Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Igyekszik az embör? :)
    De te ilyenkor Offline vagy ám amikor 59 is vagy?! Vagy ez az álca?!:rolleyes::)

2. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Jóvanna majd felhúzom a gatyót is, addig tessék elfordulni :D

Na futiztam, egész jól ment, 5:25-ös kilikre gyöttem ki:D:)

3. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Szia Imi Nagyon szépen köszönöm a segítséged ugye milyen jól sikerült Zsémbike neked is köszönöm Ujabb segítséget szeretnék kérni hogyan tudok több személyt is beidézni.Tudjátok nehezen tanulok gyorsan el is felejtem. De nem is csoda ma is kerestem a fejem majd el hagytam annyi fele kellett koncentrálnom
    Szia Papi gratula a futáshoz nagyon ügyes vagy a sarkad jól birta ugye? vigyázzá ám a lábadra.

4. talpapi

Na letusolok mert kissé szagos vagyok, így futás után, de már van rajtam gatyó is:rolleyes::oops:

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Te is picit pőre vagy még ezen a farmodon :rolleyes:;) :D :D

Szia Papi! Én nem voltam itt :rolleyes: :D :D

Gratulálok a futáshoz és az öltözködéshez is! :)

talpapi kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya59

Zsémbes-banya59 Utánpótlás-írogató

Beződetem magam!:) Köszi, hogy szóltál, eszembe sem jutott.:)
    Sajnálom István! Későn szóltál, és szemérmetlenül végignéztem.:p;):D
    Sarkad rendben?
    Megkeresed azokat a hozzászólásokat, amelyeket be akarsz idézni. Mindegyiknél alul jobbra a "Válasz"-ra kattintasz, aztán a kojotok után írod amit szeretnél!:)

Papikám!
    Javaslom, hogy tusolás előtt ismételten vedd le a gatyókád!:D

Magdusnéne kedveli ezt.
  7. talpapi

Köszi szépen :):p

Nem tom hogy lehet több hozzászólást idézni :(

Zsémbikém szégyeljed magadat amiért leskelődtél:p:p

8. Zsémbes-banya59

Szó nem volt leskelődésről! Eccerűen végignéztem és kész!:p:D

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Majd ha lezajlik ez az event is, beizzítjuk;) Addig meg nézem milyen lassan halad a csík o_O
    Nagyon is jól haladsz:) Mikor erre jártam véletlenül meghallottam.. nem volt szándékos :oops: Én nem szoktam nassolni, csak néha bólézok:).
    Szia Zsémbi!
    Örülök én is Neked. Ehhez nem kellenek jól működő ízületek, menni fog ez Neked is.;)
    Na de a csoportos idézést úgy összekevertem, megérem rendbe hozni.Elő se lehet nézni?
    Remélem nem lesz káoszoso_O

Igen, és szépek lettetek Lonával.

10. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Neked is nagyon szépen köszönöm a segítséget egész jól sikerült az öltözés
    Zsémbi ez is sikerült hű de köszi
    Szia Mya köszi egyszerre irtunk.

11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép estét nektek!
    Mindenkinek szépen alakul az öltözete:)Lona köszi, te is szép lettél és ügyes is voltál az öltözködésnél:)

Valamit érezhettem reggel, mivel a gyermekemet az osztályfőnöke hazaszállította, miután a sebészetet megjárta vele. Kificamította a lábát, bokamerevítőt kell hordania 4 -6 hétig:( Jól kezdet:(

12. talpapi

Nem kérek felröpit senkitől meglesz 4 nap alatt simán a 900

13. Zsémbes-banya59

Köszi, a dicséret Emát illeti, én csak "türelemmel viselem" a ruháit!:D
    Gyúrom amúgy a Bahát én is, amennyire tudom, de sajnos elkövettem azt a sorozatos hibát (bár csak néha érzem annak), hogy több farmot nyitottam, mint amennyit kellett volna. Közben mind a szívemhez nőtt, és nem bírom feladni őket. Szerencsére minden apró kis lépésnek tudok örülni, ezért csak ritkán fordul meg a fejemben, hogy én bizony feladom.:)
    Szia Hugi!:)
    Szegény kicsid, hogy fájhat neki, és még mennyit kínlódik majd mire helyrejön a bokája. Talán az még a jobbik eset, hogy év elején történt a dolog, ilyenkor még van egy - két hét belerázódás, lassan eltelik a szeptember, valamennyi az októberből, és mire hajrázni kell, addigra rendbe jön.:)

Rendben István. Vettem. Nem kapsz felröpit!:D

14. Lona6100

Lona6100 Utánpótlás-írogató

Szia Gabi
    Köszi a dicséretet a ruha Ema gyönyörű készítménye öltözni meg már mindenki segített sehogy se akart sikerülni.
    Mielőbbi gyógyulást a gyereknek
    Mára végeztem mindenütt lett anyi magocskám hogy mindenhova vetettem. El is búcsúzom mert nagyon fáradt vagyok és megint mindjárt csörög a telefonom Kívánok mindenkinek nagyon jó éjszakát szép álmokat Holnapra szép napot + ilyesmit is

15. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szia Mya!
    Gyere és írjál is.

Szia !Júj de megijedtem:D:D:D:D:D
    Várunk, írjál.

Szia ! Gyerekednek gyógyulást.

Sarkad hogy van?
    Gratulálok a futáshoz.

Látom a szép ruhákat,fel akartam öltözni, de előbb a gépre kell tennem az anyagot.
    Ma már eléggé elvoltam foglalva és a térdem is alig mozgott.
    Most már elvetettem a magokat és elmegyek aludni.

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek.+ilyesmi.

16. .Emama.

Szia! Sajnálom a gyermókádat, jobbulást kívánok neki! :) Az anyai ösztön sokazor csalhatatlanul működik, bár néha azért ott is tud az ember rémeket látni ahol nincsenek is :rolleyes: :)

........én pedig téged :p:rolleyes::D :D

Magdusnéne kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya59

Jó pihenést Évike, térdedet ápold meg egy kicsit, talán reggelre a pihenés segít!:)
    Jóvan Jema! Ezt is megjegyeztem.:mad: Csak azért mondtam - és ráadásul idézőjelesen -, hogy türelemmel viselem őket, mert annyi ruhát csináltál már nekem, hogy ha mindet fel akarom venni legalább egy kis időre, akkor kénytelen vagyok kettőt - hármat magamra rángatni, hogy csak a felsőket mindig le kelljen villámgyorsan dobni, és alatta mindjárt ott legyen a következő. Tudod Te, hogy ebben a bűn meleg nyári időben ez micsoda strapa volt? Tiszta, tiszta strapacirt, és még tropa is lettem időnként. Aztánnék meg ez a hála?!!!!!Ó! A legenyhébb amivel ezt le tudom reagálni, hogy irgum-burgum - mad - mad - mad!;):eek::D

18. talpapi

Okés:)
    Megyek szunyálni, jóccakát mindenkinek +ilyesmit is ;):rolleyes::oops:

19. .Emama.

Jó éjszakát, a pihenni térőknek! :)

Óóóóó te szegény :rolleyes: :p Most bezzeg, hogy jön az ősz, milyen jól fog jönni a több réteg ruha? :rolleyes::D :D

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Köszönöm a jókívánságokat gyermekem nevében;)
    Zsémbike! Én azért még mindig el tudnám viselni helyetted is a nyári meleget:D Ha csak annyi kellene hozzá, hogy fel- le vetkőzni, állnék elébe:D

Mindenkinek szép álmokat kívánok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.