés, némi tp-t is begyűjtöttem az elején, de aztán átprogramoztam az agyamat. :D:D

kutyaszálló, Koppi, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Én meg a felhő mellett kiszedtem szinte mindent a kacsacsőrűn kívül és nekem is lett ha nem sok is party pöri.:)

Nálam játszik az is, hogy minél hamarabb vissza pakoljak. :)

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az őserdőt én is visszaraktam, mást meg nem is szedtem le.
    Ebéd és pihi következik.

Koppi, suba_klara, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

igen a narancsosakra hajtottam,mert az mégiscsak két állatkát ad:p;):D

mimi, Koppi, suba_klara és még 1 ember kedveli ezt.
  9. lukimi

Jogos a 2 pont?!xD

mimi, Koppi, suba_klara és még 1 ember kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

A nagymamám is cukorbeteg volt,és emlékszem rá,hogy anyukám mindég mérte neki,hogy miből mennyit ehet.

Nálam a Farm most kész káosz. Kiraktam a titok ólakat meg fákat,amik csak gyűltek a Pajtában. Most majd átgondolom,hogy mi marad és mi repül vissza. :)

Töltött káposztát tettem fel,igaz ebéd nem lesz belőle,de gondolom vascsira megfő.
    A doktor szerint jó úton vagyok a gyógyulás felé. Már csak köhögök,de az is ritkul,inkább éjjel "kap" el.

Most megyek,mert vasalni kellene..

kutyaszálló, mimi és lukimi kedveli ezt.
  11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Az event alatt kapott ólakat és fákat már tegnap kiraktam. Beérés után visszatettem mindet a Pajtába.
    Említést sem érdemelnek. :(
    De "ingyen volt" így annak is örülni kell, no és a vonatra is kell belőlük, ha majd lesz.

Én most fogok ebédelni:
    Gulyás leves lesz, utána gombapörkölt.....:)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    (Sose tudom úgy rakni a vonalat, hogy pont beférjen a szélességébe a hozzászólásnak.)

Na szóval. A mai reggelt a Cívis városban /Debrecen/, kezdtem. 8-ra kellett mennem és elő voltam jegyezve.
    Oly régóta vártam már a dologra azaz, hogy hátra is lássak a kocsiból ne csak előre. Ma jött az a Nap amikor beszerelték a tolató kamerámat.
    Aratni vetni tudtam a mobilon, de sajtot majszolni már nem. Pontosan 4220 maradt a nyakamon, mert 14 óra 05 perckor léptem be a farmra az itthoni gépen.

kutyaszálló, suba_klara, mimi és 2 más kedveli ezt.
  12. lukimi

Most látom, hogy a narancs fóka 960 Tp-t ad/db!!!! Egy db vadas mint tudjuk egy 2x2-es helyet foglal tehát 8 db narancs a bónuszokkal jóskán felül ad 10 ezren. Mivel az imént fedeztem fel az egyet fizet kettőt kap akciót, beruháztam. Egy darabom volt így páratlan lett és 9 db nari ólam van. Most kéne valahogy kiütni a tároló oldalát, hogy ez is beférjen.xD:p
    Alaposan megjártad! Jó a rosszban, hogy nem vagy 10-20 ezer közötti nyövényed ragadt be! De a kár így is kár. :sleepy:

kutyaszálló és mimi kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te szegény, biztos jól felbosszantottad magadat. Sajnálom. :(

kutyaszálló kedveli ezt.
  14. Koppi

Köszönöm az együttérzésed Mimikém, de úgy vagyok vele: több is veszett Mohácsnál ! :):)

mimi és kutyaszálló kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Általában én túl szoktam termelni az eventnövényt,jó pár ezerrel! o_O Sose számolom ki...rossz szokás..
    Sajnos én mobilon nem tudok Farmozni..de jó is lenne.;)
    De van 1 játék most a mobilomon,olyan kertépítős és nagyon klassz.
    Nem tudom leírhatom-e a nevét,nem akarok büntetést érte.
    Megyek,keresek valami értelmes műsort a tv.-ben! :)

Jó pihenést Nektek!:inlove:

mimi, kutyaszálló és lukimi kedveli ezt.
  16. Koppi

Ha okos telód van akkor van olyan böngésző amin lehet farmozni.
    Ha érdekel megírom akár itt is...
    Én is megyek szundikálni, mert holnap reggel irány Nyíregyháza.....

Jó éjt Neked és mindenkinek itt a topicban ![​IMG]
    (Az utolsó oltsa le a villanyt....:))

17. kutyaszálló

hát nem tudom milyen bónuszok vannak a felhőkön az ólakra, de azt tudom : mindenhol aktiváltam a tojásokat megettem
    a rózsalekvárt és a húsvétit így lett 34 ezer Tp-s a fókás tároló:inlove::inlove::inlove::inlove:
    tiszta csúcs duplán látni magam:D:D:D:D:D:D

mimi és suba_klara kedveli ezt.
  18. lukimi

Jó reggelt.

Ez nagyon szuper!

Én se kutakodok reggel este ha aratok a paszulyon, aratom le mindet egyszerre. És a többi más bónusz azt hiszem mind meg van tehát itt körül lesz nálam is. Egy 2x2-es hely 34 e, ez már döfi!xD

mimi, suba_klara és kutyaszálló kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia!

Nekem sincs energiám számontartani, hogy mit, mikor kell(ene) fölhasználni ?
    Ahogy esik, úgy puffan alapon reggel, vagy este aratom a felhőt.....

Itt, most Nyíregyen - 3 fok van és süt a nap.
    Szép napot mindenkinek és Neked !:)

mimi, suba_klara és kutyaszálló kedveli ezt.
  20. lukimi

Meg van az event kiírás. Nekem túl bonyolított persze meg lehet csinálni.

mimi és kutyaszálló kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.