Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia apa, de még lehetsz;):D:D grat a 99-hez:)

nálunk előkerült és elküldte a felhőket:)

Szia kukucs:)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Betti! :) Én is eltöprengtem már rajta :)

Annyit korrigálnom kell, hogy a kosárfa nem temészetes forma, azt emberi kéz alkotta ilynere 6 fából. Utánaolvastam, mert rémlett róla valami, de most a cikkben ez nem szerepelt.

Szia Apa! Majd leszel ;) Gratulálok a 99-hez! :)

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor most lettél 99-es... Gratulálok! Nem kis munka ezt összeszedni...

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nahát mindenre gondoltam,csak a szintlépésre nem.Gratulálok.
    De édes:)Itt csak a 10 másodperc jutott:(.Megyek,az elmaradt porszívózást megejtem,szép délutánt.:)

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok.
    Emaaaa,
    nagyon szép és érdekes képet hoztál.Élvezet volt nézni.

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Akit érdekel, ma eddig 3x15 pont a moziban. Ha sötétség fogad többször is vissza kell nézni. Pár hét alatt elég szép farmarany jött össze.:);)

7. .sylvia72.

Szia!Nekem is sikerült 3x15:)a sötétség után visszamentem és közölte ,hogy sajnos nincs videó most.:(

8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Sziasztok aranyásók:):) Én már annyit ástam aranyilag,hogy nincs tovább.Inkább megyek a Blahára fát ültetni.:cry:xD

9. .sylvia72.

Aranyból sosem elég.:DHát ez a Blahás fa ültetés,behaltam rajta.:D:D:D:DMegyek én is.:music:

10. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönjük Ema a képeket! Mindig filozofálok amikor nézem a képeket, most pl. azon, hogy az az egyetlen fácska hogyan tudott életben maradni, mennyi szerencsés véletlennek köszönheti egy kis magocska,hogy éppen akkor, és éppen oda esett, meg hozzájutott némi nedvességhez is.
    Éppen ilyenek vagyunk mi emberek is, egyik szépnek születik, a másik jónak, egyik sokat kibír, a másik kevesebb súly alatt is összeroppan. Ott viszont nem szeretnék élni, ahol ennyire fúj a szél, hogy még a fák se tudnak egyenesen nőni.Kibírtam a kánikulát, reméljük a telet is ki fogjuk bírni, de ahol állandóan fúj a szél nahát abba belebolondulnék.
    Ma el voltunk a lányoméknál, egész nap főztem, már reggel 5-kor keltem. Főztem nekik egy nagy fazék bablevest húsos szalonnával, brassóit töménytelen mennyiséget, meg sütöttem buccogót, és édes túrós-kókuszos csigát. Alig várták, hogy kész legyen. 3 nagy gyerekről meg egy anyósról kell gondoskodniuk.Én így tudok kicsit segíteni, hogy néha mikor nincs annyi dolgom itthon, akkor elmegyek főzni. Öröm nézni az arcukat.
    Szép napot Mindenkinek!

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 4 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét érkezőknek és közben esetleg távozóknak.:):)
    Van 1 lányod azt már írtad,csak találgatok 2 fiú a nagyobb?
    Ez a 3 fa csodálatos.:)Ha választhatnék,a ház elé zsakaranda fát ültetnék.;)
    Betti,ahogy olvastam amit írtál,pár dologba nagyon 1et értünk.:)A tüskevár 1ik kedvenc regényem.;)
    Mire 99-ről a 100-t elértem,jó pár hónap eltellett.:p
    Reggel kb 15 percig sütögettet,aztán jött a szokásos szürkeség.:(

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Sziszi, köszönöm a kávét, nagyon fini volt ;)

Szia Ema! :) Gyönyörűek a fák, azt hiszem, egyetértek Janzival -Szia Janzi! :)-, egy Zsakaranda fát én is szívesen elfogadnék, nagyon egyedi, és amúgy is nagyon szeretem a lila színt:)

Gratula! És kitartást! ;)

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A "buccogó"-val meg vagyok lőve... [​IMG] Képzeld még Google úr sem ismeri.
    Valami közelebbit tudhatunk róla? Valamiféle kelt kalácsnak képzelem...

14. .sylvia72.

Engem is érdekelne a buccogó,nem hallottam még róla.

15. Vakond-Gazda

Szia Mari, látom letámasztottad a biciklit...

Szia Imi, a sötétség után nekem is sikerült megismernem a kocsit majd rajzolnom....... már egész százas vagyok;):p:DxDxD

Szép estét Mindenkinek, Dóri, Rózsa,Szilvi, Janzi ..... meg minden betérőnek:)

16. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Megjöttem, némileg sikerült kimásznom a hó alól, pedig az Lona tiszte szokott (volt) lenni. :)

Szia Biciklis Lány! :) Örülök, hogy tetszenek a képek :)
    A bicajodat merre hagytad? :)

Szia Rózsa! Látom Erzsike már kérdezte, én is a buccogóra lennék kíváncsi?;)

Azén a képen én is elfilóztam, amikor először láttam. Csuda érdekes a sivatag közepén az egyetlen, ősöreg fa :)

Szia Janzi! :) Nekem még az a szivárványszínű fa is nagyon tetszik. lehet, hogy most egy picit illúzióromboló leszek az ötletemmel, de annak a fájából milyen gyönyörű dolgokat lehetne készíteni. Nagyon szeretem a faesztergálást, rengeteg videót néztem róla már. Ha újra választhatnék pályát, akkor azt szeretném csinálni xD

Szia Dóri! :) Én nem vagyok nagy lila-rajongó, de az a fa tényleg szép :)

17. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szép Estét. Köszönöm szépen Mindenkinek. Holnap még aratok egy nagyot, meglátom, hogy mire lesz elég..;)

18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Aktualizáltam a pajta-piac összevetés excelt. Bekerült a Borókabogyó és a Citrancs. A v12 verzió elérhető a szokott helyen.

19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó Ema,
    sajnos az időjárásra való tekintettel szétszedtem, megpucoltam, és azt gondoltam, hogy elteszem.Ám ma olyan gyönyörű volt az idő, hogy újra össze kell rakni, és még tovább fogom használni.
    Ma reggel készitettem egy képet, amikor kiléptem a házból.Az udvaron a bokron olyan szép vizcseppek voltak, mintha sok sok kis gyöngyöcske lett volna.Gondoltam elhozom nektek is.

20. Vakond-Gazda

Húúú Apa, mekkora lesz az a aratás!?:music::)

Szia Miksza, köszi,..... nem korai még a kép, én még nem várom a havat....még szeretnék egy kis napos őszi időt...:)

Én még reménykedek, hogy lesz még egy kicsit jó idő.... Jól tetted, hogy megmutattad:) Annyi szépség vesz minket körül, hogy sokszor észre se vesszük:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.