Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Dani sőt, van még egy elvileg!xD

Régen talán igaz se vót elvileg xD a rózsa volt a legjobb felröpi vadász, sokan éltünk vele. Miért is?! Mert pl a hagymához képest nagyjából 4 órával kevesebb idő alatt érett de a Tp-je jobb! A hagymáé 90, a rózsáé 96! És persze a hagyma előtt áll a vetőtáblán. De ez semmi! Mint írtam én 35 perces hagymázok 0 perc helyett, de a rózsa erre is rávert mert 8 perc!!! alatt lehetett/lehet aratni persze mindennel megszórva. Természetesen itt a hagyma és a rózsa is nemesítve lőn tehát úgy kezelem írásomban.xD (ebből a mondatomból alig tudtam kijönni jártatok már így?!):p

Na és ráadásként a rózsa remekül adta a felröpit és még nem volt 0 perc!! Mi törpént?! Szemet szúrt a Bignek és szépen lekorlátozta, sorra hagytuk el az eventek során mert jóval kevesebbet adott mint a többi hosszú. Én is kivettem a rekeszből de mikor bajom van felröppenőből bepróbálkoznék vele néha a 8 perce miatt de mint tudjuk jól ki van ez is találva, mert event közben nem tudjuk a rekeszekben cserélni mert Farmarannyal lehet csak azonnal törölni, ha simán törölnénk azt hiszem 24 óra múlva? törlődne és még aztán kéne a másikat aktiválni. Ezért nem váltogatom én a rekeszeimben a növényeket ezért vállalom inkább be a hagymát a hosszabb szegfű, póréhagyma stb, stb, stb helyett és nem próbálgatom azokat is nemesítgetni. Szerintem nincs értelme de sokan nem így vannak evvel.

2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Képzeld Klári. Volt egy rövid videó is. egy csajszi,a forró teát a magasba löttyintette,és mire leért,jégkása volt. :D Iszonyat lehet. Bele gondolni sem tudok,hogy ott is lehet élni? A nyár 2 hónap,aztán jön a hideg. De nyáron is max 20 fok van. Meg halnék ott. :D :D

mimi, sutimami57, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Óh, de nagylelkű. :D Nekem egyszer adott egy repülő elefántot, na azóta se semmi. Csak az ökörség......

5. Farmerzsolt1970

De legalább kaptatok cuccot. Én most be takarítottam,és egy etetés meg volt. :D Viszont lassan majd tipli. Vasalnom kell. Egyen ing,nadrág. No meg kaját kreálni holnapra. Zuhany,borotválkozás(úúúúúútttttááállloooommm) :D Aztán szpatty. :) Még leszek egy kicsit.

6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szerintem mi nem bírnánk ki. Látod,a -10-től kivagyunk. Személy szerint a 25-30 fokot szeretem.

Nekem is először adott egy Békaherceget. Azóta semmi.

7. Farmerzsolt1970

Tuti hogy nem bírnánk ki. Én a forróságot simán ki bírom. Azzal nincs bajom.

8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

De most már a leghosszabb növényedet ültessed,ne az event gazt.Az nem baj,ha sok növényed van.:)
    Én is úgy gondolom,majd mindjárt írom mennyi lett.2perc.

9. Farmerzsolt1970

Nekem sok növényem van hála az eddigi termesztésnek. Még az event gazt ültettem,mert a végén nyomja majd a tp-t. Utána folytatom a raktár töltést.

10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm a cserepeket,igazán aranyosak vagytok! :inlove:
    Lóherét ültettem,nekem ez a leghosszabb érésű.
    0 percezni nem tudok,mert aktiváltam a gesztenyést valamelyik nap. :p

11. lukimi

Ninett ahol te élsz ott is voltam katona és sajnos ott ért a tél is (mert máshol is szolgáltam). Miskolc volt addigi életem leghidegebb városa, éjjel őrségben hóttra fagytam. Pedig bedobtuk a bakatrükköt azaz újságpapír, kapca a surranóba de majdnem semmit se ért, úgy éreztem semmi sincs a lábamon. A laktanya a Sajószentpéteri úton volt a szántáson baloldalt tehát nem a városban, úgy kb 3 km-re külterületen. Olyan hideget ami ott volt tán azóta sem éltem meg. Persze figyelem régóta a meteót és már tudom, hogy az ország egyik leghidegebb tájéka.o_O

sutimami57, hagymácska44, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

114 db felröpi lett a szegfűből.

13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Mára elköszönök,reggel jövök 1 kicsit. Aztán meg este.
    Jó pihenést kívánok Nektek!

14. Farmerzsolt1970

Én egyszer régen,egy rock koncertre mentem Miskolcra. Amatőr bandák léptek fel. Január elejét írtunk. Utolsó vonat Pestre huss,így hát a Tiszai Pu-n töltöttük az éjjelt. Még jó hogy a bakter megértett,hogy nem biztos hogy jó ötlet kint éjszakázni. :D De így is össze fagytunk,mert ugye azért annyira nem fűtik várót. Nem volt őszinte a mosolyom. :D
    Jó éjt Klári. Aludj jól. :)

15. lukimi

Adhatott volna többet is normális körülmények között.

mimi, sutimami57, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Naná, kell is gyere.
    Öltözz melegen! Meg csákányt is vigyél, fagyos a föld. :D
    Én vagy hatot nemesítettem 25%-osra, mert úgyis kéne szaporítani, így felváltva rakom a rekeszbe. Ha nincs rá szükség, kiszedem. A 6 rekesz erre pont elég.

Látom, ma mindenki inkább araszol a ciha alá. :D
    Aludjatok vízszintesen!

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Tényleg??? Miket meg nem tudok. :)Már nincs meg a laktanya. :( Bizony ez az egyik leghidegebb hely... :)

mimi, sutimami57, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  18. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Nyihijjjj...már délelőtt megvolt az 1500 :) már ki is raktam a paszulyra a motyót :-D
    most csak így a maradékot csinálgatom...pfh....mit nekem 1100 gaz xD:p

mimi, sutimami57, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !
    Belefáradtam a nemesítgetésbe. Anno, amikor bevezették lelkesen elkezdtem, de abbamaradt a rózsánál. (Közben Imi is írta, hogy mennyire leértékelődött eme nemes növény.)
    Azóta néha belelkesedek, de mindig elfelejtem betakarítani, így kiesik sok növényem.
    Foglalkozik vele a bánat. Nem éri meg.
    Lehet ám függőlegesen is szundikálni, aki "baka vót", az tudja...:D
    Nem mondom engem is vonz a reggel 5 órás kelés óta az ágy, főleg azért mert délután nem tudtam ciccenteni egyet...:):)
    Olyankor bekapcsolom a tv-t és arra ébredek föl, hogy elaludtam...:)

sutimami57, mimi, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  20. lukimi

Mi voltunk abban a laktanyában az utolsó karhatalmista baka. (sajnos mert így nem lettek kopaszok hanem én 2 évig az maradtam), a felettünk lévő emeletre aki akart átmehetett közülünk is rendőrnek mert mint karhatalmisták addig is rendőrök mellett szolgáltunk, aki átment sokat már nem kellett tanulnia. Miután átszállítottak Debrecenbe, a laktanyában már csupa rendőr maradt.
    Debrecenben is mi voltunk az utolsók mi számoltuk fel a laktanyát is (cipekedés).

Azt írod, hogy az a laktanya - Stomfeld Aurél - már nincs meg, akkor azért nem találom a neten pedig bőszen kerestem már többször is. Valami mást telepítettek oda mert az látszik, hogy van valami a helyén. Google Earth-on nézegettem.
    ------------------------------------------
    Mimi én a hagymát azért nem szedem ki mert a céljaimnak pont megfelel. Igaz tavaly egyszer lecseréltem spárgára mert nagyon kellett a fakalapács de utána ment vissza.

sutimami57, mimi, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.